Hogy lehet egy ilyen nagy helyzetről megfeledkezni?na, erről meg el is feledkeztem. csak erősíti a véleményemet.
Egy rossz lövés, ami gellert kapott és szöglet lett. Valóban 100-as ziccer...
Mindegy, megérdemelten nyertetek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 14:20
Hogy lehet egy ilyen nagy helyzetről megfeledkezni?na, erről meg el is feledkeztem. csak erősíti a véleményemet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 26., hétfő 14:12
na, erről meg el is feledkeztem. csak erősíti a véleményemet.Neymarnak is volt egy nagy helyzete, ami a blokkról éppen csak a kapu fölé szállt.
én is így érzem, azért kettővel már nem voltunk jobbak.A játék képe alapján szerintem teljesen fair a Barca 1 gólos győzelme.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 14:00
Amiért több apró kicsi helyzetecskéje volt a csapatnak? Vagy mert szokás szerint többet volt a labda nálatok? Vagy miért?szóval megérdemelt a győzelem, pont reális az egy gólos különbség, annyival jobbak is voltunk összességében.
Ez olyan mint a nagy les meg a kis les?de e mellett több kisebb helyzete
Nem belekötés ez, csak egy szót sem szólhatnátok, ha 1-1-re végződik a meccs, mert ugyanannyi ziccere volt a Malagának.egyébként elég nehéz úgy nyerni, hogy ne kössön bele senki.
ha gálázunk, lefeküdtek, ha szoros meccs, ahol az ellenfélnek is van helyzete, akkor szerencse, ha felénk téved a bíró, akkor megtoltak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 26., hétfő 13:53
kettő is volt, de a 90. percben történtet már nem számolom bele abba a kategóriába, ami befolyásolja a meccs kimenetelét.Tegnap még kettőt írtál, mi történt?
nem retardáltak, de nem értek egyet a madridi lappal.Marca szalagcíme a Barca meccsel kapcsolatban:
Fortunate victory for Barça
De biztos ők is retardáltak.
a malagának kettő nagyobb helyzete volt a meccsen(olinga kapufa meg a fejes a végén) a barcának is volt ziccere, kapufája, de e mellett több kisebb helyzete, és a végét leszámítva mi irányítottunk. (értem ezalatt azt is, hogy a rossz utolsó passzok, a rosszul átvett ziccerlabdák, és társai is sokkal inkább nálunk voltak jelen)Biztos más meccset néztem, de a Malagának több nagyobb helyzete volt, mert például egy Neymar szabadrúgást, amit a kapus oldalára rúg félmagasan, félerősen, nem neveznék hatalmas lehetőségnek.
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. augusztus 26., hétfő 11:44
ha ez az a kettő, akkor az első szerintem labda volt, utána a kakaskodás szerintem nem ért lapot. a második esetben pedig sárgás megmozdulás volt. és ha jól nézem, akkor ott már volt egy lapja a malagainak, szóval ott jogos lett volna egy piros
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 26., hétfő 11:33
Ezekre gondolsz?Zidane írta:Erről nincs valami videó valahol...illetve a másikról amit még tegnap emlegettél, mert kiváncsi lennék mit nézett el a bíró...igaz, hogy relatíve meddő volt a mezőnyfölényünk, de így is több lehetőségünk volt, és a bíró (akit mondjuk nyertes meccs után felesleges felhozni, de mindegy) is elengedett egy kiállítást nekik.
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. augusztus 26., hétfő 10:37
tegnap a malaga próbálkozott párszor keresztlabdákkal, inkább a második félidőben emlékszem rá, de nagy többségük elég pontatlan volt. még schuster is felállt és szólt nekik, hogy nem így kéne. de abban igazad van, hogy ezt többször és több csapat alkalmazhatnáBuitre írta:2. miért nem operálnak hosszú keresztlabdákkal a csapatok, hogy kifogják a szelet a Barca vitorlájából amikor letámadnak? Megnézném részükről a csoportos letámadást, amikor a laszti száll egyik sarokból a másikba..
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 26., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. augusztus 26., hétfő 10:26
Erről nincs valami videó valahol...illetve a másikról amit még tegnap emlegettél, mert kiváncsi lennék mit nézett el a bíró...igaz, hogy relatíve meddő volt a mezőnyfölényünk, de így is több lehetőségünk volt, és a bíró (akit mondjuk nyertes meccs után felesleges felhozni, de mindegy) is elengedett egy kiállítást nekik.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 26., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 8:28
Tegnap még kettőt írtál, mi történt?igaz, hogy relatíve meddő volt a mezőnyfölényünk, de így is több lehetőségünk volt, és a bíró (akit mondjuk nyertes meccs után felesleges felhozni, de mindegy) is elengedett egy kiállítást nekik.
Biztos más meccset néztem, de a Malagának több nagyobb helyzete volt, mert például egy Neymar szabadrúgást, amit a kapus oldalára rúg félmagasan, félerősen, nem neveznék hatalmas lehetőségnek.pont, hogy az lett volna a szerencsés, ha a malaga pontot szerez úgy, hogy nagyjából kettő momentumuk volt a meccsen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 26., hétfő 0:51
pont, hogy az lett volna a szerencsés, ha a malaga pontot szerez úgy, hogy nagyjából kettő momentumuk volt a meccsen.Csabi írta:ez egy szerencsés győzelem volt a barca részéről. viszont a tehetetlen játékukat öröm volt nézni...ameddig nem aludtam el.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:44
"csereember"... adom Martino ötletét, hogy nem egyből dobja be, így legalább nem arról írnak másnap, hogy mekkora nulla volt, hanem arról, hogy "persze, hiszen csak fél órát játszott". Majd belejön, ez tuti. Más dolog, hogy akkor ki megy padra. Mert ha most Sanchez és Pedro is belejön a ritmusba akkor meg az nem lesz "jó".realfan91 írta:Másik kérdés. Neymar. Miért ment a barcába? Ennyire buta legyen egy ember? Csak a pénz motiválta? Láthatjuk, hogy egyrészt csereember, másrészt nem fekszik neki a barca játéka, mert ő akkor él amikor egy csapat lendületből támad (pl kontráknál).
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:39
akkor viszont nem értem, hogy amikor mód van rá, miért nem próbálkoztok ellentámadással? Megkapja Xavi stb. középen, majd forgolódik, hátra- vagy oldalpassz, míg mindenki visszaér, majd módszeresen begyömöszölik az ellenfelet a tizenhatosukra'shutterisland írta:a tömörülő csapatokat sem szereti a barca, nincs hely a 16-os előtti adogatásra
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:35
na igen, azért akinek van egy kis sütnivalója (nem is kell a focihoz értenie) kikövetkezteti, hogy nem véletlenül van ez így..Marci írta:Ez komoly, hogy még mindig ez megy?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:33
mert nem tudnak olyan jól letámadni, hogy legyen értelme, sőt, a saját csapdájukat ásnák meg sok esetben.Miért nem próbálnak feljebb tolt, agresszív letámadásos taktikával kiállni?
3(!) meccs ment le a szezonból, várjál még.Másik kérdés. Neymar. Miért ment a barcába? Ennyire buta legyen egy ember? Csak a pénz motiválta? Láthatjuk, hogy egyrészt csereember, másrészt nem fekszik neki a barca játéka, mert ő akkor él amikor egy csapat lendületből támad (pl kontráknál).
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem