Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Les volt remélem, a sok nyominger csak jobban sír.
A realt egy benitez sújtotta, ahhoz képest egy les kutyaszar.
A realt egy benitez sújtotta, ahhoz képest egy les kutyaszar.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Végül Juanfran is tudta, hogy rossz csapatban focizik, aztán győzött a szív.
Amúgy pontosan az jött be, amit mondtam az elődöntők után. Talán, amiatt jobb az Atletico, hogy támadásban nem az igaziak, ellenben egy Bayernnel. Ki is jött a meccs alatt, hogy inkább hátrafelé erős ez a csapat. Nyilván más meccs lett volna, ha a Bayern ellen toljuk, de ezt a helyzetkihasználást, amit mutattunk, a németek lehet, hogy durván kihasználták volna.
Amúgy pontosan az jött be, amit mondtam az elődöntők után. Talán, amiatt jobb az Atletico, hogy támadásban nem az igaziak, ellenben egy Bayernnel. Ki is jött a meccs alatt, hogy inkább hátrafelé erős ez a csapat. Nyilván más meccs lett volna, ha a Bayern ellen toljuk, de ezt a helyzetkihasználást, amit mutattunk, a németek lehet, hogy durván kihasználták volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Juanfrann nem lógott amúgy be? mondjuk összességében egy hajszállal jobbak voltunk, szóval ez a pár centi előny kellett
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Les volt. De kit érdekel? Üzenném az atleti elnökének, a fagyi visszanyalt, legközelebb maradjon inkább csendben, vagy várjatok, ne, legközelebb is mondjon hasonlót mert bejött
van ott egy csomó videó amúgy most nzéem, szóval átadás meg ilyenek isKerlon írta:összefoglaló
paraszt gyerekek még az érmüket is alig akarták átvenni, ez mekkora tisztességtelenség?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
ÚÚÚÚÚGYE?!?!?!?! Palesz bazzeg ugyanannyit ittunk..palesz77 írta:
Valaki meg nem tud egy kikockázott képet küldeni Ramos góljáról? Én néztem, néztem, de esküszöm sose láttam, hogy mikor ért bele a labdába..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Először is köszönjük Zidanenak, nem gyenge amit véghez vitt. Egy mentálisan és fizikálisan nulla csapattal nyert bl-t, az ellen az atleti ellen akiket idén nem tudtak megverni. Akik fizikálisan az egyik legjobb csapat.
A meccs nekem kifejezetten nem tetszett. Borzasztó volt nézni, hogy sokszor percekig nem tudtuk kihozni a labdát, mert Pepe egyből magasan ívelte a semmibe. Amíg van egy Kroos és Modric, széleken megsegítve Marceloval és Carvajallal ezt el kell felejtenünk.
A kis spanyol lecserélése után jött a szenvedés rész. Danilo nem gyenge, SZAR. Nulla. El kell adni a francba, akár ingyen is csak takarodjon.
Kroos lecserélése nagy hiba volt szerintem, válthattunk volna 442-re és Isco Benzemát cserélte volna. Meg amit sokan írtak, korai 3 csere...
Büszke vagyok a csapatra, fejben nagyon ott voltak. Hibátlan 11-es rúgások. Itt most eljöhet egy nagyszerű korszak, ahol ZZ lesz a főnök és nem Pérez. Én hiszek abban, hogy megkapja amit kell és ezt a csapatot még tovább tudja javítani.
Külön kiemelnék 3 játékost. Casemiro, Ramos és Bale. Előbbit sokan nem akarták itt látni, második rendre megkapja hogy fejben gyenge és benne van a nagy hiba, utóbbit meg már mindenki eladta volna (én is). Erre tegnap amit lehoztak
Jöhetnek a fogadalmakat betartó játékosok, kíváncsi vagyok ki mivel áll majd elő
A meccs nekem kifejezetten nem tetszett. Borzasztó volt nézni, hogy sokszor percekig nem tudtuk kihozni a labdát, mert Pepe egyből magasan ívelte a semmibe. Amíg van egy Kroos és Modric, széleken megsegítve Marceloval és Carvajallal ezt el kell felejtenünk.
A kis spanyol lecserélése után jött a szenvedés rész. Danilo nem gyenge, SZAR. Nulla. El kell adni a francba, akár ingyen is csak takarodjon.
Kroos lecserélése nagy hiba volt szerintem, válthattunk volna 442-re és Isco Benzemát cserélte volna. Meg amit sokan írtak, korai 3 csere...
Büszke vagyok a csapatra, fejben nagyon ott voltak. Hibátlan 11-es rúgások. Itt most eljöhet egy nagyszerű korszak, ahol ZZ lesz a főnök és nem Pérez. Én hiszek abban, hogy megkapja amit kell és ezt a csapatot még tovább tudja javítani.
Külön kiemelnék 3 játékost. Casemiro, Ramos és Bale. Előbbit sokan nem akarták itt látni, második rendre megkapja hogy fejben gyenge és benne van a nagy hiba, utóbbit meg már mindenki eladta volna (én is). Erre tegnap amit lehoztak
Jöhetnek a fogadalmakat betartó játékosok, kíváncsi vagyok ki mivel áll majd elő
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Grat nektek. Az Atmán egészen meglepődtem, nem hittem, hogy bekkelésen kívül mást is fognak csinálni, ehhez képest a meccs jó részében domináltak is. Csak hát ugye ha támadni akar az ember, akkor tudni is kéne, hogy azt hogy kell.. Fölényben játszottak a meccs javában, csak helyzetig nem jutottak el, még a második félidőben is nektek volt tiszta zicceretek Benzema révén. Carrasco volt egyedül, aki érdemben tudott pluszt adni támadásban, amúgy adogatták körbe, hátha lesz valami, csak senki nem volt, aki tett is volna ezért. Nyilván ehhez kellett egy ilyen védekezés is részetekről, de összességében nagyon meddő volt az előre játékuk. Torres és Griezmann különösen nullák voltak, Torresen már csak röhögni tudtam, amikor Koke elől elvette a labdát, amikor az a 16-os környékéről tüzelt volna épp..
Nálatok Ramos ment hatalmasat, meg szerintem Kroos játszott rohadt jól, nem is értettem miért pont ő jött le. Meg még Bale, simán a legjobb támadótok volt, az meg látszott, hogy a szívét is kitette a pályára, mozdulni nem bírt már a végén. Gólt most nem lőtt, de nagyobbat ment tegnap szerintem, mint 2 éve.
Valaki meg nem tud egy kikockázott képet küldeni Ramos góljáról? Én néztem, néztem, de esküszöm sose láttam, hogy mikor ért bele a labdába..
Nálatok Ramos ment hatalmasat, meg szerintem Kroos játszott rohadt jól, nem is értettem miért pont ő jött le. Meg még Bale, simán a legjobb támadótok volt, az meg látszott, hogy a szívét is kitette a pályára, mozdulni nem bírt már a végén. Gólt most nem lőtt, de nagyobbat ment tegnap szerintem, mint 2 éve.
Ahogy néztem gyorsan ittál is ilyenkor mindig..sebydani írta:ott majdnem elvitt a szívgörcs, de már jobban vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egyébként milyen meleg volt a meccsen? Páratartalom? Kb. 30 percig volt foci, utána már mindkét csapat csak sétálgatott. Kifulladtak. Félidő vége felé nézem, hogy az Atletico miért nem támad, hát hátrányban vannak... csak állnak, és passzolgatnak egymásnak a felezővonalon, és nem mozdul senki. A 30ig perc után szerintem sprint se nagyon volt. Amikor Lucas és Isco beállt, gondoltam, hogy összehoznak egy gólt, mert 1v1 meglehet, és még gyorsak is, a pályán lévők meg csak álldogálnak, de sajnos nem így lett.
No mind1, amíg volt foci, addig mi voltunk a jobbak, a szenvedésben meg az Atletico. Nagyon izgalmas volt, a színvonala meg olyan volt, mint egy döntőé
Minden játékosnak respect. Már járni nem bírtak, de kitartottak. Bale 11ese vicces volt. Odamegy, belövi, de amint fordul el lövés után, már mereven húzza a lábát. Nagy csata volt.
No mind1, amíg volt foci, addig mi voltunk a jobbak, a szenvedésben meg az Atletico. Nagyon izgalmas volt, a színvonala meg olyan volt, mint egy döntőé
Minden játékosnak respect. Már járni nem bírtak, de kitartottak. Bale 11ese vicces volt. Odamegy, belövi, de amint fordul el lövés után, már mereven húzza a lábát. Nagy csata volt.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg nem fogunk még egyszer ilyen szarul játszani a kieséses szakaszban (úgy, hogy közben döntőbe jutunk).portik írta:
Kizárt. Még egyszer ilyen jó sorsolás nem fog összejönni. Pláne nem kétszer egymás után.
Az eddigi tapasztalatok alapján 100%, hogy jövőre a Real megkapja az Ancelotti-féle Bayernt az elődöntőben, ahol annak rendje és módja szerint ki is szopunk. Újabb "bosszú" egy megvált madridistától.
Igen, valószínűleg a Bayern lesz a legnagyobb ellenfél jövőre, Én is Őket érzem a legerősebbnek, de előttünk van egy nyár, szóval sok minden fog változni. Annyi már biztos, hogy van csapatunk! Szóval ebből bármi lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kizárt. Még egyszer ilyen jó sorsolás nem fog összejönni. Pláne nem kétszer egymás után.Remy írta:Lesz címvédés, + behúzzuk a ligát is.
Az eddigi tapasztalatok alapján 100%, hogy jövőre a Real megkapja az Ancelotti-féle Bayernt az elődöntőben, ahol annak rendje és módja szerint ki is szopunk. Újabb "bosszú" egy megvált madridistától.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Arra azért lehetett gondolni, hogy nem fog könnyen menni. Ezt a bagázst mostanában nem lehet nagyon megverni, csak ilyen egy gólokkal, meg most, tizikkel. A ligában is összesen 18 gólt kaptak 38 meccsen, a BL-ben meg 8-at 13 meccsen. A két szupermegatámadófocitbarcastlusbannyomó B illetve BM is csak 2-2 gólt tudtak nekik berámolni két-két meccs alatt.
A lesgóllal is kár foglalkozni, egyértelműen mi sem állunk vissza, ha a gólt nem adják meg, egyszerűen benne volt a játékunkban. Mint ahogy az övékében is a második félidőben. A tiziket meg mi bírtuk jobban, és ebben Keylornak is szerepe van, még ha nem is fogott meg egyet sem. Mert Oblak tiszta homály volt, hát csak röhögni lehetett rajta, hogy szívatták. Navasnak viszont nagyon jó rugói vannak, és ezt tudták a matracosok is, Juanfran is próbálta kicentizni.
Nagy gratula a csapatnak, mert kellett hozzá szerencse is, de odatették magukat és kihozták magukból a maximumot. Jövőre erőből kell lenyomjunk mindenkit
A lesgóllal is kár foglalkozni, egyértelműen mi sem állunk vissza, ha a gólt nem adják meg, egyszerűen benne volt a játékunkban. Mint ahogy az övékében is a második félidőben. A tiziket meg mi bírtuk jobban, és ebben Keylornak is szerepe van, még ha nem is fogott meg egyet sem. Mert Oblak tiszta homály volt, hát csak röhögni lehetett rajta, hogy szívatták. Navasnak viszont nagyon jó rugói vannak, és ezt tudták a matracosok is, Juanfran is próbálta kicentizni.
Nagy gratula a csapatnak, mert kellett hozzá szerencse is, de odatették magukat és kihozták magukból a maximumot. Jövőre erőből kell lenyomjunk mindenkit
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi a linket
Kicsit a meccsről... hát Bale és Benzema kihagyott helyzete megbosszulta magát keményen, ott majdnem elvitt a szívgörcs, de már jobban vagyok. A hosszabbítás elején nem gondoltam,hogy lesz olyan játékosunk aki elbír sétálni tizenegyest rúgni, ha úgy van, mikor már Bale és CR is egyből eldőlt ha fújt valamit a spori Óriási, fejben mit bírtak a srácok a tizenegyeseknél, ennyire higgadt büntetőzést én még nem láttam. Juanfran meg igazi madridista, pacsi neki is. Még most sem hiszem el. Köszönöm a fiúknak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem emlékeztem ennyit írtam este, és ennyire félrement az összes betű, bocs srácok
Kicsit a meccsről... hát Bale és Benzema kihagyott helyzete megbosszulta magát keményen, ott majdnem elvitt a szívgörcs, de már jobban vagyok. A hosszabbítás elején nem gondoltam,hogy lesz olyan játékosunk aki elbír sétálni tizenegyest rúgni, ha úgy van, mikor már Bale és CR is egyből eldőlt ha fújt valamit a spori Óriási, fejben mit bírtak a srácok a tizenegyeseknél, ennyire higgadt büntetőzést én még nem láttam. Juanfran meg igazi madridista, pacsi neki is. Még most sem hiszem el. Köszönöm a fiúknak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem emlékeztem ennyit írtam este, és ennyire félrement az összes betű, bocs srácok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
https://www.facebook.com/RealMadrid/vid ... 205354953/Remy írta:Valahol vissza lehet nézni az ünneplést a Cibelesen meg a Bernabeuban?
A Bernabeuban este 10-tol lesz.
- Remy
- Kapcsolat:
Valahol vissza lehet nézni az ünneplést a Cibelesen meg a Bernabeuban?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Több ezer madridista társaságában követtem végig a meccset és csakúgy, mint két évvel ezelőtt, úgy az idei meccsélmény, és hangulat is életem egyik legjobb meccsnézős élményei közé kerül. Csakúgy potyogtak Ronaldo tizenegyese után a könnyeim. Valamiért azt gondoltam, hogy a tizikkel elbukja a meccset, az általam fejben gyengének tartott társaság, de pont most jött ki mindenkinek a lépés, hihetetlen volt!
Ami a meccset illeti... jól kezdtünk, de aztán a gól után nagyon feljött az Atletico, végül már ők birtokolták többet labdát és kilométerekben is többet futottak a játékosok. Zidane a Kroos cserével mellé nyúlt. és a második félidőben inkább a az Atletico játszotta azt, amit nekünk kellett volna. Carrascoval pedig egyáltalán nem bírtunk. Aki nagyon gyenge volt, az nálam Benzema, két helyzetével lazán eldönthette volna. Pepe sem volt mindig a helyzet magaslatán és olykori színészkedéseiből is biztos vicces memeket fognak csinálni. Carvajalt sajnáltam, Danilo érezhetően más szint volt tegnap a beállása után. Aki viszont kiemelkedett a teljesítményével, az egyértelműen Sergio Ramos. Hibátlan. Tanári. Csapatkapitányhoz méltóan vezette és motiválta a csapatot. Aki még nagyon jó volt az Bale, aki igazi vadlóként tette, vette a dolgát, és olyan szabadosan rohangált a játékosok között, mint a fénykorában lévő CR. Kroost is kiemelném, nagy meccset hozott le, a cseréje számomra indokolatlan.
Lehet, hogy kemény éven vagyunk túl csapatszinten és azt is állítom, hogy nem ez a legjobb Real Madrid, de mindezt leszarom, mert ott van a 11. BL, amiről pl az olyan játékosok klubjai, mint pl Pique és D. Alves csak álmodni fognak.
Ah igen és egy slusszpoén a végére: Köszönöm Pique, hogy a fiadat egy olyan városról nevezted el, ahol a legnagyobb rivális BL címet tudott nyerni.
Ami a meccset illeti... jól kezdtünk, de aztán a gól után nagyon feljött az Atletico, végül már ők birtokolták többet labdát és kilométerekben is többet futottak a játékosok. Zidane a Kroos cserével mellé nyúlt. és a második félidőben inkább a az Atletico játszotta azt, amit nekünk kellett volna. Carrascoval pedig egyáltalán nem bírtunk. Aki nagyon gyenge volt, az nálam Benzema, két helyzetével lazán eldönthette volna. Pepe sem volt mindig a helyzet magaslatán és olykori színészkedéseiből is biztos vicces memeket fognak csinálni. Carvajalt sajnáltam, Danilo érezhetően más szint volt tegnap a beállása után. Aki viszont kiemelkedett a teljesítményével, az egyértelműen Sergio Ramos. Hibátlan. Tanári. Csapatkapitányhoz méltóan vezette és motiválta a csapatot. Aki még nagyon jó volt az Bale, aki igazi vadlóként tette, vette a dolgát, és olyan szabadosan rohangált a játékosok között, mint a fénykorában lévő CR. Kroost is kiemelném, nagy meccset hozott le, a cseréje számomra indokolatlan.
Lehet, hogy kemény éven vagyunk túl csapatszinten és azt is állítom, hogy nem ez a legjobb Real Madrid, de mindezt leszarom, mert ott van a 11. BL, amiről pl az olyan játékosok klubjai, mint pl Pique és D. Alves csak álmodni fognak.
Ah igen és egy slusszpoén a végére: Köszönöm Pique, hogy a fiadat egy olyan városról nevezted el, ahol a legnagyobb rivális BL címet tudott nyerni.
But he is a good boy...
MUval max akkor játszunk, ha 3.ok leszünk a BL csoportkörben....Torquemada írta:Nincs értelme azon vitatkozni, hogy ki érdemelte volna meg. Aki eddig eljut, az mind megérdemelné, de csak egy kupát adnak. Most ezt mi kaptuk. Mert most mi érdemeltük meg a legjobban. Azt viszont látni lehet, hogy milyen kicsiken tud múlni minden. Aki BLt nyer, annak mindig kell egy kis szerencse is, piszok nehéz volt ez a történet. Mondjuk ha Ronaldo is játszik, lehet, hogy könnyebb lett volna. De csak nevezve volt a kezdőben.
Két éve azt mondtam, az ATMA még egyszer nem jut idáig. Tévedtem. De most megint úgy érzem. Előbb utóbb más pénzzel kitömött angol, német, francia csapatok is odaérnek a spanyolok szintjére, egyre nehezebb lesz a dolog. Most a Real, Barca Atma hármasnak nincs ellenfele. Jövőre lesz egy Mou MU meg egy Carlo Bayern meg ki tudja még kicsoda.
Kb. egy döntetlen képű meccset láthattunk egyébként, hol RM, hol ATMA mezőnyfölénnyel, több Real helyzettel, kihagyott grizman tizivel. Most az ellenfél is megpróbált kivételesen focizni, ment is nekik. Carrascoval nem igazán bírtunk, féltem is, amikor behozták, tartottam tőle, be is jött sajnos. Nagyon örülök a matracosok pofára esésének, mert a bajnokságot megint ők vették el tőlünk, sajnos 5 pont difit alakítottak ki a barcával szemben, két pont kellett volna a sikerhez. Nem baj, mi elvettük tőlük a BLt, már vagy harmadszor zsinórban, amit remélem, sosem nyernek meg.
A legnagyobb tisztelet ZZé, mert, hogy gyurcsányferit idézzem, a szarból visszahozta a kormányzást. Szerintem nem volt itt egy olyan elvetemült madridista sem, aki Rafa alatt bármilyen címben is reménykedett.
Óriási gratuláció a tizenegyedikhez, igenis az nyert, aki a legjobban megérdemelte.
CRt meg nem vennêm elő, látszott, hogy sérült volt, voltak is olyan időszakai, amikor csak vánszorgott kb.
Viszont amikor tudott folyamatosan visszazárt és mezőnymunkát tett le azért.
Illetve belőni az utolsó tizenegyest is... hatalmas nyomàs, el se tudjuk kêpzelni... elêg csak Terryt említeni, azt CR elêg közelről nêzte vêgig anno.
Nem volt élete meccse, de megtette amit csak tudott.
- Remy
- Kapcsolat:
Lesz címvédés, + behúzzuk a ligát is. Amúgy meg tripla. Egyszer annak is el kell jönnie.Sierra írta:Viszont jövőre nagyon rá kell menni a bajnokságra. Címvédés úgysem lesz BL-ben, szóval be kell húzni a Ligát!!!!4!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1Sierra írta:Viszont jövőre nagyon rá kell menni a bajnokságra. Címvédés úgysem lesz BL-ben, szóval be kell húzni a Ligát!!!!4!
Az már nagyon hiányzik, itt a lehetőség, hogy Zizou csapatot kovácsoljon és rá kell állni a bajnokságra! Ez legyen a fő prioritás!