Stabil középcsapat lettek,és idén se lesznek kiesési gondjaik.Pláne hogy nem kell kétfronton küzdeniük.Abból nem kell messzemenő következtetéseket levonni,hogy a barca rugott nekik 7-et.Nem az ilyen meccseken kell toppon lenni.Az,hogy a barca megszór valakit a PD-be,benne van.A közép csapatok ellen kell majd hozniuk a kötelezőt...tavaly nekem gyanus, hogy a végére húzták fel magukat a 10. helyre, de lehet neked van igazad... A lényegen nem változtat. Te is láttad a meccset és azt is láttad, hogy olyan hibákat csináltak amit itthon a Kaposvártól se látsz gyakran pl a 7.gól is...de még lehetne sorolni
Spanyol bajnokság
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Spanyol bajnokság
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Levanteval az volt a baj, hogy nem birtak a kettos terhelest. Osszel az EL csoportkorbol masodikkent jutottak tovabb es a bajnoksagba is egesz jol ment nekik (sokaig a 6. helyen alltak). Majd a 19. fordulotol kezdve (januar kozepe) jott a melyrepules, 5 meccsbol csak 1-et nyertek meg. Az EL-be az Olympiacos-on meg tuljutottak, de a Rubin ellen kiestek. Szezon vegere visszaestek a 14. helyre, majd az utolso ket forduloban feljottek a 11.re. (a 10 es 15. hely kozott 1-1 pont volt a csapatok kozott.)Géci írta:tavaly nekem gyanus, hogy a végére húzták fel magukat a 10. helyre, de lehet neked van igazad... A lényegen nem változtat. Te is láttad a meccset és azt is láttad, hogy olyan hibákat csináltak amit itthon a Kaposvártól se látsz gyakran pl a 7.gól is...de még lehetne sorolni'shutterisland írta:ahhoz képest tavaly a 10., tavaly előtt pedig a 6. helyen végeztek.
A Levantenak volt masfel jo evuk (a 11-12 es szezon, amikor szinte vegig ott voltak a 4. helyen, ev vegere osszejott nekik a 6. hely es a 12-13 as szezon elso fele)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az atma most megszenved a sevillaval, de ez inkább a sevilla érdeme. Ettől független nem rossz az atma, de nagyon látszik, hogy Villa nem 1 Falcao...A Malagát meg láttam tegnap a Valencia ellen és nem volt rossz a játék, de ott meg Isco hiánya látszik nagyon... Amennyire emlékszem 4-1-re vertétek őket utoljára a szezonzárón, bár hasonló kedvel játszottak mint most a levante...'shutterisland írta:ma sok hibával játszottak, de attól még egy sima spanyol középcsapat.
jövőhéten jön majd az atletico és a malaga, ott már azért valamelyest reálisabb képet kapunk a barcáról.
nekem mindenesetre a mai játék is meggyőző volt, főleg egy szezon nyitásaként.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ma sok hibával játszottak, de attól még egy sima spanyol középcsapat.
jövőhéten jön majd az atletico és a malaga, ott már azért valamelyest reálisabb képet kapunk a barcáról.
-
tavaly nekem gyanus, hogy a végére húzták fel magukat a 10. helyre, de lehet neked van igazad... A lényegen nem változtat. Te is láttad a meccset és azt is láttad, hogy olyan hibákat csináltak amit itthon a Kaposvártól se látsz gyakran pl a 7.gól is...de még lehetne sorolni'shutterisland írta:ahhoz képest tavaly a 10., tavaly előtt pedig a 6. helyen végeztek.
- 'shutterisland
ahhoz képest tavaly a 10., tavaly előtt pedig a 6. helyen végeztek.Most az egy dolog, hogy a Levanta benyalt hetet, de az a korai gól szépen szájba vágta őket és bakaksiztak a barcától, de ez 1 olyan csapat ami évek óta a kiesés ellen küzd.
-
Közben bombagól a Sevilla-AtMa meccsen 1-1... Érdemes nézni
-
Amúgy nem tudom mitől féltek... Semmi baj nem lesz a szinvonallal. Jó persze nem a PL, de kicsit sem vészes... Azért ez a Betis is elég friss játékosokkal van tele és, ha akarnak nagyon is tetszetősen játszanak. Szerintem a Betis, Sociedad, AtMa, Valencia, Malaga, Sevilla még mindig jó csapat és tudnak fejfájást okozni... Most az egy dolog, hogy a Levanta benyalt hetet, de az a korai gól szépen szájba vágta őket és bakaksiztak a barcától, de ez 1 olyan csapat ami évek óta a kiesés ellen küzd. Meggyőződésem, hogy a barca sem villogott volna a Betis ellen. Nem kell parázni jó lesz ez
- 'shutterisland
komoly kis csörte lehet a sevilla - atletico, már a 40. másodpercben besárgult az első ember.
Az Dorlan transzfer januárban volt, szóval teljesen legalális a dolog. Amúgy azt hiszem úgy szól a szabály, hogyha nem lép pályára az új csapatában, akkor még eligazolhat. Legjobb példa, mint KP Boateng, akit megvett a Genoa, de egyből kölcsönvette a Milan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
tényleg nem igaz, iniesta a 3. legjobb.
özil < iniesta+xavi
4!4444!444!négy!!4!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Jonas, Mathieu, Parejo el volt tiltva.'shutterisland írta:mi ez a valencia kezdő ? te jó ég.
alves - bernat,costa,rami,pereira - michel,fuego,banega - viera,fede,postiga
az alves-rami-banega tengyeltől eltekintve mint egy sima spanyol középcsapat.
de azóta már megvették Dorlan Pabónt (aki kolumbiai válogatott). 7-8 millió volt az ára. de ez is elég érdekes. a Parma eladta most nyáron Mexikóba, de már egyből most nyáron jött spanyolba. Nem úgy van, hogy egy nyár alatt csak 1x válthat csapatot (véglegesen. kölcsönbe persze mehet)?
Juan Bernat pedig korosztályos válogatott (U20). Costa, Rami és Pereira védősor nem rossz. Fede pedig 20 éves argentin-olasz saját nevelés és állítólag nagyon ügyes srác. (valencia fan volt szaktársam mesélte)
Velának meg szemmel láthatóan jobban fekszik ez a liga, mint az angol
most aztán semmi oka nem lenne, hogy megkapja. Pár éve amikor nagyon jó volt, talán akkor. Amikor világeseményen is az MVP lett. de ahogy akkoriban mondták, ha most nem, akkor soha. így is lesz - szerintem.ferni írta:hát én neki adnám most az aranybogyót,
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Vela már az első fordulóban betalált.
Nagyszerű játék, remek befejezés.
Vela nagyon jó kis játékos, ha lehoz egy tavalyihoz hasonló szezont, akkor nincs az az isten, hogy ne vigye el egy nagyobb csapat 2014 nyarán.
Nagyszerű játék, remek befejezés.
Vela nagyon jó kis játékos, ha lehoz egy tavalyihoz hasonló szezont, akkor nincs az az isten, hogy ne vigye el egy nagyobb csapat 2014 nyarán.
- 'shutterisland
ebben az esetben kíváncsi leszek, ki lesz a másik kommentátor.
faragó ricsi vagy matuz krisztián ?
faragó ricsi vagy matuz krisztián ?
Visszakerestem, tessék.
http://www.eredmenyek.com/merkozes/pju6 ... zefoglalas
http://www.eredmenyek.com/merkozes/pju6 ... zefoglalas
Tádám írta: Dátum: 2013.04.28 22:58
Nem tudom ki nézte a Sociedad - Valenciát (jó meccs volt), de a végén Horvát Ferenc elköszönt. "Jó volt Önökkel, veletek az elmúlt 13 év. Horvát Ferenc voltam, adios amigos"
TBone írta:jah, hogy ennyi volt a kommentátorkodása a sport tv-ben? ezt nem tudtam. én a hangját bírtam, de amilyen beszólásokat néha lenyomott (főleg a mi meccseinken), hát nem fog hiányozni.
Realista24 írta:Csak nehogy réj vegye át a helyét
hát én neki adnám most az aranybogyót, megérdemelné már, de sajna semmi esély erre, majd megkapja megint Messi...'shutterisland írta:tényleg nem igaz, iniesta a 3. legjobb.
én igen, jó pár fordulóval a vége előtti meccsen volt ez, tehát nem az utolsó fordulókban és nem a nagyok meccsei voltak, az tuti.apropó sport tv.
valami olyan rémlik, hogy horváth feri elbúcsúzott tőlünk az előző szezon végén, de én nem láttam azt az adást, amikor ez megtörtént, csak még odaát olvastam.
valaki emlékszik még ?
- 'shutterisland
tényleg nem igaz, iniesta a 3. legjobb.
apropó sport tv.
valami olyan rémlik, hogy horváth feri elbúcsúzott tőlünk az előző szezon végén, de én nem láttam azt az adást, amikor ez megtörtént, csak még odaát olvastam.
valaki emlékszik még ?
apropó sport tv.
valaki emlékszik még ?
nem tudtam hirtelen hova írjam ezt, off-ba nem akartam, talán itt jó helye lesz.
én tényleg nem akarom bántani a SportTV-t, de amikor a szünetekben az a reklám megy, hogy a világ 2 legjobbja mellett itt van a La Ligában a 3. is Neymar személyében (nem így fogalmaztak, de ez a lényege)...
hát bazzeg... értem én, hogy jól be kell reklámozni kb. az egyetlen értelmes külföldi bajnokságot, amit adni tudnak, de azért húzni fogom a számat, ahányszor ezt meghallom...
ok, meg van benne a potenciál, én is szeretem nézni Neymar játékát, jobb lett volna, ha itt köt ki, de ilyet írni, hogy egyértelműen Top 3-as miközben idáig brazilban bohóckodott meg volt egy jó konf. kupája eléggé vicces. Tényleg nagyon jó Neymar, imádom, ahogy játszik, biztos bizonyítani fog, de ez nekem nagyon erős volt így szombat estére...
én tényleg nem akarom bántani a SportTV-t, de amikor a szünetekben az a reklám megy, hogy a világ 2 legjobbja mellett itt van a La Ligában a 3. is Neymar személyében (nem így fogalmaztak, de ez a lényege)...
hát bazzeg... értem én, hogy jól be kell reklámozni kb. az egyetlen értelmes külföldi bajnokságot, amit adni tudnak, de azért húzni fogom a számat, ahányszor ezt meghallom...
ok, meg van benne a potenciál, én is szeretem nézni Neymar játékát, jobb lett volna, ha itt köt ki, de ilyet írni, hogy egyértelműen Top 3-as miközben idáig brazilban bohóckodott meg volt egy jó konf. kupája eléggé vicces. Tényleg nagyon jó Neymar, imádom, ahogy játszik, biztos bizonyítani fog, de ez nekem nagyon erős volt így szombat estére...
- 'shutterisland
mi ez a valencia kezdő ? te jó ég.
mondjuk a padon ott van canales,feghouli,guardado vagy a chelseatól igazolt exbarcás romeu is, de akkor is rossz ránézni.
mondjuk a padon ott van canales,feghouli,guardado vagy a chelseatól igazolt exbarcás romeu is, de akkor is rossz ránézni.
- ikarus93
Sajnos igen, amit leírtatok az mind igaz. A kis és még a közép spanyol csapatok is hatalmas gondba vannak és sajnos ez már kihat a bajnokságra. Van a 2 nagy a Real és a Barca utána egy hatalmas szakadék és jön a többi csapat. Ez is a pénz miatt van, nyilván ahol a pénz ott a foci és ezért lépnek le sokan, mert nyerni akarnak valamit nem elmondani magukról, hogy 10 évig 3.hely stabilan megvolt a Laligába.
Na mindegy remélem változni fog ez az egész, mert ha így marad hamar széteshet a spanyol bajnokság színvonala.
Na mindegy remélem változni fog ez az egész, mert ha így marad hamar széteshet a spanyol bajnokság színvonala.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc