Isco - 22
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Isco - 23
calma calma, gallardo24 csak a barcásokat eteti be, isco és karim is maradnak
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mert mondjuk Iscoért egyedül többet kapnátok, mint ezért a pakkért összesen.M1Ö írta: Az egyik kapusunk megy, valamelyik szélső védő, középpályáról és előről is. Tehát lesz távozó bőven, miért pont egy ilyen kalibertől szabadulnának meg?
egyáltalán nem biztos, elvileg mindenhol azt mondják, illetve írják, h benítez szeret és tud is rotálni, egy verrattival (+casemiro?) kiegészülő kp-t pedig azért nehéz lenne nem rotálni.Anyaka írta:Isco ha padra kerülne, mert leigazolják a helyére a fél világot, januárban meglep mindenkit, és lelép a Barcelonába. Már így is előtte volt James, nem hinném, hogy tűrné a csere szerepét, mert ő csak 30-40 millió volt.
Persze ez 433-ban volt, de ha igazolnak 4 kp-val is ülni fog.
persze aztán majd a valóságban kiderül, h így lesz-e, de ha másnak nem ennek örülök.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De ezt miért feltétlen játékos eladásokból kell megoldani? Vagyis pontosabban olyan játékosból, akivel egyértelműen számolni kell/kéne? Nem teljesen vagyok tisztában az FFP-vel, de ha a MU-nak tavaly belefért egy minusz 150 milliós nyár, akkor nekünk miért nem? De legyen "csak" -100... Az egyik kapusunk megy, valamelyik szélső védő, középpályáról és előről is. Tehát lesz távozó bőven, miért pont egy ilyen kalibertől szabadulnának meg?ziro4vr írta:Lesz kiadás bőven, kell a bevétel is.
Simán meg lehet oldani úgy az érkezők árát, hogy ne kelljen fontos embereket elpasszolni és az FFP-vel se legyen gondunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Isco ha padra kerülne, mert leigazolják a helyére a fél világot, januárban meglep mindenkit, és lelép a Barcelonába. Már így is előtte volt James, nem hinném, hogy tűrné a csere szerepét, mert ő csak 30-40 millió volt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem pedig mindkettő marad. Az elmúlt két átigazolási szezont kihoztuk egálba, szerintem idén simán belefér egy kis mínusz.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Benzema az elnökünk (és R24) kis plüssmackója, kétlem hogy elengednék. Mondjuk remélem Isco sem megy és csak R24 pörgeti a fórumot, hogy ne punnyadjunk így nyáron.sonic írta:Szerintem kizart. Isco a spanyolositas zaszloshajoja, nem fogjak elengedni. Meg Benzemat is elobb elhinnem hogy eladjak, de szerintem o is marad.ziro4vr írta:de ha valakit fel kell tenni a vonatra, szerintem a spanyollal fogják kezdeni.
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem kizart. Isco a spanyolositas zaszloshajoja, nem fogjak elengedni. Meg Benzemat is elobb elhinnem hogy eladjak, de szerintem o is marad.ziro4vr írta:de ha valakit fel kell tenni a vonatra, szerintem a spanyollal fogják kezdeni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem rakétatudomány ez azért. Lesz kiadás bőven, kell a bevétel is. Bale szent valamilyen megmagyarázhatatlan okból, Cét nem mernék eladni, James jó fiú, szereteik, Varane szintén, marad Isco és Benzema. Piacképesek, őket is szeretik, de ha valakit fel kell tenni a vonatra, szerintem a spanyollal fogják kezdeni.
Benzema viszont marad ebben biztos vagyok, fogadhatunk is akár R24.
Benzema viszont marad ebben biztos vagyok, fogadhatunk is akár R24.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Adom. Aki érez is bármit a Real iránt az így áll hozzá.Ha valasztanom kene, hogy a Barcanal kiteljesedjen es aranylabdat nyerjen vagy nalunk messze ne hozza azt, ami benne van es csak egy stabil csere szintet hozzon, akkor egyertelmuen az utobbira szavazok. Nagyon szeretem a jatekat, de szamomra mindig a csapat az elso.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szóval unalmas vagyok?Tavaly is ezzel ijesztegetted itt a nepet, nem? Meg Karimmal. Aztan egyik se ment sehova, mint ahogy iden sem fognak.
Tavaly nem írtam biztosra Karimot, azt a hosszabbításától tettem függővé. Iscora meg nem emlékszem, hogy "eladtam" volna. Na de idén mind a kettőt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:Benítezt ki lehet cserélni Pérezre nyugodtan. Az úgy nem megy, hogy még el sem kezdődött a nyár szinte és -70 milliónál vagyunk. Pénzt kell, igen kell csinálni néhány játékosból. Bale nem eladó, Cé sem, Varane sem, össze lehet rakni.
Tavaly is ezzel ijesztegetted itt a nepet, nem? Meg Karimmal. Aztan egyik se ment sehova, mint ahogy iden sem fognak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Engem mondjuk nem szorakoztat, ahogy Messi, Iniesta, Suarez vagy Neymar (most csak mondtam 4 nevet) folyamatosan szopatja az aktualis ellenfelet, neha minket is. Ilyenkor eszembe jut, peldaul a brazil eseteben, hogy akar nalunk is jatszhatna. Persze lehet van olyan, aki madridistakent szereti nezni, ahogy Neymar egy villanassal megnyeri a meccset a Barcanak, de hat mindenki mas.VanillaSky írta:Számomra meg a saját szórakozásom, szórakoztatásom.szamomra mindig a csapat az elso.
-
Számomra meg a saját szórakozásom, szórakoztatásom.szamomra mindig a csapat az elso.
- h3x0r
Ha valasztanom kene, hogy a Barcanal kiteljesedjen es aranylabdat nyerjen vagy nalunk messze ne hozza azt, ami benne van es csak egy stabil csere szintet hozzon, akkor egyertelmuen az utobbira szavazok. Nagyon szeretem a jatekat, de szamomra mindig a csapat az elso.
-
Merem remélni, hogy lép! A Citynél lezavarhatna 1-2 évet, aztán a Barca. Posztján játszatva tud az ember, nézni meg meg tökmindegy milyen mezben teszi.
- Galacticos
hihetetlenül mérges leszek ha eladjuk.
főleg ha úgy hogy gareth itt marad.
világ szégyene lenne.
főleg ha igaz a 100milliós bale ajánlat...
főleg ha úgy hogy gareth itt marad.
világ szégyene lenne.
de nem azokból kéne pénzt csinálni akik hasznosak is a csapat számára.Realista24 írta:Az úgy nem megy, hogy még el sem kezdődött a nyár szinte és -70 milliónál vagyunk. Pénzt kell, igen kell csinálni néhány játékosból.
főleg ha igaz a 100milliós bale ajánlat...
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Igaz csak épp a fent említett Perez szabja ezen feltételeket... Sokszor előrébb van a brandépítés mintsem a csapat építése.Ha az egybevág akkor nagyszerű viszont láthatjuk hogy nem épp a jó irányba megy megint a történet.dannen írta:mondjuk én imádom iscot de be lehet vallani, hogy nálunk nem a legideálisabbak a feltételek, hogy kijöjjön belőle az a bizonyos potenciál. talán ha idén nem adjuk el és a csatár mögé kerülhetne, mert azt ő se fogja tűrni, hogy ennyit kelljen védekeznie mikor gyakorlatilag szélső támadó volt. szóval szerintem max jövőre úgyis eligazol ha idén nem történik csoda.
az az, még azt a kevés kreativitást is öljük ki a csapatból. brafóó
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Ha ezt meghúzza Perez akkor koronát tesz a második regnálására is.Nem épp pozitív irányba.Gyakorlatilag eladnánk a potenciál alapján a jövő top5be tartozó Isco-t(nem mellesleg egy közönség kedvencet) és itt tartanánk egy stílusba nem illő sztárallűrökkel felvértezett Balet.GG