Persze, nyilván jobb, mint a csapat..Kerlon írta:Jó ő labdával is, a mélységi labdákat nagyon érzi és jól is lépne be utána, de a csapat nagyja ezt nem érzi szerintem. A másik, hogy nagyon kikerult a szélre, ami szerintem lekorlatozza.Realista24 írta:Odegaard fasza ladba nelkul; melle egylabas. Menekültünk is Oziltol anno...
Értékeld a legutóbbi meccset
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Jó ő labdával is, a mélységi labdákat nagyon érzi és jól is lépne be utána, de a csapat nagyja ezt nem érzi szerintem. A másik, hogy nagyon kikerult a szélre, ami szerintem lekorlatozza.Realista24 írta:Odegaard fasza ladba nelkul; melle egylabas. Menekültünk is Oziltol anno...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Odegaard fasza ladba nelkul; melle egylabas. Menekültünk is Oziltol anno...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Negredót is meg akartuk tartani, csak ő kerek perec kijelentette hogy nem szeretne másodhegedűs lenni.KAG írta:Anno Negredot is tovabbtoltuk par millio haszonert csereben.
O pedig szerintem 2x jobb jatekos volt es az is, mint Morata.
Innentol kezdve az utobbit, ekkora haszonert cserebe gondolkodas nelkul kellene tovabb szorni.
Szóval hasonló a sztori.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Anno Negredot is tovabbtoltuk par millio haszonert csereben.
Innentol kezdve az utobbit, ekkora haszonert cserebe gondolkodas nelkul kellene tovabb szorni.
ZIDANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn irtam már,meg ezután is tartom,Ő a 12. emberünk,mondhatjuk ő a mi Pedronk.Se több se kevesebb.Kegyetlenül jól száll be ha kell,de alap embernek kevès lenne.De nem is kell hogy az legyen.Arra ott az angol közmèdia.Lucas Vazquezről viszont olyat írok, amit szerintem még senki.
Morata meg...elmegy a ,mindenki gondoljon oda azt amit akar.
Nem tudom milyen bizonyitásról beszèl,mert az hogy ellabdázgatott a juveba,meg talált egy kèt gólt a válogatottban,itt nem csinált mèg lófaszt se.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Zidane azt nyilatkoztak, hogy voltak egy kis problémái, és azért nem játszott, hogy a kövi meccsekre friss legyen.Toti írta:Az hogy Jese nem lépett pályára, annyira nem lepett meg. Simán betudható annak, hogy passzoljuk kölcsönbe, és már mennek esetleg a tárgyalások, így pedig tényleg kar is lenne probalgatni. Viszont az, hogy Isco sem játszott.. Na ezt magyarázza meg valaki. Lehet meglepetes lesz és eligazol? James mellett döntött a klub? Én nem szeretném, ha távozna.
Az hogy Jese nem lépett pályára, annyira nem lepett meg. Simán betudható annak, hogy passzoljuk kölcsönbe, és már mennek esetleg a tárgyalások, így pedig tényleg kar is lenne probalgatni. Viszont az, hogy Isco sem játszott.. Na ezt magyarázza meg valaki. Lehet meglepetes lesz és eligazol? James mellett döntött a klub? Én nem szeretném, ha távozna.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Ha nem jön senki kpra, Llorrentét kell felhozni. Higgadtan játszik, de nem toszogatja fölöslegesen a labdát, jól forgatja a játékot, nehéz helyzetekben is meg tudja tartani labdát...
ödegaardot én megnézném a nagyokkal is. tegnap nem nagyon látszott hogy mit is tudna játszani hisz nem voltak olyan társak hozzá. ha bekerülne 1-2 meccsig a gála 11 közé ott lehet szebben tudna alkotni
Én is hasonlóan látom Ödegaardot. Van ott tudás, de még nem érett meg a játéka.
Meg R24 is jól összekapta a dolgot. Gyakorlatilag egy B csapattal simán vertük a Chelseat, akik előrébb is járnak a felkészülésben. Amiket én még hozzátennék azt meccs közben is leírtam. A két belső embert talán veszem is egy kalap alá, de az szerintem senkinek sem újdonság, hogy Casemiro támadásokhoz ne migazán tud hozzá tenni, ami még zavaróbb, hogy igazából számomra még lassítja is a labda járatást. Kovacicon meg még mindig az látszik, hogy ennél ő többet tud, de nem baj legyenek biztosak a lábai, aztán vállaljon többet. Mondjuk most lehet ez a 442 miatt van. Asensio is jó lesz, bár neki tükörben lesz kényelmesebb játszani, de szerintem tuti maradni fog és Jesé koccol.
Lucas Vazquezről viszont olyat írok, amit szerintem még senki. Én félek tőle, mert szerintem ha elfogy az akarata, akkor rohadt kevés lesz. Tegnap nem volt jobb oldalunk.
Az meg oké, hogy Morata azt nyilatkozta, hogy nem kell semmit se bizonyítania, de az, hogy nem is teszi. Mariano 5ször agilisebben tolta. Remélem augusztus végén megy a 'csába.
Meg R24 is jól összekapta a dolgot. Gyakorlatilag egy B csapattal simán vertük a Chelseat, akik előrébb is járnak a felkészülésben. Amiket én még hozzátennék azt meccs közben is leírtam. A két belső embert talán veszem is egy kalap alá, de az szerintem senkinek sem újdonság, hogy Casemiro támadásokhoz ne migazán tud hozzá tenni, ami még zavaróbb, hogy igazából számomra még lassítja is a labda járatást. Kovacicon meg még mindig az látszik, hogy ennél ő többet tud, de nem baj legyenek biztosak a lábai, aztán vállaljon többet. Mondjuk most lehet ez a 442 miatt van. Asensio is jó lesz, bár neki tükörben lesz kényelmesebb játszani, de szerintem tuti maradni fog és Jesé koccol.
Lucas Vazquezről viszont olyat írok, amit szerintem még senki. Én félek tőle, mert szerintem ha elfogy az akarata, akkor rohadt kevés lesz. Tegnap nem volt jobb oldalunk.
Az meg oké, hogy Morata azt nyilatkozta, hogy nem kell semmit se bizonyítania, de az, hogy nem is teszi. Mariano 5ször agilisebben tolta. Remélem augusztus végén megy a 'csába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ezt mondom első meccse óta... Tökösebben kéne játszania.wxyz írta:Nem értek egyet. Nekem nagyon bíztatónak tűnt tegnap is.Realista24 írta:Ami még feltűnt a második félidőben az Odegaard...lassú és körülményes és nagyon egylábasnak tűnik.
Labda nélkül iszonyat jól mozog, ő tényleg top kategória ebben. Mindig megjátszható, vonzza az összjátékot.
Nagyon jól vette le a labdákat, jól mozgott vele, folyamatosan higgadt volt, ügyesen mozgott kis területen, nagyon érezte a társakat. Rossz megmozdulása lehet nem is volt ezen a két meccsen.
Ami negatívum, hogy kicsit beszari módon játszott, nem kellene mindig a passzlehetőséget keresni, lehetne önzőbb.
De ahogy egyszer kihozta az oldalvonalnál úgy Lukitásan, na az volt.
Nem értek egyet. Nekem nagyon bíztatónak tűnt tegnap is.Realista24 írta:Ami még feltűnt a második félidőben az Odegaard...lassú és körülményes és nagyon egylábasnak tűnik.
Labda nélkül iszonyat jól mozog, ő tényleg top kategória ebben. Mindig megjátszható, vonzza az összjátékot.
Nagyon jól vette le a labdákat, jól mozgott vele, folyamatosan higgadt volt, ügyesen mozgott kis területen, nagyon érezte a társakat. Rossz megmozdulása lehet nem is volt ezen a két meccsen.
Ami negatívum, hogy kicsit beszari módon játszott, nem kellene mindig a passzlehetőséget keresni, lehetne önzőbb.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez nekem is feltűnt, vagyis leginkább az, hogy a jobb lábát is csak támaszkodásra használja.Realista24 írta:Ami még feltűnt a második félidőben az Odegaard...lassú és körülményes és nagyon egylábasnak tűnik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Na, Zizou annyira bepöccent rá, hogy már fel se ülhet a hazafelé tartó repülőre?Realista24 írta:Zidane: "Morata is staying"
Zidane: "Morata is staying"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ami még feltűnt a második félidőben az Odegaard...lassú és körülményes és nagyon egylábasnak tűnik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
És nem adjuk el 70-80-ért sem.... Pedig a pótlása is itt van házon belül.
Asensiora nagyon kíváncsi leszek élesben, csak jókat lehet olvasni róla.
Amit külön öröm, hogy a fiataloknak is jól megy. Llorente, Mariano, Asensio. A keret mélységével baj nem lesz.
Asensiora nagyon kíváncsi leszek élesben, csak jókat lehet olvasni róla.
Amit külön öröm, hogy a fiataloknak is jól megy. Llorente, Mariano, Asensio. A keret mélységével baj nem lesz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Utolsó figyelmeztetés.MorataMartin írta:Mariano olyan jól játszott ma hogy át kell értékelnem a dolgokat. Nem biztos hogy szükségünk van Ederre:/ Morata és Mariano megoldja majd. Vagy pedig Mariano Eder Morata hármasunk, de akkor be kell áldozni Crt. Hajjaj megyek alszom egyet erre a szinte feloldhatatlam dilemmára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az első 45 percet van értelme igazán értékelni.RealRaúl77 írta:na most valami normális értékelést is írjatok, nem tudtam nézni a meccset, de érdekelne.
Faszan játszottunk. Marcelo egy állat, úgy ment az a kekeken mint kés a vajon, kb amikor akart.
Asensio szinten jol mozgott, illetve az egész csapat összeszedett volt taktikailag is. Egy embert lehet kiemelni igazán negatívan, Moratat. A masodik félidei csapatba nem tartanám meg, nemhogy az elsőbe. Kikurt nagy vicc az ember.
Lucas, Mariano es Karim. Őket tartanám meg elore, a ket vadlo melle. Jese es Morata kuka.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema