kiserik írta:
eled erről teljesen felesleges vitázni, mert vak vagy az oroszgyűlölettől.
Ruszofób vagyok, értem
Aztán kikéred magadnak, mikor valaki paneleket említ, miközben echte orosz propaganda által használt vádakat használsz.
Akkor ne vitázz velem, kérlek, mert most is te voltál, aki jött revitalizálni, védeni az oroszokat. Konkrét dolgoakat írtam, amiket művelnek, ami a különbség a nyugathoz képest, de te csak annyit hallasz, hogy bántják az oroszokat. Tényleg felesleges, de elsősorban miattad, mert szerinted:
kiserik írta:
Én nem nagyon hallok olyat, hogy az orosz nagykövetségre 2 hetente magyar politikusok bejárkálnak. Olyat sem, hogy az oroszok a hazai média szereplőinek (influenszereknek) tartsanak díszvacsorát az orosz nagykövetségen(eligazítást).
Szövetségesünk nagykövetéhez bejárnak egyes politikusok, kulturális szereplők, ami tk. a feladata az adott országban, ugyanaz, mint a trollfarmok, az energetikai háború, fegyverraktárok felrobbantása EU területen vagy az említett szavazatvásárlás. Ez komoly?
Gondolom, mikor Szíjjártó rendszeresen smúzolt Lavrovval, vagy legutóbb, mikor az orosz katonai hírszerzés embere Budapesten találkozott a magyar vezérkari főnök helyettesével, orosz kémban Budapesten, évtizedekre titkosított Paks 2 szerződések, hitelek, magyar külügzminisztérium elleni hekkertámadás, stb., ezek nem számítanak semmit. De pár influenszer Pressmannél, akinek a diplomácia a szakmája, ami az ilyen találkozókról szól, na az már gond.
Ha szerinted a kettő egy szinten van, akkor valóban felesleges vitázni, mert egyszerűen nem vagy tisztában dolgokkal.
Amúgy semmi bajom az oroszokkal, a politikai elitjükkel annál inkább.
weah írta:
"és ha tegyük fel igaz még jó is lenne, hogy Orbán ellenáll ezeknek,"
Orbán ugyan olyan kiszolgállója ennek a hatalomnak,csak a lehető legsunyibb cigány módon teszi a komunikációjával.A migrációt meg családi vállalkozásként művelik,lásd az öccsét.
Igen ennyit még soha senki nem lopott az országtól,valóban fel se fogja egy átlagpolgár hogy milyen összegekről van szó.
Én soha nem voltam és nem is leszek fideszes,de tiszás sem,hacsak nem tesz a kormányra jutásuk után érte. kétlem!
Jó, de nem válaszoltál. Ki vagy mi lenne az alternatíva? Milyen hatalom, annak gyakorlása, módja, és milyen szövetségi rendszer?
Rendszerváltás 2.0: Magyarországra nem egy újabb hatalomátvétel kellene, hanem egy igazi, koalíciós kormány, hogy megtanuljuk végre a demokráciát. Mint látjuk erre továbbra sincs sem hajlandóság, sem igény.
Mivel ennek jelenleg elsődleges és legnagyobb akadálya az Orbán-rendszer, talán azzal kéne kezdeni. Amúgy ezzel az idézettel maximálisan egyet tudok érteni.