Szerintem semmi baj nem lenne ha akarna,hajtana és alázatosabb lenne......ha nem is lenne fix kezdő,akkor is elsőszámú csere lenne,ami elég közeli egy robbanáshoz......dannen írta:a helyében én sem maradnék ha nem mondja neki benitez azt, hogy alapkezdő leszel (nem fogja) . látja, hogy cr, bale, james mindenképp előrébb van nála, kroos, modric kiszoríthatatlan, ha jön verratti akkor meg végképp ennyi volt neki. egyedül annyi a remény, hogy rafa berakja a támadó harmadba és még akkor sem hiszem, hogy több lehetőséget fog kapni, főleg ha nem vetkőzi le az eladott labdáit.Kerlon írta:Szerintem meg pont, hogy van hosszútávon esélye.
Isco - 22
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Isco - 23
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem meg pont, hogy van hosszútávon esélye. Ő használható 442-ben, 433ban és 4231-ben is, utóbbi kettőben 2 poszton is. Nagyon nagy baromság lenne őt elengedni. Főleg, hogy CR már megy kifelé. Akár már Benítez keze alatt is lehet, hogy Isco-James-Bale 3-as fog támadni CR mögött.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát igen, és Kroos és Modric a játékotok alapjai, szóval sanszos, hogy Isco nem lesz kezdő. Bár ugye új felállásban, új leosztásokban lehet, hogy más lesz a helyzet. Én a helyében megvárnám amíg Benítez vázolja a terveit, aztán az alapján mérlegelnék. De szerintem sok babér nem fog teremni hosszútávon nálatok neki.Realista24 írta:Tiszta lap Madridban nincs. CR és Bale alapkezdő, talán még James is. Egy nagy név fix, hogy jönni fog, az már négy. Van négy védő, egy kapus, az már kilenc fő.
A többire ott van Kroos, Modric, Isco, Benzema.
Ja, valahogy így gondoltam én is..Realista24 írta:Ha el akarják adni, az azt jelenti, hogy nem számolnak vele (most hogy ez Pérez vagy Benítez, az mindegy), jobb lenne neki egy évet padozni? Nem hinném. Jövőre EB.
Vagy, gondolkozhat előre, eligazol most, és akkor 2016-ban már nálunk is tolhatja..csabi* írta:tiszta lapot elméletben írtam, tudom persze hogy a 90 millásoknak játszani kell de mégiscsak edzőcsere volt, egy évet várhatna, aztán bizonyíthat, hogy kezdő szint ha meg idén se kapja meg azt a szerepet amit akarna akkor menjen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha el akarják adni, az azt jelenti, hogy nem számolnak vele (most hogy ez Pérez vagy Benítez, az mindegy), jobb lenne neki egy évet padozni? Nem hinném. Jövőre EB.ha maradni akar akkor nem fogják tudni eladni, nem egyezik meg senkivel és akkor aztán lehet rajta az eladó cédula
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha maradni akar akkor nem fogják tudni eladni, nem egyezik meg senkivel és akkor aztán lehet rajta az eladó cédula
tiszta lapot elméletben írtam, tudom persze hogy a 90 millásoknak játszani kell de mégiscsak edzőcsere volt, egy évet várhatna, aztán bizonyíthat, hogy kezdő szint ha meg idén se kapja meg azt a szerepet amit akarna akkor menjen
tiszta lapot elméletben írtam, tudom persze hogy a 90 millásoknak játszani kell de mégiscsak edzőcsere volt, egy évet várhatna, aztán bizonyíthat, hogy kezdő szint ha meg idén se kapja meg azt a szerepet amit akarna akkor menjen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tiszta lap Madridban nincs. CR és Bale alapkezdő, talán még James is. Egy nagy név fix, hogy jönni fog, az már négy. Van négy védő, egy kapus, az már kilenc fő.csabi* írta:bármekkora kedvencem is francisco, ha hagyja, hogy eladják netán ő akar távozni pont mikor edzőcsere van és elvileg tiszta lappal indul mindenki akkor hatalmas nagy fgy
A többire ott van Kroos, Modric, Isco, Benzema.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Miért, láncolja magát a kapufához vagy, hogy akadályozza meg a magára kapott eladó táblát (márha megkapja)?ha hagyja, hogy eladják
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bármekkora kedvencem is francisco, ha hagyja, hogy eladják netán ő akar távozni pont mikor edzőcsere van és elvileg tiszta lappal indul mindenki akkor hatalmas nagy fgy
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy amikor megmondták neki hogy emelés csak akkor van ha csinalsz is valamit.
Off vege.
Off vege.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az utolsó fél évében. Mikor Ancelotti berakta balra. Amúgy decemberben már mindenki elküldte volna a szíve szerint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
DM azért embertelen, hogy mit művelt itt az utolsó évében. Minden meccsen kihajtotta magát, aztán hittem összeesik a meccsek végén, és hordágyon viszik le. Szerintem azt az igénybevételt nem bírta volna hosszabb távon, kegyetlen nagyot melózott
Isco-t pedig meg kell tartani, és végre kipróbálni úgy, hogy nincs annyi védekező feladata. Nem a védekezés az erőssége, mégis lehozott egy ilyen évet itt... alázat van benne a játék iránt, a védekezésből azért rendesen kivette a részét. Most már tényleg jó lenne kipróbálni úgy, hogy nincs annyi védekező feladata.
Isco-t pedig meg kell tartani, és végre kipróbálni úgy, hogy nincs annyi védekező feladata. Nem a védekezés az erőssége, mégis lehozott egy ilyen évet itt... alázat van benne a játék iránt, a védekezésből azért rendesen kivette a részét. Most már tényleg jó lenne kipróbálni úgy, hogy nincs annyi védekező feladata.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Legfeljebb csak azért nem, mert a játékrendszer és az ő posztja változott volna meg, de szerintem azon a poszton ahova Ancelotti berakta, egy relatíve jobb teljesítményt tudna hozni folyamatosan. Persze ugyanaz a szisztéma, játékosgárda sose fog már összeállni, így nem tudjuk meg.De most, hogy Benítez jött, talán még egy áldás is, hogy már nincs itt ( szélsőként borzasztó )Szerintem az emberek többsége tudta, hogy Di Maríatól nem várható el hosszú évekig az a teljesítmény, amit az utolsó félévben hozott le.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem az emberek többsége tudta, hogy Di Maríatól nem várható el hosszú évekig az a teljesítmény, amit az utolsó félévben hozott le. Nálunk biztosan többet tudna nyújtani még mindig, mint a Manuban, de biztos, hogy itt is visszaesett volna bőven.
Isco eladásától pedig sírni tudnék. Ahelyett, hogy örülne Pérez annak, hogy itt van a spanyol foci egyik, ha nem a legnagyobb tehetsége, képes lesz eladni. Bezzeg, ha nem itt lenne, akkor most nyáron ő lenne a sztárigazolás és fizetne érte 80 milliót.
Isco eladásától pedig sírni tudnék. Ahelyett, hogy örülne Pérez annak, hogy itt van a spanyol foci egyik, ha nem a legnagyobb tehetsége, képes lesz eladni. Bezzeg, ha nem itt lenne, akkor most nyáron ő lenne a sztárigazolás és fizetne érte 80 milliót.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legjobbkor, előbb utóbb el kellett volna adni, kaptunk érte 80 milliót, nincs itt, hogy sírjon a pénzért és arra várjunk, hogy vajon a jobbik vagy a rosszabbik arcát mutatja-e.dm-é pont, hogy a legrosszabbkor.
Bale legalább konstans szar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Özil és DM eladása a legjobbkor történt. Iscot viszont meg kell tartani, ha távozik akkor rendesen tökön rúgjuk saját magunkat.
Florentino, ha eladja a közeljövő legnagyobb spanyol sztárját, akkor Özil és Di Maria eladása után, talán fel is akasztják Madridban. Mi közben a nímand walesit pátyolgatja.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De Bale aranylabda várományos, őt hülyeség lenne eladni 100 millióért is..numberone1 írta: Bale-ert megtobbet,es meg is ugy nez ki nem a penz szamit.
Ezt én se vágom hogy van, szerintem is beleférne egy húzósabb év nektek anyagilag, mi is sokat költöttünk tavaly, és nagy mínuszba voltunk - 120 körül asszem mi is -, mégse kaptunk büntit. Úgyhogy kétlem, hogy bajotok lenne belőle. De ha valakikből pénzt kellene csinálni nálatok, az szerintem is Isco és Benzema lenne.M1Ö írta:Jó, ez tiszta, meg egyértelmű. Csak ha lehet hinni a híreknek, akkor az érkezők max olyan 150 millió körül lennének.
Ha eladjuk a "selejtet", akkor valahogy abból is össze lehetne hozni minimum 30 millió körül. Egy minusz 100-120 milliós év meg már büntetéssel járna nekünk, mikor a MU tavaly többet költött?
Nem tudom, tényleg nem vagyok otthon a gazdasági témában, de nem hiszem, hogy nullára kell kihozni a büdzsét.
csabi* írta: gallardo24
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bale-ert megtobbet,es meg is ugy nez ki nem a penz szamit.palesz77 írta:Mert mondjuk Iscoért egyedül többet kapnátok, mint ezért a pakkért összesen.M1Ö írta: Az egyik kapusunk megy, valamelyik szélső védő, középpályáról és előről is. Tehát lesz távozó bőven, miért pont egy ilyen kalibertől szabadulnának meg?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó, ez tiszta, meg egyértelmű. Csak ha lehet hinni a híreknek, akkor az érkezők max olyan 150 millió körül lennének.palesz77 írta:Mert mondjuk Iscoért egyedül többet kapnátok, mint ezért a pakkért összesen.
Ha eladjuk a "selejtet", akkor valahogy abból is össze lehetne hozni minimum 30 millió körül. Egy minusz 100-120 milliós év meg már büntetéssel járna nekünk, mikor a MU tavaly többet költött?
Nem tudom, tényleg nem vagyok otthon a gazdasági témában, de nem hiszem, hogy nullára kell kihozni a büdzsét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero