talán adidas zx fluxBlancoMark írta:Srácok, nem tudja valaki esetleg hogy ennek cipőnek mi a neve?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5d352de306
de a kép alapján egy egyszerű kínai cipő is lehetne
HozzászólásSzerző: Limaten » 2015. április 9., csütörtök 23:15
talán adidas zx fluxBlancoMark írta:Srácok, nem tudja valaki esetleg hogy ennek cipőnek mi a neve?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5d352de306
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2015. április 9., csütörtök 23:07
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 9., csütörtök 22:29
promózásért mennyit kaszálsz?tubatibi írta:Gyerekek, megnyitott a H&M online magyarországi üzlete, Május 3-ig ingyenes kiszállítással. Vannak fasza akciók is.
Vigyétek, vigyétek.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 9., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 9., csütörtök 21:06
Nekem kb a 3-4. környékén adta meg magát, de nem is vártam mást, majd rendelek újat.Realista24 írta: Nekem volt mosva gépben, meg a gyerek mezei is, de még bírja mindegyik. Ne tegyetek csavarokat a mosógépbe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 21:03
Nekem volt mosva gépben, meg a gyerek mezei is, de még bírja mindegyik. Ne tegyetek csavarokat a mosógépbeziro4vr írta:Én focizgattam a kis pink Kroos mezemben, nem is mostam az elején, aztán amikor már vállalhatatlan szaga volt, kénytelen voltam. És ott ért véget a mez története. Pedig nem küldtem rá a fullos centrifugát mint itt korábban már nem tudom ki.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 17:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 9., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. április 9., csütörtök 17:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 9., csütörtök 17:32
Megpróbálni meg lehet. Amúgy meg bírom az ilyen 5000forintos Converse-t, 15000 forintos Airmax hullámot... Múltkor volt itt is talán a nagy RayBan akció si. Az a baj, hogy régen még a replikák is jók voltak(jobbak), de mára... Hulladék minden.VanillaSky írta:A végén meg küldjetek egy összesítést, hogy a ráköltött idő, energia és oldószerek függvényében mennyibe kerülne egy újabb név nélküli replika?Ha a ragasztó ott marad, akkor érdemes valami oldószer után nézni, hátha. Bár szerintem mindenképpen lesz nyoma...
off: egyik ismerősömnek van most vaterás ügye, ahol károsultak keresték fel az irodájukat, hogy az ott rendelt 4990 ftos Converse cipők nem felelnek meg a minőségi követelményeiknek. Az eladó persze eredetinek hirdette, de a hozzászólások között nem egy ember jelezte, hogy olcsó hamisítványok. Persze az ember nehezen értelmezhető állatfaj, bóvlira költ 5000-et, mert rajta van egy embléma.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 14:58
elmondom nálam mi volt
számot akartam leszedni, aliexpresses tájföldi mez, rámentem vasalóval, szétolvadt az egész mez a faszba
most van a hátán egy lyuk
számozás sértetlen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 9., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 9., csütörtök 14:55
A végén meg küldjetek egy összesítést, hogy a ráköltött idő, energia és oldószerek függvényében mennyibe kerülne egy újabb név nélküli replika?Ha a ragasztó ott marad, akkor érdemes valami oldószer után nézni, hátha. Bár szerintem mindenképpen lesz nyoma...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 9., csütörtök 14:49
Ha a ragasztó ott marad, akkor érdemes valami oldószer után nézni, hátha. Bár szerintem mindenképpen lesz nyoma...nmate írta:De akkor lejön minden, meg csúnyán ottmarad a ragasztó nyomaAnyaka írta:
Mosd ki 90-en fokon. Bár akkor hátha összemegy.
Hajszárítónak adok egy esélyt
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 14:45
De akkor lejön minden, meg csúnyán ottmarad a ragasztó nyomaAnyaka írta:Mosd ki 90-en fokon. Bár akkor hátha összemegy.nmate írta:De, az én vónék.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 9., csütörtök 14:42
Mosd ki 90-en fokon. Bár akkor hátha összemegy.nmate írta:De, az én vónék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 9., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 9., csütörtök 14:01
Az rossz Ibrát akarod leszedni? Vagy az nem neked jött?nmate írta:Valakinek van tapasztalata róla, hogy ilyen Aliexpresses mezről feliratot hogyan lehetne szépen leszedni? Szám marad, név menne. De ha szám megy se baj.
(humorheroldoknak: nem, nem a Bale mezemről akarom levakarni a feliratot )
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem