Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ter Stegen to miss Copa Del Rey final.
na hajra valencia. vagy ki lett a masik dontos.
na hajra valencia. vagy ki lett a masik dontos.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta: Messi közben megérkezett a válogatott összetartásra
https://www.instagram.com/p/BxudDG9HYT2 ... _copy_link
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Messi közben megérkezett a válogatott összetartásra
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kiterjesztették utánna ahogy olaszban stoppolták.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy a FIFA ezt kiterjesztette világszintre, de lehet elnéztem valamit.rashidm írta:Nem úgy van, hogy az olasz bajnokságban lett eltiltva? tehát ha van olaszban játékosa, akkor azokkal nem üzletelhet, illetve gondolom olaszba se vihet embert.Realista24 írta:
Ügyfelei nem válthatnak elvileg klubot
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem úgy van, hogy az olasz bajnokságban lett eltiltva? tehát ha van olaszban játékosa, akkor azokkal nem üzletelhet, illetve gondolom olaszba se vihet embert.Realista24 írta:Ügyfelei nem válthatnak elvileg klubotAnthony írta: Nem tudjuk, én legalábbis nem tudom mit jelent az, hogy el van tiltva?
Személyesen nem tárgyalhat, gondolom nem írhat alá, de ezen kívül szerintem mást nem is tudnak ellenőrizni. Telefonon simán tárgyalhat, azt majd aláír valaki?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ügyfelei nem válthatnak elvileg klubotAnthony írta: Nem tudjuk, én legalábbis nem tudom mit jelent az, hogy el van tiltva?
Személyesen nem tárgyalhat, gondolom nem írhat alá, de ezen kívül szerintem mást nem is tudnak ellenőrizni. Telefonon simán tárgyalhat, azt majd aláír valaki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudjuk, én legalábbis nem tudom mit jelent az, hogy el van tiltva?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raiola el van tiltva, nem?Csabi írta: raiola akciózik. megrekedt de ligt átigazolása. az ügynök meg a játékos is többet kér mint várták.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Offolást akkor be lehet fejezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezeknek a cikkeknek semmi értelme. még csak hivatalos adatokat sem tudnak adni. idén a PL-ben fosu mensah lett a leggyorsabb játékos 35.22 km/h-val. hol van ő ebben a cikkben? legjobb mikor kiadnak egy top10-es listát és az 1. és 10. között van vagy 5 km/h eltérés...Gyanithatoan itt is hazudoznak, de mashol is lattam 34km/h koruli erteket nala.
Ugyanolyan faék egyszerű, mint Isco, Kovacic vagy Asensio akikbe ezeket ugyanúgy beleképzelte a fórum.RealMadridFanatic írta:
Egyebkent tamadasban pont nem egy Odriozola, kepes visszahuzni, kivarni egy utemet, keresni a kenyszerito lehetoseget, letenni lovesre, ilyesmi. Elobbi, akit egyebkent szinten jo jatekosnak tartok, sokkal nagyobb szazalekkal megy lehajtott fejjel a vonal fele.
- RealMadridFanatic
Nem kulonosebben erdekel a polgarpukkasztas, de Carvajalt letucatspanyolozni kisse meredek, nem gyorskent aposztrofalni meg szimpla hulyeseg.wxyz írta:Soha nem láttam, hogy ő ezt pár jobb meccset leszámítva megtudta volna tenni. Támadásban se tudott soha semmi kiemelkedőt, nem gyors és semmi olyan készsége nincs amit fel lehetne hozni mellette. Tipikus szürke, agilitást nélkülöző spanyol.Kerlon írta:
Ugyanezt megtette a tucatspanyol Carvajal, akit választottak már a világ legjobbjának a posztján is.
Pedig ő még jobb csapatokban is focizhatott.
Gyanithatoan itt is hazudoznak, de mashol is lattam 34km/h koruli erteket nala.
Egyebkent tamadasban pont nem egy Odriozola, kepes visszahuzni, kivarni egy utemet, keresni a kenyszerito lehetoseget, letenni lovesre, ilyesmi. Elobbi, akit egyebkent szinten jo jatekosnak tartok, sokkal nagyobb szazalekkal megy lehajtott fejjel a vonal fele.
De mindegy is, az a sok tucatModric meg tucatRamos tucatRonaldoval nyert azert zsinorban 3 BL-t egy tucatZidane-nal a padon. Es elbirtak tucatCarvajalokat is a jelek szerint.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Soha nem láttam, hogy ő ezt pár jobb meccset leszámítva megtudta volna tenni. Támadásban se tudott soha semmi kiemelkedőt, nem gyors és semmi olyan készsége nincs amit fel lehetne hozni mellette. Tipikus szürke, agilitást nélkülöző spanyol.Kerlon írta:
Ugyanezt megtette a tucatspanyol Carvajal, akit választottak már a világ legjobbjának a posztján is.
Pedig ő még jobb csapatokban is focizhatott.
Tudom, hogy direkt hintesz el ilyen megjegyzeseket. Nem hiszem, hogy te felelotlenul jelentenel ki barmit is, szoval ha Carvajal a tucatspanyol kategoria mely spanyol jatekosok helyezkednek el magasabb szinten nala?wxyz írta: Egyszerű gyerek, de a szintén tucatspanyol Carvajalhoz képest felüldülés volt őt nézni ebben a káoszban.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Nem bíromwxyz írta: A jobb szélt rendszeresen meg tudta futni, nyomást tudott tenni az ellenfél védelmére, volt jelenléte a pályán a nem létező csapatjáték ellenére.
Egyszerű gyerek, de a szintén tucatspanyol Carvajalhoz képest felüldülés volt őt nézni ebben a káoszban.
Megnézném mire menne, ha kapna csapatszinten és az edzőtől segítséget.
Semmi bajom Odrival. A köröket ver Carvajallal van bajom.Realista24 írta: Odri teljesen rendben volt. Idő kell neki még.
Ugyanezt megtette a tucatspanyol Carvajal, akit választottak már a világ legjobbjának a posztján is. Odriozola lendülete kész tény, viszont rengetegszer csak agyatlanul meghúzni próbálta, védekezésben meg pont olyan kaotikus, mint Carvajal. Hozzáteszem a legkisebb bajunk lesz az ő versengésük, de a köröket ver Danira kifejezés az mehhehehe.wxyz írta: A jobb szélt rendszeresen meg tudta futni, nyomást tudott tenni az ellenfél védelmére, volt jelenléte a pályán a nem létező csapatjáték ellenére.
Egyszerű gyerek, de a szintén tucatspanyol Carvajalhoz képest felüldülés volt őt nézni ebben a káoszban.
Megnézném mire menne, ha kapna csapatszinten és az edzőtől segítséget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tucatspanyol Carvajal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Odri teljesen rendben volt. Idő kell neki még.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema