Realista:
Persze, én vagyok aki csak egy tényezőt vesz figyelembe.
Ha a Messi korszakot 2008tól nézem, amikor R10 távozásával ő lett a sztár, azóta 4-3 a BLben ide. A 2010es években 4-2. A Barcás sírás ami most van, meg nyálverés a Madrid BL győzelmei, valamint a saját maguk röhejes kieséseik miatt van.
Mert igen Messi korszak van. Most képzeljük el ha mondjuk a ligában is le lettek volna nyomva mondjuk 2016ban is. Akkor mi ment volna az elmúlt 3 évben? Mi menne most?? Már Messit is elzavarták volna.
A Liga az az ok ami miatt mondjuk Messi újra aranylabdás lesz, amiért a Barcások tudnak nyálat verni. A ligában ahol egyértelműen szemtől szembem ellenfelek voltak, ők jöttek ki jobban. Ez baj. Nem sikerült ezeket a Messizéseket meg Barcás ugatásokat elkussoltatni. Pl 2017ben mindent vittünk. De bazze kikaptunk tőlük a bajnokságban a Classicón. Akkor is lehetett nyálat verni. Téged realista ez tényleg nem zavar?? Ok h BL, ahol eredményesebb volt a Real. Bár nem 4-1 vagy 4-0 az arány, de ezek a ligák téged nem zavarnak?? Most komolyan?? Az a sok nagyarányú vereség?? H nem tudjuk legalább 2 szezonra bekussoltatni a katalán egyletet ez nem gond?? Ilyen probléma nincs mert csak a BL serleg van?? A liga az csak BL helyes selejtező vagy mi a pöcsöm??
Mondom én imádom a BL triplát, egy csoda, de sajnos akad hiányérzetem az EGÉSZET tekintve. Pedig BL tripla után nem.kéne h legyen.
Látom aki csak egy szempontot vesz figyelembe azt ez nem zavarja.