Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Ja, nem tom, nekem eléggé tetszik. Kicsit le van becsülve a Detroit, a Hawks meg túlfújva, ilyenkor év elején ezeket a pickeket kell nézegetni.
OKC is oké, szépen néz ki, de szerintem a Spurs könnyen elviheti azt a meccset.
Szintén 2. napra, Rockets -10 sem túl sok szerintem, Denver ki lett herélve teljesen.
De ezeket most csak úgy mondom, hogy én nem játszok most. Nincs elég időm bújni a statokat meg a híreket
OKC is oké, szépen néz ki, de szerintem a Spurs könnyen elviheti azt a meccset.
Szintén 2. napra, Rockets -10 sem túl sok szerintem, Denver ki lett herélve teljesen.
De ezeket most csak úgy mondom, hogy én nem játszok most. Nincs elég időm bújni a statokat meg a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
nem néz ki rossznak, de vajon ennyire tuti tipp lenne?
-
énis ma próbálom átrágni magam ezeken, pl. az OKC-t nyomatják hogy most vagy soha alapon mindent bele fognak adnisebydani írta:Eőször azzal, hogy kihasználom a 100%os bónuszom és töltök fel pénzt végre betre ezután az idegesítő tippmixpro után Este meg majd leülök átböngészem mi a kínálat, bár a gyengülésekkel/erősödésekkel nem igazán vagyok tisztában, majd jönnek Zsomborék és megmondják mi a tutisucre írta:na indul az nba végre ki mivel támad?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Eőször azzal, hogy kihasználom a 100%os bónuszom és töltök fel pénzt végre betre ezután az idegesítő tippmixpro után Este meg majd leülök átböngészem mi a kínálat, bár a gyengülésekkel/erősödésekkel nem igazán vagyok tisztában, majd jönnek Zsomborék és megmondják mi a tutisucre írta:na indul az nba végre ki mivel támad?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
na indul az nba végre ki mivel támad?
2. számú irányító Manuel. Attól még nincs az benne, hogy valaki 2 perc alatt 3-szor adja el a labdát.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Persze, hogy balfszkodott nem hiába a 3. számú irányító.. Amúgy nem gondoltam, hogy sima lesz, végül én is csak apróval tettem meg de csodálkoztam miért ekkora a szorzó. Bár a Zrt.-nél vannak érdekes dolgok..Zsombor írta:Igen, utólag jó dolog okosnak lenni.
Volt egy 2 perc kb amikor kaptak 3 td-t, mert balfaszkodott az irányító. Arról nem is beszélve hogy két és fél perccel a vége előtt még 4-gyel ment a Bills. Szóval nem tudom milyen ajándék oddsról van itt szó. Persze lehet hogy beírtad meccs előtt, hogy sima lesz és pakoljátok a Jaguarst, úgy néz ki lemaradtam róla.
Som i Serem!
6oat
6oat
Igen, utólag jó dolog okosnak lenni.
Volt egy 2 perc kb amikor kaptak 3 td-t, mert balfaszkodott az irányító. Arról nem is beszélve hogy két és fél perccel a vége előtt még 4-gyel ment a Bills. Szóval nem tudom milyen ajándék oddsról van itt szó. Persze lehet hogy beírtad meccs előtt, hogy sima lesz és pakoljátok a Jaguarst, úgy néz ki lemaradtam róla.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én már rég láttam ilyen ajándék odds-ot az NFL-ben, mint amit a Jacksonville-re adtak. Azt hiszem 6 alapjátékos sérült Buffalóban, futójátékon kívül (amit sztem a Jags elég jól szokott levédekezni) nem tudnak igazán semmi különlegeset. A passzjátékuk meg most is ott volt.Zsombor írta:Szerintem örülni fognak.Remy írta:Jo ez a Villarreal... 3x tettem iden rajuk. 0 win. Tobbet nem teszek rajuk...
Bills meg eltakarodhat ezzel a játékkal.
Som i Serem!
6oat
6oat
Szerintem örülni fognak.Remy írta:Jo ez a Villarreal... 3x tettem iden rajuk. 0 win. Tobbet nem teszek rajuk...
Bills meg eltakarodhat ezzel a játékkal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jo ez a Villarreal... 3x tettem iden rajuk. 0 win. Tobbet nem teszek rajuk...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jó ez a Bills-Jags meccs a visszatérésre. Kifogtam a legundorítóbbat. Pazar.
Kockázatmentes fogadás van ám a MU-Cityre pucagolyók.
- Galacticos
például a múltkor már nem tudom pontosan hogy melyik tenisz meccsre akartam fogadni de tippmixpron egy lehetőség volt: ki nyeri a meccset.Remy írta:Mi a baj a tippmixproval? Teljesen korrekt. (Az már más kérdés, hogy ezen se nyerek )
addiga beten körülbelül túlzás nélkül legalább 30 dologra lehetett fogadni.
abba meg már inkább bele se megyek hogy mennyi élő közvetítést nyújt a bet..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mi a baj a tippmixproval? Teljesen korrekt. (Az már más kérdés, hogy ezen se nyerek )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
az a tippmixpro egy forintot nem ér az egész..sebydani írta:Na én tegnap visszatértem. Ment egy City,Burnley,Reading,Real hendi, 4 felett volt kicsivel a szorzó. Szerencsére bejött, bár a Reading elég nehezen akarta elverni a Charltont, azért csak összejött Éjszaka raktam még egy Dallas V-t, 2.6 volt rá a szorzó, bár nem mertem sokkal tenni, utólag már bánom is Estére már nézgetem az NFL meccseket, elkéne kapni valami jó kis oddsot.
Egyébként meg ez a tippmixpro nem jön be igazán csak amíg nem jön meg az új kártyám nem tudok betre feltölteni így maradt ez, de valahogy nem adja annyira. Túlságosan szeretem a bet365öt na
én is tegnap tértem vissza betre, roma, real meg is alapozta a mai napom.
csak az nba kezdődjön már basszus.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na én tegnap visszatértem. Ment egy City,Burnley,Reading,Real hendi, 4 felett volt kicsivel a szorzó. Szerencsére bejött, bár a Reading elég nehezen akarta elverni a Charltont, azért csak összejött Éjszaka raktam még egy Dallas V-t, 2.6 volt rá a szorzó, bár nem mertem sokkal tenni, utólag már bánom is Estére már nézgetem az NFL meccseket, elkéne kapni valami jó kis oddsot.
Egyébként meg ez a tippmixpro nem jön be igazán csak amíg nem jön meg az új kártyám nem tudok betre feltölteni így maradt ez, de valahogy nem adja annyira. Túlságosan szeretem a bet365öt na
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Köszi Izland a semmit egyszer teszek, egy 40-es szorzót, akkor is a 90. percben megy el