Zeneklub
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Zeneklub
Nagy a csend, hallgassátok csak azokat az albumokat, kövessétek Victor példáját.
Na, de amiért írok, az a következő körrel kapcsolatos: szerintetek hogy csináljuk?
a) a jelenlegi kör végeztével rövid szünet után indul a jelentkezés a harmadik körre, és el is kezdjük záros határidőn belül
b) mivel nyáron sokan rendszertelenebbül vannak gép- és/vagy netközelben, ezért csak ősz elején kezdődik az újabb kör
Nos?
Na, de amiért írok, az a következő körrel kapcsolatos: szerintetek hogy csináljuk?
a) a jelenlegi kör végeztével rövid szünet után indul a jelentkezés a harmadik körre, és el is kezdjük záros határidőn belül
b) mivel nyáron sokan rendszertelenebbül vannak gép- és/vagy netközelben, ezért csak ősz elején kezdődik az újabb kör
Nos?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Shinedown - The Sound of Madness
Hallásról már ismertem őket, talán 1-2 számukat hallottam is, de úgy isten igazából eddig nem tudtam semmit a munkásságukról. A srácnak elég jó hangja van, az alapok elég jók, vannak zúzósabb, illetve kicsit lágyabb dalok is a korongon. Amit kitudnék emelni, az a Second Chance és a Call me című számok, azok nagyon megfogtak, és később is előfogom őket venni.
Negatív irányba egy számot nem tudnék mondani, nem mondhatnám, hogy volt kifejezetten rossz szám ezen a lemezen, inkább kicsit egyhangú volt nekem a többi.
Összességében ez egy elég jó kis album lett szerintem, így mindenképpen megér egy:
7,5/10
Avenged Sevenfold - Hail to the King
Na ez az, amivel szerintem nem nagyon lehet mellélőni. Régóta ismerek őket, jó pár szám van tőlük, amit a mai napig rendszeresen pörgetek a lejátszómon. Fura, de szerintem (legalábbis Magyarországon biztosan) nincs akkora hírneve, mint amekkorát érdemelnének. Ezt az új albumot még nem hallottam, így nagyon kíváncsian álltam neki a meghallgatásának, és hálaég nem kellett most sem csalódnom bennük, sőt! Egyetértek veled BBarni, szerintem is ez az eddigi legjobb tőlük!
This means war, Coming home, Aeid rain (különösen az utolsó) a kedvenceim.
Ez egy fokkal nálam jobb volt, mint a Shinedown, bár ott talán jobban tetszettek az alapok... hm, nem tudom, hogy most többet vagy kevesebbet adjak nekik, így hát kap ugyanannyit, azaz ez is:
7,5/10
köszönöm, hogy valaki hozott megint rockot, azért jó hallani kis szívmelengető gitárszólót, dobpergést, screamelést
Hallásról már ismertem őket, talán 1-2 számukat hallottam is, de úgy isten igazából eddig nem tudtam semmit a munkásságukról. A srácnak elég jó hangja van, az alapok elég jók, vannak zúzósabb, illetve kicsit lágyabb dalok is a korongon. Amit kitudnék emelni, az a Second Chance és a Call me című számok, azok nagyon megfogtak, és később is előfogom őket venni.
Negatív irányba egy számot nem tudnék mondani, nem mondhatnám, hogy volt kifejezetten rossz szám ezen a lemezen, inkább kicsit egyhangú volt nekem a többi.
Összességében ez egy elég jó kis album lett szerintem, így mindenképpen megér egy:
7,5/10
Avenged Sevenfold - Hail to the King
Na ez az, amivel szerintem nem nagyon lehet mellélőni. Régóta ismerek őket, jó pár szám van tőlük, amit a mai napig rendszeresen pörgetek a lejátszómon. Fura, de szerintem (legalábbis Magyarországon biztosan) nincs akkora hírneve, mint amekkorát érdemelnének. Ezt az új albumot még nem hallottam, így nagyon kíváncsian álltam neki a meghallgatásának, és hálaég nem kellett most sem csalódnom bennük, sőt! Egyetértek veled BBarni, szerintem is ez az eddigi legjobb tőlük!
