Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

gutihaz14

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 26., szombat 11:32

Lunin-nak szerintem soha nem lesz kb esélye. Courtois hanyatlása még alsó hangon is 5-6 év szerintem, addig itt mindenki másnak epizód szerep fog jutni. Így szerintem az ukránnak mennie kell kölcsönbe vagy véglegesen.
lunin menedzselese is szakmai hogyanNE kategoria. abszolut el lett cseszve. ugy kellett volna kolcsonadni hogy szerződésben garantaljak az evi 30 meccset pl ezt par even at. egyre nagyobb csapatokhoz es kapnank egy kepet hogy mit tud. TBO-t is anno igy kezelte a chelsea. padra rakni egy fiatal talent kapust abszolut ongol. nem fejlodik nem lesz meccs rutin ha meg kupaban szohoz kerul akkor meg teljesen beszarik es rossz dontesek hibak, erre ugye konkret peldank is van.
en cserekapusnak csak tapasztalt kapust hoznek aki mar letett az asztalra par szaz bajnokit es nem szarja magat ossze ha kupaban ra szamitunk. es nem budos neki a pad mert tudja miert jott. mint anno dudek.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 26., szombat 11:25

Remy írta: Felporoghetne a Chelsea eladása, mert az a hír járja, hogy Abra menne Törökországba. Göztepét megvenné. Na, oda pont jó is lenne első nagy névnek a belga. :agree:
Remy pls Törökországról április 4-ig ne írj ,ne beszélj, utazni meg pláne ne utazz. 🙈🙈🙈

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 26., szombat 11:15

Felporoghetne a Chelsea eladása, mert az a hír járja, hogy Abra menne Törökországba. Göztepét megvenné. Na, oda pont jó is lenne első nagy névnek a belga. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 26., szombat 11:08

Realista24 írta: 1. Mariano has refused to leave in 2019, 2020 and 2021. Real Madrid will try again, but his salary and the fact that he loves life in Madrid make it difficult. It’s very likely that Mariano will stay this summer and leave in 2023 as a free agent.

2.Vallejo’s agents are looking for a way out for him.

3. It seems almost certain that Betis will make a proposal to Ceballos in the summer.

4. Lunin is happy in Real Madrid. But he needs to play more to return to his national side, his case will be studied if he requests.

5. The most likely exit for Eden Hazard would be similar to Bale’s 2020/21 loan, where Real Madrid would pay part of his wages.
Marianot már leszarom kb. Azt az egy-két meccset elbohóckodja, valamennyire akkor hasznos is. A fizetését meg nem én állom.

Vallejo és Ceballos mehet. Nem fog nekik sok babér terem itt nekik, annyira nagy a konkurencia és lesz mindig is.

Lunin-nak szerintem soha nem lesz kb esélye. Courtois hanyatlása még alsó hangon is 5-6 év szerintem, addig itt mindenki másnak epizód szerep fog jutni. Így szerintem az ukránnak mennie kell kölcsönbe vagy véglegesen.

Hazard esetében díjazom az ötletet. Bale-nel is majdnem bejött. Ha Mourinho maradt volna az edző, akkor megveszi a Tottenham. Így van esély arra, hogy a belga egy közepes szezont fut magához képest és elviszi a kölcsönvevő csapat.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 26., szombat 9:50

Igen, gondolom Lunin most épp nagyon aggódik a válogatottság miatt….

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 26., szombat 7:37

ziro4vr írta: Hát manapság mikor a zenét, podcastot, bármit úgy állítasz össze ott és ahol ahogy akarod, ki a tököm hallgat rádiót? :lol:
Kocsiba szól. A kis G Astraba a kazettás magnóra valamiért nem tudom csatlakoztatni a spotify-t :hmmm: :lol: Egyébként munka közben azt hallgatom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 7:25

1. Mariano has refused to leave in 2019, 2020 and 2021. Real Madrid will try again, but his salary and the fact that he loves life in Madrid make it difficult. It’s very likely that Mariano will stay this summer and leave in 2023 as a free agent.

2.Vallejo’s agents are looking for a way out for him.

3. It seems almost certain that Betis will make a proposal to Ceballos in the summer.

4. Lunin is happy in Real Madrid. But he needs to play more to return to his national side, his case will be studied if he requests.

5. The most likely exit for Eden Hazard would be similar to Bale’s 2020/21 loan, where Real Madrid would pay part of his wages.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 25., péntek 19:32

Közben Chust kezd a 21 éveseknél.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 25., péntek 12:43

Hát manapság mikor a zenét, podcastot, bármit úgy állítasz össze ott és ahol ahogy akarod, ki a tököm hallgat rádiót? :lol:
Nem illik.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 25., péntek 12:00

h3x0r írta: Elég volt a hétvégi clasico, miért büntetnénk magunkat a retro rádióval is?
Hát itt senki se mazochista? :kalapos: Off, de nekem ők maradtak mióta megváltozott a Petőfi. Nem veszi a gyomrom a mai "slágereket" :/
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 25., péntek 11:45

M1Ö írta: Nem hallgattátok reggel a Retro rádiót? Bochkorék boncolgatták, hogy M'Bappé anyja bele szól az aláírásba és 150 millió eurót kér aláírási pénznek, mert a PSG ennyit adna nekik. Hát nem tudom mennyire komolyan vehető, de én jót nevettem rajta :kalapos:
Elég volt a hétvégi clasico, miért büntetnénk magunkat a retro rádióval is? :mrgreen:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 25., péntek 11:27

Nem hallgattátok reggel a Retro rádiót? Bochkorék boncolgatták, hogy M'Bappé anyja bele szól az aláírásba és 150 millió eurót kér aláírási pénznek, mert a PSG ennyit adna nekik. Hát nem tudom mennyire komolyan vehető, de én jót nevettem rajta :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 25., péntek 11:00

flori írta: Barcelona have entered the race for Kylian Mbappé. @lequipe.

:lol: :lol: :lol:

Úgy néz ki tényleg minden és mindenki feléledt. #xavineta
Bár hehén kívül senki se ült fel ennek a kamunak de azért a katalánok is cáfolják:

At Barça, not only do they know nothing about Mbappé, but they are also annoyed at seeing themselves used in this transfer saga. The club assumes that Kylian will be a Real Madrid player from July 1st. @tjuanmarti
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 25., péntek 9:19

Remy írta: Épp úton a franciákhoz, szóval intézem. :mrgreen:
Mar ki is dobtam a kukaba a szelvenyemet, szolhattal volna hamarabb, mielott megteszem a franciakat. :-@
Mbappet meg mar nem tudod elbaszni, kotve hiszem, hogy Perez nem intezte el, es azt sem tudom elhinni, hogy Mbappe nem irt ala semmit, hiszen nem fog ugy parizsban focizni, hogy nem tudja, mi lesz nyaron.
:goat:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 25., péntek 9:14

Épp úton a franciákhoz, szóval intézem. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 25., péntek 9:06

Mert nyilván egy januárban bárkivel, bármit tárgyalható, szerződést is aláírható játékos nem írt még alá máshova. Bappe már kész.

Lassan fél évtizede akarjuk, most ingyen megszerezhetjuk, nyilván szarakodunk még, ahha. :lol:

A valóság: Bappe és Haaland a barca játékosai.
Remy pls. :roll: :'(

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 25., péntek 9:04

Remy írta: Mert nyilván egy januárban bárkivel, bármit tárgyalható, szerződést is aláírható játékos nem írt még alá máshova. Bappe már kész.

Lassan fél évtizede akarjuk, most ingyen megszerezhetjuk, nyilván szarakodunk még, ahha. :lol:

A valóság: Bappe és Haaland a barca játékosai. :mrgreen:
Mi lenne ha te ezt a témakört nem feszegetnéd amíg alá nem írnak ide? :lol: Readonly lécci. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. március 25., péntek 8:23

Kerlon írta: Szerintem Mbappe mát szeptember 1-én aláírt.
Hova? :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 25., péntek 8:17

Szerintem Mbappe mát szeptember 1-én aláírt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 25., péntek 7:34

hehetheoriginal írta: Sok emotional damage lesz itt, ha barca elviszi pappét :lol:
el is hiszed hogy barmennyi eselyuk is van ra?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: