Európa Liga
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Európa Liga
Megint eredményeket hozott, más kérdés, hogy kinek jön be az a "foci" amit leművelnek. Ölték a játékot a döntőben is, aztán 2 szerencsés helyzet (1+1 villanás) és nyertek. Sajnos ezt az undormányt fogja tolni a Juve is a döntőben, remélem megtaláljuk az ellenszert rá.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Most mit mondjon szegény Szar ez az EL, de ez is jobb, mint a semmi.Realista24 írta:Mourinho: "For me this (Europa League) is the most important trophy of my career."
.
..
...
....
Amúgy annyira nem rossz ez az MU, pár igazolásra lenne szükség, Fellainit mindenképp el, helyette egy Veratti, Koke kpra, előre egy Reus kvalitású kreatíiv játékos, kiegészülve Griezmannal, meg James-el elég pofás lehetne, mondjuk egy kb 250 misi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mourinho: "For me this (Europa League) is the most important trophy of my career."
.
..
...
....
.
..
...
....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mou úgy ment unnepelni a szinpadra, hogy mutatta három ujjat, és mindenkinek szolt, hogy mutassa, hogy 3 kupat nyertek. Szanalom.com
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Barmelyiket is rakjak ki a szelre Grizmant v Jamest, olyan rovid lesz a karrierjuk ott mint DM-e volt.pheco írta:Ha Grizes es James is odaigazol, akkor azert kivancsi leszek a kezdore. Herrera-Pogba-James-Mkhitaryan-Rashford-Griezmann esetleg? Biztos szebb focit tolnanak, de nem tudom vedekezesben mit nyujtananak. Ha marad Ibra, akkor plane nehez kerdes.
Jamesnek is jobb lenne, ha az Intert valasztana.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha Grizes es James is odaigazol, akkor azert kivancsi leszek a kezdore. Herrera-Pogba-James-Mkhitaryan-Rashford-Griezmann esetleg? Biztos szebb focit tolnanak, de nem tudom vedekezesben mit nyujtananak. Ha marad Ibra, akkor plane nehez kerdes.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ebben is teljesen egyetértek. Én is Giggsyt szeretném a következő edzőnek, csak várnám, hogy végre tapasztalatot szerezzen valahol. Nálatok is Zidane azért legalább az utánpótlásnál tevékenykedett előtte, de Giggsnek 4 db felnőtt meccsen kívül semmilyen rutinja nincs edzőként, egyből a mély vízbe dobni pedig elég kockázatos szerintem.Sierra írta:Az az igazság, hogy amíg nem találnak oda egy normális edzőt, addig nem érdemes többet várni. Egy EL talán szint jelenleg, de BL-be ez édeskevés, és Mourinhoval nem is lesz másképp. Én Giggs-t simán kipróbálnám már edzőként.
Az az igazság, hogy amíg nem találnak oda egy normális edzőt, addig nem érdemes többet várni. Egy EL talán szint jelenleg, de BL-be ez édeskevés, és Mourinhoval nem is lesz másképp. Én Giggs-t simán kipróbálnám már edzőként.
- Caraway
Amúgy ez is simán benne van ahogy ti írjátok, hogy kimennek nagy pofával meg ugyanolyan szar játékkal aztán hasraesés lesz, és jöhet újra az EL. Ettől a győzelemtől persze még nem kell elszállni mert a játék továbbra is katasztrófa, de azért egy picit bizakodóbb lettem a jövőt illetően.Süti írta:Örülök ennek a MU sikernek, mókás lesz látni jövőre ahogy csoportharmadikként mennek a címvédésért.
Ennyi pénzből ilyen sz*r játékot összehozni, az művészet.
Viszont ezzel a győzelemmel biztosra mondom, hogy Griezmann érkezni fog.
- Süti
Örülök ennek a MU sikernek, mókás lesz látni jövőre ahogy csoportharmadikként mennek a címvédésért.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ez a meccs arra volt jó, hogy vonzóbb legyen nyáron a MU (igaz, Bale? ), illetőleg, hogy felfigyeljek a De Ligt gyerekre. Nagy jövő állhat előtte.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Lassan igen, bár a Napoli csalóka, olaszban nagyon erősek, majdnem a Juve szintjén van, de BL-ben még súlytalanok sztem. Bár ha ilyen szépen folytatják ott az építkezést, egy nyolcaddöntőnél jobb helyezés kinézhet nekik.Caraway írta:Igen, amúgy ezzel tisztában vagyok, évek óta elképesztően gyengék az angol csapatok. Szerintem még az egy szinttel gyengébb csapatok is simán esélyesebbek lehetnek ellenük, mint a Dortmund, Monaco, Napoli szintű csapatok.
Bocs, de szerintem már a csoportból való továbbjutás nagy eredmény lesz jövőre.Caraway írta:Ezt a Bl-ért való harcolást úgy értettem, hogy ha már 1-2 körön túlmenne a csapat és mondjuk az elődöntőben esne ki, már az is kisebbfajta sikernek mondható kb. Mióta Fergie elment a csapattól, mindennek örülni kell(sajnos).
- Caraway
Igen, amúgy ezzel tisztában vagyok, évek óta elképesztően gyengék az angol csapatok. Szerintem még az egy szinttel gyengébb csapatok is simán esélyesebbek lehetnek ellenük, mint a Dortmund, Monaco, Napoli szintű csapatok.Sierra írta:Caraway írta:és akkor már a PL, FA cup, BL hármasért harcolhat.
BL-től nagyon messze vannak jelenleg az angol csapatok. Talán jövőre a Chelsea lesz a közelében, de ennyi. Ahogy bármelyik angol csapat találkozik egy topcsapattal (Real, Atma, Bayern, Barca), ott vége a dalnak.
Ezt a Bl-ért való harcolást úgy értettem, hogy ha már 1-2 körön túlmenne a csapat és mondjuk az elődöntőben esne ki, már az is kisebbfajta sikernek mondható kb. Mióta Fergie elment a csapattól, mindennek örülni kell(sajnos).
Caraway írta:és akkor már a PL, FA cup, BL hármasért harcolhat.
BL-től nagyon messze vannak jelenleg az angol csapatok. Talán jövőre a Chelsea lesz a közelében, de ennyi. Ahogy bármelyik angol csapat találkozik egy topcsapattal (Real, Atma, Bayern, Barca), ott vége a dalnak.
- Caraway
Úgy értettem, hogy Ligakupánál egy szinttel feljebb van az Fa cup, El-nél a Bl, a PL-ért meg elvárás lesz harcban lenni.Berti írta:Az mind egy szint?Caraway írta:Jövőre már remélhetőleg egy szinttel feljebb lép a csapat, és akkor már a PL, FA cup, BL hármasért harcolhat.
VB-t meg EB-t nem akartok nyerni?
Az mind egy szint?Caraway írta:Jövőre már remélhetőleg egy szinttel feljebb lép a csapat, és akkor már a PL, FA cup, BL hármasért harcolhat.
VB-t meg EB-t nem akartok nyerni?
- Caraway
Jajj de hiányzott már a BL, most nagy a boldogság.
Amúgy a játék tényleg katasztrófa ezt elfogadom, de remélhetőleg a nyáron Mou tényleg a saját képére formálhatja a csapatot, és nem Fellainire fogunk ívelgetni. Azt ami nálatok tolt kontrafoci simán elfogadnám itt is. Tényleg lehet szidni sok mindenben, de a bajnokságban való csúfos szereplést leszámítva ez egy teljesen fasza első évet produkált Jose, 3 kisebb kupával. Jövőre már remélhetőleg egy szinttel feljebb lép a csapat, és akkor már a PL, FA cup, BL hármasért harcolhat.
Amúgy a játék tényleg katasztrófa ezt elfogadom, de remélhetőleg a nyáron Mou tényleg a saját képére formálhatja a csapatot, és nem Fellainire fogunk ívelgetni. Azt ami nálatok tolt kontrafoci simán elfogadnám itt is. Tényleg lehet szidni sok mindenben, de a bajnokságban való csúfos szereplést leszámítva ez egy teljesen fasza első évet produkált Jose, 3 kisebb kupával. Jövőre már remélhetőleg egy szinttel feljebb lép a csapat, és akkor már a PL, FA cup, BL hármasért harcolhat.
tuti? semmit nem csinált egész meccsen. úgy ahogy van ki lett véve a játékból.Dolberg jateka tetszett.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nem tudom más van-e így vele, de Pogba mellveregetése kissé komikus számomra, főleg úgy, hogy BL-t jött ide nyerni, ex csapata pedig éppen a döntőre készül.