Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Politika
Meg is van a Fideszes valasz: MZP nem jobboldali, mert a rezsicsokkentes ellen van, meg amugy is egy jobboldali ember nem szovetkezik Gyurcsannyal -> MZP baloldali.
Egy random irot ha felvesznek, jobb magyarazatot tud kitalalni
Innen is udvozlom Hollik elvtarsat, remelem a diplomajat az ecserin vette, azert nem tudja elhelyezni a politikai-gazdasagi tengelyen a rezsicsokkentest.
Egy random irot ha felvesznek, jobb magyarazatot tud kitalalni
Innen is udvozlom Hollik elvtarsat, remelem a diplomajat az ecserin vette, azert nem tudja elhelyezni a politikai-gazdasagi tengelyen a rezsicsokkentest.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez tök jó, csak ezelőtt még van pár lépés, illetve amiket írtál azokba 4 év alatt csak belebukni lehet. High effort, low reward mind.hehetheoriginal írta: itt nem jobb meg bal meg ilyenekrol van szo, itt rendes program kell lepesrol lepesre kidolgozva, szakertokkel korbeveve, hogy hogyan lesz az orszagban egeszsegugy, oktatas, uj mnukahelyek, stbstb
Előbb az embereknek kell megváltozni, kulturális változás kell. De amíg a jó szakmunkás és diplomás is el van innen kergetve, addig nehéz. Nehéz megfogni a jó végét.
- ateeemadrid
És akkor mi a megoldás, addig maradjon a nihil, vagy esetleg a fixen szar helyett megpróbálsz valami potenciálisan kevésbé szart választani?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tenyleg nem latod/jatok, hogy mennyi begyepesedett roncs ember, kisnyugdijas, stb van, ahol csak az m1 meg az atv megy egesz nap? a legagresszivebb ember az az ember, akiben felgyulemlett az a stressz, hogy a napi falatert kuzdjon hetrol hetre, evrol evre. mi itt ezt nem ertjuk, nagyjabol mindenki jol elvan, jol el, tanult, muvelt, jo munkahellyel, stb.Ha szar az egész, akkor 4 év múlva mást választunk. Az emberek hülyének nézéséből már elég volt.
remelhetoleg rengeteg fiatal lesz, akinek kinyilt a szeme, de a szambeli foleny, mar csak a szuletesi rata meg a korfa meg minden alapjan is meg a nyuggerekkel van (erre mondtam, hogy nem latok mas utat, csak ha ez a regmult serelmeken begennyesedett eloregedett tarsadalom kihal, az uj generacio meg tuzesvassal uzi el a gecibe a jelenlegi politikat es uj vadhajtasok kezdenek el uj partokat es uj modern politikat. ennek meg azert jopar evtized kell, mert viktor nem par evre rendezkedett be ferkoval karoltve.)
itt nem jobb meg bal meg ilyenekrol van szo, itt rendes program kell lepesrol lepesre kidolgozva, szakertokkel korbeveve, hogy hogyan lesz az orszagban egeszsegugy, oktatas, uj mnukahelyek, stbstb
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Így-így, szóról szóra.Dupla D írta: Legyetek már kicsit tökösebbek, és hagyjátok már a faszba ezt a jobb meg bal oldalit idiótaságot. Ez semmit nem határoz meg.
MZP meg már többet elért, mint amire bárki számított nem csak tőle, hanem az egész ellenzéktől. Szépen mindenki be fog állni mögé, mert ez az érdekük. A csávó pedig nem fordítva ül a lovon. Jó dolgokat akar csinálni, és látja, hogy ahhoz, hogy legyen változás szükség van a DK-ra is. Ha minden jól megy, akkor 4 év múlva már nem kell összefogni 6 párttal, mert nem lesz ennyire eltorzulva az egész közélet. Az a kimondott cél, hogy rendbe tegyék a dolgokat, amivel a Fidesz bebiztosította magát. Ha ez sikerül, akkor 4 év múlva már lehet, hogy nem lesz szükség egymásra.
Ha szar az egész, akkor 4 év múlva mást választunk. Az emberek hülyének nézéséből már elég volt.
El kellene engedni ezt a polarizált álvalóságot, jobboldal se jobboldal már, a bal se annyira bal. Fidesz is csomó baloldalinak gondolt intézkedést hajtott végre a 12 év alatt.
Van fél év, elkészíteni egy programot, megegyezni a dolgokról.
MZP eddig nem a megalkuvásról volt híres, Karácsonyból előbb kinéztem volna hogy hagyja magát Feri által megvezetni.
Meglátjuk mi lesz, szerintem most van kis remény, az ellenzéki szavazók egy része (szerintem) józanul ítélt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legyetek már kicsit tökösebbek, és hagyjátok már a faszba ezt a jobb meg bal oldalit idiótaságot. Ez semmit nem határoz meg.
MZP meg már többet elért, mint amire bárki számított nem csak tőle, hanem az egész ellenzéktől. Szépen mindenki be fog állni mögé, mert ez az érdekük. A csávó pedig nem fordítva ül a lovon. Jó dolgokat akar csinálni, és látja, hogy ahhoz, hogy legyen változás szükség van a DK-ra is. Ha minden jól megy, akkor 4 év múlva már nem kell összefogni 6 párttal, mert nem lesz ennyire eltorzulva az egész közélet. Az a kimondott cél, hogy rendbe tegyék a dolgokat, amivel a Fidesz bebiztosította magát. Ha ez sikerül, akkor 4 év múlva már lehet, hogy nem lesz szükség egymásra.
Ha szar az egész, akkor 4 év múlva mást választunk. Az emberek hülyének nézéséből már elég volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Egy nap telt el a tortenelmi elovalasztas ota, majd jonnek az egyeztetesek, kozos lista, kormanylista tervezet, hosszu, kidolgozott program, stb. Nem kell siettetni, meg elore temetni a dolgokat, MZP valahogy negyedik szamu jeloltbol megnyerte az egeszet, nem erzem, hogy nagyon felteni kene.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A cv-ben jól mutat..kiserik írta:Ez tiszta sor, és logikailag rendben is van, kb a vak is látja. De őszintén kérdezem: MZP ennyire buta lenne?hehetheoriginal írta: szepen hangzik ez az mzp levaltja a fideszt, de mar latszik, hogy a cafatokra ehes saskahad mar ott vigyorog mzp mogott, megelhetesi politikus karigeri az osszes kis nyamvadt part meg a vezetoik, egy ember nem csinal forradalmat, nem tudja levaltani az ellenzeket sem, nemhogy a fideszt. vagy a fidesz marad, vagy amikor mar korvonalazodik, hogy vmi csoda folytan kormanyvaltas lesz, az osszes gyurcsany, karigeri, klari meg mindenki bábbá teszi mzp-t vagy ellehetetleniti, a korabbi kapcsolatok es mindent atszovo kéz kezet mos hálót felhasznalva, aztan nezhetjuk az mzp-t, ahogy vigyorog kényszeredetten valami rendezvenyen, kozben meg a ferko es csapata iranyit mindent...
Am. én is ettől "félek", amit Hehe mond.. Ebben érzem a bajt, hogy nincs hátországa önmagában. Egy értelmes arc, gondolatokkal, de milliós választói tőke (és valós, bizonyított szövetségesek) nélkül. Mármint persze, ez most szövetség, de csak az ellenségem-ellensége alapon, az ellenoldalon erős kohézió nincs.
Nem gondolom, hogy a jelenlegi garnitúra helyett képes volna/szabadna neki mindenhova az ő szájíze szerinti szakértőt tenni, megváltoztatni a rosszul működő szerve(zete)ket.
Ide Feri emberét kell tenni, oda Kláriét, amoda Karigeriét.
Én jobbos arcként viszont így adjam neki a voksomat, hogy azért cserébe aztán, egy általam velejéig gyűlölt, minden elemében undort kiváltó oldal arcát rakja majd?
Ha meg is vannak azok a dolgok, amik zavarnak is pártunk és kormányunk ténykedésében, ennyire dühös lehet sose leszek sem én, sem sokan mások..
Nekem az a bajom, hogy van bennem egy adag gyűlölet a másik oldal felé, (meg szerintem vicaverza is, csak most el van nyomva 2 savlekötővel náluk is) és ezen nem tudok felülemelkedni és kétlem, hogy ők tudnának. Perpill MZP csak a f*ssal tud szövetkezni a hülyeségek ellen, hiába tudná lehet egyébként jó irányba vinni az országot, ha nem kéne egyébként 199 mandátumból 100-at maga mögé sorakoztatnia.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem, csak őt is a hatalom hajtja, és belement mindenbe.
Az elején még úgy volt, hogy elindul, majd lesz valami, aztán vérszemet kapott. Én így látom.
Az elején még úgy volt, hogy elindul, majd lesz valami, aztán vérszemet kapott. Én így látom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ez tiszta sor, és logikailag rendben is van, kb a vak is látja. De őszintén kérdezem: MZP ennyire buta lenne?hehetheoriginal írta: szepen hangzik ez az mzp levaltja a fideszt, de mar latszik, hogy a cafatokra ehes saskahad mar ott vigyorog mzp mogott, megelhetesi politikus karigeri az osszes kis nyamvadt part meg a vezetoik, egy ember nem csinal forradalmat, nem tudja levaltani az ellenzeket sem, nemhogy a fideszt. vagy a fidesz marad, vagy amikor mar korvonalazodik, hogy vmi csoda folytan kormanyvaltas lesz, az osszes gyurcsany, karigeri, klari meg mindenki bábbá teszi mzp-t vagy ellehetetleniti, a korabbi kapcsolatok es mindent atszovo kéz kezet mos hálót felhasznalva, aztan nezhetjuk az mzp-t, ahogy vigyorog kényszeredetten valami rendezvenyen, kozben meg a ferko es csapata iranyit mindent...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ateeemadrid
Én azért nem vagyok ilyen borúlátó ezzel kapcsolatban, mert újra nyilvánvalóvá vált, hogy a DK csak 1 réteget tud megszólítani, és nekik is ugyanúgy szükségük van MZP-re, mint neki a DK-ra. Emiatt szerintem nekik is muszáj lesz sok esetben kompromisszumképesnek lenniük.
Amúgy arra is kíváncsi lennék, hogy egy erős jobboldali párt MZP-vel az élen milyen eredményeket tudna elérni, az pl szerintem sok embernek még szimpatikusabb lehetett volna, de nyilván most a legfontosabb cél a fideszt leváltani, úgyhogy nagyon nem volt más opció.
Amúgy arra is kíváncsi lennék, hogy egy erős jobboldali párt MZP-vel az élen milyen eredményeket tudna elérni, az pl szerintem sok embernek még szimpatikusabb lehetett volna, de nyilván most a legfontosabb cél a fideszt leváltani, úgyhogy nagyon nem volt más opció.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Van mogotte tobb szazezer szavazo, akik konkretan ot valasztottak es nemet mondtak Feriekre. Innentol kezdve, ha le akarjak nyomni, akkor egy egeszen nagy csoport ellen kell cselekedniuk.
Persze, ez csak 2022 tavaszaig lesz igaz, utana konnyen elgancsolhatjak a megelhetesi politikusok, amibol valoszinuleg jo sok fel fog kerulni a listara es a valasztasi rendszer miatt rengetegen be is fognak kerulni.
En megvarnam a kozos listat, abbol mar lehet kovetkeztetni a szandekra.
Persze, ez csak 2022 tavaszaig lesz igaz, utana konnyen elgancsolhatjak a megelhetesi politikusok, amibol valoszinuleg jo sok fel fog kerulni a listara es a valasztasi rendszer miatt rengetegen be is fognak kerulni.
En megvarnam a kozos listat, abbol mar lehet kovetkeztetni a szandekra.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit vártok MZP-től?
Ki ő és hogyan tudna változást elérni?
Politikában annyira vagyok otthon mint réj a kamatszámításban, de azt látom, amit nagyjából hehe ír.
Ha oda is kerül, kb. egyedül lesz, úgy meg nem megy. Ha mégis úgy próbálná meg, a mostani tapasztalatok alapján idő előtt kivéreztetik.
Ki ő és hogyan tudna változást elérni?
Politikában annyira vagyok otthon mint réj a kamatszámításban, de azt látom, amit nagyjából hehe ír.
Ha oda is kerül, kb. egyedül lesz, úgy meg nem megy. Ha mégis úgy próbálná meg, a mostani tapasztalatok alapján idő előtt kivéreztetik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szepen hangzik ez az mzp levaltja a fideszt, de mar latszik, hogy a cafatokra ehes saskahad mar ott vigyorog mzp mogott, megelhetesi politikus karigeri az osszes kis nyamvadt part meg a vezetoik, egy ember nem csinal forradalmat, nem tudja levaltani az ellenzeket sem, nemhogy a fideszt. vagy a fidesz marad, vagy amikor mar korvonalazodik, hogy vmi csoda folytan kormanyvaltas lesz, az osszes gyurcsany, karigeri, klari meg mindenki bábbá teszi mzp-t vagy ellehetetleniti, a korabbi kapcsolatok es mindent atszovo kéz kezet mos hálót felhasznalva, aztan nezhetjuk az mzp-t, ahogy vigyorog kényszeredetten valami rendezvenyen, kozben meg a ferko es csapata iranyit mindent...
thereisonly1ronaldo
Remélem ezt fogják folytatni tovább a fideszesek és akkor remélem hogy bebuknak nagyon szépen.
Egy hányinger amit tolnak. Okádék egyszerűen.
Csak bírja ki MZP tavaszig.
Egy hányinger amit tolnak. Okádék egyszerűen.
Csak bírja ki MZP tavaszig.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Túltolta, de ezeket a dolgokat ki kell mondani. MZP nem a megváltó, nem fog megváltozni a világ április x-től. Nem lesz zéró korrupció, nem lesz nyugati színvonal másodpercek alatt. Ahogy ő is mondta, még a patyolat Finnországban is vannak korrupt emberek. Sajnos ő csupasz seggel ült be a politikába, a pillanatot jelenleg ő uralja, de a választás megnyeréséhez kell pénz és lobbi. Mind a kettőnek nagy ára van, kérdés mennyire fogják elnyomni őt. Mert abban ne kételkedjünk, hogy sok ember csak posztra megy ott is, maximum annyi bajuk volt eddig, hogy helyettük más járt az amg mercikkel. Illetve hmvhely nem egyenlő az országgal, ott is lesznek kérdések, hogy már nagyban milyenek a vezetői képességei.Voltak érdekes és jó gondolatai, de már nagyon túltolta.
Hiba volt sztem a műsorban hagyni a későbbiekre is, elég lett volna az elején.
Annyira büdös már a helyzet itthon, hogy tényleg felüdülés egy külsős ember, akin nincs rajta az utóbbi 20 év mocska. Plusz elindult egy érdemi kommunikáció az ellenzéki oldalon, van párbeszéd, vita, mozgolódás (tekintsünk el a fent említettektől), mert az utóbbi években annyira hozzászoktunk az egypárt rendszerhez, és ahhoz, hogy mindent egy ember mond meg, hogy már idegen lett a dolog.
Érdekes lesz áprilisig, őszintén kiváncsi vagyok mivel áll ki a fidesz, mert már ők is érzik, hogy ez lehet így kevés lesz. Az egy dolog, hogy rogán most nem lennék, de a hollik pista mit izzadhat...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Megértem, sok problémát látok én is még, de legalább megtettük az első lépést. Dobrev nagyjából 2, vagy 3 lépés hátra lett volna...flori írta: A Partizán adását érdemes visszanézni akinek van ideje, főleg a Tölgyessy részét. Talán az eddigi legkomolyabb vélemény az eddigi szakértők közül a műsorban. Az MZP hurráoptimizmust is árnyalta kicsit.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Voltak érdekes és jó gondolatai, de már nagyon túltolta.flori írta: A Partizán adását érdemes visszanézni akinek van ideje, főleg a Tölgyessy részét. Talán az eddigi legkomolyabb vélemény az eddigi szakértők közül a műsorban. Az MZP hurráoptimizmust is árnyalta kicsit.
Hiba volt sztem a műsorban hagyni a későbbiekre is, elég lett volna az elején.
Marci feje kemény volt mikor MZP kb megköszönte neki a munkáját és neki is köszönhetően választották meg, nem igen tudta hogy reagálja le
- flori
A Partizán adását érdemes visszanézni akinek van ideje, főleg a Tölgyessy részét. Talán az eddigi legkomolyabb vélemény az eddigi szakértők közül a műsorban. Az MZP hurráoptimizmust is árnyalta kicsit.
Örülök a mai MZP sikernek, ugyanis innentől tényező a palettán, ha nem is nyert áprilisban az általa vezetett ellenzék, akkor is egy üdébb színfolt a politikai térképen.
Amúgy már csak azért is megérné kormányt váltani, hogy ezek a megafonos senkik szépen visszamenjenek oda a sötétbe, ahol kitenyésztették őket. Szegény Deák Danika a legborzasztóbb, csőmeleg a fiatalember, és tolja a homofób fideszt. Nem tudom elképzelni hogyan tud tükörbe nézni. (Szájer esete azért más, mert egyrészt ő komoly figura, másrészt nagyobb összeget szakított ebből a bizniszből, míg ez a kamuelemző gyerek csak egy kapcarongy, akit alkalomadtán eldobnak ha már nem kell... ezért örök stigmát kapni... )
Örülök a mai MZP sikernek, ugyanis innentől tényező a palettán, ha nem is nyert áprilisban az általa vezetett ellenzék, akkor is egy üdébb színfolt a politikai térképen.
Amúgy már csak azért is megérné kormányt váltani, hogy ezek a megafonos senkik szépen visszamenjenek oda a sötétbe, ahol kitenyésztették őket. Szegény Deák Danika a legborzasztóbb, csőmeleg a fiatalember, és tolja a homofób fideszt. Nem tudom elképzelni hogyan tud tükörbe nézni. (Szájer esete azért más, mert egyrészt ő komoly figura, másrészt nagyobb összeget szakított ebből a bizniszből, míg ez a kamuelemző gyerek csak egy kapcarongy, akit alkalomadtán eldobnak ha már nem kell... ezért örök stigmát kapni... )
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Itt is vannak. 2 is. Meg a megafonos csapat.Puding írta: Én a holnapi Gyurcsány-show reklámot várom már. Vajon mit találnak most ki? Vagy kuka? Ezek itt a nagy kérdések.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady