De az ellenzek csak masodlagos Fleto viz felett tartasaban. Akkor innentol fogva baszhatjuk amig valamelyik fel nem dobja a pacskert?
Épp most az előválasztáson mutatták meg az ellenzéki szavazók, hogy nem kell nekik Dobrev. Miért nem veszi ezt észre egyik jóképességű sem? Ott van az ellenzéki szavazók halmaza, ami változást akar, de Gyurcsányt is ütné mint a tököt. Készséggel elhiszem neked hogy Orbán tartja életben Ferit, de ki tart pisztolyt a többi ellenzéki párt vezetőjének fejéhez, hogy menjenek Ferkó hóna alá?
Mi a francért nincs egy olyan párt ami következetesen távol tartja magát a bukott piástól? Ráadásul komolyan, ilyen pártnevekel, hogy lehet más a politika, meg jobbik. De azóta is, a Momentum is képes volt Gyurcsánymentesség jelmondatával megalakulni, aztán látjuk. Mind ígér egy szépet aztán szembemegy vele. Nem csoda hogy a DK megette az összeset, mert stabilan ugyanazt mondja következetesen, na ők nem okoznak csalódást a szavazóiknak...
Szerintem ez az egész helyzet egy kabaré, de mindegy, ezt úgyse akarja itt senki hallani, meg már rég elengedtem ezt a dolgot, elfogadtam hogy ez van, sőt! Lélekben már a kormányváltásra is felkészültem, szóval nagy meglepetés már nem fog érni.