Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:48

Szezon elején, idegenben, egy nehéz pályán, B csapattal, teljesen érthető a szenvedős foci. Vereséget nem láttam a meccsbe, az x2 fix volt, James jókor villant, sorsdöntő volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. szeptember 19., hétfő 11:47

Nálam Isconak már rég nem az (az lenne) a feladata, mint Jamesnek. Isco a középpályára való, James meg a támadó harmadba. Ha még egy kicsit tudna alakítani Isco a játékán (hamarabb szabadulni a labdától, nem feltétlenül a kapura törni, hanem inkább a csapatot mozgatni, stb), akkor egy nagyon jó kkp-s lehetne belőle (Carlo is valami hasonlót akart belőle faragni). A kapu előtt impotens szegényke, de a gólpasszokban, gólpassz előtti passzokban jó lehetne. Fel kellene nőnie egy kicsit és belátni, hogy úgy is lehet brutál jó játékos, hogy nem szlalomozik végig a félpályától a kapuig, hanem csak megcsinálja a cselt, emberelőnyt alakít ki és helyzetbe hozza a társat (mint pl Modric :D ).
James a másik véglet, kicsit lassú, kicsit dadog nála a labda, kicsit szeleburdi, de a kapu előtt rendre kijön neki a lépés. Ő az, aki ebben a rendszerben, ideális esetben a közelébe nem kerülhet a kezdőnek, mert nincs benne posztja. Ebben a 442-ben lehetne használni, de Karimmal párban ez nem működött.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 19., hétfő 11:47

Én nem tudom, nekem nem volt nagy gondom a tegnapi meccsel. Akik ilyenkor panaszkodnak, mit éreznek egy angol vagy olasz bajnokin? :mrgreen:
Nem illik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:36

Nem is tudom mikor aludtam be Real Madrid meccsen,hát tegnap sikerült.
Ez nagyon pocsék volt.
Semmi fantázia semmi elképzelés legalábbis az első félidőben.
A védelem meg... Inkább nem is írok róluk semmit.
Utána még láttam Benzema félfordulatos helyzetét amit kivédett Diego Lopez aztán be is aludtam.
Milyen volt a második félidő?

Remélem hogy feljavul a csapat majd,mert ez nagyon rossz volt. :'(
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. szeptember 19., hétfő 11:11

Realista24 írta:
Realista sem véletlen rakta ki azt a kérdést még a félidő előtt a kolumbiaival kapcsolatban és akkor a gól előtt olvastam olyanokat, hogy James jól játszik, jól mozgatja a középpályánkat.. :lol:
Kikérem magamnak, Tádám volt!!! :mrgreen: De büszke vagyok rá emiatt.
Mindegy, de te jelezted egyből, hogy kinn van a kérdés.
Jött is azonnal az ilyenkor szokásos gól. :mrgreen: (Szerdán ugye Morata xd)

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. szeptember 19., hétfő 11:08

Realista24 írta:
Realista sem véletlen rakta ki azt a kérdést még a félidő előtt a kolumbiaival kapcsolatban és akkor a gól előtt olvastam olyanokat, hogy James jól játszik, jól mozgatja a középpályánkat.. :lol:

Tudtuk egyébként, hogy ez lesz, azért csináltuk Lacival! Mindent a csapatért! :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:06

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. szeptember 19., hétfő 10:59

Én sokszor elgondolkozok azon, hogy vajon ugyanazt a meccset látom-e, mint a fészen trollkodó Hámesz fanatikusok?
Milyen lehet amikor ez rosszul megy neki? :ike:
A lényeg, hogy nekem mezőnyben baromira nem tetszett, simán szerelték, eladta, rengeteg hiba, viszont azt elismerem, hogy nagyon fontos volt a gólja, ugyanúgy, ahogy szerdán is a passz. Egyébként biztos nincs még formában, mert ennyire azért nem gyenge ő, ezekkel a gólokkal talán összerakhatja magát, visszanyerheti az önbizalmát. :)
Ettől függetlenül én nem akarom a kezdőben látni.

Iscóval meg játékban nem volt gond, viszont ha akar még valamit itt, akkor ez baromira kevés, az, hogy csak teszi a dolgát és elnyom pár bőröst az már kevés lesz, gólokkal, gólpasszokkal kell bizonyítania, majd amikor megkapja a lehetőséget.
Én az eddigiek alapján sajnos azt gondolom, hogy ez a bizonyítási kényszer csak görcsösebbé teszi majd, szóval az igazi Isco már nem nálunk fog kibontakozni.
Ha télig nem tud robbantani, akkor szeretném ha eligazolna, mert én imádom a játékát és szeretném látni hétről hétre, ahogy varázsol. De akár egy kölcsönadás is játszhatna, mint anno Morata esetében.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 19., hétfő 10:58

James nagyon kapart, tetszett benne ez a tűz. Viszont akármennyire is igyekszik, meg akármennyire benne van egy ilyen villanás, egyszerűen fájdalmas sokszor nézni, hogy mennyire egysíkú játékos. Jobb lábát tényleg csak támaszkodni használja.

Az meg haggyan, hogy ki keveredik a szélre, es vissza kell tenni a bal lábára, hogy vmi tudjon kezdeni a labdával, de mikor lép befele a bal oldalról, ott van mellett egy tök uresen álló ember, akinek ha leteszi ziccert alakíthatunk ki, de csak totyog, mert nem meri jobbal bevállalni a passzt, inkább bal kullovel atrugja a túl oldalra. Ezek borzasztó zavaró dolgok, és sokszor csak hátráltatják a csapatot.

Isco nem volt annyira rossz most, de igazából csak labdazgatnia kellett. Komolyabb feladatnál már nem biztos, hogy hasznos lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 19., hétfő 10:37

realistahuni írta:Én aztán Iscoért már rég nem vagyok oda, de tegnap jól szállt be szerintem is. Labdatartás céljából küldte be ZZ ebben biztos vagyok és ő teljesítette a kérést. Ez pedig jó döntés volt mert idő előtt megelőztük az Espanyol végső rohamait azzal, hogy eldugtuk a labdát és hogy sakkmattra kijátszottuk a második gólt.

Nekem is ez tünt fel már meccs közben, hogy nem akartunk visszaállni se 1-0 se 2-0 után, hanem kényelmesen tartottuk a labdát az Espanyol térfelén. Idönként ez nagyon jól müködött, nem is tudtak úgy rohamozni, ahogy vártam volna.

Isco passzolt ebbe az elképzelésbe, és most még olyan érzésem sem volt, hogy nagyon rácsavarodik a labdára - lehet, hogy pont amiatt mert nem kellett sietnünk.

Jamesre meg nem mondom, hogy kifejezetten kiemelkedö volt, de azért hozott egy abszolút vállalható szintet szerintem. Most 2 meccs eredményében is vastagon benne volt, jó értelemben. Ha bírja a padot ö is és Isco is akkor nagy fegyvertény lehet, hogy van két játékosunk egy szerepkörre, mégis teljesen másra lehet használni a két játekost.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 19., hétfő 10:21

James meg Isco pont kiadtak egy értelmes, komplex játékost. James hózta a gólpontot, Isco meg agilis volt, kérte a lasztit, mezőnyben jól mozgott. Csak ennél többre nem lesz használva szerintem, ha neki ez elég..
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 19., hétfő 10:18

Én aztán Iscoért már rég nem vagyok oda, de tegnap jól szállt be szerintem is. Labdatartás céljából küldte be ZZ ebben biztos vagyok és ő teljesítette a kérést. Ez pedig jó döntés volt mert idő előtt megelőztük az Espanyol végső rohamait azzal, hogy eldugtuk a labdát és hogy sakkmattra kijátszottuk a második gólt.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. szeptember 19., hétfő 10:09

Kerlon írta: Isco csak annyit adott a csapatnak, hogy sokkal stabilabb volt a kp és a labdakihozatal is. Mondjuk nem tudom mit kellett volna fél óra alatt tennie, de pl. 34-szer ért labdába, 96%on passzolt, James 49-84. és egy értelmes megoldás, ami gól lett 60 perc alatt. Mellesleg hozzateszem, hogy James szabadon a posztján tolta, mert 442ben kezdtünk majd Iscoval álltunk át 433ra. A kolumbiainak most kellett volna igazán élnie a posztján, de a játékában kb. csak a gól volt pozitívum, ami igazából igaz az elmúlt egy évére is. Ha még gólokat se szerezne mindenki küldené a világ végére.
Ez a kettős mérce :lol: abszolút nem lett stabilabb a következő, szerintem. Az passzpontossag meg eléggé csalóka a két ember között mivel Isco maximum 5 m távolságra passzolt főleg kenyszeritozgettek Modriccal meg Krossak a kp-n míg Hamesz azért elég sok hosszú indítanak ivelessel is próbálkozott.
És a kérdésedre a válasz: legalább olyat kellene tennie mint amit hamesz tett szerdán :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 19., hétfő 9:24

Remek edző által irányított, jól összerakott gárda, sok jó egyéni képességű játékossal és küzdőszellemmel.
Favágó banda,akiknek egyetlen cèlja volt,szèttördelni a játèkot.Hellyel-közzel sikerült is nekik.

James mozgáskultúra:
http://m.youtube.com/watch?v=DUlXsTiz_IY
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 19., hétfő 7:38

Veidt írta:Szerintem nem volt egyáltalán vészes a meccs, alig volt komoly helyzete az Espanyolnak. Remek edző által irányított, jól összerakott gárda, sok jó egyéni képességű játékossal és küzdőszellemmel. Nem csoda hogy nem domináltunk 90 percet, nem is lehet mindig. Modric, Lucas és Carvajal tetszett ma legjobban, Casilla is pacsit érdemel, hiba nélkül védett.
Isco fél óra alatt talán 1 komolyabb passzt adott, azon kívül nem tudott érdemben hozzá tenni a játékhoz. Bezzeg a cselek mentek most is bőven, többször labdát is vesztett. Nehezen tudom elképzelni hogy azt gondolja hogy majd ezzel bizonyít, de nagyon így fest a helyzet. James sokkal többet tud adni a csapatnak jelenleg, Kovacicnak pedig kellenek a játékpercek, jövőre Marcos Llorentét is jó lenne beépíteni. Télen elengedném.
Isco csak annyit adott a csapatnak, hogy sokkal stabilabb volt a kp és a labdakihozatal is. Mondjuk nem tudom mit kellett volna fél óra alatt tennie, de pl. 34-szer ért labdába, 96%on passzolt, James 49-84. és egy értelmes megoldás, ami gól lett 60 perc alatt. Mellesleg hozzateszem, hogy James szabadon a posztján tolta, mert 442ben kezdtünk majd Iscoval álltunk át 433ra. A kolumbiainak most kellett volna igazán élnie a posztján, de a játékában kb. csak a gól volt pozitívum, ami igazából igaz az elmúlt egy évére is. Ha még gólokat se szerezne mindenki küldené a világ végére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. szeptember 18., vasárnap 23:13

Kerlon írta:Nem tudom mit fostok, Casemiroval se voltunk jobbak. Második félidőben osszekapottabb volt a társaság, Iscoval is stabilabbak lettünk. Jó, hogy jött a Karim gól, illetve hogy nyerünk kapott gól nélkül idegenben.
+1

Valahogy Case kiválása után (főleg miután Kroos bemelegedett) olyan érzésem volt, hogy háromszor gyorsabban átfolyik a labda a védelem és a csatárok között. Isco is kereste a passzokat. Nem volt itt gond szerintem.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 18., vasárnap 23:04

A rotáció egyrészt nagyon jó, mert rengeteg játékos kap lehetőséget. De az ennél keményebb idegenbeli meccsektől tartok. Oda bizony kellenek a klasszis teljesítmények. Ma is ha James nem villan, akkor rosszul is elsülhetett volna az egész, addig nagyon látszott, hogy felforgatott a keret.

A mai nap két pozitívuma nekem James (a gólja mellett is jó volt), és Lucas - megint. Számomra kezdi ez a srác bizonyítani, hogy ő lehet a következő aki megragad az első csapatnál hosszú időre. Az az alázat, céltudatosság, profizmus elismerést érdemel. Kell neki lehetőséget adni bőven, mert a képességei is megvannak hozzá.

Asensio nem találja a helyét. Nem tudom mi lesz vele, de az első két meccs óta nekem nem tetszik a játéka. Nem akarom temetni, nyilván többre képes ennék (láttuk is) de túl sokan vannak így is előtte. Többet kéne játszania, hogy szokja de ez ilyen keret mellett nehéz lesz.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 18., vasárnap 22:47

Szerintem nem volt egyáltalán vészes a meccs, alig volt komoly helyzete az Espanyolnak. Remek edző által irányított, jól összerakott gárda, sok jó egyéni képességű játékossal és küzdőszellemmel. Nem csoda hogy nem domináltunk 90 percet, nem is lehet mindig. Modric, Lucas és Carvajal tetszett ma legjobban, Casilla is pacsit érdemel, hiba nélkül védett.
Isco fél óra alatt talán 1 komolyabb passzt adott, azon kívül nem tudott érdemben hozzá tenni a játékhoz. Bezzeg a cselek mentek most is bőven, többször labdát is vesztett. Nehezen tudom elképzelni hogy azt gondolja hogy majd ezzel bizonyít, de nagyon így fest a helyzet. James sokkal többet tud adni a csapatnak jelenleg, Kovacicnak pedig kellenek a játékpercek, jövőre Marcos Llorentét is jó lenne beépíteni. Télen elengedném.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 18., vasárnap 22:46

Nem tudom mit fostok, Casemiroval se voltunk jobbak. Második félidőben osszekapottabb volt a társaság, Iscoval is stabilabbak lettünk. Jó, hogy jött a Karim gól, illetve hogy nyerünk kapott gól nélkül idegenben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. szeptember 18., vasárnap 22:45

Az első félidő mégis mi volt? :|
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: