Iker Casillas
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Re: Iker Casillas - 1
Elég szép születésnapi ajándékot kapott Iker.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Isten Éltesse!
Már nagyon várom azt a meccset, ahol újra kezdőben kap helyet. :-)
2 nagyszerű kapusunk van,rég volt már ilyen..
Már nagyon várom azt a meccset, ahol újra kezdőben kap helyet. :-)
2 nagyszerű kapusunk van,rég volt már ilyen..
- L.Miki
Ma 32 éves...
Isten Éltesse Sokáig a kapitányunkat, az igazi sportembert. Bízom benne, vissza nyeri formáját és a helyét is a kezdőcsapatban!
Feliz Cumpleaños!
Isten Éltesse Sokáig a kapitányunkat, az igazi sportembert. Bízom benne, vissza nyeri formáját és a helyét is a kezdőcsapatban!
Feliz Cumpleaños!
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Tudom,hogy régi,de gondoltam belinkelem,mert k.rva jó. :-)
- L.Miki
Nzedge írta:Casillas fanoknak találtam egy kötelező vidit! :-)
Iker Casillas - El Santo | The Story So Far HD
Ez sem mostani. Egy ideje már ez van az aláírásomban még a régi oldalon is ez volt. Nagyon jó kis videó, a gépemen is ott csücsül egy ideje.
Iker!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
"Nincs problémám Ikerrel (...) Amíg én vagyok a Real edzője, mindig López fog védeni."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
A bizonyítékAz újságírók újabb bizonyítékot találtak arra a feltételezésre, miszerint Iker és José kapcsolata nagyon is borús, ezt támaszta alá az alábbi videó, ahol Casillas egy pillantásra sem méltatta edzőjét, így a kézfogás is elmaradt kettejük között.
Hát nem tudom, inkább nem alkotnék véleményt ez ügyben.
lőtte a meccs közben képet. nagyon beszarsz azon az emberen.hehe írta:én csak annyit mondok: - where is karim?Halfkey írta:http://www.youtube.com/watch?v=vGu-E4P62nA
Különösebb kommentárom nincs hozzá, csak érdekes videónak találom. Kár hogy nem tudunk jobban betekinteni így a "színfalak mögé", mert így kiderülhetne sokkal több minden a játékosokról (hozzáállás, motiváltság, vezető szerep,).
hátul héderezik meg raikonnenkedik 2 perccel a kezdés előtt
hatalmas
Amúgy Ikert már simán be lehetett volna dobni a kezdőbe, de ez megint Mourinho kis fa szsága. Ikert gondolkodás nélkül lecserélte Adánra már ősszel is...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
csak összefoglalót néztem, de ott is rohadt idegesítő volt.kurva szánalmas ez az operatőr, nem tudom miért kell minden diego lopez mozzanat után casillast mutogatni a kispadon
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Neki aztán mutathatsz bármit, úgy is mindig Ramos azistenGalacticos írta:ezért jobb kapitány ramos mint iker akármekkora balfasz is ramos. akármi volt az öltözőben ő kijött és tüzelte a többieket.
Egy átlagos helyzetben azért miután felépült egy sérülésből az első számú kapus, többnyire megkapja a lehetőséget a bizonyításra. Csak hát ez nem egy átlagos helyzet...Mondjuk én innentől felváltva játszatnám őket, mivel már igazi tétje úgy sincs a bajnokságnak, és azért ennyit bármelyik szemszögből nézzük megérdemelne, de hát tudjuk Mou az Mou.
- ___Samy___
kurva szánalmas ez az operatőr, nem tudom miért kell minden diego lopez mozzanat után casillast mutogatni a kispadon
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:VdB-nek eszébe sem jut kihagyni, elmondta.Ha nincs így, akkor Iker helyében lelécelnék, mert különben idővel bukhatja a válogatottságot is egy nyamvadt sérülés miatt.
A csapat pedig mindennél fontosabb, még Casillasnál is. Ha Lópezt úgy tud formában maradni, hogy folyamat játszania kell, akkor legyen így.
egyetértek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nekem is pont az jött át hogy mindketten tüzelték őket, szóval pozitív volt a videó. És hozzátenném, hogy utána valóban szöglet után egyenlítettünk ;)
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Miért? Szerinted Casillas mit csinált itt?Galacticos írta:ezért jobb kapitány ramos mint iker akármekkora balfasz is ramos. akármi volt az öltözőben ő kijött és tüzelte a többieket.
- Galacticos
ezért jobb kapitány ramos mint iker akármekkora balfasz is ramos. akármi volt az öltözőben ő kijött és tüzelte a többieket.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én csak annyit mondok: - where is karim?Halfkey írta:http://www.youtube.com/watch?v=vGu-E4P62nA
Különösebb kommentárom nincs hozzá, csak érdekes videónak találom. Kár hogy nem tudunk jobban betekinteni így a "színfalak mögé", mert így kiderülhetne sokkal több minden a játékosokról (hozzáállás, motiváltság, vezető szerep,).
hátul héderezik meg raikonnenkedik 2 perccel a kezdés előtt
hatalmas
http://www.youtube.com/watch?v=vGu-E4P62nA