OFF
Re: OFF
Azaz, lehet otthon edzeni, filmezni, olvasni, kutyaval foglalkozni, ha nem nyaron lenne az eskuvom, meg orulnek is hogy ma mondtak le negy munkamat.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Erre adott a gazdaság, nem kell tartani a semmittevéstől.füst írta: Nálunk bezár az iroda a napokban és onnantól kezdve itthonról dolgozok távoli asztali kapcsolaton keresztül.... a képzés amit csinálok valszeg megy a levesbe mert egyetemet nem lehet látogatni. Hát már most is elég sok fejfájással jár ez az egész, és gondolom még hetekig nem fog javulni a szitu, sőt. A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?
Emberekkel sem sűrűn találkozni.
Meg aztán akad még pia kaja egyebek elvan a gyerek, ha játszik. egyébként sem árt némi regeneráció a testnek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
call of duty mobilefüst írta: Nálunk bezár az iroda a napokban és onnantól kezdve itthonról dolgozok távoli asztali kapcsolaton keresztül.... a képzés amit csinálok valszeg megy a levesbe mert egyetemet nem lehet látogatni. Hát már most is elég sok fejfájással jár ez az egész, és gondolom még hetekig nem fog javulni a szitu, sőt. A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kormanyzati szinten szerintem eddig ezt peldaertekuen kezelik. Fletoekkal mar tombolna az anarchia.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálunk bezár az iroda a napokban és onnantól kezdve itthonról dolgozok távoli asztali kapcsolaton keresztül.... a képzés amit csinálok valszeg megy a levesbe mert egyetemet nem lehet látogatni. Hát már most is elég sok fejfájással jár ez az egész, és gondolom még hetekig nem fog javulni a szitu, sőt. A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?
Én is. 5 zsemle, 2 ipa, este 6ig minden bebiztositvaRealista24 írta: Én most elköltöttem pár ezrest kajára, azzal megleszünk egy darabig
Jelentem, volt liszt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én most elköltöttem pár ezrest kajára, azzal megleszünk egy darabig
Jelentem, volt liszt
Jelentem, volt liszt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A Németek most pont jó példa, mert itt jóval több a fertözött mint otthon, és nincsenek ilyen drasztikus intézkedések. Viszont sokkal közelebb állnak ahhoz, hogy "lekövethetetlen" legyen - értsd már nem tudod mindenkiröl, hogy kitöl kapta el és kinek adta tovább. Otthon ezt akarják elkerülni, mert az túlterheli a rendszert. Ha a kommunikáció igaz (remélem ilyen esetben az) akkro egyelöre jól állunk-e tekintetben.
Remélem lassan elkezd lecsengeni ez a dolog ugyanis májusban terveztük az esküvöt...
Remélem lassan elkezd lecsengeni ez a dolog ugyanis májusban terveztük az esküvöt...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Mickey
Svájcot hagyjukZsombor írta:Távol áll tőlem a kormány védése, de elképesztő, hogy ha valamit kivételesen jól csinálnak, akkor is van pár ember, aki pattog, hogy mi nem jó.RealAsensio írta: Ez csak itt jelenthet problemat, a vilag mas orszagaiban hogyan tudjak megoldani?! Nem ertem, esku. A fokozatossag nem indokolt, gyorsan terjed a virus, teszteket meg nem vegeznek, csak ha mar tenyleg muszaj.
Nem akarnak panikot kelteni, ezt ertem, de a hangulaton ez mar nem osztana-szorozna, viszont 40%-kal csokkentenek a virus terjedesenek gyorsasagat. Pontosabban ennyivel kevesebben fertozodhetnek meg.
Úgy megoldani mint Svájcban meg Németországban?
Ezt a 40%-ot kiszámoltad? Biztos nem 69? Vagy 20?
Biztos vagyok benne, hogy 1-2 nap és iskolákat is offolják.
Utána kell olvasni, mi hogy van arra .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Távol áll tőlem a kormány védése, de elképesztő, hogy ha valamit kivételesen jól csinálnak, akkor is van pár ember, aki pattog, hogy mi nem jó.RealAsensio írta: Ez csak itt jelenthet problemat, a vilag mas orszagaiban hogyan tudjak megoldani?! Nem ertem, esku. A fokozatossag nem indokolt, gyorsan terjed a virus, teszteket meg nem vegeznek, csak ha mar tenyleg muszaj.
Nem akarnak panikot kelteni, ezt ertem, de a hangulaton ez mar nem osztana-szorozna, viszont 40%-kal csokkentenek a virus terjedesenek gyorsasagat. Pontosabban ennyivel kevesebben fertozodhetnek meg.
Úgy megoldani mint Svájcban meg Németországban?
Ezt a 40%-ot kiszámoltad? Biztos nem 69? Vagy 20?
Biztos vagyok benne, hogy 1-2 nap és iskolákat is offolják.
Azert kemeny,hogy ebben a temaban mindenki milyen okos..Nehanyan meg szazalekosan is megtudjak hatarozni,hogy mi hogy lenne,mi mennyit csokkenne...
Nem kotekedesbol,nehogy nekem ugorjon itt egybol egy professzor..
Nem kotekedesbol,nehogy nekem ugorjon itt egybol egy professzor..
joabulicsak
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez csak itt jelenthet problemat, a vilag mas orszagaiban hogyan tudjak megoldani?! Nem ertem, esku. A fokozatossag nem indokolt, gyorsan terjed a virus, teszteket meg nem vegeznek, csak ha mar tenyleg muszaj.Süti írta: Ha az iskolákat bezárják, akkor hirtelen nagyon sok gyerekkel kellene legalább az egyik szülőnek foglalkoznia. Nincsenek táborok, napközik, stb. mint egy nyáriszünetnél, szerintem ezért nem merték meghúzni.
Pedig az ilyen helyeken azért vastagon terjednek a betegségek, szerintem mindenkinek vitt már haza valamit a gyerek suliból, oviból. Nekik hiába mondod hogy ne fogdossák egymást, stb.
- füst
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... &width=500istimester írta:?füst írta: Vágó Pista meg rohadjon meg.
Csababarca, sajnálom, de nem volt rossz szándék az írásomban.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
bocs hogy meg mertem kérdezni.füst írta:
Szerintem előnyös lenne ha picit utánaolvasnál, ha tanár vagy, ne innen tájékozódj, mert a legjobb szándék mellett is félreinformálhat a fórum.
Én azt olvastam hogy az eddigitapasztalatok szerint a fiatalkorúakon átmegy mint fos a libán, rendszerint enyhe tünettekkel vagy tünetmentesen. Fertőzni viszont ugyanúgy tudnak, ezért sajnos még ha nem is érinti őket durván a dolog, simán hazaviszik és otthon megfertőzik a nagymamát, aki így már komoly veszélynek van kitéve.
Vágó Pista meg rohadjon meg.
költői kérdések voltak egyébként.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
?füst írta: Vágó Pista meg rohadjon meg.
Az idióta felnőttek miatt jobban aggódok.Süti írta: Nekik hiába mondod hogy ne fogdossák egymást, stb.
- Süti
Ha az iskolákat bezárják, akkor hirtelen nagyon sok gyerekkel kellene legalább az egyik szülőnek foglalkoznia. Nincsenek táborok, napközik, stb. mint egy nyáriszünetnél, szerintem ezért nem merték meghúzni.
Pedig az ilyen helyeken azért vastagon terjednek a betegségek, szerintem mindenkinek vitt már haza valamit a gyerek suliból, oviból. Nekik hiába mondod hogy ne fogdossák egymást, stb.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- füst
Szerintem előnyös lenne ha picit utánaolvasnál, ha tanár vagy, ne innen tájékozódj, mert a legjobb szándék mellett is félreinformálhat a fórum.illetve, a vírust hordozni, és átadni se tudja fiatal?
Én azt olvastam hogy az eddigitapasztalatok szerint a fiatalkorúakon átmegy mint fos a libán, rendszerint enyhe tünettekkel vagy tünetmentesen. Fertőzni viszont ugyanúgy tudnak, ezért sajnos még ha nem is érinti őket durván a dolog, simán hazaviszik és otthon megfertőzik a nagymamát, aki így már komoly veszélynek van kitéve.
Vágó Pista meg rohadjon meg.
- Mickey
Az a probléma, hogy fingja sincs az embernek, ki fertőzött meg ki nem.Faust írta:Most volt a tajekoztato, hogy (meg) nem zarjak be a sulikat, mivel a gyerekek jellemzoen nem fertozottek. Ellenben ugye a nagyobb tomegu rendezvenyeket letiltjak, szoval annyira en sem ertem egyelore. Lehet csak szep lepesben akarnak haladni hogy ne legyen teljes panik.Realista24 írta:
Szerintem be fogják zárni a sulikat is 2-4 hétre.
A lappangási idő sem 1-2 nap. pár naptól egészen kb. két hétig elvan mindenféle tünet nélkül. kb. ezt olastam itt ott. bizonyos felületeken is megél.
Van aki lábon kihordja, komolyabb probléma nélkül ( szerencsére ) kb. mint valami kis megfázást, nem is foglalkozik vele.
DE, a gyerkőc megy ide oda.....viheti magával, erre talán megfelelő lenne a bezárás, elvágnának egy lehetséges veszélyforrást.
Nyilvan, ezert nem ertem tulzottan.Realista24 írta:Hát remélem. Mert ha nem is fertőződik meg, de hordozhatja. Nem?Faust írta:
Most volt a tajekoztato, hogy (meg) nem zarjak be a sulikat, mivel a gyerekek jellemzoen nem fertozottek. Ellenben ugye a nagyobb tomegu rendezvenyeket letiltjak, szoval annyira en sem ertem egyelore. Lehet csak szep lepesben akarnak haladni hogy ne legyen teljes panik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egyébként gyerekeket nem érinti (egyelőre) a vírus, ki számít gyereknek? mert 18 évesek is járnak, őket sem érinti? illetve, a vírust hordozni, és átadni se tudja fiatal?
mert nem csak gyerekek vannak az iskolában, vannak tanárok, karbantartók, takarítók, portások, stb.
na meglátjuk mit hoz a holnap.
mert nem csak gyerekek vannak az iskolában, vannak tanárok, karbantartók, takarítók, portások, stb.
na meglátjuk mit hoz a holnap.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,