Copa del Rey
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Copa del Rey
a két fórum aktív rétege, vagy R.M.C.F ismerettségi köre lehet vagy 2-3 %-a a magyarországi real és barca szimpatizánsoknak, ebből nem hiszem, hogy mély következtetéseket lehet levonni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Emberileg biztos nem az nem csapatfüggő. De más csapat tiszteletében köröket ver rátok pl....mindorokke_barca írta:Nem fog meggyőzni a te tapasztaladod a sajatommal szemben, akárhányszor írod le hogy a Madrid drukkerek különbbek emberileg mint más csapat szurkolóiR.M.C.F írta:Több száz drukkert ismerek személyesen....van különbség.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az én ismertségemben pont a reálosok a legidegesítőbbek. Múlt vasárnap mentünk meccsre, van egy nagyszájú barca drukker, és pár nagyszájú real drukkrer, akik magukból kikelve üvöltötték a csapatbuszban, hogy 4-0 lesz a real javára.. már védenem kellett a barcást, én szégyelltem magam..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikelemen5 2015. március 29., vasárnap 17:14-kor.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az én ismeretségemben is a bayernesek a legidegesítőbbek utánuk közvetlen a juve drukkerek állnak, aztán mu és senal
barcások és realosok között kb. ugyanannyi normális és elvakult szurkoló van atmásat meg nem ismerek
barcások és realosok között kb. ugyanannyi normális és elvakult szurkoló van atmásat meg nem ismerek
Ezekért is írtam róluk a véleményemetdzsi91 írta: Atletico drukker meg madridon kívül nem létezik.Az ilyen döglégyzoli féle műgengszterek választják maguknak,mert a Real divat, amaz meg nem, ennyi, semmi más motivációjuk nincs.
Hogyne lenne motivációjuk, van olyan aki szerint az a futball amit az Altletico játszik
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Máshol tapsolnak érte, amiért itt kivagnak. Szoval ezt az érvet nem adomdzsi91 írta:De nevezhető-e szurkolónak egy olyan szerencsétlen aki mondjuk a facebokoon tudja osztani a marhaságait, de arra már nem képes,hogy neten bepötyögje melyik csatorna közvetíti a Real Meccset(mert az ilyen kommentekből van a legtöbb)? Nemtom nálam a sok aberált faceobookon meg nso-n lévő "szurkoló" nem számít annak. Aki nem tud minimum 3 értelmes mondatot írni a labdarúgásról,csak a hala madrid meg a csicska barca megy az nálam csak egy töltelék valami, de nem szurkoló.
Szerintem az ilyen fórumokról lehet képet kapni a szurkolói mentalitásokról, mert ide már kell egy átlag 40es iq,beregisztrálni , aztán összeszedni pár hsz-t úgy ,hogy nem basznak ki egyből stb. Szval ha nem is teljes mértékben de az EB és a madridom is ad valamilyen képet a két csapat drukkereinek felfogásáról.
Atletico drukker meg madridon kívül nem létezik.Az ilyen döglégyzoli féle műgengszterek választják maguknak,mert a Real divat, amaz meg nem, ennyi, semmi más motivációjuk nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Ha a wikipedia nem hazudik, akkor konkrétan 2-szer nyertünk a Bernabeuban, a Sevilla és a Castilla ellen. És 7-szer kaptunk ki, ebből 4 az Atlético Madrid ellen.Toti írta:utolsó 4 kupadöntőnkből mi kettőt otthon a bernabeuban játszottunk, mindkettőt el is buktuk.
Mondjuk nem olyan meglepő ez, ha azt nézem, hogy 19 kupagyőzelem mellé van 20 második hely.
utolsó 4 kupadöntőnkből mi kettőt otthon a bernabeuban játszottunk, mindkettőt el is buktuk.realfan91 írta:Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért az átlag real drukker sem az, ami itt a forumról lejön... Sokkal inkább az sajnos, ami a dom FB oldalán látható!
De tény, hogy a Senal,BM,Mu drukkerek "hozzáértő" többsége is kretén
De tény, hogy a Senal,BM,Mu drukkerek "hozzáértő" többsége is kretén
ZIDANE
Mondassz valamit. Bayernesekről valahogy megfeledkeztem. Vissza is vonom amit írtam. Bayernesek túltesznek az Atleticosokon és az Arsenalosokonnmate írta:Bayern drukker a legalja csapattal, vezetőséggel együtt a mentalitás miatt. Már az én mércémben. (Bár egy barátom Bayernes, ő szolid, jó gyerek.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legrosszabb tapasztalataim a MU illetve Bayern drukkerekkel vannak. Iszonyat gőgös, hepciáskodó, nagyképű alakok vannak ott. A legidegesítőbben meg az arsenalosok.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ezt adom.Mindent utálnak ami nem német.nmate írta:Bayern drukker a legalja csapattal, vezetőséggel együtt a mentalitás miatt. Már az én mércémben. (Bár egy barátom Bayernes, ő szolid, jó gyerek.)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bayern drukker a legalja csapattal, vezetőséggel együtt a mentalitás miatt. Már az én mércémben. (Bár egy barátom Bayernes, ő szolid, jó gyerek.)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
De nevezhető-e szurkolónak egy olyan szerencsétlen aki mondjuk a facebokoon tudja osztani a marhaságait, de arra már nem képes,hogy neten bepötyögje melyik csatorna közvetíti a Real Meccset(mert az ilyen kommentekből van a legtöbb)? Nemtom nálam a sok aberált faceobookon meg nso-n lévő "szurkoló" nem számít annak. Aki nem tud minimum 3 értelmes mondatot írni a labdarúgásról,csak a hala madrid meg a csicska barca megy az nálam csak egy töltelék valami, de nem szurkoló.
Szerintem az ilyen fórumokról lehet képet kapni a szurkolói mentalitásokról, mert ide már kell egy átlag 40es iq,beregisztrálni , aztán összeszedni pár hsz-t úgy ,hogy nem basznak ki egyből stb. Szval ha nem is teljes mértékben de az EB és a madridom is ad valamilyen képet a két csapat drukkereinek felfogásáról.
Atletico drukker meg madridon kívül nem létezik.Az ilyen döglégyzoli féle műgengszterek választják maguknak,mert a Real divat, amaz meg nem, ennyi, semmi más motivációjuk nincs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én eleve ne ismerek sok atleticos... egyet ismerek, általánosban évfolyamtársam volt, 2000es évek legelején is már a matracosoknak szurkolt. Azt hiszem,ő az egyedüli akit személyesen ismerek.wxyz írta:Ez a fórum tényleg korrekt, de ettől a Real szurkolók között is vannak ritka buta emberek. Csak azok el sem jutnak ide nsoról meg a szurkolói blogokról vagy pár nap múlva kivágják őket
Persze mennyiségbeli különbség van. Legjobb példa az Atletico, azok között nem sok korrekt figura van. Vagy említhetném az Arsenalt, aminek 90%a alexoxladjackoxi szint
Realos ismerősöm több is van, semmi baj nincs velük, még csak odaszólogatás szintjén sem működünk, leülünk,megnézzük a meccset ha úgy van, aztán iszunk tovább. Barcások ugyanez,bár belőlük kevesebb személyes ismerősöm van.
Én semmi különbséget nem tapasztalok, az én közegemben ugyanolyan mindkét szurkolótábor, bayernesek pl észrevehetően nagyképűbben tolják, persze ott is van kivétel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Nem fog meggyőzni a te tapasztaladod a sajatommal szemben, akárhányszor írod le hogy a Madrid drukkerek különbbek emberileg mint más csapat szurkolóiR.M.C.F írta:Több száz drukkert ismerek személyesen....van különbség.
Ez a fórum tényleg korrekt, de ettől a Real szurkolók között is vannak ritka buta emberek. Csak azok el sem jutnak ide nsoról meg a szurkolói blogokról vagy pár nap múlva kivágják őket
Persze mennyiségbeli különbség van. Legjobb példa az Atletico, azok között nem sok korrekt figura van. Vagy említhetném az Arsenalt, aminek 90%a alexoxladjackoxi szint
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Több száz drukkert ismerek személyesen....van különbség.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Biztos mindenkinek maga felé húz a keze, de nagy átlagba mi vagyunk beállítva szarnak, közbe meg szerintem az egyik legkorrektebb fanok vagyunk.
Lehet csak azért látom így, mert ide tartozok, meg köztünk is van sok akkora arcos harcos, hogy az durva, de nem az a jellemző, hogy minden egyes csapatot semmibe nézünk.
Egy fórum szinvonalát nem a userek, hanem csak és kizárólag a moderátorok határozzák meg, mert a szurkolók átlagban mindenhol ugyanolyanok, bármennyire is nehéz ezt sokaknak elfogadni. Ha annyira szabadjára lennének engedve itt is a emberek, akkor rövid időn belül lesüllyedne ugyanarra a szintre. Az intelligens, korrekt arcok pedig csak simán lelépnének. Maradna az állatkodás, álá facebook 2.0, ahol végképp nyilvánvaló, hogy semmi különbség nincs emberileg, a szukolótáborok között.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real le se szarja, hogy hol játssza a Barcelona a döntőt, csak ne a Bernabéuban.Anyaka írta:Hála a Real Madridnak, most otthon játszhatják. Jól kiszúrtak velük, hogy nem engedték meg a madridi döntőt.realfan91 írta:Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema