Igy van. Azt is lehet mondani, hogy most mindenki kimutatta a foga feherjet, es latszik, kit milyen szandek vezerel.Caraway írta: Amugy eddig eros az elovalasztas a miniszterelnokjelolteket figyelembeveve.
Jakabrol kiderult, hogy egy sunyi kamus bohoc, akit mostmar a dk szekta istenit, hogy o egyedul szavahiheto.
Karacsony szembemegy az osszes ot tamogato parttal (lmp-parbeszed-mszp), meg a sajat partjanak tagjai se kovetik ot abban, hogy tamogassak MZP-t. En azt is eselyesnek latom, hogy az elovalasztas utan ezek a partok megszunnek, a maradek szennyt is felszivja a DK, KariG-t meg kicsinaljak. Fegyort levaltotta a Momentum a csufos eredmenye utan.
MZP pedig olyan indulatokat es szethuzast valt ki az emberekben, hogy az valami hihetetlen. Oreg Dk szekta vs megujulasra vagyo fiatalok. Emellett pedig az is feltuno, hogy a fidesz mellett mennyire elkezdte szapulni a baloldali media is azota, hogy Karacsony visszalepett a javara. Mindenhol (telex,444,hvg,index) csak lejarato cikkek mennek rola meg korabbi kontextus nelkuli kiragadott mondatreszek, nagyon szomoru. Nem ertem miert akarjak meg ok is Klarikat ennyire tolni… oke hogy baloldali, de vallalhatatan.
Na mindegy, en remenykedek, az elso forduloban is biztos voltam MZP tovabbjutasaban, es most is bizok benne.
Ha nem MZP nyeri, lehet el sem megyek tavasszal, hanyinger ami megy. Es az se kecsegtet sok joval, ha MZP megnyerne a tavaszi valasztasokat, ki fog melle allni? Vagy akkor mindenki cimbora lesz hirtelen, es mindenki nyalni fog a posztokert? Persze most elore mentem nagyon idoben, de ez felvet sok kerdest… 6-800.000 fix DK-s van, ehhez becsatlakoznak majd az atszavazok, es a fideszesek. Nekik az a jo, ha Dobrev nyerne. Nem tudom, eleg remenytelennek latszik a helyzet.