Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Nálam 8/10 a zene nagyon megfogott, gyönyörű. A remek színészi gárda igazából a lelke szvsz., a képi dolgokhoz nem értek... laikusként: úgy rémlik hosszú jelenetek, sokszor mutatnak tájakat. De már rég láttam, nem biztos ez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Road to Perdition
Filmek után kutakodtam legkedveltebb műfajomból és erről olvastam egy olyan felsz*pó kritikát, hogy mondom ezt látnom kell. Utólag ismét rájöttem, hogy miért is utálom a magasztaló véleményeket; olyan elvárásokkal ültem le megnézni a filmet; akkora csalódás lett belőle, hogy a végén több helyen is beletekertem. Untam, kiszámítható volt, és iszonyat lassú. Egy a maffiával foglalkozó filmnél ezek együttes jelenléte pedig semmi jóra nem vezet.
6/10 talán, de inkább 5.
Filmek után kutakodtam legkedveltebb műfajomból és erről olvastam egy olyan felsz*pó kritikát, hogy mondom ezt látnom kell. Utólag ismét rájöttem, hogy miért is utálom a magasztaló véleményeket; olyan elvárásokkal ültem le megnézni a filmet; akkora csalódás lett belőle, hogy a végén több helyen is beletekertem. Untam, kiszámítható volt, és iszonyat lassú. Egy a maffiával foglalkozó filmnél ezek együttes jelenléte pedig semmi jóra nem vezet.
6/10 talán, de inkább 5.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kezdetnek kérdzenék egy olyat, hogy a Road to perdition-t látta már valaki? Gyakorlaton adták fel "házi feladatnak", mert elvileg képileg hatalmas finomságok vannak benne. Vélemények? :-)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor hangolódjunk
Terminator 2 trailer
Alien trailer
Back to the Future trailer
Star Wars trailer
Scarface trailer
Batman trailer
Terminator 2 trailer
Alien trailer
Back to the Future trailer
Star Wars trailer
Scarface trailer
Batman trailer
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mozi, filmek
Mozizzunk, filmezzünk, hisz csodálatos dolog.