Cristiano Ronaldo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Amúgy már abban a DefensaCentral cikkben - amiből ez a bekezdés, hogy csökkentené a fizuját csak jöhessen kilett ragadva - is írják, hogy nem akarjuk visszahozni továbbra se, az az éra lezárult, nem akarjuk borítani a fiatalítás projektet, meg még így is magas lenne a fizuja stb, ha visszavonult várjuk vissza szeretettel. De azért jó volt eljátszani a gondolattal megint
Ha valakit érdekel a teljes cikk:
https://www.defensacentral.com/real_mad ... a-la-mitad
Ha valakit érdekel a teljes cikk:
https://www.defensacentral.com/real_mad ... a-la-mitad
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mikor duzzogott amikor nem ő rúgott gólt?
Benzema szerintem pont leszarja,hogy cf-ben vagy st-ben kell tolnia. Mindkettőt tudja hozni sőt szerintem örülne is neki ha végre nem rajta lenne minden teher. Az aranylabdája zsebben simán ellenének elől ketten egyenrangú felekként. Rotálni is lehetne őket faszán. Variációs lehetőségeket adna Cé meg mentális lökést.
De valszeg nem lesz ebből semmi. Mindenesetre én mindenképpen hoznám így ahogy a 2 tinisztár helyzete alakult.
Benzema szerintem pont leszarja,hogy cf-ben vagy st-ben kell tolnia. Mindkettőt tudja hozni sőt szerintem örülne is neki ha végre nem rajta lenne minden teher. Az aranylabdája zsebben simán ellenének elől ketten egyenrangú felekként. Rotálni is lehetne őket faszán. Variációs lehetőségeket adna Cé meg mentális lökést.
De valszeg nem lesz ebből semmi. Mindenesetre én mindenképpen hoznám így ahogy a 2 tinisztár helyzete alakult.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igazából az lenne az igazi goat dolog tőle, ha ezt belátná, hogy a skilljei miatt nyitva a kapu, de sorba kell állni, mert Benz ÉS Vini is előtte vannak.. Bár a 6 bl csoportmeccset igazán megkaphatná fixen, úgyis csak a kicsiknek tud gólt lőni ( )Sierra írta: Csak gondoljatok bele: o volt 9 evig a csapat abszolut sztarja, vezerbikaja, mindenki ala dolgozott, o volt a kozpont, a csapat arca. Aztan egy viharos tavozas utan, egy ilyen kalberu jatekos elfogadna, hogy mar csak epizodista, Benzema mogott csak cserejatekos? Nagyon nehez elkepezelni rola, egyszeruen nem ilyen az emberunk. Regen mar akkor duzzogott, ha nem o rugta a csapat goljat. Most egy szupersztar Benzemat el tudna viselni az egoja? Ketlem.
Mindezektol fuggetlenul en is imadnam, ha visszaterne es tovabb irna a tortenelmet a Realban, es innen vonulna vissza, de erre tenyleg kb 1% esely van,
Perfect fit lenne: 2 kecske elöl, az egyiket, ha Vinit akarod kímélni, ki tudod rakni balra, 2 futós fiatal a jobbon, meg egy Hazi talonba, aki most meg akarja mutatni..
Én már csak azt remélem, nem ül mellém egy izzadós, hagymaszagú tróger az első osztályon
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Csak gondoljatok bele: o volt 9 evig a csapat abszolut sztarja, vezerbikaja, mindenki ala dolgozott, o volt a kozpont, a csapat arca. Aztan egy viharos tavozas utan, egy ilyen kalberu jatekos elfogadna, hogy mar csak epizodista, Benzema mogott csak cserejatekos? Nagyon nehez elkepezelni rola, egyszeruen nem ilyen az emberunk. Regen mar akkor duzzogott, ha nem o rugta a csapat goljat. Most egy szupersztar Benzemat el tudna viselni az egoja? Ketlem.
Mindezektol fuggetlenul en is imadnam, ha visszaterne es tovabb irna a tortenelmet a Realban, es innen vonulna vissza, de erre tenyleg kb 1% esely van,
- Pad'em
Mikor tegnap láttam hogy Ronaldo fia Mateo az új Real mezben pózol már tudtam, hogy mára lesz egy hír a visszatéréséről Sajnos 0% esélyt látok rá, de én is adnám. Így, hogy nem jött a kisköcsög, se a viking simán egy két évre visszahoznám. Életem rátenném, hogy csinálnánk még egy BL zsinórtriplát
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Pl az, hogy a fizujabol le kene adnia, bar azt meg talan meglepne, de az, hogy nem o lenne a kozeppontban, nem o lenne az elsoszamu jatekos a csapatban, es valszeg csak csere lenne, azt ketlem, hogy bejatszana. Az o eseteben ez megalazkodas a korabbi statuszahoz kepest. Foleg ahogy lelepett, nem hiszem hogy azok utan visszajonne. Ancelotti se hiszem, hogy szeretne.
- RealMadridFanatic
Nem ereznem megalazkodasnak. Azert barmekkora profi, mar vastagon kifele megy. Penze annyi, hogy sose fogy el, ahhoz meg kelloen maximalista, hogy ne araboknal vagy USA-ban vezessen le, hanem akar rutinrokakent, kisebb szereppel, de BL-ert menjen.
Nyilvan semmi nem lesz belole, de ha elfogadhato fizuert 1+1 evre visszajonne, en nem sirnek.
Nyilvan semmi nem lesz belole, de ha elfogadhato fizuert 1+1 evre visszajonne, en nem sirnek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mi ebben a megalázkodás?Sierra írta: Nagyobb az egoja minthogy megalazkodjon es visszaterjen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nagyobb az egoja minthogy megalazkodjon es visszaterjen.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha valaki kéri a jegyem én szívesen neki adom, én kihagyom ezt a járatot. Majd megyek másikkal
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem ez siklik majd ki legkorábban, egy hídról a tengerbe, de leszarom, én rajta leszekSorrentino írta: Lassan akkor indulhat a CR nosztalgiavonat is. Hátha ez nem siklik ki mint a többi.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Fede/Rodry - Benz/CR7 - Vini/Hazi hatos azért... Khmmm (porcosodik ).. Adnám..
(egy pillanatra ki is ment belőlem az ideg, hogy az ukránok gránátokat dobálgatnak drónokról az elfoglalt atomerőművük mellett...)
(egy pillanatra ki is ment belőlem az ideg, hogy az ukránok gránátokat dobálgatnak drónokról az elfoglalt atomerőművük mellett...)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Sorrentino
Lassan akkor indulhat a CR nosztalgiavonat is. Hátha ez nem siklik ki mint a többi.
- dzsi91
En is varom vissza. Nem igazoltunk senkit előre aki miatt útban lenne. Megadhatja a hiányzó boostot a címvédéshez stb…
Meg amúgy is szarrá nyertük már magunkat egy kis romantika belefér.
Meg amúgy is szarrá nyertük már magunkat egy kis romantika belefér.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Imádnám ha jönne és gurítana egy hármast valamelyik komédiás csapatnak amelyik "elutasította". Főleg ha a Bayern lenne az
Nem tudom van-e rá esély, talán egyáltalán nincs, de Zidane is visszatért, szóval miért is ne . De ahhoz persze el kell fogadnia, a kisebb fizut, meg hogy rotációs ember lesz, kivéve ha találnánk valamilyen tacticsot ahol elférne VAK és KAK mellett. De mindegy is, ez mind csak "ha" meg persze a nosztalgia szól belőlem.
Nem tudom van-e rá esély, talán egyáltalán nincs, de Zidane is visszatért, szóval miért is ne . De ahhoz persze el kell fogadnia, a kisebb fizut, meg hogy rotációs ember lesz, kivéve ha találnánk valamilyen tacticsot ahol elférne VAK és KAK mellett. De mindegy is, ez mind csak "ha" meg persze a nosztalgia szól belőlem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Vele is? Ha jon, akkor nincs olyan hogy ne nyernenk bl-t.ateeemadrid írta: Varom vissza, ti meg kapjatok be. Siman behuzzuk a blt vele is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Karim vs Lewa poszterek mehetnének is a kukába.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mendes megdolgozik most a penzeert.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Vele is mintha nem a világ egyik valaha volt legjobb játékosa lenne hanem egy zsák krumpliateeemadrid írta: Varom vissza, ti meg kapjatok be. Siman behuzzuk a blt vele is.
De értem mire gondolsz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
gyere csak CR, megérdemlünk egy kis nosztalgiát, bár valszeg nem sokára jön a "fake" komment tőle IG-n
ja és a csapat nem köré épül, fogadja el
ja és a csapat nem köré épül, fogadja el
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---