This means war, Coming home, Aeid rain (különösen az utolsó) a kedvenceim.
Ez egy fokkal nálam jobb volt, mint a Shinedown, bár ott talán jobban tetszettek az alapok... hm, nem tudom, hogy most többet vagy kevesebbet adjak nekik, így hát kap ugyanannyit, azaz ez is:
7,5/10
köszönöm, hogy valaki hozott megint rockot, azért jó hallani kis szívmelengető gitárszólót, dobpergést, screamelést
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Shinedown - The Sound of Madness
Nem ismertem őket és nem is rosszak egyáltalán.Sajnos az a bajom, hogy úgy igazán egy számot sem tudok kiemelni amire azt tudnám mondani hogy "ez igen", de ettől függetlenül úgy összességében egy jó album volt 2 számtól eltekintve.Jó ajánlás volt. 7 pont.
Nem ismertem őket és nem is rosszak egyáltalán.Sajnos az a bajom, hogy úgy igazán egy számot sem tudok kiemelni amire azt tudnám mondani hogy "ez igen", de ettől függetlenül úgy összességében egy jó album volt 2 számtól eltekintve.Jó ajánlás volt. 7 pont.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Húúú jónak ígérkezik. De csak hétvégén hallgatom majd meg, mikor jön fel pestre barátnőm (neki tavaszi szünet, nekem olyan nincs.. -.- ), mert az utóbbi bandát régóta meg akarom neki mutatni. Tőlük néhány számot már ismerek is, köztük pl.: a album névadó számot (ahogy néztem az albumról mást nem is, úgyhogy örülök), és a nagy kedvenc! Imádom a számot, és a klippet is. És még néhány egyéb számot. Az előbbi bandához még nem volt szerencsém, de jónak ígérkezik!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
mentally strong van a csapatnál, nem aggódok!BBarni, ha rockot ajánlasz, akkor Arsenal elbukja az FA döntőt :Đ
na de akkor jöjjenek az albumok:
1.
Az első album nem volt kérdés, hogy mi lesz!Kedvenc együttesem,számomra tökéletesek!Inkább az volt a kérdés, hogy melyik albumukat válasszam, kettő között gondolkoztam!Végül a hosszabb mellett döntöttem, mert szerintem sokkal színesebb az egész album!Én sok itt ajánlott albumra mondtam, hogy egyhangú stb, na erre ezt nem lehet mondani!
Egy kicsit azért írok az együttesről is!Egy 2001-ben alapított hard rock bandát hoztam!Nagyon a szívemhez nőttek, mert ahogy megjelent az első albumuk 2003-ban rögtön felfigyeltem rájuk és akkor még szinte senki nem ismerte őket!Aztán szépen lassan egyre nagyobb népszerűségre tettek szert, ez köszönhető annak is, hogy sokáig a Van Halen előbandája voltak!Viszont még most sem mondanám, hogy sokan ismerik őket, persze aki sok rockot hallgat már hallhatott róluk!Egyszerűen minden meg van bennük szerintem:lendületesek,dinamikusak, de érzelmes dallamos számok is ugyanúgy megvannak!Az énekesüknek bár nem az a tipikus rekedtes hangja van amit imádok (pl Chad Kroeger) hanem inkább az a karcos féle, de mégis nagyon imádom!Szóval nálam ők a tipikus 10/10,zene,hang,szöveg minden ott van!
Ők pedig nem más mint a Shinedown és tőlük is a The Sound of Madness című albumot hoztam!
Vannak benne,gyorsabb,keményebb számok, de vannak benne lassabb,érzelmesebb számok is, a végén még van egy akusztikus és egy remix is!Az első számnál nem kell megijedni, talán az a legkeményebb szám az albumról!Összességben egy nagyon igényes album,borzasztóan jól össze van rakva, remélem a hosszúsága nem veszi el sokatoknak a kedvét, én azt ajánlom, hogy ha túl hosszú akkor inkább két menetben essetek neki, mert a végén is borzasztó jó számok vannak, kár lenne őket átpörgetni!Nekem a kedven számaim az albumról: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sound Of Madness,Second Chance,Breaking Inside,Diamond Eyes(spoilerbe raktam,mert mintha valaki írta volna, hogy zavarja ha tudja, hogy mi a kedvenc)
Ha esetleg valakinek megtetszene az együttes akkor ajánlanám a legújabb 4. albumukat(Amaryllis) illetve az énekes Brent Smith és az egyik gitáros Zach Myers közös "albumát" ahol különböző számok akusztikus változatát játsszák el!(link)
2. Na itt már nagyobb bajban voltam, mert több album is szóba jött!Végül egy 1999-ben alapított hard rock bandát választottam, akiket szinte a kezdetektől követek!Az elején még nem annyira jöttek be, mert egy kicsit metalcore stílusú volt az egész banda, még bosszankodtam is, hogy mennyire jobb lenne ha egy picit elhagynák ezt!Szerencsére ez be is jött!Itt figyeltem fel igazán rájuk, szintén lendületes,dinamikus számok(ez nálam a legfontosabb szinte) és egy remek hang!Itt nem volt kérdés melyik albumukat választom, mert szerintem egyértelműen a legújabb lett a legjobb!Nem véletlen, hogy szinte az összes Év (hard) rock listában is előkelő helyezéseket ért el(szinte mindenhol benne volt az első 5-ben, de sokszor az első 3-ban is)Na de róluk most nem pofáznék annyit ők nem mások mint a Avenged Sevenfold és tőlük hoztam a Hail to the King albumot!Óriási lett ez az album, hatalmas áttörést fog nekik ez okozni(már okozott is), remélem megtudják tartani ezt a szintet a későbbiekben is! Itt is írok azért kedvenceket: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hail to the King,Doing time,Coming home,Requiem, de az egész album szerintem zseniális!
Let's rock!
- GT37
ÁLLÁS
BBarni, akkor a mai nap folyamán várjuk az ajánlásod...
BBarni, akkor a mai nap folyamán várjuk az ajánlásod...
... vagy mégsemBBarni írta:Két Tkyd albummal jelentkezem!
Ezt nem fogom elfelejteni a következő körös ajánlásod értékelésénél.Victor írta:beszeretnék nyalni
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
BBarni, ha rockot ajánlasz, akkor Arsenal elbukja az FA döntőt :Đ
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Pokolép - A túlélő
Az előző Pokolgépnél valamivel jobban tetszett,háttérben elment.Igazából a magyar zenéknek ezen vonulatát nem hallgatom. Egyszer jó hogy hallottam,de nem fogom soha újrázni szerintem.
5,5/10
Metallica - The Black Album
Ez jobban tetszett,meg is lepet kicsit. Metallicat se szoktam hallgatni,de ez most jól esett.Örülök hogy ezt ajánlottad
7/10
Az előző Pokolgépnél valamivel jobban tetszett,háttérben elment.Igazából a magyar zenéknek ezen vonulatát nem hallgatom. Egyszer jó hogy hallottam,de nem fogom soha újrázni szerintem.
5,5/10
Ez jobban tetszett,meg is lepet kicsit. Metallicat se szoktam hallgatni,de ez most jól esett.Örülök hogy ezt ajánlottad
7/10
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Azt hiszem, a Metallicát nem sok embernek kell bemutatni, pláne nem egy olyan embernek, akinek a szívéhez közel áll rock. Köszönöm az ajánlást, szeretem ezt az albumot, és mivel rockernek vallom magam (bár nem szeretem ezt a szót ) így elég jól szórakoztam közbe, kis headbanggel vegyítve egy-két szám persze nem nyerte el a tetszésem (nincs olyan album talán a földön, amin minden szám tetszik), de a nagyjáért konkrétan oda vagyok. nálam ez a metal csúcsa.
8/10
Pokolgép - A túlélő
A stílus maradt, nálam a minőség nem. Annyira nem vagyok oda a Pokolgépért, de nem is annyira a zene miatt, inkább az ének miatt. Annyira nem jön át nekem (nem, nem Pély ül itt ), a szövegek legtöbbször szerintem elég ütősek, szóval igazából ebbe az albumba se tudok hol belekötni. A legjobban a Rocker nemzedék jött be, azt régebb óta csípem
Ha a Metallica 10/8, akkor ez egy:
7/10
itt és most beszeretnék nyalni megszeretném jegyezni, hogy GT milyen jó vezetője a zeneklubnak: több, mint 1 hete ott rohad az asztalomon a megírt értékelő az albumokra, de teljesen elfelejtettem őket felrakni, GT írt egy privátot emlékeztetőül, és már itt is vagyok. bocsi srácok, rengeteg dolgom van mostanában, de már rég letudtam a két korongot, csak a publikálással csúsztam idáig alig várom a következő kört, két ismeretlen előadót hozok (legalábbis szerintem legtöbbetek számára ismeretlen lesz), de nagyon jó kis muzsikák lesznek ám azok!
Azt hiszem, a Metallicát nem sok embernek kell bemutatni, pláne nem egy olyan embernek, akinek a szívéhez közel áll rock. Köszönöm az ajánlást, szeretem ezt az albumot, és mivel rockernek vallom magam (bár nem szeretem ezt a szót ) így elég jól szórakoztam közbe, kis headbanggel vegyítve egy-két szám persze nem nyerte el a tetszésem (nincs olyan album talán a földön, amin minden szám tetszik), de a nagyjáért konkrétan oda vagyok. nálam ez a metal csúcsa.
8/10
Pokolgép - A túlélő
A stílus maradt, nálam a minőség nem. Annyira nem vagyok oda a Pokolgépért, de nem is annyira a zene miatt, inkább az ének miatt. Annyira nem jön át nekem (nem, nem Pély ül itt ), a szövegek legtöbbször szerintem elég ütősek, szóval igazából ebbe az albumba se tudok hol belekötni. A legjobban a Rocker nemzedék jött be, azt régebb óta csípem
Ha a Metallica 10/8, akkor ez egy:
7/10
itt és most beszeretnék nyalni megszeretném jegyezni, hogy GT milyen jó vezetője a zeneklubnak: több, mint 1 hete ott rohad az asztalomon a megírt értékelő az albumokra, de teljesen elfelejtettem őket felrakni, GT írt egy privátot emlékeztetőül, és már itt is vagyok. bocsi srácok, rengeteg dolgom van mostanában, de már rég letudtam a két korongot, csak a publikálással csúsztam idáig alig várom a következő kört, két ismeretlen előadót hozok (legalábbis szerintem legtöbbetek számára ismeretlen lesz), de nagyon jó kis muzsikák lesznek ám azok!
-
BBarni ajánlása következik
Két Tkyd albummal jelentkezem!
- GT37
Bocs a dupláért, csak szeretném jelezni, hogy holnap éjfélkor határidő, Victorra, Marci77-re és csabi*-ra várunk még.
Vasárnap este/hétfőn pedig BBarni ajánlása következik, mely az utolsó előtti lesz ebben a körben.
Vasárnap este/hétfőn pedig BBarni ajánlása következik, mely az utolsó előtti lesz ebben a körben.
- GT37
Pokolgép - A túlélő
Hát, az előző Pokolgép-lemezhez hasonlóan valahogy ez sem jött át, nem élveztem. Alapból a stílus maga sem áll közel hozzám (bár ezt valószínűleg már legalább kilencvenhétszer elmondtam az utóbbi hónapokban ), és kicsit egyhangú, monoton is volt számomra az album. Körülbelül ugyanannyira tetszett-nemtetszett, mint a Pokoli színjáték anno, arra 3,5-et adtam, itt viszont a szövegek jobban tetszettek néhány helyen, úgyhogy legyen
4/10
Hát, az előző Pokolgép-lemezhez hasonlóan valahogy ez sem jött át, nem élveztem. Alapból a stílus maga sem áll közel hozzám (bár ezt valószínűleg már legalább kilencvenhétszer elmondtam az utóbbi hónapokban ), és kicsit egyhangú, monoton is volt számomra az album. Körülbelül ugyanannyira tetszett-nemtetszett, mint a Pokoli színjáték anno, arra 3,5-et adtam, itt viszont a szövegek jobban tetszettek néhány helyen, úgyhogy legyen
4/10
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Egyben értékelném a két albumot. Előző körben volt már Metallica és ebben a körben már volt Pokolgép. Reménykedtem, hogy jobban be fognak jönni, de sajnos nem így lett. Borzalmasan távol áll tőlem a műfaj, nem tudom átérezni egyáltalán. A zúzós alapok nem jönnek be, a rekedtesebb énekek se. Egyedül a lágyabb részek jöttek be, de azt utána a zúzás "tönkre is tette". Direkt megnéztem a pontokat, amiket adtam, a Metallicára egy féllel jobbat adok, de a Pokolgépre ugyanannyit. Nagyon nem az én köröm volt, bocsi
Metallica - The Black Album 4/10
Pokolgép - A túlélő 3/10
Metallica - The Black Album 4/10
Pokolgép - A túlélő 3/10
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Metallica - The black album
Imáádom Zene, gyerekek. Bár mostanában felhígult a zenei ízlésem, csak egy ilyen vérbeli rock/metál albumnál érzem az erőt magamban, leírhatatlan.
Nem kell kommentálnom különösebben, a többiek megtették helyettem már, valószínűleg jobban. Eddig még csak egy tízes volt, Claptoné, ezután nem
10/10
Imáádom Zene, gyerekek. Bár mostanában felhígult a zenei ízlésem, csak egy ilyen vérbeli rock/metál albumnál érzem az erőt magamban, leírhatatlan.
Nem kell kommentálnom különösebben, a többiek megtették helyettem már, valószínűleg jobban. Eddig még csak egy tízes volt, Claptoné, ezután nem
10/10
"And my heart will leave you never."
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Pokolgép - A túlélő
Nem szoktam hallgatni őket, pedig maga a stílus nem áll messze tőlem. Az előző album összességében jobb volt, átlagban, ebben viszont volt 2 kiemelkedő és 2 nagyon jó, a többi viszont számomra eléggé elmarad tőlük. Ez a 4 sorrendben nálam egyébként: Ide tartozom, Mindörökké, Dolgozik a vér és a Kánaán. Ezt a lírikusabb vonalat sokkal közelebb éreztem magamhoz, de utóbbi kettőt is nagyon megjegyeztem. Ezekben éreztem a szövegelést is összhangban a zenével és hát ezeket órákig tudnám hallgatni.
Ez a 4 szám nekem az előzőleg ajánlott albumuk szintjére hozta ezt is, így ide is 7/10-et adok.
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy nekem A metál album.
A számok felének kívülről fújom a dallamát, a dobszólókat, a gitárszólókat, a szövegeket...egyszerűen imádom őket. Ugyanezen számokhoz hihetetlenül erős emlékek is kötnek, főleg a család felől és minden sorához tudok hozzáképzelni valamit az életemből...
Hosszabb időre sosem került ki az életemből.
Ettől függetlenül vannak benne kicsit gyengébb számok is, de rosszat nem tudnék igazán mondani egyikről sem.
Számomra nem a GT által is említett két legismertebb szám a leggyakrabban előkerülő, bár hát azok is a tökéletességet súrolják. Nekem a sad but true,illetve a wherever i may roam az a két szám ami a legtöbbet jelenti erről az albumról.
Ugyhogy mint mondtam a klub elején, számomra tökéletes album nincs, mindig találok olyan számo(ka)t amit nem szívlelek annyira, ebben is, de ez van talán az egyik legközelebb a tökélyhez. 9,5/10
Nagyon jó kör volt.
Nem szoktam hallgatni őket, pedig maga a stílus nem áll messze tőlem. Az előző album összességében jobb volt, átlagban, ebben viszont volt 2 kiemelkedő és 2 nagyon jó, a többi viszont számomra eléggé elmarad tőlük. Ez a 4 sorrendben nálam egyébként: Ide tartozom, Mindörökké, Dolgozik a vér és a Kánaán. Ezt a lírikusabb vonalat sokkal közelebb éreztem magamhoz, de utóbbi kettőt is nagyon megjegyeztem. Ezekben éreztem a szövegelést is összhangban a zenével és hát ezeket órákig tudnám hallgatni.
Ez a 4 szám nekem az előzőleg ajánlott albumuk szintjére hozta ezt is, így ide is 7/10-et adok.
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy nekem A metál album.
A számok felének kívülről fújom a dallamát, a dobszólókat, a gitárszólókat, a szövegeket...egyszerűen imádom őket. Ugyanezen számokhoz hihetetlenül erős emlékek is kötnek, főleg a család felől és minden sorához tudok hozzáképzelni valamit az életemből...
Hosszabb időre sosem került ki az életemből.
Ettől függetlenül vannak benne kicsit gyengébb számok is, de rosszat nem tudnék igazán mondani egyikről sem.
Számomra nem a GT által is említett két legismertebb szám a leggyakrabban előkerülő, bár hát azok is a tökéletességet súrolják. Nekem a sad but true,illetve a wherever i may roam az a két szám ami a legtöbbet jelenti erről az albumról.
Ugyhogy mint mondtam a klub elején, számomra tökéletes album nincs, mindig találok olyan számo(ka)t amit nem szívlelek annyira, ebben is, de ez van talán az egyik legközelebb a tökélyhez. 9,5/10
Nagyon jó kör volt.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pokolgép - A túlélő
Jó volt, meglepően. Alapjában én a Kalapácsf-féle Pokolgép akusztikus számait kedvelem, meglepődtem a lemezen tényleg. A stílus ahogy elnézem maradt, a hang cserélődött ki mindössze, bár nem vagyok nagy rajongója az együttesnek. Hallgatható album, vérbeli rock, jól esett a sok mainstream zene után
8/10
Jó volt, meglepően. Alapjában én a Kalapácsf-féle Pokolgép akusztikus számait kedvelem, meglepődtem a lemezen tényleg. A stílus ahogy elnézem maradt, a hang cserélődött ki mindössze, bár nem vagyok nagy rajongója az együttesnek. Hallgatható album, vérbeli rock, jól esett a sok mainstream zene után
8/10
"And my heart will leave you never."
-
Sose szerettem a Metallicát(ilyenkor sokan mindig meglepődnek, hogy én mint nagy rock rajongó, hogy hogy nem szeretem az amúgy nem is rock együttes Metallicát... ) valahogy se a zene se Hetfield nem nyűgözött le egyedül a szöveg az ami legtöbbször nagyon jó!Ettől függetlenül ismerem a legtöbb számukat,meghallgattam a legtöbb albumukat!Ugye nekik talán ez volt az első albumuk amin talán picit lazább,puhább dalok szerepeltek!Erős kezdés az Enter Sandman számmal, ez a kedvencem erről az albumról!A többi viszont nálam semmi extra, a Nothing Else Matters kivételével!Szóval kb úgy vagyok velük mint a Kiss, Led Zeppelin, Deep Purple vagy Iron Maiden együttesekkel, nagyra értékelem a munkájukat, elismerem őket, de sose lesznek a kedvenceim!
7
Pokolgép: A túlélő
Megint egy jó kis pokolgép! Nekem Kalapács Józsi féle Pokolgép tetszett a legjobban, nekem az volt az igazi Pokolgép!Viszont Rudán Joe hangja sokkal jobb,erőteljesebb mint Józsié!A szöveg viszont még mindig nagyon adja(sőt talán még jobban),a zene jó!A Kánaán a kedvencem,zseniális szám, de az Elveszett percek, Szívedből tisztán,Sza-rock rá mind nagyon jó(a kórus is zseniális)!Rudán Joe pedig szerintem Magyarország egyik legjobb férfi énekes,zseniális hangja van, emellett remek ember!Sajnos eddig csak egyszer-kétszer volt vele alkalmam rövidebb ideig beszélgetni, remélem egyszer hosszabb ideig is lesz rá alkalmam, mert zseniális az "öreg",hatalmas sztorijai vannak,közvetlen,jó arc!
8,5 (még a 9-en is gondolkoztam majd még lehet a turnus végén feljebb viszem)
Sose szerettem a Metallicát(ilyenkor sokan mindig meglepődnek, hogy én mint nagy rock rajongó, hogy hogy nem szeretem az amúgy nem is rock együttes Metallicát... ) valahogy se a zene se Hetfield nem nyűgözött le egyedül a szöveg az ami legtöbbször nagyon jó!Ettől függetlenül ismerem a legtöbb számukat,meghallgattam a legtöbb albumukat!Ugye nekik talán ez volt az első albumuk amin talán picit lazább,puhább dalok szerepeltek!Erős kezdés az Enter Sandman számmal, ez a kedvencem erről az albumról!A többi viszont nálam semmi extra, a Nothing Else Matters kivételével!Szóval kb úgy vagyok velük mint a Kiss, Led Zeppelin, Deep Purple vagy Iron Maiden együttesekkel, nagyra értékelem a munkájukat, elismerem őket, de sose lesznek a kedvenceim!
7
Pokolgép: A túlélő
Megint egy jó kis pokolgép! Nekem Kalapács Józsi féle Pokolgép tetszett a legjobban, nekem az volt az igazi Pokolgép!Viszont Rudán Joe hangja sokkal jobb,erőteljesebb mint Józsié!A szöveg viszont még mindig nagyon adja(sőt talán még jobban),a zene jó!A Kánaán a kedvencem,zseniális szám, de az Elveszett percek, Szívedből tisztán,Sza-rock rá mind nagyon jó(a kórus is zseniális)!Rudán Joe pedig szerintem Magyarország egyik legjobb férfi énekes,zseniális hangja van, emellett remek ember!Sajnos eddig csak egyszer-kétszer volt vele alkalmam rövidebb ideig beszélgetni, remélem egyszer hosszabb ideig is lesz rá alkalmam, mert zseniális az "öreg",hatalmas sztorijai vannak,közvetlen,jó arc!
8,5 (még a 9-en is gondolkoztam majd még lehet a turnus végén feljebb viszem)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tolem johet.
Dikk akkor mar izzithatom lassan a Tkydeket,magyar rapeket...
Dikk akkor mar izzithatom lassan a Tkydeket,magyar rapeket...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
Szerintem lehet róla szó, bár nyilván nem kötelezhetem/kötelezhetjük a tagokat, hogy hallgassák meg az ajánlásodat, mivel konkrétan nem vagy a zeneklub tagja. De én szívesen lepörgetem és értékelem az albumo(ka)t majd, ha úgy alakul.sentry írta:A zeneklub legelején szó volt, hogy ha van rá igény, akkor utolsó utániként hozok én is 1 vagy 2 albumot. Ez gondolom lassan elérkezik, de érdekelne, hogy van-e rá igény még ?
Ha igen, akkor nagyon szívesen elgondolkozik és ajánlok!
Többiek?
(Egyébként a mostani után két ajánlás lesz még, aztán vége a körnek.)
A zeneklub legelején szó volt, hogy ha van rá igény, akkor utolsó utániként hozok én is 1 vagy 2 albumot. Ez gondolom lassan elérkezik, de érdekelne, hogy van-e rá igény még ?