Copa del Rey
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Copa del Rey
Úgy hallottam érdemes elolvasni a BL döntő alatt született hozzászólásokat :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
gankszta zoli hűen tükrözi értelmi és emberi szintjüket.van rendes szurkolói klubjuk meg minden. monnyuk, aki képes egy ilyen hugyfos csapat 50 meccsét megnézni egy évben, az meg is érdemli.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én Simeona után sem ismerek ilyent
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:Ha volt mar akkor elnezest.....
https://vine.co/v/Otu2E065LwJ
Juanfran is hozza Turan szintjet......
Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
Vannak,kb 4-en lehetnek,de mindnek van még 3-4 annyi más nicken reggelése.
Egyébként én 1 db AM drukkert ismertem a környezetemben simeone előtt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messiás írta:Ennyit szerettem volna. Köszönöm!Messiás írta:Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.
Igazad van.
Aláírásba is beteszem,hogy a könnyed potyogjon naponta a boldogságtól ha felnézel ide kekeckedni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
láttam már, egyik kutya másik eb. neymar is ugyanez, provokálta őket egész meccs alatt. nem jobb itt egyik se a másiktól.numberone1 írta:Ha volt mar akkor elnezest.....
Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
amúgy van. atleticomadridom.hu ( ) akarom mondani atleticomadrid.hu, de a saját lelki békéd érdekében eltanácsollak az olvasásától, mert kb 5 szinttel egy marék döglött lepke alatt mozog szinte mind. (reál margit, hriszitiano, de a legjobb, mikor csak simán buziknak nevezik a csapatunkat)
van rendes szurkolói klubjuk meg minden. monnyuk, aki képes egy ilyen hugyfos csapat 50 meccsét megnézni egy évben, az meg is érdemli.
- Messiás
- Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Ennyit szerettem volna. Köszönöm!Messiás írta:Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.
Igazad van.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha volt mar akkor elnezest.....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kamugkovi írta:Ezt a nyilatkozatot látta valaki, valami komolyabb oldalon? Az összes barcás ezzel jön, direkt megnéztem az AtMa hivatalos oldalát, és ott nem láttam, hogy Simeone ilyet nyilatkozott volna tegnap.Simeone: Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ezt a nyilatkozatot látta valaki, valami komolyabb oldalon? Az összes barcás ezzel jön, direkt megnéztem az AtMa hivatalos oldalát, és ott nem láttam, hogy Simeone ilyet nyilatkozott volna tegnap.Simeone: Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Szerintem bevált. Amióta itt van nyert nekünk 3 kupát. Kell ennél több? Neymar mennyit nyert eddig a Barcának?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még beválhat.szóval,bale meg akár be is válhatott volna,a képességeihez mérten gagyiba tolja,de ez előfordulhatott volna mással is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Azt hitted mi?!Realista24 írta:Jól tetted, hogy törölted miro, mert én töröltem volna.
Hogy ne legyen off,nincs utólagos eltiltás Spanyolba igaz,?(Arda)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól tetted, hogy törölted miro, mert én töröltem volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Messiás
Ez miért lenne piros?? Szorította a csuka és gyorsba kért egy másikat a melegítő csapattársaltól..........Én írtam már Neked délelőtt, csak cipőcsere volt
Nézzük meg újra
https://www.youtube.com/watch?v=NKYKCRL679A
nem bírom
Egyébként hasonlót láttam már igaz az egy Kunágota-Kaszaper megyehármas meccs volt!!
-
Messiás írta:Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!?R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
Akkor minek olvasol? Mert érdekes? Vagy mert sok igazság és józanság van benne? Maradj már....csak nyomulsz utánam már egy ideje,és jössz pár szaros bemásolt kommenttel hogy az hülyeség. Hát szerinted lehet az,szerintem meg nem.
Neymarral kapcsolatosan is korrekt és józan dolgokat próbáltam összeszedni,bale nem igazán vált be eddig...,ez most neked ****** kapóra jött mert éveken át koslattál és semmi nem esett le,most itt a nagy sansz,ejjjjjj.....szóval,bale meg akár be is válhatott volna,a képességeihez mérten gagyiba tolja,de ez előfordulhatott volna mással is.
Nincs kedvem veled társalogni,mert provokálsz már egy ideje,és nem szállsz le rólam,olyan vagy mint egy kullancs,csak nyüzsögsz megállás nélkül.
Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.
Igazad van.
Na és most kérlek,ne turkálj a bugyimban tovább.
hehe?Messiás írta: Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban!
mintagyerek. minden szülő álma.
nooffense hehe. de ezt nem hagyhattam ki. tudod h birlak
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azért 1-2 meccsre elmeszelném veszélyes játék miatt. Azért, ha azzal a csukával eltalál valakit, az nyomot hagyott volna...
- Messiás
Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!?R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én írtam már Neked délelőtt, csak cipőcsere voltToti írta:akkor en most felallok es kimegyek.Realista24 írta:Elvileg nem fogják Ardát eltiltani utólag sem.
Nézzük meg újra
https://www.youtube.com/watch?v=NKYKCRL679A
nem bírom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema