Ha nem védetik,akkor úgysem ő lesz a kapitány.Ha meg igen,akkor miér tne lehetne...még mindig neki van a legnagyobb tekintélye úgy a játékosok,mint a bírók felé.egy kicsit off, de én jövőre 'elvenném' tőle a szalagot és ronaldonak adnám, vagy ramosnak. iker meg maradhatna harmadik számú kapitány.
Iker Casillas
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Iker Casillas - 1
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
most nem szabad tőle elvenni,vagy úgy nincs értelme esélyt adni neki..a kettő kizárja egymást szerintem.egy kicsit off, de én jövőre 'elvenném' tőle a szalagot és ronaldonak adnám, vagy ramosnak. iker meg maradhatna harmadik számú kapitány.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
egy kicsit off, de én jövőre 'elvenném' tőle a szalagot és ronaldonak adnám, vagy ramosnak. iker meg maradhatna harmadik számú kapitány.ziro4vr írta:nagyon nem jó egy kapustól, pláne egy csk-tól látni.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Szerintem Ikernek most nagyon kell egy nyugodt pár hetes pihenő, és utána újra fel kell építenie magát mind fizikálisan mind mentálisan, csak úgy lehet esélye, hogy kiszorítsa Lopezt a kapuból. Ha nem sikerül neki akkor Bench.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meg kell őket versenyeztetni, aztán a jobb kezdhet. Bár érzésem szerint Lopeztől 130% kell kb hogy kezdjen, Ancelotti alap esetben Ikert fogja tolni, főképp külső okokból.
Amit tegnap láttam tőle, hát..egyrészt oké, a kihagyás nagyon látszik. De mikor mutatták közelről, egy megszeppent kisfiú, aki legszivesebben Ramos mögé bújt volna. Ezt nagyon nem jó egy kapustól, pláne egy csk-tól látni. Versenyhelyzet, bizonyítás, önbizalom, ezek kellenek. De ha ma kezdődik a szezon nálam Lopez.
Amit tegnap láttam tőle, hát..egyrészt oké, a kihagyás nagyon látszik. De mikor mutatták közelről, egy megszeppent kisfiú, aki legszivesebben Ramos mögé bújt volna. Ezt nagyon nem jó egy kapustól, pláne egy csk-tól látni. Versenyhelyzet, bizonyítás, önbizalom, ezek kellenek. De ha ma kezdődik a szezon nálam Lopez.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
istimester írta:Elször talán 2011 környékén írtam le még a régi fórumon, hogy a 2014-es év vizválasztó lesz számára és középtávon komolyan el kell gondolkozni a pótlásán. Akkor sokan lehurrogtak(ma már nem mernék ), de már ott is lehetett látni, hogy Iker sajnos nem tudott profitálni az élfutballban eltöltött évekből. Miközben a reflexei folyamatosan kopnak és néha olyan érzésem van, hogy úgy dől el, mint egy málhás zsák, a kijövetelei és a lábjátéka egy fikarcnyit sem fejlődött!!!!
Fred gólja előtt konkrétan csak néztem, hogy mit (nem) művel, az a beadott labda olyan lassan és a kapusok számára olyan ideális helyre érkezett, hogy akár Roy Eric Caroll is leszedte volna, miközben felhajt egy csésze igazi angol teát.
2-3 évre a mostani kapusduóval is jók lehetünk, de igazából az egyik sem hosszú távú megoldás.
Iker teljesen formán kívül lehet.....azért a 11eseknél is eléggé látszott,úgy dőlt el mintha leragasztották volna a csukáját. Lehet összeszedi magát.......de mondjuk is vicc,hogy VDB nem lopezt vitte és védette,a legjobb kapus jelenleg formára,megbízhatóságra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Majd jön Adán és megoldja.istimester írta:2-3 évre a mostani kapusduóval is jók lehetünk, de igazából az egyik sem hosszú távú megoldás.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Elször talán 2011 környékén írtam le még a régi fórumon, hogy a 2014-es év vizválasztó lesz számára és középtávon komolyan el kell gondolkozni a pótlásán. Akkor sokan lehurrogtak(ma már nem mernék ), de már ott is lehetett látni, hogy Iker sajnos nem tudott profitálni az élfutballban eltöltött évekből. Miközben a reflexei folyamatosan kopnak és néha olyan érzésem van, hogy úgy dől el, mint egy málhás zsák, a kijövetelei és a lábjátéka egy fikarcnyit sem fejlődött!!!!
Fred gólja előtt konkrétan csak néztem, hogy mit (nem) művel, az a beadott labda olyan lassan és a kapusok számára olyan ideális helyre érkezett, hogy akár Roy Eric Caroll is leszedte volna, miközben felhajt egy csésze igazi angol teát.
2-3 évre a mostani kapusduóval is jók lehetünk, de igazából az egyik sem hosszú távú megoldás.
- ateeemadrid
Ha tényleg így tenne, akkor takarodhat is nyugodtan. Márpedig sajnos szerintem így reagálna...amúgy szerintem ha lopez véd, akkor onnantól ikert rakhatjuk is átadólistára. mert szinte biztos vagyok benne hogy nem fog küzdeni a helyéért, inkább bevágja a durcát és szedi a cuccát.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha jól emlékszem a kérőkre,akkor a milan,a fener,meg talán a monaco vagy psg...na most ugye,a törökök,meg a franciák pengetnének érte...de a milan,az 10milliót 100részletbe...Szerintem így is megkapja simán a kezdő helyet, a sok elvakult szurkoló, meg a sajtó ömlengése miatt. És amilyen okos a vezetőségünk mostanában, simán kinézem belőlük, hogy apropénzért elbalfaszkodjuk Diegot.
Ami meg a Casillas vs Lopez témát illeti,nagyon nem vagyok biztos benne,hogy Ancelotti meg meri húzni,hogy nem Casillast védetilegyen bármekkora rossz formában.Az elején biztos nem.Lopez meg sokkal többre érdemes hogy a padot koptassa.Ezért ha kapna valami zsíros szerződést,jobban teszi ha megy...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, de azért jó néhány szurkoló, drukker, sajtó is még jobban megorrolt Joséra, hogy egy fikarcnyi esélyt nem adott Ikernek. Még az utolsó bajnokikon sem. Na most Ancelotti helyében az előszezont elkezdeném Ikerrel, aztán ha gyenge lenne, váltanék Diegora. Hogy lássák a legelvakultabb drukkerek, az állandóan kekeckedő sajtó is, hogy nem tehetek mást. Nem tarthatom a padon a jobb formában levő kapust.Galacticos írta:azért ő ezt még tetézte is a beszólásaival, a nyilatkozataival. meg voltak ott még más dolgok is amiért nem csípték a szurkolók.
ha megnyertük volna a bl-t senki nem vágta volna a fejéhez hogy nem játszatja ikert.
És ilyenkor válik igen gonddá az, hogy Iker nem biztos, hogy tűrni fogja a padot, bár nyilatkozatai nem erről árulkodnak, Diego helyében meg alapból nem ülnék ott. Nehéz döntés lesz Carlonak. De én így járnék el. Biztos vagyok benne, hogy Lopez tökéletes formában fog visszatérni, ellenben Ikerrel. Én így csinálnám.
De egyébként nagyon nehéz döntés, nagyon. És nem nekünk, mi csak próbáljuk elképzelni magunkat, és döntést hozni, ha nekünk kellene. De szerencsére nem nekünk kell.
- Galacticos
azért ő ezt még tetézte is a beszólásaival, a nyilatkozataival. meg voltak ott még más dolgok is amiért nem csípték a szurkolók.L.Miki írta:José-nak sem az volt a dolga, hogy szeressék a szurkolók, mégis erre a sorsra jutott ez van.
ha megnyertük volna a bl-t senki nem vágta volna a fejéhez hogy nem játszatja ikert.
amúgy szerintem ha lopez véd, akkor onnantól ikert rakhatjuk is átadólistára. mert szinte biztos vagyok benne hogy nem fog küzdeni a helyéért, inkább bevágja a durcát és szedi a cuccát.
- L.Miki
Nem! Én azt preferálom, hogy aki jobb, az védjen. Az lehet Iker vagy Diego. Tök mindegy, aki a jobb szintet hozza, az kapja a többletet. Kezdjük el Ikerrel, ha nem jó, jön Diego. Ennyi. Semmi másról nem szól. Az ELŐSZEZONBAN szerintem pontosan kilehet tapasztalni, hogy melyik kapus érdemli meg leginkább a kaput. Véleményem szerint.poronty írta:...
De az is lehet, amit te írtál, hogy elfogult vagyok, lehet. De én így látom a dolgokat.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Akkor megpróbálom megértetni veled. Van két kapus, az egyik másfél éve nincs formában és fél évet sérült volt. A másik kapus a félév alatt olyan teljesítményt nyújtott, mint europában rajta kívül nem sokan. És te azt mondod, hogy védesse az ember az előbbit, mert a szurkolóknak nem fog tetszeni, ha a másik véd? Ez profi futball, az edző szava szent, itt nincs olyan, amit Te mondasz, hogy védjen az aktuálisan gyengébb aztán, majd talán véd a másik. Biztos vagyok benne, hogy Casillas lesz az első számú kapus, de akkor majd nézhetjük megint, hogy minden pontrúgásból gólt kapunk, meg hogy nem tudja odarúgni a táráshoz a kirúgásokat. De Te szerelemes vagy belé szal neked fölösleges elmagyarázni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- L.Miki
Nem tudom, hogy ezt miből gondolod, hogy nem láttam, de azt gondolsz amit akarsz...poronty írta:Gondolom nem láttad az elmúlt félévben Lópezt védeni. Ancelottinak meg nem az a dolga, hogy szeressék a szurkolók, hanem, hogy nyerjen a csapat Lópezzel nagyobb az esély erre.
De tudod mit? José-nak sem az volt a dolga, hogy szeressék a szurkolók, mégis erre a sorsra jutott ez van. Most az miért jó?
El kell intézni rögtön az elején, hogy ha Iker gyenge teljesítményt mutat, akkor Jön Diego. A felkészüli meccsek véleményem szerint erre pont jók lesznek.
No de majd a mester eldönti. Se neked, se nekem nincs beleszólásom.
-
Gondolom nem láttad az elmúlt félévben Lópezt védeni. Ancelottinak meg nem az a dolga, hogy szeressék a szurkolók, hanem, hogy nyerjen a csapat Lópezzel nagyobb az esély erre.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- L.Miki
poronty írta:Ez futball nem szeretet szolgálat. Milyen igazságosságról beszélsz? Az véd, aki jobb formában van és nem is kérdéses, hogy az López. Neki kell kezdenie, már az előszezonba is és majd, ha Ő felsül, akkor visszarakni Ikert.Így lenne az igazságos meglátásom szerint.
Oké, akkor ezt mondd kérlek Ancelottinak, aki ha az elején nem kezdeti Ikert, arra a sorsa jutna, mint José. Folyamatosan támadnák. Azért ő sem kockáztatna. Először kezdetni kell, hogy lássák a szurkolók, hogy egyszerűen López jobb és akkor jöhet képbe Diego.
És ha olyan formában jön vissza López, mint amilyenben elment nyaralni és őt kezdeti rögtön Ancelotti, akkor Iker szóhoz nem jut, és alkalom nem lesz rá, hogy a szurkolókat meggyőze Carlo arról, hogy a kaput sajnos Diego-nak kell védenie.
Szerintem.
-
Ez futball nem szeretet szolgálat. Milyen igazságosságról beszélsz? Az véd, aki jobb formában van és nem is kérdéses, hogy az López. Neki kell kezdenie, már az előszezonba is és majd, ha Ő felsül, akkor visszarakni Ikert.Így lenne az igazságos meglátásom szerint.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- L.Miki
Véleményem szerint az lenne a legjobb ha a kezdeti szakaszban megadnánk a lehetőséget a Kapitánynak. És ahogyan teljesít, úgy döntenénk, ha piszkosul gyengén akkor gyere López. Bajnoki, BL meccseken a jobban teljesítő kapus, a spanyol kupában meg a gyengébb védene. Így lenne az igazságos meglátásom szerint.realistahuni írta:Szerintem így is megkapja simán a kezdő helyet, a sok elvakult szurkoló, meg a sajtó ömlengése miatt. És amilyen okos a vezetőségünk mostanában, simán kinézem belőlük, hogy apropénzért elbalfaszkodjuk Diegot.
No de ne szaladjunk annyira előre.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ide már csoda kell, hogy teljesítmény alapján kiszorítsa Diegot, vagy a másik lehetőség, hogy Diegonak drasztikusan gyengül a teljesítménye.
Szerintem így is megkapja simán a kezdő helyet, a sok elvakult szurkoló, meg a sajtó ömlengése miatt. És amilyen okos a vezetőségünk mostanában, simán kinézem belőlük, hogy apropénzért elbalfaszkodjuk Diegot.
Szerintem így is megkapja simán a kezdő helyet, a sok elvakult szurkoló, meg a sajtó ömlengése miatt. És amilyen okos a vezetőségünk mostanában, simán kinézem belőlük, hogy apropénzért elbalfaszkodjuk Diegot.