Hatalmas +1. Demokraciaban az ember szavazata az, amivel leginkabb ki tudja fejezni a velemenyet, ezaltal ha fidesz 2/3 van, akkor az tenyleg legitimalizalja az o rendszeruket. Szamomra ez nagyon nem fer bele, ahogy DD emlitette, le kell valtani oket, aztan ha a masik is rossz, akkor oket is. Magyarorszagon ezt a kulturat nem latom annyira magam elott, mert parthivok vannak, akik akkor se szavaznanak Orban/Gyurcsany ellen, ha az elo adasban megolne az adott ember csaladjat.Dupla D írta:Nálam ez nem fér bele. Ha valami nem jó, akkor lecserélem. Ha kiderül, hogy még rosszabbra cseréltem, akkor megint lecserélem bízva abban, hogy jobb lesz. Máshogy nincs fejlődés és nem várhatjuk el, hogy normális politikusok legyenek. Túl kényelmes helyzetben van a Fidesz. Nincs rákényszerítve arra, hogy ne lopjon, mert tele van az ország olyanokkal, akik szerint "a másik is lopna" mantrát nyomja. Legyen már tökünk.füst írta: Nem tudom, nálam azért szerepet játszik a kormányzóképesség is. Mármint ha van "A" kormány, ami az üzleti döntéseivel megkeres mondjuk 100 Ft-ot, és abból eltesz 50-et, szerintem jobb mint "B" kormány, ami rossz érzékkel összekapar 20 Ft-ot, de ahhoz becsületesen nem nyúl hozzá.
Na Persze én is "C"-t szeretnék, ami 120at keres és nem nyúl hozzá, de ilyet nem látok a palettán, és nem is hiszek benne.
Leegyszerűsítve.
Mas: lehet fikazni a momentumot, de szamomra az elovalasztas soran is megmutattak, hogy rendkivul szimatikusak. Ok voltak a kutyakon kivul, akik belealltak Toth Csababa, ok voltak, akik minden gond nelkul bealltak MZP moge, es naluk megy el az elnok a siralmas eredmenyre tekintve.
Szinten mas: milyen vicces osszehasonlitani, hogy Kurz milyen ugy miatt mondott le, vs. azt hogy kis hazankban milyen mas ugyek jottek sorozatosan, amelyeknek hirerteke sem lett.