Ramos elkurta.Realista24 írta:Szerintem ez fixen megbeszélt dolog volt, kis babona Mint az, hogy én hónapok óta mindent óra 13-ra időzítettem facebookon
Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem ez fixen megbeszélt dolog volt, kis babona Mint az, hogy én hónapok óta mindent óra 13-ra időzítettem facebookon
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tuti babonából csinálták, ez nem lehet véletlen. Lehet még gyakorolták is
Marcelo mindkétszer magasabban fogja Casemiro combját mint Carvajalét, aki ezt rezzenéstelen arccal tűri
Navasnak több nagyszerű momentuma volt idén, mégis az egyik legemlékezetesebb, hogy a szezon végére lenyírta azt a borzalmat a fejéről. Rossz volt hónapokon keresztül elborzongani, ha mutatták.
De nagyon beteg módon hasonlítanak a képek bakker, testtartások, kêztartások, pont ugyanaz mindenziro4vr írta:Cé hogy összement.
Legnagyobb különbség, hogy CR tavaly nem állt lábujjhegyre...
totál indokolatlan a törpe keretben léte idénpheco írta:Messit szepen betettek Mane helyettBBeno írta:uefa év bl kerete
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messit szepen betettek Mane helyettBBeno írta:uefa év bl kerete
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a 13ik serleg már nem fér be a többi mellé át kell alakítani a múzeum azt a részét
decimához csinálták a vitrint de túl gyorsan megtöltötték
#RealProblems
decimához csinálták a vitrint de túl gyorsan megtöltötték
#RealProblems
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát így belegondolva a Ramos és Cristiano vezette Real Madrid a bayern aranykorszakával is kitörölte a seggét(bár ott az allianz arénával is) hogy egy klasszikust idézzekBlancoMark írta:Ha valaki szeretne egy hatalmasat rohogni es egy brutalis konteot olvasni, hogy a Real miert nyer ennyi BL-t, akkor az nezzen be a pannonbajor Bajnokok Ligaja topicjaba es olvassa el az utolso hsz-t.
Én megértem a csávót,erre a világuralomra nem lehet épeszű emberként reagálni.Gyakorlatilag megszégyenítettük a klubfutballt.Senkit nem fog érdekelni a bayern tripla vagy a gvárdiolas barsza a saját szurkolóikon kívül.Ha erre nem gyártanának valami jó kis elméletet maguknak nem bírnák ezt elviselni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szegény embernek valami nagyon csípi a seggét
- BlancoMark
Ha valaki szeretne egy hatalmasat rohogni es egy brutalis konteot olvasni, hogy a Real miert nyer ennyi BL-t, akkor az nezzen be a pannonbajor Bajnokok Ligaja topicjaba es olvassa el az utolso hsz-t.
444 meg index sportrovata szóra sem érdemes. Balfasz tudatlan idióták írják a cikkeket, akkor szemellenzővel a fejükön amekkorát még nem láttam. Esküszöm a fos NSO objektívebb cikkekre képes mostanság mint az a 2 szar.Pipita írta:Nem tudom, de kurva szánalmas. mint a kocsmában a részeg nyuggerek a helyi nb2 rangadóról, úgy elmélkednek. nyomorult senkik.Csabi írta:ilyet hogy engedhet meg magának egy index?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Everton drukkerek velünk voltak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Legyszi hallgasd tovabb. 8:30 utan: "van Ronaldo, van Messi, van Griezmann es az osszes tobbi ember ugyanugy tud futballozni" Egyebkent meg mit is varunk peldaul sixx-tol, az F1-es podcasthoz is altalaban annyit tesz hozza, hogy latta a rajtot, majd aludt egyet. Mar varom a holnapi teljes terjedelmet (digisek), ok korrektek szoktak lenni.El Sie7e írta:https://index.hu/sport/futball/2018/bl/ ... _bl-donto/
mindenkinek ajánlom aki akar egy jót röhögni, mert ezen csak azt lehet bár én csak 5 percig hallgattam
de a kedvenc részem mi szerint Ramos és Casemiro már a 30. percig elkövettek 2-2 sárga lapot érő szabálytalanságot
btw összesen volt 2 szabálytalaánságunk az 1. félidőben, egy Marcelo, egy Kroos
Ramos és Casemiro ketten együtt 0 db szabálytalanságot követtek el a döntőben
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
amúgy ezt a videót is megvághatták volna ahogy akarják, de nem egyből a bíró az elsőben. amúgy hatalmas arcok, némelyik majd eldől márhala real írta:Liverpool fans in tears react after losing Champions League Final
elso 3 mp elmond mindent
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem tudom, de kurva szánalmas. mint a kocsmában a részeg nyuggerek a helyi nb2 rangadóról, úgy elmélkednek. nyomorult senkik.Csabi írta:ilyet hogy engedhet meg magának egy index?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo