Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:46

Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
James szerintem ki lesz furva az utolsó napokban. Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:42

Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
Igazából bőven indokolt lenne az ő eladása is. Max annyi előnye vagy James-szel szemben, hogy spanyol. Én szimpátia alapján Jamest tartanám itt. Plusz Isconak 3 szezonja volt már itt, míg James-nek csak kettő. De, ha az árukat nézem és tényleg vinnék 80 körül a kolumbiait, akkor őt lenne ésszerűbb értékesíteni.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:34

Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:26

Megnéztem egy James vs Bayern vidit, szerintem kajak gyorsult kicsit :mrgreen:
Volt egy kontra,a kezdőkörben James-hez jutott a labda,Gothár Pèter Megáll az idő című filmje jutott az eszembe.
Meg volt egy majdnem labdaátvètel mikor elpattant tőle a jobb oldalin a picsába,(körülötte senki),másra nem emlèkszem.
De Morata rajta is tultett simán,esett kelt,reklamált,nem találta el a kaput akkor egyszer....most megint veszitett a virtuális èrtèkèből.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:13

Azért ha kipillantok a kispadhoz, onnan meg Zidane és Pintus néz vissza kicsit szúrósabban én addig és úgy futnák amíg meg nem halok, mert másnap sokkolóval fognak kergetni az edző pályán :lol:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:10

Nem vagyok hozzáértő, de azt több helyen is olvastam, hogy ilyen korban már nem. Persze ha van vkin súlyfelesleg, vagy nincs top kindiban, akkor még valamit lehet, de állítólag legjobban 5-8 éves korban lehet, azután 11-12, és utána csak 19-21-ben lehet érdemben javítani a gyorsaságon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:08

Én azért továbbra is jobban örülnék, ha máshol javítana a fizikai állapotán.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:01

Realista24 írta:Aki most dagizza Jamest az hülye, már bocsánat :mrgreen:

Ha sebességen nem is, de a robbanékonyságon lehet fejleszteni sokat.
Hát igazából Ziro pacalozta le szegényt sokszor az elmúlt hetekben :mrgreen:

Zizou ráuszíthatná Pintust :mrgreen: De mondjuk Jamesnek kellene éreznie, hogy ez esetleg kevés, és neki kéne magától elkezdenie ezen javítani.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:55

Aki most dagizza Jamest az hülye, már bocsánat :mrgreen:

Ha sebességen nem is, de a robbanékonyságon lehet fejleszteni sokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:53

Megnéztem egy James vs Bayern vidit, szerintem kajak gyorsult kicsit :mrgreen:
Látszott, hogy akart, volt pár becsúszása meg szerelése. Szerintem azért lett lekapva, mert nincs még fizikálisan a toppon, csak benne van egy Copa.
Egyébként ilyen korban lehet még a sebességen javítani? Hiába dagizzuk, szerintem jó formában van. Talán, ha ő is azon lenne, hogy kicsit a gyorsulása javuljon, akkor jobban tudna muzsikálni. A technika megvan nála, az a balos 10-es, csak sajna a lassúság meggátolja már a cselezésben is, mert hiába ad mondjuk egy kötényt, ha nem éri utol :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:31

Morata es James jatekat leszamitva szerintem eleg jo munkat vegeznek a sracok es a stab.
Adom.Bár 70-80 millios sztároknak a derbin kell jól futni :lol: :lol: :lol:
Félig off, de mivel a meccshez tartozik, remélem itt jó lesz. Thiago hogy játszott? Én nem bírtam fennmaradni a meccs miatt, de ha ő jól tolta, lehet visszanézem. Aki látta, az pár sort tudna írni róla?
Miatta ne fájjon a fejed.Ezèrt ne kinlódd vègig :D
Mondjuk Khedira minden esetben suta volt,
http://m.youtube.com/watch?v=vWcIHBhwQAY
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:24

Én az első félidőt láttam, ott Thiago nagyon jól muzsikált közepén, imádom nézni ahogy jatszik de nekem vele mindig is ugyanazok a kételyeim vannak mint Iscoval, piszok technikás, bármit meg tud csinálni egy meccsen a labdával és oda rúgja ahova meg akinek akarja de nem látom benne azt a szerepet aki uralni tudja a kp-t mint mondjuk Kroos,Modric vagy Iniesta. Ők ketten nekem sokkal inkább futsal játékosok, ami a pálya közepén hasznos mivel nem látsz szinte elpattant labdát tőlük, talppal kezelik meg ilyenek de nem bírják valahogy ezt a modern kp-s szerepet betölteni.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:29

Félig off, de mivel a meccshez tartozik, remélem itt jó lesz. Thiago hogy játszott? Én nem bírtam fennmaradni a meccs miatt, de ha ő jól tolta, lehet visszanézem. Aki látta, az pár sort tudna írni róla? :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:26

realistahuni írta:
Reggel láttam az összefoglalót. Gondoltam megnézem ki lőtte a gólt. Megy a helyzet, magas feka srác meg bevágja a semmiből. Hirtelen nem tudtam ki az, először azt hittem Casemiro leadott pár kilót, aztán nézem, 23-as mezszám. Na ne szivassatok
Kb. mint mikor Khedira szólózott a barca ellen, vagy Altintop beforgatta Iniestat. :mrgreen:
Szerintem léteznek párhuzamos univerzumok. :wtf:
Mondjuk Khedira minden esetben suta volt, addig a töröktől és Danilotól láttunk már ehhez hasonló szép dolgokat a karrierjük során.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:20

az elején azért a bajorok eléggé lenyomtak minket erőből. Igazából ez is döntötte el a meccset, kevesebbet cseréltek, és az elején kihajtották magukat. De ez persze másodlagos. Mint írtátok, a két körülményes (Rodriguez és Morata) alaposan akasztották a játékunkat. Egyikőjüknek sem ízlett az agresszív letámadás, márpedig az elején azt nyeltük. Nekem amúgy tetszett Öde, szép dolgokat húzott meg, nagyon jó barátságban van a labdával. Muszáj kölcsönadni, mert szintet kell lépjen, hétről hétre magasabb szinten kell játsszon. Még lehet belőle valaki.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 4., csütörtök 10:27

Reggel láttam az összefoglalót. Gondoltam megnézem ki lőtte a gólt. Megy a helyzet, magas feka srác meg bevágja a semmiből. Hirtelen nem tudtam ki az, először azt hittem Casemiro leadott pár kilót, aztán nézem, 23-as mezszám. Na ne szivassatok
Kb. mint mikor Khedira szólózott a barca ellen, vagy Altintop beforgatta Iniestat. :mrgreen:
Szerintem léteznek párhuzamos univerzumok. :wtf:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 9:51

Reggel láttam az összefoglalót. Gondoltam megnézem ki lőtte a gólt. Megy a helyzet, magas feka srác meg bevágja a semmiből. Hirtelen nem tudtam ki az, először azt hittem Casemiro leadott pár kilót, aztán nézem, 23-as mezszám. Na ne szivassatok :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 4., csütörtök 8:29

danilo kis golt vert azert. 15. probalkozasra bejott hogy ne csuszon le.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 4., csütörtök 8:08

Az elso felido elso feleben a Bayern dominalt...de inkabb csak a labdat jarattak a mi terfelunkon. Modrics, Marcelo es Isco vezerletevel lassan atvettuk a kezdemenyezest...a horvat nagyon intenziv lett, nem csodalom, h csak egy felidot kapott. Biztos nem akartak egy esetleges serulest kockaztatni. Szinte minden labda rajta keresztul folyt at.
A masodikban mindket oldalon voltak lehetosegek, nagyon nem volt olyan hosszu idoszak amikor vmelyik csapat jobban dominalt volna...jo iram volt.
James es Morata nagyon lefele lognak ki. Konyorgom adjuk el Jamest meg iden, jovore 20-t nem fog erni. :-(
Volt egy jo lovese es annyi, alig volt jatekban, amikor hozza kerult akkor vagy alibi vagy lassan oldotta meg.
Morata jatekarol mindent elmond az, h Mariano joval rovidebb ido alatt veszelyesebb volt. Szerintem a hozza allasaval is van(lesz) gond.
Real Madrid have rejected an improved €75 million (£62.7m) bid from Chelsea for Alvaro Morata.
Morata: My best Juventus goal was against Real Madrid
:-(
Isco vallalkozott, teljesen ellentete volt Jamesnek.Tobbet mutatta magat, altalaban Modric is ot kereste labdaval.
Kovacs keveset volt jatekban, szerencsetlen amikor megindulhatott volna, akkor mindig faltoltak. Pedig lehetett volna belole 1-2 jo megindulas. Lehet, h ez keves lesz Zizounal.
Mariano tetszett,kapura veszelyes, eleg dinamikus, van benne fantazia. Asensio ma nem volt olyan jo, hozott par rossz dontest, kicsit tul porgott...talan tulsagosan is akar bizonyitani. Jo lesz majd.
Odegaard nekem kicsit olyan sablonos, sok a hatra passz...meg latjuk mit hoz egy kolcson szerzodes.
Marci volt ismet a MOM. Ha birni fogja Pintus terheleset, akkor alazni fog rendesen. Latszik, h mennyire elvezi a focit, miatta erdemes leulni meccset nezni.
A masik aki nagy pozitivum lehet az Varane. Jol felepitik fizikalisan, Zizou fejben rendbe teszi es o lesz az elso szamu hatved...nem is kerdeses.
Kicsit Casillarol. Ha vmi uton modon nem lehetne szamitani Navasra hosszutavon(amit nem kivanok), akkor sem esnek ketsegbe, mert szerintem Casilla remekul tudna potolni. Tavaly is amikor potolta nagyon jol vedett, ma szinten jol. Eleg jo reflexei vannak, ahhoz kepest, h nem egy alacsony kapus.

Morata es James jatekat leszamitva szerintem eleg jo munkat vegeznek a sracok es a stab.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. július 31., vasárnap 15:21

Azért abban megegyezhetünk, hogy a padra még kevés a srác és hát a fejlődését sem az szolgálná.. :)
Mehet kölcsönbe, valami középcsapatba, lehet bizonyítani, aztán meglátjuk majd.
Asensio-nál sem tudom, hogy mennyire jó ötlet itt tartani, ha csak a fejlődését tartjuk szem előtt, de mivel kellenek a jó minőségű cserék, én egy évig itt tartanám, hátha robbant majd, ha nem, akkor meg valami bundás csapatba kölcsönbe, kb. mint Carvajal.

Vissza: