Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Az a 32, ha belegondoltok, rengeteg, WTF.
Még én is 10 szezont vártam arra, hogy nyerjünk. Aki középkorúként látta Gento utolsó BL címét, lehet, hogy nem élte már meg az újabb győzelmet Raúlékkal. Ez a kemény.
A 32 év alatt BEK győztes csapatok tűntek el a süllyesztőben. Nottingham, Hamburg, Aston Villa, stb. Brutál.
Nagyon el lettünk kényeztetve az utóbbi 20-25 évben, még, ha ott volt a Calderón-féle balfasz korszak is.
Még én is 10 szezont vártam arra, hogy nyerjünk. Aki középkorúként látta Gento utolsó BL címét, lehet, hogy nem élte már meg az újabb győzelmet Raúlékkal. Ez a kemény.
A 32 év alatt BEK győztes csapatok tűntek el a süllyesztőben. Nottingham, Hamburg, Aston Villa, stb. Brutál.
Nagyon el lettünk kényeztetve az utóbbi 20-25 évben, még, ha ott volt a Calderón-féle balfasz korszak is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha csak a BL-t nézzük akkor 12, de a BEK-et is belevéve, volt egy 32 éves impotenciánk is. És még így is mekkora az előny .ANDS írta:Ha csak a City - PSG duót nézem, akkor is közülük csak az egyik tudja az idén megnyerni.Steve írta:
Utálom ezt, de sok dolgot a pénz irányít. Az meg ellepte a focit.
Azt gondolom qva szép dolog lenne, ha a tradíciókat és a történelmi csapatot választaná..de én nem tudok romantikus lenni, a mai világban. A pénz meg nem nálunk van. Oda meg addig pumpálják a pénzt és a játékosokat, amíg megnyerik a rohadt bl-jüket és megveszik maguknak a címeket is.
De van ott még egy Liverpool is.
Tavaly sem gondoltam volna, hogy a Chelsea nyeri.
De vigasztal a tudat, hogy akárki nyeri, a Madrid már 13- szor megnyerte. És közben volt időszak, hogy 11 évig meg nem a Real nyerte.
Egyszer fent, egyszer lent, nem lehet mindig a csúcson lenni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Haaland kapcsán 10es skálán 3-asra, Mbappé kapcsán 1-esre értékelem a szavahihetõségüket Más szóval egyiknek se hinnék, de itt legalább el tudom képzelni hogy nem csak légbõl szopkodják hanem beszétek egy Dortmundi gyrosossalPad'em írta: Stevenél még Explorer fut. Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.
A Bild meg nagyon huncut megint. Halfkey, Haaland kapcsán jobban hihetünk nekik?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Most elbaxtál vagy egy fél órát az életemből.Pad'em írta: Stevenél még Explorer fut. Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.
A Bild meg nagyon huncut megint. Halfkey, Haaland kapcsán jobban hihetünk nekik?
Mondom belinkelem Neked a svéd madridos facebook csoporton feltüntetett aladdin nyilatkozatot erre fél órája nem találom.
Ezen kívül hiteles vagyok amúgy. Mindenestre az ott leírtak szerint a párizsi meccs után mondta a faszi, hogy nincs kapcsolatuk a reallal és készítik elő a gigantikus szerződést bappénak, aki maradni fog, mert az az otthona, kb ezt írták.
Engem nem kell kétszer meggyőzni, hogy jöjjön. Rengeteg pénzt adnék érte ha lehetne, inkább mint, hogy még 20totál átlagos ember legyen itt uannyi pénzért és ne legyünk versenyképesek.
Haaland muszáj szintén egy vagon pénzért! Bappera meg menni kell minden erővel és döntse el mit akar.
- Pad'em
Stevenél még Explorer fut. Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
Csak legyen igazatok srácok!
Nem tudom én rohadtul negatív vagyok ha a péezsgéről van szó.
Azt gondolom qva szép dolog lenne, ha a tradíciókat és a történelmi csapatot választaná..de én nem tudok romantikus lenni, a mai világban. A pénz meg nem nálunk van. Oda meg addig pumpálják a pénzt és a játékosokat, amíg megnyerik a rohadt bl-jüket és megveszik maguknak a címeket is.
Ezért imádnám, ha valami isteni csoda folytán mi mennénk tovább.
Legyen igazatok, nagyon szeretném. De az biztos, hogy minden pénzzel mennék a norvégra.
Nem tudom én rohadtul negatív vagyok ha a péezsgéről van szó.
Ezért imádnám, ha valami isteni csoda folytán mi mennénk tovább.
Legyen igazatok, nagyon szeretném. De az biztos, hogy minden pénzzel mennék a norvégra.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ja hát az meg ki afaszt érdekel,hogy mit nyilatkozik a buzi arab?Steve írta:Aladdin nyilatkozta le, hogy nem megy bappe sehova.
Csak Kylian tesónkon áll,hogy megvalósítja e álmát és Cé örökébe lép vagy marad a bánat neymi mellett.
Nem mondom, ki kell lépnie a komfortzónájából ha a Real Madridba jön, mert kurva kényelmes lehet most Messivel és Neymivel focizni.
- Steve
Bocs, félreérthetően írtam teljesen.
Aladdin nyilatkozta le, hogy nem megy bappe sehova.
Aladdin nyilatkozta le, hogy nem megy bappe sehova.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mit nyilatkozzon, de komolyan? BL-ben tolja, nem nyögheti be, hogy figyu, Hala Madrid!
Amíg a BL-ben ott vannak, addig fixen nem lesz semmi.
Ha meg marad, innentől kezdve csak és kizárólag a francia döntése, semmi köze már az arabnak ehhez. Eddig is végtelen pénzt kapott volna, de nem hosszabbított. Ha most mégis megteszi, az a saját döntése.
Amíg a BL-ben ott vannak, addig fixen nem lesz semmi.
Ha meg marad, innentől kezdve csak és kizárólag a francia döntése, semmi köze már az arabnak ehhez. Eddig is végtelen pénzt kapott volna, de nem hosszabbított. Ha most mégis megteszi, az a saját döntése.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Melyik meccs után?Steve írta: A faszi a meccs után is lenyilatkozta, hogy nem megy sehova. Imádnám, ha jönne, de attól félek, mindig van az a pénz.
Én semmi ilyet nem olvastam.
Jönni fog, semmi dolga nincs már a PSG-ben,pláne ha véletlen idén nyernék a bl-t is.
Új szintre kell emelnie a karrierjét.
Reméljük futunk egy szar tavaszt, és Perez elhozza Haaland-ot is a teknős mellé, akkor aztán rettegj európa.
- Steve
Ha nem jön, akkor legalább Rád lehet fogni Remy.Remy írta:Mit nem értetek abból, hogy lejár a szerződése? Itt Aladdin már nem diktál, max Bappé lesz gyökér és a végtelen pénzt választja, de akkor el is engedheti a Hall of Fame karriert.Steve írta: bappét soha nem fogja elengedni aladdin
Nyilván lejár a szerződése, de addig fogják neki a pénzt pumpálni és a különböző ígéreteket tenni, amíg marad.
A faszi a meccs után is lenyilatkozta, hogy nem megy sehova. Imádnám, ha jönne, de attól félek, mindig van az a pénz.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagy hülyeség lenne ha miatta nem jönne a norvég. Ha valaki, akkor már inkább KAK "akadályozná" azzal, hogy olyan mint a jó bor.kodo írta:Vinitol fuggetlenul kell Haaland. Az lenne szep azert nem jonne a norveg mert itt van Vini.sander írta:
Lehet hogy csak bennem merül fel de én megprobálnám Bernardo Silva leigazolását. Azért egy V.J.-Mbappé-B.Silva hármas elől nem lenne rossz sztem. Haalandot meg akkor igazolnám le ha Viniciust eltudnánk jóáron adni. Akkor :
Mbappé-Haaland-B.Silva
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Remy
- Kapcsolat:
Mit nem értetek abból, hogy lejár a szerződése? Itt Aladdin már nem diktál, max Bappé lesz gyökér és a végtelen pénzt választja, de akkor el is engedheti a Hall of Fame karriert.Steve írta: bappét soha nem fogja elengedni aladdin
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
bappét soha nem fogja elengedni aladdin, szóval haalandnak itt kellene lenni már rég,mielőtt a city megveszi, vagy a barca felveszi a maradék létező sms-hitelt és össze kaparják rá valahogy.
Szvsz Haaland kell legyen az elsődleges cél, ha meg bappe bejön hát ajándék. Eddig sem a pénz volt a hond, hanem hogy nem adják el.
Szvsz Haaland kell legyen az elsődleges cél, ha meg bappe bejön hát ajándék. Eddig sem a pénz volt a hond, hanem hogy nem adják el.
Vinitol fuggetlenul kell Haaland. Az lenne szep azert nem jonne a norveg mert itt van Vini.sander írta:Lehet hogy csak bennem merül fel de én megprobálnám Bernardo Silva leigazolását. Azért egy V.J.-Mbappé-B.Silva hármas elől nem lenne rossz sztem. Haalandot meg akkor igazolnám le ha Viniciust eltudnánk jóáron adni. Akkor :halamadrid írta: Real Madrid are among the clubs interested in signing Serge Gnabry this summer , His contract expires in 2023 and he will cost around €50M [ MARCA ]
Például őt leigazolhatnánk, ha egyik nagyágyú se jönne.
Mbappé-Haaland-B.Silva
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid have reached a "preferential agreement" with Haaland. This means that Madrid have the right to enter the decisive negotiations with Haaland before all other interested clubs and offers from other clubs would first be blocked. @BILD_Sport
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Lehet hogy csak bennem merül fel de én megprobálnám Bernardo Silva leigazolását. Azért egy V.J.-Mbappé-B.Silva hármas elől nem lenne rossz sztem. Haalandot meg akkor igazolnám le ha Viniciust eltudnánk jóáron adni. Akkor :halamadrid írta: Real Madrid are among the clubs interested in signing Serge Gnabry this summer , His contract expires in 2023 and he will cost around €50M [ MARCA ]
Mbappé-Haaland-B.Silva
- halamadrid
Real Madrid are among the clubs interested in signing Serge Gnabry this summer , His contract expires in 2023 and he will cost around €50M [ MARCA ]
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A Haaland transzferbe még Jovicot is szeretnék bevonni
Két legyet egy csapásra
Két legyet egy csapásra
Öreg, találtunk egy 9 évest, aki már a 13 évesekkel játszik, és csak 30 millió+bonuszok az ára.Dupla D írta: MI van ezzel az Endrick gyerekkel amúgy? Múltkor arról volt szó, hogy hozzuk valami nagy összegért, közben meg a Barca hívja meccseket nézni, és állandó beszédtéma náluk.
Azért én a saját utánpótlás körül is körbenéznék kicsit, hogy mi a tököm van. Papíron gondolom szép pénzeket ölünk bele, párszor jönnek, hogy micsoda gyémántok vannak ott, mekkora jövőt lát bennük a vezetőség, az izlandi gyerek meg Reyes fia meg nem tudom, aztán néhány értelmesebb szélső védő jön 2-3 évente, akit eladunk. Középpálya, támadók közé jó ideje egy közepes arcot nem tudunk előszedni.