Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
A Der Spiegel, aki eleg jo a szivarogtatasban, marmint megbizhatosagot tekintve, azt allitja, hogy az Etihad mindossze 8 millio fontot fizetett a Citynek, nem pedig a publikalt 67,5m-t.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezt a storyt ismerte valaki? Hát én 5 perce csak vonyítok
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
https://youtu.be/gSLocVDsnDA?si=HyZYxf8VynjuDQb3dzsi91 írta: Volt akkoriban valami nagyon beteg chelsea pool bl meccs. Azthiszem 4-3 lett es mindig masik csapat fordított
Szerintem erre gondoltal.
Ez 4-4 lett.
Ez egy kurva jo meccs volt.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Volt akkoriban valami nagyon beteg chelsea pool bl meccs. Azthiszem 4-3 lett es mindig masik csapat fordított
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jok ezek a charity meccsek.
A pool is jatszott ma.
https://youtu.be/To9k8rO8trw?si=aJQ8a2t8CtNgCmBk
https://twitter.com/AnfieldEdition/stat ... 3140853220
Nem emlekeztem vegul milyen viszonyban vallt el Torres.
De ezek szerint nem olyan rosszban
Kovezzetek meg de en nagyon birtam azt a Torres-Gerrard duot. Akkoriban nagyon jo volt a Premier League. Torres Drogba Ronaldo Van Persie…City meg sehol nem volt kepben.
A pool is jatszott ma.
https://youtu.be/To9k8rO8trw?si=aJQ8a2t8CtNgCmBk
https://twitter.com/AnfieldEdition/stat ... 3140853220
Nem emlekeztem vegul milyen viszonyban vallt el Torres.
De ezek szerint nem olyan rosszban
Kovezzetek meg de en nagyon birtam azt a Torres-Gerrard duot. Akkoriban nagyon jo volt a Premier League. Torres Drogba Ronaldo Van Persie…City meg sehol nem volt kepben.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Ezt a videót nézzétek meg, beszarás milyen jó a gyerekZsobo írta: Ez a gyerek volt mar itt teriteken:
https://m.youtube.com/watch?v=4xbzIwRiy ... Z2h0cyA%3D
Lucas Bergvall, 10 millaert ment Tottenhambe. Kíváncsi leszek, h mit mutat majd ott. Azért neha meg lehet bagoert is kukazni vmi hasznalhatot talan. nalunk Ceba, Modric, Kroos?, Paz perceiert mehetett vna jövőre. Ennyiert nem lett vna nagy kockázat. Max kolcson es eladás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Ez a gyerek volt mar itt teriteken:
Lucas Bergvall, 10 millaert ment Tottenhambe. Kíváncsi leszek, h mit mutat majd ott. Azért neha meg lehet bagoert is kukazni vmi hasznalhatot talan. nalunk Ceba, Modric, Kroos?, Paz perceiert mehetett vna jövőre. Ennyiert nem lett vna nagy kockázat. Max kolcson es eladás.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hány éve vizsgálják a cityt meg a barszát azt az ilyen kis faszom csapatokat egyből megbaszkodják meg kitíltják őket az univerzumból is.Remy írta: Nottingham Forest have just received a four-point deduction for breaching Premier League’s profitability and sustainability rules.
Decision confirmed.
City fix megszunik, amint megkapjak a buntetest.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Huhh ezt ketszer kellett elolvasnom, h megertsem.untouchable írta: Besztlíg! Ja, tudom ez Fakupa volt.
Elképesztően gyenge Liverpool, van Salah, aztán ennyi. Diaz, Gakpo, Jota, Nunez, Jézus fasza, ilyen rosszul összeválogatni egy támadósort és ez a Pool jelenleg bajnokesélyes. Kis túlzással nem képesek hozni a pocsék formában lévő Rodrygo és a cserecsatár Joselu számait.
Mit szólnátok, ha ezek a zsenik játszanának - ilyen statisztikákkal - Viniék helyett Madridban?! ;)
Man Utd… Jól mutatja az angol topcsapatok jelenlegi erősségét, hogy ez a klub 11 vereséggel jelenleg a 6. tud lenni a bajnokságban. 39 gólt tudtak lőni, ami a 6. legkevesebb, de legalább ugyennyit kaptak is. Antony, Martial, Rashford, szegény Eriksen…
Egy jó Mekgájvert a sérült Alaba helyett?
Pechünkre megkaptuk az egyetlen tényleg erős angol klubot, akiknek van esélyük ellenünk.
Habar nem jatszott jol a Pool sot, de h gyengek lennenek ?
Mindig is szenvedtek a Man Utd ellen. Ritkan kijott nekik a lepes es megagyaltak oket, de tobbnyire szenvedos dontetlenekek tudtak csak hozni.
Elotte viszont a jatek minden elemeben felulkerekedtek a City-n. Momentuma nem volt a masodik felidben a City-nek. Siman beguzhattak volna meg ugy is,h 2 tizenegyest nem kaptak meg es a fel keret a betegszobat nyomja.
Diaz pl. Kifejezetten jo kis jatekos. Nem a legszukebb top, de piszok jo jatekos. Gyors 1vs1-ben pedig kivalo. Gyonyoruen bontja a vedelmeket. Nunez szinten egy brutalisan kellemetlen jatekos. Befejezesi neki sem tul erosek, de rengeteget hajt es probalkozik. Jota szinten egy tokeletes perember ahogy Gakpo is.
Nem rossz ez a Pool foleg ugy, rendszerint a fel keret folyamatosan serult vagy afrika kupan volt. Illetve kb a kozeppalyat egy az egyben lecsereltek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nottingham Forest have just received a four-point deduction for breaching Premier League’s profitability and sustainability rules.
Decision confirmed.
Decision confirmed.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
levonjak tenhag fizujabol...Kercsó írta: As per reports,
Manchester United will be hit with a £10m penalty each time they fail to qualify for the Champions League, under terms of the new £90m-a-year Adidas kit deal which comes into effect in 2025!
ha volt már, bocs
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
As per reports,
Manchester United will be hit with a £10m penalty each time they fail to qualify for the Champions League, under terms of the new £90m-a-year Adidas kit deal which comes into effect in 2025!
ha volt már, bocs
ha volt már, bocs
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Besztlíg! Ja, tudom ez Fakupa volt.
Elképesztően gyenge Liverpool, van Salah, aztán ennyi. Diaz, Gakpo, Jota, Nunez, Jézus fasza, ilyen rosszul összeválogatni egy támadósort és ez a Pool jelenleg bajnokesélyes. Kis túlzással nem képesek hozni a pocsék formában lévő Rodrygo és a cserecsatár Joselu számait.
Mit szólnátok, ha ezek a zsenik játszanának - ilyen statisztikákkal - Viniék helyett Madridban?! ;)
Man Utd… Jól mutatja az angol topcsapatok jelenlegi erősségét, hogy ez a klub 11 vereséggel jelenleg a 6. tud lenni a bajnokságban. 39 gólt tudtak lőni, ami a 6. legkevesebb, de legalább ugyennyit kaptak is. Antony, Martial, Rashford, szegény Eriksen…
Pechünkre megkaptuk az egyetlen tényleg erős angol klubot, akiknek van esélyük ellenünk.
Hala Madrid y nada más
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
coventryt bedaraljak, a dontoben meg barmi lehet.lordgabi írta: Ki is sorsolták gyorsan.
Április 20-21-én lesznek a meccsek.
Coventry City - MU
Manchester City - Chelsea
meg a vegen a bl helyre ha beernek es fa kupat nyernek, eth jo szezont zar.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ennyi szerencsétlenkedést is csak PL csapatoktól lát az ember. amit a Pool a 2 utolsó bekapott gólnál lenyomott oktató filmbe való
#whatisyourexcuse
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Semmi. Tenág egy zseni, a folyamat működikELSiete írta: Mi van itt úristen. Micsoda kontra gól az Mu-tól.
Amúgy durván magának köszönheti a pool, mert simán rúghattak volna 4-et, 5-öt is talán. Nunez a szokásos beépített ember, de az utolsó gólért Elliott sem lesz megdícsérve. Kapart, küzdött tisztességgel a mu, nem érdemtelenül nyerték ezt a wacky racet.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ki is sorsolták gyorsan.
Coventry City - MU
Coventry City - MU
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hat ez mennyire epikus volt aztakurva. Es az is, hogy Amad elfelejtette, hogy van sargaja, es igy az utolso par percre kiszortak. Mar a golnal mikor levette a mezt mondtam, hogy kiallitanak baszkii.
Bruno meg vegig kozephatvedet jatszott a hosszabbitasban.
Bruno meg vegig kozephatvedet jatszott a hosszabbitasban.
120.ban miért 1 Pool védő marad hátul?ELSiete írta: Mi van itt úristen. Micsoda kontra gól az Mu-tól.
megakadt a torkanikarus93 írta: Klopp megeszi reggelire Ten Haagot.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo