Bajnokok Ligája
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Bajnokok Ligája
nem illik már srácok.
nem illik 3at zsinórban nyerni.
ejjnye.
nem illik 3at zsinórban nyerni.
ejjnye.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tehát szar volt a bíró.El Sie7e írta:https://index.hu/sport/futball/2018/bl/ ... _bl-donto/
mindenkinek ajánlom aki akar egy jót röhögni, mert ezen csak azt lehet bár én csak 5 percig hallgattam
de a kedvenc részem mi szerint Ramos és Casemiro már a 30. percig elkövettek 2-2 sárga lapot érő szabálytalanságot
btw összesen volt 2 szabálytalaánságunk az 1. félidőben, egy Marcelo, egy Kroos
Ramos és Casemiro ketten együtt 0 db szabálytalanságot követtek el a döntőben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
https://index.hu/sport/futball/2018/bl/ ... _bl-donto/
mindenkinek ajánlom aki akar egy jót röhögni, mert ezen csak azt lehet bár én csak 5 percig hallgattam
de a kedvenc részem mi szerint Ramos és Casemiro már a 30. percig elkövettek 2-2 sárga lapot érő szabálytalanságot
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Higuita kifejelte volna Bale lövését
Jó, de ha a világon legjobban irigyelt csapat ellen bénázol, akkor meg 100000000000-ed az értéke.istimester írta:Egyébként nyugodtan vissza lehet nézni Casillas bakiját az Atléti ellen.
De előszedhetem Oli Kahn (aki szerintem a legjobb kapus volt, akit én védeni láttam) hibáit a 2002-es VB-döntőben. Vagy Arconadát a 84-es EB döntőben. Victor Valdes a 2007-es "párhuzamos bajnoki döntőben" (innen is köszi Raúl Tamudo).
Kariusnál sokkal nagyobb és jobb kapusok is csináltak nagy hibákat. A kapusok sorsa egyszerűen ilyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egyébként nyugodtan vissza lehet nézni Casillas bakiját az Atléti ellen.
De előszedhetem Oli Kahn (aki szerintem a legjobb kapus volt, akit én védeni láttam) hibáit a 2002-es VB-döntőben. Vagy Arconadát a 84-es EB döntőben. Victor Valdes a 2007-es "párhuzamos bajnoki döntőben" (innen is köszi Raúl Tamudo).
Kariusnál sokkal nagyobb és jobb kapusok is csináltak nagy hibákat. A kapusok sorsa egyszerűen ilyen.
- istimester
- rex madridistae
Nyilván. Nem is ezt akartam kihangsúlyozni, hanem azt a jelenséget, hogy mindenki sír-rí, hogy ingyen gólokat kaptunk az ellenfél kapusaitól. Hát az ellenfeleink is kaptak.Babinho írta:Csak amikor nagyon kellett, ők hibáztak, míg Navas nem akármilyen bravúrral védett. Érdekes lenne elgondolni, mi lett volna ha Karius áll a mi kapunkba a Pooléba pedig Navas...akár fordítva is lehetett volna. És csak egy vicces megjegyzés volt, kéretik nem túl komolyan venni.
A Juve sem azért lőtt hármat, mert lehengerlően játszott. Kijött a lépés és egy minden bement meccset hoztak össze. A Bayern milyet lőtt ellenünk? 200 ilyenből 1 ha bemegy. A Pool is jóban volt a szerencsével a döntőbe vezető úton. Vagy az nem volt szerencse, ha Isco üres kapuval szemben a kapufára emel?
Ezért mondom, hogy lapozzunk. A véletlen az ellenfeleinket ugyanúgy megtolta néha, de összességében mindig mi oldottuk meg jobban. Jövőre már nem hinném, hogy meg tudjuk ismételni.
u.i.: És nem, nem izgat, hogy a Bayern optikailag többet támadott nálunk. Ők voltak hátrányban, még jó, hogy ők támadtak. Nekünk megfelelt az eredmény.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most mar leírhatom hogy ez a generáció, ez a csapat legyőzhetetlen. Bajnokság es kupa nem érdekel, ez a csapat először fejébe vette hogy megszerzi a Tizediket.
Megtettek. Egy kőkemény meccsen az Atma ellen. Soha fel nem adva.
Majd címet akartak védeni, de jött Morata es a Juve, akik megaláztak magukat a döntőben.
2016ban úgy döntöttek, hogy visszaszerzik azt ami a mienk. Megtettek. Vert izzadva, de sikerült.
2017ben elhatározták hogy címet védenek, először a BL során. Megtettek, mert akartak. Ráadásul a döntőt úgy nyertük meg, amire kevesen gondolatunk. Bár a gyerek elore megmondta hogy 4-1 lesz.
Mit akarunk meg? Bármit kapok tőlük nemzetközi szinten a következő 1-5 évben, hálás leszek, de egy max ket éven belül a csapat nagyja ki dog cserelodni. Igy joggal mondhatjuk hogy ez a csapat legyőzhetetlen volt 3 évig. Mert aki kiejt majd minket, az nem ezt a csapatot fogja mar.
#LEGYOZHETETLENEK
#VERHETETLENEK
#LEGENDAK
Megtettek. Egy kőkemény meccsen az Atma ellen. Soha fel nem adva.
Majd címet akartak védeni, de jött Morata es a Juve, akik megaláztak magukat a döntőben.
2016ban úgy döntöttek, hogy visszaszerzik azt ami a mienk. Megtettek. Vert izzadva, de sikerült.
2017ben elhatározták hogy címet védenek, először a BL során. Megtettek, mert akartak. Ráadásul a döntőt úgy nyertük meg, amire kevesen gondolatunk. Bár a gyerek elore megmondta hogy 4-1 lesz.
Mit akarunk meg? Bármit kapok tőlük nemzetközi szinten a következő 1-5 évben, hálás leszek, de egy max ket éven belül a csapat nagyja ki dog cserelodni. Igy joggal mondhatjuk hogy ez a csapat legyőzhetetlen volt 3 évig. Mert aki kiejt majd minket, az nem ezt a csapatot fogja mar.
#LEGYOZHETETLENEK
#VERHETETLENEK
#LEGENDAK
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Gratula a dupla cimvedeshez.
Idén azt éreztem verheto a Real, de valahogy a döntő pillanatokban mindig nektek jött ki a lépés.
A Pool ellen nekem nem volt kétségem afelől, hogy akár a Real akár a Bayern kerül oda, nyerni fog.
Idén azt éreztem verheto a Real, de valahogy a döntő pillanatokban mindig nektek jött ki a lépés.
A Pool ellen nekem nem volt kétségem afelől, hogy akár a Real akár a Bayern kerül oda, nyerni fog.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tényleg a matrac sírokRemy írta:Barca + Atletico aranykorszakában. Hogy ezek mennyire utálhatnak minket?!?!?!?dzsi91 írta: És mindezt a barsza “aranykorszakaban”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Barca + Atletico aranykorszakában. Hogy ezek mennyire utálhatnak minket?!?!?!?dzsi91 írta: És mindezt a barsza “aranykorszakaban”
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
4 bl győzelem 1 cspatnak +3 zsinórban.Ennél csak egy jobb csapat volt az is a Real Madrid.Tekintve ,hogy a modernkori fociban milyen nehez ezt elérni és nem lebecsülve a régi nagyokat azt mondom,hogy az alltimebestever klubcsapathoz volt szerencsénk de minimum egyenrangúak a régi nagyokkal.Aztán kitudja,lehet még rápakolnak ezt azt,de nekem már nincsenek elvárásaim.
És mindezt a barsza “aranykorszakaban”
És mindezt a barsza “aranykorszakaban”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyugi-nyugi... mindent a csapatért.ziro4vr írta: De előtte kezet fogott Remyvel...nem akarom tudni Kariussal mit tett a döntő előtt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De előtte kezet fogott Remyvel...nem akarom tudni Kariussal mit tett a döntő előtt.istimester írta:Mert Navas nem potyázott a Juve vagy a Bayern ellen. A zebrák ellen konkrétan beejtette a kapuba.
Lapozzunk.
Nem illik.
Csak amikor nagyon kellett, ők hibáztak, míg Navas nem akármilyen bravúrral védett. Érdekes lenne elgondolni, mi lett volna ha Karius áll a mi kapunkba a Pooléba pedig Navas...akár fordítva is lehetett volna. És csak egy vicces megjegyzés volt, kéretik nem túl komolyan venni.istimester írta:Mert Navas nem potyázott a Juve vagy a Bayern ellen. A zebrák ellen konkrétan beejtette a kapuba.
Lapozzunk.
- istimester
- rex madridistae
Mert Navas nem potyázott a Juve vagy a Bayern ellen. A zebrák ellen konkrétan beejtette a kapuba.
Lapozzunk.
Lapozzunk.
Azért a nagy bírózás közepette Perezéknek igen feltűnő lett volna a bírókat megkenni (idén is), így hát más irányba mentek.
Buffon a kiállításával, Ulreich elcsúszásával és Karius fenomenális teljesítményével kapusaink remekül végezték a dolgukat
Mennyire meghatározták a 13. kupánkat...
Buffon a kiállításával, Ulreich elcsúszásával és Karius fenomenális teljesítményével kapusaink remekül végezték a dolgukat
Mennyire meghatározták a 13. kupánkat...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bekaphatja. En a hetediknel csatlakoztam a madridista családhoz.ferni írta:Messi is 4szeres BL győztes, 2005-2006ban már a csapat tagja volt, mikor megverték az Arsenalt.
A csoportban játszott kb 200 percet a veretes Werder Bremen, Udinese, Panathinaikos trió ellen, 1 gól, 2 gólpassz.
Majd a nyolcaddöntőben az első meccset végigtolta, majd a visszavágón a 25. Percben megsérült és vége is lett a szezonjának, utána már nem játszott a BLben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Messi is 4szeres BL győztes, 2005-2006ban már a csapat tagja volt, mikor megverték az Arsenalt.
A csoportban játszott kb 200 percet a veretes Werder Bremen, Udinese, Panathinaikos trió ellen, 1 gól, 2 gólpassz.
Majd a nyolcaddöntőben az első meccset végigtolta, majd a visszavágón a 25. Percben megsérült és vége is lett a szezonjának, utána már nem játszott a BLben.