Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 30., szerda 14:43

H.E.H.E. írta:
babaking írta:láss csodát: https://index.hu/sport/futball/2018/vb/ ... _mozgatja/

mégsem tettük tönkre Salah karriejét. A sérülése nyilván valós, a videóban szakadásról beszélnek (gondolom részleges, különben nem hadonászna így vele), de elvileg simán rendbe jön.

Bárcsak Carvajalért is így aggódnának.
Azert attol meg ramosnak a kurva anyjat mit kepzel magarol. Megyek alairom meg parszor a peticiot.
Nem véletlen jár már 500.000nél :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 30., szerda 14:29

dzsi91 írta:Így,hogy kiünnepeltük magunkat és még mindig maradt bőr a képemen én azt mondom fussunk neki annak a mardidi döntőnek.CR maradjon és jelentse be,hogy ez lesz a búcsú éve,hozzunk egy neymart vagy bappét(ha ők nem,akkor maradjon bale és hozzunk egy marianot benzema mögé) és pár kiegészítő arcot.Cé utolsó éve és az,hogy a döntő madridban lesz akár kellő motiváció lehet még1 évet ráhúzni és egy 2016-17es szezont lehozni.Persze ha kizugunk az európa ligába akkor sem lehet egy szavunk se, de szerintem így hogy a döntő madridban lesz, matracéknál és a riválisok továbbra sem mondhatóak veszélyesnek szerintem van realitása a dolognak.

+Nem tudom elképzelni,hogy olyan nehéz sorsolásunk legyen mint tavaly meg idén.Szerintem most minden adott lehet egy kényelmes duplázáshoz,ha nem csesszük szét az őszt.Ehhez viszont kell 1-2 új arc.Ligában a motiváció meg lesz a savazás miatt amit idén kaptak, a bl-ben meg a fent leírtak miatt mehetünk ismét nagyot.
Duplázás helyett triplázást akartál írni nem? Zidane azt még nem húzta be :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 30., szerda 14:24

H.E.H.E. írta:
babaking írta:láss csodát: https://index.hu/sport/futball/2018/vb/ ... _mozgatja/

mégsem tettük tönkre Salah karriejét. A sérülése nyilván valós, a videóban szakadásról beszélnek (gondolom részleges, különben nem hadonászna így vele), de elvileg simán rendbe jön.

Azert attol meg ramosnak a kurva anyjat mit kepzel magarol. Megyek alairom meg parszor a peticiot.

Én is aláírtam. Söt indítottam még 2 másikat. A tavalyit is vissza kell adni, mert nem lehet, hogy Buffon Bl nélkül vonuljon vissza. Emellett a tavalyelöttit is, mert nem szép dolog a kisebb klubokat elnyomni, mindenkinek meg kell adni az esélyt. A Decimáról már nem is beszélek, hiszen hány Atletico szurkolónak okoztunk maradandó lelki sérülést*, mindenképp járna nekik 1 milliárd euró. :mrgreen: :mrgreen:
dzsi91 írta:
+Nem tudom elképzelni,hogy olyan nehéz sorsolásunk legyen mint tavaly meg idén.Szerintem most minden adott lehet egy kényelmes duplázáshoz,ha nem csesszük szét az őszt.Ehhez viszont kell 1-2 új arc.Ligában a motiváció meg lesz a savazás miatt amit idén kaptak, a bl-ben meg a fent leírtak miatt mehetünk ismét nagyot.
Ámen

*upsz, ez a része pont igaz :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 30., szerda 13:41

Így,hogy kiünnepeltük magunkat és még mindig maradt bőr a képemen én azt mondom fussunk neki annak a mardidi döntőnek.CR maradjon és jelentse be,hogy ez lesz a búcsú éve,hozzunk egy neymart vagy bappét(ha ők nem,akkor maradjon bale és hozzunk egy marianot benzema mögé) és pár kiegészítő arcot.Cé utolsó éve és az,hogy a döntő madridban lesz akár kellő motiváció lehet még1 évet ráhúzni és egy 2016-17es szezont lehozni.Persze ha kizugunk az európa ligába akkor sem lehet egy szavunk se, de szerintem így hogy a döntő madridban lesz, matracéknál és a riválisok továbbra sem mondhatóak veszélyesnek szerintem van realitása a dolognak.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 30., szerda 13:20

Avagy a gumibogyószörp újabb karriert ment meg?

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 30., szerda 13:15

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 30., szerda 11:54

láss csodát: https://index.hu/sport/futball/2018/vb/ ... _mozgatja/

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 30., szerda 10:41

Modric csúnyán uralta az egész középpályát. B-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. május 30., szerda 9:35

1:08 - Cé lest jelez. :mrgreen:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 30., szerda 9:19

El Sie7e írta:
Realista24 írta:Cé gólját választották a legszebbnek a sorozatban, amit a Juve ellen ollózott. Bale a második helyen végzett.

Menotti szerint pedig rúgtunk három olyan gólt, amit nem érdemeltünk meg :lol: :lol:
Szerinte a legrosszabb meccsünket játszottuk. Mindjárt hozom a cikket.
na de k8 a fasz az a menotti? :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2018/05/30/meno ... -szerzett/

VB győztes argentin edző és persze Barca edző is volt :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 30., szerda 9:13

Realista24 írta:Cé gólját választották a legszebbnek a sorozatban, amit a Juve ellen ollózott. Bale a második helyen végzett.

Menotti szerint pedig rúgtunk három olyan gólt, amit nem érdemeltünk meg :lol: :lol:
na de k8 a fasz az a menotti? :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 30., szerda 9:08

Cé gólját választották a legszebbnek a sorozatban, amit a Juve ellen ollózott. Bale a második helyen végzett.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 30., szerda 0:02

En is neztem, de elvileg tavaly bovitettek 15 ezresre. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 29., kedd 23:55

BlancoMark írta:Most olvasom, hogy egy mindossze 15 ezres stadionban lesz az europai Szuperkupa donto Tallinban. Ertem en, hogy minel tobb helyre szeretnek elvinni az esemenyt, de azert szerintem ez keveske egy ilyen meccshez.

Amugy jo ez a video, eloben nem is esett le, hogy mennyit passzoltunk Bale golja elott es hogy mennyire nem birt kijonni a Pool. :)
10340 fő :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 29., kedd 23:51

Most olvasom, hogy egy mindossze 15 ezres stadionban lesz az europai Szuperkupa donto Tallinban. Ertem en, hogy minel tobb helyre szeretnek elvinni az esemenyt, de azert szerintem ez keveske egy ilyen meccshez.

Amugy jo ez a video, eloben nem is esett le, hogy mennyit passzoltunk Bale golja elott es hogy mennyire nem birt kijonni a Pool. :)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 29., kedd 23:17

Tenyleg jo. Benz goljarol nincs ilyen? Kivancsi lennek a tarsakra, hogy ki mikor eszmelt, hogy ez bizony gol :D
Illetve olyan videoval nem talalkozott senki, amin kozelrol mutatjak a jatekosok reakcioit a goloknal? Olyanra gondolok, mint Ce Juve elleni goljanal Isco, ZZ, kispad reakcioja.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 29., kedd 20:36

Azért az mi durva,hogy több bl trófeánk van már mint bek. :D és ha csak a bl-t nézzük 7 darab,annyi mint a masodik milannak összesen bek+bl :D nem térek magamhoz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 29., kedd 20:20

Amikor nem marad már semmi, elkezdünk lovagolni a keret értékein. :lol: Se Ramos, se Salah, se bíró, se Karius.

Marad a jóóóóöreg értékek összehasonlítása. Méghozzá a futball inflációval - amit eddig soha az égvilágon senki nem számolgatott -, így a Real Madrid kerete közel 1,5 milliárd fontba került, míg szegény Liverpoolé csak 500.

Olyan "mai" átigazolási összegek, mint Sergio Ramos 184 millió font, valamint Cristiano Ronaldo 340 millió font. :lol: :lol: Megint megborítottuk a piacot.

Ha nem igazol a csapat sok pénzért az a gond, ha igen, akkor az a gond. Remélem nem ez a pojáca lesz a Spíleren, mert kapunk egy farkasnorbihegyivánt négyzetre emelve. :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 29., kedd 17:47

lestat írta:Barca's beloved SPORT's journalist in 2013: "Messi has renewed until 2018. Madrid can forget about winning titles until 2019. And Cristiano will retire without another Ballon d'Or"

Bjútiful :sziv: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: esküszöm megszülök :lol: :lol: :lol:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 29., kedd 17:37

Barca's beloved SPORT's journalist in 2013: "Messi has renewed until 2018. Madrid can forget about winning titles until 2019. And Cristiano will retire without another Ballon d'Or"

Bjútiful :sziv: :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: