milyen felsőbb utasítás? mondjuk az önkormányzat tulajdonában lévő mozi esetében, talán az ellenzéki polgármester szólt le egyáltalán nem elképzelhetetlen, de valóban megmosolyogtató lenneAnthony írta: https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Nem tudom elhinni baszki, hogy Navracsics is ide süllyedt.
Egy 2/3-os kormánypárt tagjaként felkérdezni egy mozit, hogy miért nem vetítik a propaganda filmet hát ez nagyon bicskanyitogató gyerekek..
Megkéri hogy netán felsőbb utasításra történt e? Milyen felsőbb utasításra b*****??? Soros György vagy ki? Ha egyszer ti vagytok hatalmon?
Nagyon súlyos
Politika
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
De hát benne van a cikkben, hogy a tapolcai emberek reklamálták Navracsicsnál, hogy miért nem vetítik az ő városukban a filmet, mit nem lehet ezen érteni, ő csak jót akar az általa képviselt embereknekAnthony írta: https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Egy 2/3-os kormánypárt tagjaként felkérdezni egy mozit, hogy miért nem vetítik a propaganda filmet hát ez nagyon bicskanyitogató gyerekek..
Megkéri hogy netán felsőbb utasításra történt e? Milyen felsőbb utasításra b*****??? Soros György vagy ki? Ha egyszer ti vagytok hatalmon?
Nagyon súlyos
"A levélben leírja, hogy kötelességének tartja, hogy továbbítsa a tapolcai polgárok kritikáját, akik hozzá fordultak a helyi mozi műsora miatt. Navracsics azt írja, hogy a környék lakossága „sajnos kénytelen volt a szomszédos városok filmszínházait felkeresni, ha szerették volna megnézni az alkotást”."
- ateeemadrid
kis esti csemege.
egyébként ezt a magyar jetit tényleg bátran ajánlom bárkinek, 444 ide vagy oda, bár tény, fel tudja baszni az embert.
egyébként ezt a magyar jetit tényleg bátran ajánlom bárkinek, 444 ide vagy oda, bár tény, fel tudja baszni az embert.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Nagyon súlyos
Nagyon súlyos
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Abba is minek szól bele mindenki?nmate írta:Amúgy, abban én sem Kicsit olyan ez, mint a gyereknevelés.Swineherd írta: (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
Volt szó múltkor a co2 csúcsról.. ezt ma írta PappTibi (imádom, még egy jól író bme-s ).. Ettől a témától mindig az agyrém kap el, de tök jól mutatja, hogy sz@rhintésben mekkora király az eu.. Nekem nagyon nagy prio a környezetvédelem, s amikor a buta politikai döntések többet ártanak valóban, mint használnak.. de a nép meg bekajálja.. Nyílik a bicska nekem is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy, abban én sem Kicsit olyan ez, mint a gyereknevelés.Swineherd írta: (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az egész országban nincs az a gyógyszer amit szülő szed legközelebb decemberben lesz, emellé megérkezett hős vezérünktől a levél hogy milyen faszák, dübörög a gazdaság, európai vezetők vagyunk mindenben és milyen fontosak a nyugdíjasok. hányinger kerülget ezektől. csak takarodnának el végre. és igen ezek után ott tartok hogy mindegy kire.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Aha, csak van egy igen kemény családi tapasztalat.revolver írta:előtte pedig:Az az elemi szintű primitív...
Még ha tartalmilag igazad is lehet, ezután mást vádolni primitivitással....hogy mindennek ellenére levoksoljak a zsideszre.
Olyan szintű metélt terrorban részesült a családom, hogy nem tud érdekelni az a fajta érzékenység, amit te felvetsz...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
előtte pedig:Az az elemi szintű primitív...
Még ha tartalmilag igazad is lehet, ezután mást vádolni primitivitással....hogy mindennek ellenére levoksoljak a zsideszre.
- Swineherd
Holnap leírom tételesen.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ateeemadrid
Mire gondolsz pontosan?Swineherd írta: Zsigeri szinten gyűlölöm azt, amit Orbán képvisel, mindig tőle jobbra szavaztam, amíg szavaztam, de ez a Márkizaj lassan eléri azt, hogy mindennek ellenére levoksoljak a zsideszre. (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
Az az elemi szintű primitív társadalomrombolás és hazaárulás, amit ezek képviselnek, az még belőlem is kivált egy elemi szintű immunreakciót.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Swineherd
Zsigeri szinten gyűlölöm azt, amit Orbán képvisel, mindig tőle jobbra szavaztam, amíg szavaztam, de ez a Márkizaj lassan eléri azt, hogy mindennek ellenére levoksoljak a zsideszre. (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
Az az elemi szintű primitív társadalomrombolás és hazaárulás, amit ezek képviselnek, az még belőlem is kivált egy elemi szintű immunreakciót.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem minden információt érdemes így kezelni, de akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem a 444 veszti heti szinten a hazugásgaik miatt indított pereket.El Sie7e írta:Ahogy a 444 által közölt cikkek esetében is érdemes fenntartásokkal élniPipita írta:
https://444.hu/2021/11/04/karacsony-ger ... -epuletere
Továbbra sem érdemes tényként kezelni a kormánypártok házi hazugságmagazinjait.
RészvétemEn esetemben ket het jelentette a kulonbseget elet es halal kozott szuleimnel. Sajnos nem a jo iranyban.
- Swineherd
Részvétem!géza írta:En esetemben ket het jelentette a kulonbseget elet es halal kozott szuleimnel. Sajnos nem a jo iranyban.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ahogy a 444 által közölt cikkek esetében is érdemes fenntartásokkal élniPipita írta:https://444.hu/2021/11/04/karacsony-ger ... -epuleterefüst írta: Összedobjuk páran a pénzünket? Megvehetnénk Karigeritől a városházát.
Továbbra sem érdemes tényként kezelni a kormánypártok házi hazugságmagazinjait.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
En esetemben ket het jelentette a kulonbseget elet es halal kozott szuleimnel. Sajnos nem a jo iranyban.'shutterisland írta: nyilvan a "mi lett volna ha" kezdetu mondatoknak nincsen ertelme, de azert orulok, hogy felvette idoben.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
maskulonben friss csaladi pelda, de nalunk csak mamam van beoltva rajtam kivul.
ocsemek benyaltak, ahogy az lenni szokott, pont voltak mamamnal is, tobben is elkaptak a csaladi korben, ugyhogy lehetett izgulni.
hala istennek ugy nez ki, a pfizer segitett annyit, hogy ne essen bele mert 76 evesen mar azert eleg huzos.
nyilvan a "mi lett volna ha" kezdetu mondatoknak nincsen ertelme, de azert orulok, hogy felvette idoben.
ocsemek benyaltak, ahogy az lenni szokott, pont voltak mamamnal is, tobben is elkaptak a csaladi korben, ugyhogy lehetett izgulni.
hala istennek ugy nez ki, a pfizer segitett annyit, hogy ne essen bele mert 76 evesen mar azert eleg huzos.
nyilvan a "mi lett volna ha" kezdetu mondatoknak nincsen ertelme, de azert orulok, hogy felvette idoben.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az sincs, csak a maset hajtom, olyanmod, hogy kaoszt es ellensegeskedest szitsak a csoportokon belul
thereisonly1ronaldo
Nem is mondtsm hogy saját gondolat, csak hogy saját vélemény
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno