Iker Casillas
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Iker Casillas - 1
nem kellett volna egyáltalán kivinni sem. az a durva, hogy a sajtó szétszedte vonla a bajszost, ha nem viszi ki, így viszont nem fogja, pedig hatalmas mellényúlás
hajrá López
hajrá López
megint mi a jó istent csináltál te....
ilyet én még nem igen láttam... elképzelni nem tudom mit is akart....
nekem a kedvenc játékosom, de tényleg... de ez...
remélem nyáron összekapja magát, mert van itt egy Lopez is, aki valami félelmetes fél szezont hozott le...
HA szükség lesz rá Carlo remélem megmeri húzni, azt amit kell, de először mindenféleképpen Casillast kell majd játszatni, csak hát ha nem hozza azt a szintet , amit kéne...
engem Diego Lopez nagyon meggyőzött....
ilyet én még nem igen láttam... elképzelni nem tudom mit is akart....
nekem a kedvenc játékosom, de tényleg... de ez...
remélem nyáron összekapja magát, mert van itt egy Lopez is, aki valami félelmetes fél szezont hozott le...
HA szükség lesz rá Carlo remélem megmeri húzni, azt amit kell, de először mindenféleképpen Casillast kell majd játszatni, csak hát ha nem hozza azt a szintet , amit kéne...
engem Diego Lopez nagyon meggyőzött....
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na akkor álljunk már meg egy laza pillanatra.Nem azt mondtam hogy Lopez mindig,minden körülmények közt jobb.Hanem hogy most,az alatt a szaros félszezon alatt jobb volt.Azt meg még csak hírből sem írtam,hogy ha nem védeti Casillast,majd akkor Iker kirúgatja az olaszt.Megpróbálom tisztán leírni akkor: Engem az abszolút nem zavar, ha valaki véleménye szerint Lopez a jobb, sőt még az sem, ha inkább őt kezdetné. Szíve joga. Engem az zavar, amikor leírják (igen, több embertől is olvastam, pedig mostanában elég kevés hsz-t olvasok.) hogy Lopez jobb képességű és a jövőben is jobb lesz Ikernél, de ezt nem lesz esélye megmutatni, mert Iker a neve miatt úgyis játszani fog, ha nem nem, akkor kirúgatja Carlot is. :lol: Na az ilyenek zavarnak. Ez nem vélemény, ez ... *tetszőleges káromkodás*
Sértettséget érzek én itt,hogy valaki meg meri kérdőjelezni San Iker mindenhatóságát,micsoda diettáns és pofátlan dolog....
És most megkérdem:Tegye szivére a kezét mindenki,ha edző lenne,és lenne kb két azonos képességű kapusa,legalább is abban az időben azonos képességű,nem a nagyobb nevet védetné-e?Tehát annyit arról hogy mindenki tiszta lappal indul,meg egészséges versenyszellem,meg egyéb baromság...
Ja és a máséval nem megegyező vélemény is vélemény...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Casillas Fair Play-díjas gesztusa
Ami nekünk Puyol, az a Madridnak Casillas, ez egyértelmű.
Ami nekünk Puyol, az a Madridnak Casillas, ez egyértelmű.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én is úgy gondoltam. Bár kissé érthetőbben is írhattad volna Élete szezonját se az utóbbi évekbe futotta....morientes írta:Az elsőfele.A második nem.Tényleg kár érte hogy megsérült.De hogy előtte se az élete szezonját futotta,az egész biztos.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát ezzel egész szezonban egyet is értettem, de az új szezonra nálam mindkettő tiszta lappal indul. Ha Iker ott folytatja, ahol abbahagyta, akkor biztos vagyok benne, hogy nem fog kezdeni csak a neve miatt. Biztos vagyok benne, hogy azért fog visszakerülni, mert meg is fogja azt érdemelni.És igen, jelen pillanatban én is egy félszezonos Lópezt kedvezményezek, ugyanis ebben a fél évben többet mutatott, mint Iker 2011 óta.
az lehet, de az nem vélemény, hogy aki Ikert játszatja, az egy beszari pöcs, mert Lopez jobb volt nála az elmúlt fél évben, úgyhogy jobb lesz nála a hátralévő 10 évben is. Ne haragudj, én ezeket nem tudom komolyan venni.mindenkinek lehe t véleménye.
Megpróbálom tisztán leírni akkor: Engem az abszolút nem zavar, ha valaki véleménye szerint Lopez a jobb, sőt még az sem, ha inkább őt kezdetné. Szíve joga. Engem az zavar, amikor leírják (igen, több embertől is olvastam, pedig mostanában elég kevés hsz-t olvasok.) hogy Lopez jobb képességű és a jövőben is jobb lesz Ikernél, de ezt nem lesz esélye megmutatni, mert Iker a neve miatt úgyis játszani fog, ha nem nem, akkor kirúgatja Carlot is. Na az ilyenek zavarnak. Ez nem vélemény, ez ... *tetszőleges káromkodás*
ennyi a lényeg.a kapitány nem felejtett el védeni,
- morientes
Az elsőfele.A második nem.Tényleg kár érte hogy megsérült.De hogy előtte se az élete szezonját futotta,az egész biztos.Marci77 írta:? ez irónia volt?morientes írta:Casillasnak amúgy kiváló szezonja volt,kár hogy megsérült...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
? ez irónia volt?morientes írta:Casillasnak amúgy kiváló szezonja volt,kár hogy megsérült...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
Nem ezt írtam.Hanem azt,hogy ha Casillas kezd,akkor Lopezjobban teszi ha elfogadja valamelyik klub ajánlatát,mer ahhoz túl jó(mégha csak egy félszezonban is)hogy a padot koptassa.Casillasnak amúgy kiváló szezonja volt,kár hogy megsérült... És az meg szinte boritékolható hogy Casillasal kezdet Ance,mert a kapitány nem felejtett el védeni,a szurkerek meg őt várják,Ancelotti meg ezt tudja.Úgyhogy nem vállal nagy kockázatot vele az olasz.Pipita írta:Bírom az itteni logikát.
Követelitek, hogy a teljesítménye alapján kerüljön kezdőbe a kapus, majd rögtön utána leírjátok, hogy dehát ezt úgyse meri meghúzni mert a szent tehenet játszatni kell. Az egész úgy jön le, mintha teljesítmény alapján a félszezonos Lopezt kéne mindenképpen kezdetni, míg hogyha A VILÁG LEGJOBB KAPUSA lesz a kezdőnkben, az csak a neve miatt lesz.
Azért várjuk már meg a szezon kezdetet, én biztos vagyok benne, hogy magára fog találni a Kapitány...
Az meg hogy nekem Lopez most per pill. jobb,az csak a magánvéleményem,nem akarom én ezt rákényszeríteni senkire.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kedves Sárgafog , ne ragáld már túl a dogokat, mindenkinek lehet véleménye.
És igen, jelen pillanatban én is egy félszezonos Lópezt kedvezményezek, ugyanis ebben a fél évben többet mutatott, mint Iker 2011 óta. Persze róla nem írnak cikket, ha kétszer telibetalálják pár méterről.
És igen, jelen pillanatban én is egy félszezonos Lópezt kedvezményezek, ugyanis ebben a fél évben többet mutatott, mint Iker 2011 óta. Persze róla nem írnak cikket, ha kétszer telibetalálják pár méterről.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Bírom az itteni logikát.
Követelitek, hogy a teljesítménye alapján kerüljön kezdőbe a kapus, majd rögtön utána leírjátok, hogy dehát ezt úgyse meri meghúzni mert a szent tehenet játszatni kell. Az egész úgy jön le, mintha teljesítmény alapján a félszezonos Lopezt kéne mindenképpen kezdetni, míg hogyha A VILÁG LEGJOBB KAPUSA lesz a kezdőnkben, az csak a neve miatt lesz.
Azért várjuk már meg a szezon kezdetet, én biztos vagyok benne, hogy magára fog találni a Kapitány...
- morientes
Adom.Egyébként valahova leírtam a minap,hogy valszínű Casillas lesz az alap kapus.Hiába mondta azt Ancelotti hogy a teljesítmény alapján bla bla bla...nem teszi meg hogy ne a capitanot védesse...Felváltva semmiképpen, ha valamivel el lehet kúrni egy kapus teljesítményét, az a folyamatos váltogatás.
Lopez meg elfogadhatná valamelyik zsíros ajánlatot,mert itt csak 2. számú lesz.Pedig én is őt preferálom jobban a dolgok mostani állása szerint...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Felváltva semmiképpen, ha valamivel el lehet kúrni egy kapus teljesítményét, az a folyamatos váltogatás.
Én még mindig Lópezre szavazok, savazzatok nyugodtan.
Ki is írok erről egy szavazást taktikai topikban.
Én még mindig Lópezre szavazok, savazzatok nyugodtan.
Ki is írok erről egy szavazást taktikai topikban.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
No nem mintha Buffon-nak több köze lett volna. De valóban, kezd visszatérni Iker. Kíváncsi leszek, hogy kifogja védeni a kapunkat. Felváltva? Vagy San? Esetleg Diego?GT37 írta:Az, hogy a büntetőkhöz sok köze nem volt, már más kérdés.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jól védett tegnap, sokat köszönhetnek neki a spanyolok.
http://sportgeza.hu/futball/2013/06/28/ ... an_vedett/
(Az, hogy a büntetőkhöz sok köze nem volt, már más kérdés. )
Szép volt, Iker, hasonlókat a brazilok ellen is.
http://sportgeza.hu/futball/2013/06/28/ ... an_vedett/
(Az, hogy a büntetőkhöz sok köze nem volt, már más kérdés. )
Szép volt, Iker, hasonlókat a brazilok ellen is.
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Ebben az egész kialakult ügyben mindkét oldal sáros valószínűleg. Az igazságot meg talán sosem fogjuk megtudni.Realista24 írta:Állítólag (Marca) az első edzések egyikén, amikor visszatért sérüléséből védett egy nagyot a sérült kezével és Mourinhóék értetlenkedve néztek, hogy ezt hogy csinálta. Így rávilágít az újság, hogy sem Mourinho, sem pedig a segítői nem követték figyelemmel Casillas felépülésének folyamatát.Valószínüleg az, hogy mióta visszatért a sérüléséből a padról kell végigcsücsülnie a meccseket.
Csak az a kár, hogy itt a többség nem Real Madrid szurkoló, hanem egy-két kiemelt ember "imádója", akit ha kell, a többiek fölé emel. Így van az, hogy két, ugyan annak a klubnak szurkoló egyén egymás vérét szívja a játékos vs játékos, játékos vs edző vitákban és ez nem jó dolog. A média meg tovább rontja a helyzetet a féligazságokkal.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Állítólag (Marca) az első edzések egyikén, amikor visszatért sérüléséből védett egy nagyot a sérült kezével és Mourinhóék értetlenkedve néztek, hogy ezt hogy csinálta. Így rávilágít az újság, hogy sem Mourinho, sem pedig a segítői nem követték figyelemmel Casillas felépülésének folyamatát.Valószínüleg az, hogy mióta visszatért a sérüléséből a padról kell végigcsücsülnie a meccseket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem értem, hogy mi zavaros ebben neked. Szimplán csak rávilágított Mou hazugságára, miszerint sérülés miatt nem lett nevezve a hétvégén.PEEtör írta:Ez csak szerintem nagyon vicces nyilatkozat? Mi az, hogy "különösen azok után,..."??? Ha nem lett volna hosszú ideig az oldalvonal mellett, akkor még nem lenne rendben a háta??? Mit meg nem enged magának...
Iker tovább már nem zuhanhat a szememben, ezek után, nincs lejjebb, hőn szeretett nagy csapatkapitány (mennyire soha nem volt csk kaliber egyébként... ).
Valószínüleg az, hogy mióta visszatért a sérüléséből a padról kell végigcsücsülnie a meccseket.PEEtör írta: Mi az, hogy "különösen azok után,..."???
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem úgy értette, hogy annyira ki van éhezve már a játékra, hogy különösen egészségesnek érzi magát és játékra alkalmasnak.Ez csak szerintem nagyon vicces nyilatkozat? Mi az, hogy "különösen azok után,..."??? Ha nem lett volna hosszú ideig az oldalvonal mellett, akkor még nem lenne rendben a háta??? Mit meg nem enged magának...
Ez csak szerintem nagyon vicces nyilatkozat? Mi az, hogy "különösen azok után,..."??? Ha nem lett volna hosszú ideig az oldalvonal mellett, akkor még nem lenne rendben a háta??? Mit meg nem enged magának...“A hátam rendben van. Játékra alkalmas állapotban voltam? Mindig abban vagyok – különösen azok után, hogy olyan régóta csak az oldalvonal mellett lehettem” – mondta Casillas.
Iker tovább már nem zuhanhat a szememben, ezek után, nincs lejjebb, hőn szeretett nagy csapatkapitány (mennyire soha nem volt csk kaliber egyébként... ).
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.