Cristiano Ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
lejárt lemez. szép volt jó volt ennyi volt. lapoztunk. nagyon szépen haladunk a fiatalítással semmi szükség a múltban kutakodni. harmóniában és morálban plafonon a csapat semmi szükség egy potenciális tüskére az öltözőben. az is vicces aki szerint Ronaldo elviselné a padot. lehet egyesek elfelejtették milyen a karaktere. itt volt legenda lett, a búcsúra is volt esélye de inkább elment oda ahol jobban megbecsülték, mi meg lapoztunk és kész.
- h3x0r
Az anyagi reszet hagyjuk is, valoszinuleg meg tudnank oldani. Viszont Ronaldo nem egy Cavani, akit oregen elhozol, berakod 20 percekre, kifutja a belet, jo esetben golt is lo, de egyebkent szep csendben elvan. Ha Ronaldo a csapatodban van, akkor a csapatot kore kell epitened.
Ugy ismeritek Ronaldot, a mentalitasat, az egojat, hogy elfogadna, ha rendszeresen (nem csak 1-1 BL meccs elott, mint ZZ alatt) 60 perc utan lekapnak, vagy eleve csak 20-30 perceket jatszhatna?
Ugy ismeritek Ronaldot, a mentalitasat, az egojat, hogy elfogadna, ha rendszeresen (nem csak 1-1 BL meccs elott, mint ZZ alatt) 60 perc utan lekapnak, vagy eleve csak 20-30 perceket jatszhatna?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, szerintem sem lesz semmi, de jó látni a véleményeket, aggályokat.
Lassan 38 éves és egy nagy csapatnak sem kell...szóval, ha még a legfelső polcról akar valamit, akkor ahhoz áldozatot kell hoznia, mint ahogy azt tette brazil cimborája, Marcelo pl.
Lassan 38 éves és egy nagy csapatnak sem kell...szóval, ha még a legfelső polcról akar valamit, akkor ahhoz áldozatot kell hoznia, mint ahogy azt tette brazil cimborája, Marcelo pl.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én attól tartok, hogy az, hogy nem lenne alap kezdő, sokszor padozna, toxikussá tenné maga körül a közeget, ezzel ártana a csapatnak. Lehet, hogy nem így van, cáfoljon rám, de én ezt érzem. Mondjuk szinte biztosan nem lesz ebből semmi, nem tudjuk meg hogyan sülne el.Realista24 írta: Itt nem az a kérdés, hogy mi hogyan fogadnánk, hanem a játékosok. Mondjuk Madridban biztos, hogy imádat venné körül újra.
Miként élné meg Karim, Vini...és nyilván fordítva CR, ha padon lenne. Működőképes lehetne egy évre, csak ahhoz sok feltételnek teljesülnie kellene.
Karimtól nem félnék bytheway, ahogy a hírek alapján többekkel is aktív kapcsolatban van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt nem az a kérdés, hogy mi hogyan fogadnánk, hanem a játékosok. Mondjuk Madridban biztos, hogy imádat venné körül újra.
Miként élné meg Karim, Vini...és nyilván fordítva CR, ha padon lenne. Működőképes lehetne egy évre, csak ahhoz sok feltételnek teljesülnie kellene.
Karimtól nem félnék bytheway, ahogy a hírek alapján többekkel is aktív kapcsolatban van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Persze, ezt a részét nem is vitatom, ha csak ennyi állna ott, csak simán pluszegyeztem volna.Realista24 írta:Értsd így:Donát írta:
Nem érzem úgy, hogy a teljes szövegben a "nyert nekünk" azt jelentené, hogy "nyert velünk" , tehát szerintem nem torzít a jelentésén a kiragadás. Nélküle évekig nem nyertünk, de vele sem 4 évig. A triplához pedig Zidane, a CKM, Ramos, Marcelo, de még Benzema és Bale is ugyanolyan nélkülözhetetlen volt, mint CR.Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.
Sőt én még a fizut sem sajnálnám tőle, ha a klub anyagi helyzete engedné (sikerülne felszabadítani Mariano, Asensio, Mayoral, Vallejo, akárki fizetését), akkor mehetne neki top fizu, persze nem a 2018 csúcs. De az amúgy egója miatt nem hiszek ebben az újramikrózott kapcsolatban, pedig simán lehetne jövedelmező.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értsd így:Donát írta:Nem érzem úgy, hogy a teljes szövegben a "nyert nekünk" azt jelentené, hogy "nyert velünk" , tehát szerintem nem torzít a jelentésén a kiragadás. Nélküle évekig nem nyertünk, de vele sem 4 évig. A triplához pedig Zidane, a CKM, Ramos, Marcelo, de még Benzema és Bale is ugyanolyan nélkülözhetetlen volt, mint CR.Realista24 írta:
Ez egy érdekes kérdés, mert vele nyertünk 4-et, de nélküle évekig (amíg fel nem zárkózott valaki Cé mellé, meg nem).
Én sem értek 100%-ban egyet a kijelentéssel, hogy ő nyerte nekünk, viszont a teljes mondandót kell nézni, amivel viszont már 100%ban egyet lehet érteni.
Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem érzem úgy, hogy a teljes szövegben a "nyert nekünk" azt jelentené, hogy "nyert velünk" , tehát szerintem nem torzít a jelentésén a kiragadás. Nélküle évekig nem nyertünk, de vele sem 4 évig. A triplához pedig Zidane, a CKM, Ramos, Marcelo, de még Benzema és Bale is ugyanolyan nélkülözhetetlen volt, mint CR.Realista24 írta:Ez egy érdekes kérdés, mert vele nyertünk 4-et, de nélküle évekig (amíg fel nem zárkózott valaki Cé mellé, meg nem).Donát írta:
Lol, hát hogyne Inkább nyert a csapattal, a csapat fontos tagjaként 4 BL-t. Ez ugyanolyan szánalmas, mint a másik véglet, akikre célzol.
Én sem értek 100%-ban egyet a kijelentéssel, hogy ő nyerte nekünk, viszont a teljes mondandót kell nézni, amivel viszont már 100%ban egyet lehet érteni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
evvel értek egyet plussz az ujságiroknak megint lenne támadasi felület a csapat feléBlancoMark írta: Szerintem Benzemat visszavetne az erkezese, mar csak mentalis alapon is. Masfelol meg nem kell a feszko ami folyamatosan menne azaltal hogy a padra lenne rakva jo esellyel rengeteg meccsen.
- Pad'em
40-35 perpill aki visszahozná vs aki nem. Jó megosztó, meglepődtem, azt hittem nagy többségben lesznek azok akik visszahoznák. A tavalyi csoda év után persze nem meglepő, ha valamelyik banánhéjon elcsúsztunk volna a BL-ben valoszínű többen akarnák itt látni megint. Én imádnám megint fehérben, de pl maga a csapat nem tudom mit mondana erre. Szerintem nem lenne gond, 442ben megoldható lenne (Vini Cama Csucsu Fede előttük a két állat) vagy egy oldschool CKM Vini Cé Benz
Az meg, hogy sokan írjátok, hogy padozna. CR? Esélytelen.
De csak utópia az egész, semmi esély a visszatérésére.
Az meg, hogy sokan írjátok, hogy padozna. CR? Esélytelen.
De csak utópia az egész, semmi esély a visszatérésére.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Szerintem Benzemat visszavetne az erkezese, mar csak mentalis alapon is. Masfelol meg nem kell a feszko ami folyamatosan menne azaltal hogy a padra lenne rakva jo esellyel rengeteg meccsen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egy érdekes kérdés, mert vele nyertünk 4-et, de nélküle évekig (amíg fel nem zárkózott valaki Cé mellé, meg nem).Donát írta:Lol, hát hogyne Inkább nyert a csapattal, a csapat fontos tagjaként 4 BL-t. Ez ugyanolyan szánalmas, mint a másik véglet, akikre célzol.Gascoigne írta: Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, nyert nekünk 4 bl-t, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jöhet
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Lol, hát hogyne Inkább nyert a csapattal, a csapat fontos tagjaként 4 BL-t. Ez ugyanolyan szánalmas, mint a másik véglet, akikre célzol.Gascoigne írta: Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, nyert nekünk 4 bl-t, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.
4-4-2 uccunekiwZoLee7 írta:Cr vagy Karim lesz a csere?Berti írta: Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.
Ki a faszt érdekel, hogy már volt itt korábban? Ezeket a felfújt morális dolgokat valahogy nem tudom megérteni.
Van pénz lóvéra és nem egy Mariano kaliber
30 gól szinte garantált, a csapatot ismeri, a társakat nagyrészt ismeri és a motivációja pedig nem kérdés.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
CRwZoLee7 írta:Cr vagy Karim lesz a csere?Berti írta: Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.
Ki a faszt érdekel, hogy már volt itt korábban? Ezeket a felfújt morális dolgokat valahogy nem tudom megérteni.
30 gól szinte garantált, a csapatot ismeri, a társakat nagyrészt ismeri és a motivációja pedig nem kérdés.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Cr vagy Karim lesz a csere?Berti írta: Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, nyert nekünk 4 bl-t, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.
Aki egyetért, egyetért. aki nem, nem, de a stílus, amit itt egyesek az egyik legnagyobb legendával megengednek maguknak, az szánalmas.
Aki egyetért, egyetért. aki nem, nem, de a stílus, amit itt egyesek az egyik legnagyobb legendával megengednek maguknak, az szánalmas.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo
Egy év kölcsön és a fizetést a MU állja.
Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.