Jó, csak alkohol alkohol között is van különbség. A fű témához szerencsére nem tudok hozzászólni, de ez hogy alkohol nagyon tág kifejezés. Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki megiszik 2-3 sört (minden nap már ez sem ajánlott persze), vagy töményezik és kiüti magát.BlancoMark írta: Az alkohol lobby sokkal nagyobb probléma mint a fű bármilyen nemű promotálása. Az előbbi a harmadik legaddiktívabb anyag a világon, valamint a szociális környezetre való hatása a heroinéval vetekszik. De sajnos a világ fordítva van beprogramozva a fű-alkohol összevetésben.
(Tudom, konkrétan nem erről volt szó, csak kiegészítésnek szántam géza hsz-éhez.)
OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
Én 10 évig szívtam, és lassan 3 éve lesz hogy abbahagytam, és hasonló jókat tudok elmondani a dologról. Sokkal jobb a közérzetem, nem cigi ízű a pofám, a ruháim se büdösek stb. Én is egyik napról a másikra hagytam abba, sztem ezt máshogy nem lehet. Korábban is voltak próbálkozások, a leghosszabb idő az fél év volt, aztán sajnos elszívtam egy szálat és szép lassan visszaestem. Azóta tudom, hogy nem szabad rágyújtanom, mert szinte biztos, hogy visszaszoknék.géza írta: 8 ev utan raktam le a cigit immaron mar egy bo fel eve, es eletem legjobb dontese volt. Ami meglepett, hogy az izeket mennyivel jobban erzem igy nikotin nelkul. En is egyik naprol a masikra tettem le, az elso het pokol volt, izzadtam rendesen, nekem a sok viz es repaeves segitett. Az egyetlen hatrany ami sokaknak elojott a leszokas utan, hogy egy laza 8 kilo ramjott.
Rám mondjuk 10 kiló plussz jött fel, és még csak mostanra sikerült leadni Sajnos én is kajáltam helyette, vmivel pótolni kellett. De életem egyik legjobb döntése volt abbahagyni, az fix. Sokkal jobb az élet nélküle. Persze nem mondom, sokszor eléggé hiányzik, mert imádtam cigizni, sztem életem végéig hiányozni fog. Viszont jobb így na.
- BlancoMark
Az alkohol lobby sokkal nagyobb probléma mint a fű bármilyen nemű promotálása. Az előbbi a harmadik legaddiktívabb anyag a világon, valamint a szociális környezetre való hatása a heroinéval vetekszik. De sajnos a világ fordítva van beprogramozva a fű-alkohol összevetésben.
(Tudom, konkrétan nem erről volt szó, csak kiegészítésnek szántam géza hsz-éhez.)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem ugyanarról beszélünk.géza írta: 8 ev utan raktam le a cigit immaron mar egy bo fel eve, es eletem legjobb dontese volt. Ami meglepett, hogy az izeket mennyivel jobban erzem igy nikotin nelkul. En is egyik naprol a masikra tettem le, az elso het pokol volt, izzadtam rendesen, nekem a sok viz es repaeves segitett. Az egyetlen hatrany ami sokaknak elojott a leszokas utan, hogy egy laza 8 kilo ramjott.
Sokan probaljak beallitani a fuvet kapudrognak, de egyaltalan nem az. Aki ki akar probalni mas dolgokat, az nem azert probalja ki oket, mert fuvezett, hanem azert fuvezett, mert mindent is akar szedni. Nem egy ismerosom van aki hetente egyszer-ketszer eltol egy fuves cinyat, kozben meg teljesen rendben van az eletuk, jo csaladapak, csaladanyak. Btw. az en szamomra is sokkal hivogatobb tud lenni egy osszejovetel ami a chillelesrol szol, mintsem az ivaszatrol.Realista24 írta: Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
Nekem is van ismerősöm, jól menő állással, családdal, stb, de néha egy két utcát feltakarít ettől függetlenül.
Örülök, hogy itt még promotáljátok is a drogot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
8 ev utan raktam le a cigit immaron mar egy bo fel eve, es eletem legjobb dontese volt. Ami meglepett, hogy az izeket mennyivel jobban erzem igy nikotin nelkul. En is egyik naprol a masikra tettem le, az elso het pokol volt, izzadtam rendesen, nekem a sok viz es repaeves segitett. Az egyetlen hatrany ami sokaknak elojott a leszokas utan, hogy egy laza 8 kilo ramjott.
Sokan probaljak beallitani a fuvet kapudrognak, de egyaltalan nem az. Aki ki akar probalni mas dolgokat, az nem azert probalja ki oket, mert fuvezett, hanem azert fuvezett, mert mindent is akar szedni. Nem egy ismerosom van aki hetente egyszer-ketszer eltol egy fuves cinyat, kozben meg teljesen rendben van az eletuk, jo csaladapak, csaladanyak. Btw. az en szamomra is sokkal hivogatobb tud lenni egy osszejovetel ami a chillelesrol szol, mintsem az ivaszatrol.Realista24 írta: Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
én buli cigis voltam meg ha neha a munkahelyen ha úgy adta egy héten elment egy dobozzal. nem szoktam rá, zöld is ment hébe hóba még szakközépben arra se szoktam rá. most vagyok 30 nem cigiztem már 5-6éve biztos, nem is fogok a legnagyobb fasság. munkatársam 50x éves, cigizett 20évig piros marbi, azt mondta egyik nap lerakta és vége, baxhatod a nikotin tapasz meg csökkentett cigi adag, akarat kérdése az egész
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igen, természetesen függőség kialakulhat, de amint írtam, én 2 éve így dohányzom, és nem tapasztalom magamon azt, hogy jobban beleesnék. Más pár hónap alatt teljesen rákap a dologra, akkor már nálam is kialakult volna egy komolyabb függőség, nem? Ahogy azt a múltkor is írtam, ez a dolog véleményem szerint fejben dől el. És igen, egészségtelen, xar dolog még ez a pár szál is, de ennyi erővel nagyon sok mindent fel lehetne függeszteni. Aki gyors kaján meg üdítőn él, az jobb? Vagy a kialvatlanság? Csak mert sokan 4-5 óra alvással kénytelenek hajnalban kelni, hogy időben beérjenek a melóhelyre, ami hosszútávon aligha egészségesebb, mint néhány szál cigaretta. Én nem azt vitatom el, hogy a cigi nem egy nagyon egészségtelen cucc, csak szerintem másra is minimum ekkora hangsúlyt kéne fektetni, ha már mindenáron makkegészségesek akarunk lenni.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Tapasztalat nélkül okoskodom, de különböző anyagokat nem kezelnék egy kalap alatt. Tudtommal semmilyen kutatás nem mutatta ki, hogy az egyik a másikhoz vezet, nem mindenki hasonló szándékkal nyúl egyes szerekhez. Abban egyet értek, hogy bármilyen függőséget okozó dologhoz úgy áll az ember, hogy "bármikor le tudok állni, én kontrollálom", aztán egyik pillanatról a másikra észre sem veszi magát, és máris függő lett.Realista24 írta: Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
Szerintem Arsenal szurkoló is így lesz valaki. Ez nem is ennyire szar, majd elmúlik. Aztán bumm, Arsenal szurkoló lettél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Huhh, ezt a remek kérdést nem is láttamistimester írta:Ez a cigi-téma tipikusan az, amit hasznos megtárgyalni.Babinho írta: Napok kérdése és eljutunk a körömrágásig meg a fanszőr trendekig
Akkor kikapcsolom az internetet
Adok egy jó okot: A polónium 210-es izotópja.alexoxladjackoxi írta: Ha nagyon akarnám, el tudnám hagyni ezt a keveset is, de mikor cigizzen az ember, ha nem 20 évesen? Úgy értve, hogy persze ez nem egy jó dolog, de ha jól esik és tudok uralkodni magamon, miért vonjam meg mondjuk egy haverokkal történő kocsmázás során azt a néhány szálat?
Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez a cigi-téma tipikusan az, amit hasznos megtárgyalni.Babinho írta: Napok kérdése és eljutunk a körömrágásig meg a fanszőr trendekig
Akkor kikapcsolom az internetet
Adok egy jó okot: A polónium 210-es izotópja.alexoxladjackoxi írta: Ha nagyon akarnám, el tudnám hagyni ezt a keveset is, de mikor cigizzen az ember, ha nem 20 évesen? Úgy értve, hogy persze ez nem egy jó dolog, de ha jól esik és tudok uralkodni magamon, miért vonjam meg mondjuk egy haverokkal történő kocsmázás során azt a néhány szálat?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szanaszét, van aki nem is a városban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
azt lehet kb tudni hogy a játékosok madrid melyik részén laknak? vagy összevissza? gondolom vannak milliárdos negyedek aztan ott lakik a többsége? érdekelne, megnézném google mapson ezeket az utcákat, részeket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nezz egy boscht.___Samy___ írta: Fogalmam sincs, csak egy kocsit mennék megnézni, és kellene róla egy állapotfelmérés.
Normálisak általában es kulon foglalkoznak allapot felméréssel.
Vagy az autonak megfelelo szakszerviz
ZIDANE
- ___Samy___
Fogalmam sincs, csak egy kocsit mennék megnézni, és kellene róla egy állapotfelmérés.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bosch car service nincs a környéken ?___Samy___ írta: Valaki esetleg nem tud Pakson olyan autószervizt, amelyik állapotfelmérést is csinál?
Altalaban van minden nagyobb varosban es ok vallalnak.
ZIDANE
- ___Samy___
Valaki esetleg nem tud Pakson olyan autószervizt, amelyik állapotfelmérést is csinál?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
nekem a classic jön be. Semmi bántó illat - helyette inkább egy passzoló parfüm.ferni írta:Én csak erre esküszök, rengeteget próbáltam, de hosszú évek óta működik, egész nap kitart és sosincs tőle semmi "finom illatom", zseniálisan teszi a dolgát, 10/10, tényleg aki keres az próbálja ezt ki.___Samy___ írta: A jó öreg dezodor témát ki ne hagyjátok
Ja és ha vannak itt fiatal felnöttek (15-19) nem. az AXE. nem. helyettesíti. a. zuhanyzást.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://index.hu/kulfold/2020/02/03/uzv ... onitottak/
Tavaly nyáron volt itt téma az úzvölgyi incidens, amikor a románok egy magyar-német katonai temetőt rongáltak tömegesen, illetve felszentelték ortodox módra, arra hivatkozva hogy román katonák is nyugszanak abban a temetőben.
Már akkor is nonszensz volt, de most kiderült hogy a maradványok amikre azt mondták hogy román hadsereg elesettei, nos, hát állati eredetűek.
Ezernyi dolgot tudnék erre írni, mert ez óriási labda, amit le lehet csapni, de mégis szó nélkül és vigyorral az arcomon nyugtázom a fejleményeket.
Tavaly nyáron volt itt téma az úzvölgyi incidens, amikor a románok egy magyar-német katonai temetőt rongáltak tömegesen, illetve felszentelték ortodox módra, arra hivatkozva hogy román katonák is nyugszanak abban a temetőben.
Már akkor is nonszensz volt, de most kiderült hogy a maradványok amikre azt mondták hogy román hadsereg elesettei, nos, hát állati eredetűek.
Ezernyi dolgot tudnék erre írni, mert ez óriási labda, amit le lehet csapni, de mégis szó nélkül és vigyorral az arcomon nyugtázom a fejleményeket.