Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Kell Haaland is ez nem kérdés.
Pont.Ennyi.
Pont.Ennyi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
A francia július 1-jén itt lesz már.Yazid írta: ha a 35 éves benzema miatt nem vesszük meg az egyik legnagyobb csatár tehetséget akkor no komment a vezetőség.
úgy írom egyik legnagyobb benz fan vagyok.
ezek a pletyik(bappé, haaland) el fognak huzodni megint aug-ig
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
ha a 35 éves benzema miatt nem vesszük meg az egyik legnagyobb csatár tehetséget akkor no komment a vezetőség.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1lestat írta: Ide fog jönni.
Én azt nem értem miért nem vesszük meg idén.
Mintha nem férne el két csatár ebben a csapatban. Benzemának kell a pihenés látjuk.
Haaland meg nem buta hogy ne tudná kivárni Benz távozását szerintem. Max 1-2 évig felválltva tolják...
Mbappe Benz/Haaland Vini
elég bomba lenne. Csomó variációs lehetőséggel.
Szvsz inkább max csak 1 év az a 2, bár ha 50-50-be leosztják okosba a perceket, lehet 2 szezont is kibír még itt Benz (bár vegyük hozzá, Haaland idén 32 meccsből 11-et már kihagyott, ez persze lehet csak pech, vagy hogy nem eg 10 meccs/900 perces játékos ő sem).
Az idei szezonunk mutatja, hogy 1 jó csatár nem elég, Benz. gyakorlatilag 2 hónapja összedrótozva játszik, meg is lett az eredménye..
Koloncok out, free Bappe in, Haaland in, egyáltalán nem kéz a biliben szitu, van realitása a dolognak.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Oda menjen inkabb Kane.h3x0r írta: Én szinte biztos vagyok benne, hogy a Citybe megy, különben nem adták volna el Ferran Torrest.
Nehezen tudom elkepzelni, hogy marad meg egy evet Dortmundban Haaland. Nem kockaztatnam meg, hogy eligazoljon mashova, azert, hogy Benz meg 1 evig kezdo legyen. Szoval jojjon most, aztan Benz pad vagy mehet a Lyonba
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ide fog jönni.
Mintha nem férne el két csatár ebben a csapatban. Benzemának kell a pihenés látjuk.
Haaland meg nem buta hogy ne tudná kivárni Benz távozását szerintem. Max 1-2 évig felválltva tolják...
Mbappe Benz/Haaland Vini
Mbappe Benz/Haaland Vini
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Egyfelől Pep elmondta többször is, ha valaki lépni szeretne, a klub nem tart vissza senkit. Másfelől nem ugyanazon a poszton játszanak. Haaland ugye klasszikus center, Torres meg elsősorban jobb szélső, akit Pep pakolgatott mindenhova a támadóharmadban (Foden, Jesus, Grelish dettó). Harmadiknak meg ott van az is, hogy az ő pótlására már megvették Julián Álvarezt, aki majd nyártól csatlakozik.Én szinte biztos vagyok benne, hogy a Citybe megy, különben nem adták volna el Ferran Torrest.
Nem zárom ki, hogy ott köt ki Haaland, de az biztos, hogy nem Torres eladása miatt lesz.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- h3x0r
Én szinte biztos vagyok benne, hogy a Citybe megy, különben nem adták volna el Ferran Torrest.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abban mondjuk biztos vagyok h mind1 mi áll a szerződésban nem 75 lesz az áraANDS írta:Ez a hír most 3 naponta meg fog jelenni nyárig?flori írta: Real Madrid have told Erling Haaland that they will NOT be able to sign him this summer, and they want him to stay another season at Dortmund and join the club in 2023. @RNBVB
Real Madrid believe that Karim Benzema is still a world-class striker, and they will also sign French superstar Kylian Mbappé this summer. That's why they told Erling Haaland to stay at BVB for another season and replace Karim Benzema in 2023. @RNBVB
Real Madrid is Erling Haaland's favorite next destination in his career. @RNBVB
Ki hiszi el, hogy ha le lehet igazolni Haalandot 75 M - ért, akkor a Real nem csap le rá?
- Sorrentino
Kicsit déjà vu érzésem van Haaland-al kapcsolatban is. Nem kell most, van éppen valaki helyette, majd jövőre, sokba kerül, felborítja a fizusapkát, úgyis itt szeretne játszani, stb stb...
Mbappé-nál is nagyon bejött ez 2017-ben. Most rá 5évvel talán jön már, de előtte még lehet kipattint minket a BL-ből.
Haaland most kell, mert most lehet hozni.
Mbappé-nál is nagyon bejött ez 2017-ben. Most rá 5évvel talán jön már, de előtte még lehet kipattint minket a BL-ből.
Haaland most kell, mert most lehet hozni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lol, ilyen kutyafutta jatekosoknal, vagy akik meg nem alapkezdok vagy eleg jok, ott meg lehet ezt csinalniBerti írta: Vegyük meg és adjuk kölcsönbe. Nem értem miért kell rizikózni.
thereisonly1ronaldo
Ha ezt akarnánk, megvennénk és ott hagynánk kölcsönben, mert akkor tuti a miénk. Szóval ez így tuti kamu sztem.
Vegyük meg és adjuk kölcsönbe. Nem értem miért kell rizikózni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ezt valamiért nem tartom valószínűnek. Lehet, hogy valakinek megfordult ilyen a fejében, de a pénz megvan rá, ezt tudjuk. Akarjuk, szívesen jönne, ez sem nagy titok. Ha tényleg mondtuk Haalandéknak, kétlem hogy nem kaptunk konkrét választ amiben elhangzott, hogy tárgyalunk mással, ami után nem kapcsolt fel a lámpa nálunk néhány fejben, hogy idén, vagy sohaflori írta: Real Madrid have told Erling Haaland that they will NOT be able to sign him this summer, and they want him to stay another season at Dortmund and join the club in 2023. @RNBVB
Real Madrid believe that Karim Benzema is still a world-class striker, and they will also sign French superstar Kylian Mbappé this summer. That's why they told Erling Haaland to stay at BVB for another season and replace Karim Benzema in 2023. @RNBVB
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem ha nyaron nem hozzuk, akkor nem fog itt jatszani, elmegy mashova
thereisonly1ronaldo
- flori
Real Madrid have told Erling Haaland that they will NOT be able to sign him this summer, and they want him to stay another season at Dortmund and join the club in 2023. @RNBVB
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából csak arról nem beszélnek,hogy Haaland akar e a barszában játszani mert az a penz amit a barsza össze tud koldulni máshol megvan úgy,hogy még egy csapat is lesz mögötte meg edzői stáb. És akkor arról még szót sem ejtettem,hogy mennyire illene a norvég a barszába.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
az meg mindig megvan. csak most nulla penzbol is kiralykent elnekHol van már a nagy felsőbbrendű katalán szellemiség, a határtalan gőg és fölényesség
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Neked nem szóltak? Van ott kb 6-7 fiatalember akik összesen jó ha 140 évesek. Mi kell még?Torquemada írta: De Haaland még csak egy ember. Ki lesz a többi sztár ?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Állítólag a Spotify pénzből megvan nekik. Már a stadiont is átneveznék. Lassan már a lelküket is eladják. Hol van már a nagy felsőbbrendű katalán szellemiség, a határtalan gőg és fölényesség. De Haaland még csak egy ember. Ki lesz a többi sztár ?
Nálam nem túl acélos projekt, hogy ha jön egy kis pénz, egyből el kell verni. Mint amikor egy másik kisebbségnél szociális után a kutya is pickszalámit eszik, utána meg kopp.
Haaland meg odamenne úgy, hogy komoly címre nem nagyon lesz esélye évekig ? Csodálkoznék. Már csak a jól csengő név maradt nekik. Bár Laportáék jól keverik a lapokat, de rövid távon szerintem komoly játékosnak ez a klub nem nagyon lehet alternatíva.
Nálam nem túl acélos projekt, hogy ha jön egy kis pénz, egyből el kell verni. Mint amikor egy másik kisebbségnél szociális után a kutya is pickszalámit eszik, utána meg kopp.
Haaland meg odamenne úgy, hogy komoly címre nem nagyon lesz esélye évekig ? Csodálkoznék. Már csak a jól csengő név maradt nekik. Bár Laportáék jól keverik a lapokat, de rövid távon szerintem komoly játékosnak ez a klub nem nagyon lehet alternatíva.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)