Értékeld a legutóbbi meccset
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Meccs embere Kroos.
Ziadane Casemiro hianyaban is remekul osszerakta a vedekezest, Isco jo volt, cserek is jol sultek el. Atma ellen majd porgunk, azok nem olyan lagymatag faszok mint a City.
Ziadane Casemiro hianyaban is remekul osszerakta a vedekezest, Isco jo volt, cserek is jol sultek el. Atma ellen majd porgunk, azok nem olyan lagymatag faszok mint a City.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt 2016. május 4., szerda 22:42-kor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
1 perc gyászszünet ennek a szarnak.
vajon megérte benzema és egy nulla céronaldo nélkül béelldöntözni az ereje teljében lévő atma ellen?
vajon megérte benzema és egy nulla céronaldo nélkül béelldöntözni az ereje teljében lévő atma ellen?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dominicai ha jol tudom? Fasza helyRemy írta:Mariano 22 éves. Idén lesz 23. Mondjuk Ő már felnőtt válogatott.
Egyet nem èrtek...hogy hogy nem kellett a katalánoknak,mert o tènyleg barcelonaba szuletett
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mariano 22 éves. Idén lesz 23. Mondjuk Ő már felnőtt válogatott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
Na jo...erre mèg muszály azèrt reagálnomDe szerintem mindenki vagyik a kovetkezo Raulra innen.
Ugye,emlèkszunk,Buitre le,Raul be,aztán akasztatott egy hèt golját az atmának....
Szal nem kell hogy olyan legyen,ha tized olyan jo lesz,nekem már az is perfect,ha olyan hasznos lesz mint LV,már okè...
Az a Mariano meg,sztm o mèg papiron fiatalabb mint Mayoral,nem?
LEGIO PATRIA NOSTRA
De, mondjuk nem változtat túl sokat. Mondjuk Mayoral még csak 18... 1-2 év alatt bőven fejlődhet.Realista24 írta:Nem egy évet volt csak az Espanyolban? Szezon elején meg csak 24 volt.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
Megertem, talan szeretnek bele latni valami olyat ami nincs. De szerintem mindenki vagyik a kovetkezo Raulra innen. Amugy ha mar itt tartunk, akkor Negredo pl tokeletes lenne Benzema cserejenek. Kar volt eltekozolni. Moratat meg hagyjuk inkabb.morientes írta: Unom már hogy feljon egy ugymond saját nevelès,sokszor olyat látunk bele,ami nincs is ott
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ateeemadrid
Így van, lehet ezt szépíteni, de az az igazság, hogy ennél Morata debütálása is jóval bíztatóbb volt. Semmi extra nem látszik a srácban egyelőre, az az arc aki veri a gólokat a Castillába is jóval ügyesebbnek tűnik. Persze ez csak pár videó alapján mondom, lehet ő sem fogja megváltani a világot, de Mayoral egyelőre tényleg kevésnek tűnik.
- morientes
Amint látszott,nem állta meg a helyèt,helyzetbe nem kerult,nálam egy csatárnál ez alap.Jol tartja a labdát?Ki o Mario Gomez vagy Andy Caroll?Mayoral egy ificsatar, de a felnotteknel is megállja a helyet, nincs elveszve nala a labda. Szamomra ez biztato.
Itt,most,ebben a topicban,ugye,èrtèkeljuk a meccset.Meg a játèkosokat is egy kicsit.Ès,idèzem,szerinted,"biztatoan mozgott",bár mit is jelent ez.Hát szerintem meg nem.
De mèg mielott,megint rámhuzná valaki,hogy utálom a gyereket,nem,egyáltalán nem,hisz mèg fiatal,fejlodhet,stb...de ezen a meccsen minden volt csak nem biztato.
Unom már hogy feljon egy ugymond saját nevelès,sokszor olyat látunk bele,ami nincs is ott.Hasonlo teljesitmèny esetèn meg egy másik csapat hasonloan fiatal játèkosát,kirohogjuk,meg kigunyoljuk.Èrtem èn a lokálpatriotizmust,de reálisan kell szemlèlni a dolgokat.Ezen a meccsen,"nem mozgott jol".De majd javithat,alkalom adtán.
Na de kiszállok,nem ohajtok belebonyolodni egy soha vèget nem èro Mayoral szappanoperába.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Veidt
Ahhoz a szinthez képest nézem amit o képvisel. James elvileg egy klasszis, a valóságban egy vödör hugy. Mayoral egy ificsatar, de a felnotteknel is megállja a helyet, nincs elveszve nala a labda. Szamomra ez biztato.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- morientes
De nem hasonlitottam,csak azt mondtam lehet mèg belole valamikor olyan szint.Nem a játèkukat hasonlitottam.Sot....asszem ez nem is negativ jelzo.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
De azon a meccsen ebbol nem látszott semmi.Ez meg igy igaz.Nem lehuzni akarom,Hamesz is ugyan olyan szar volt,Danilo meg aztán...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem egy évet volt csak az Espanyolban? Szezon elején meg csak 24 volt.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Kozhely b+,kozhely....mindegy hányadik meccse az èlvonalban,te azt mondtad jol mozgott.Pedig dehogy.Veidt írta:Mayoral 19 eves, és ez az otodik meccse az elvonalban. Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.morientes írta: Ezt fejtsd már ki nekem
Lehet mèg jo,akár egy LV szint,(habár o már az elso meccsèn villantott),de szombaton èn nem láttam benne semmi bizatot...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Azért fura, hogy Marianot nem próbáltuk még ki, amikor jövőre már a nagy csapat tagja lesz vagy lehet.
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
-ben te csicska.nmate írta:közelébe
Nem írta le, de sok biztatót én sem láttam azért még tőle, 19 éves ide vagy oda.Veidt írta:Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.
- Veidt
Mayoral 19 eves, és ez az otodik meccse az elvonalban. Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.morientes írta: Ezt fejtsd már ki nekem
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szerintem technikailag képzett, viszonylag gyors, de azzal egyetértek, hogy a gyilkos ösztön nincs meg benne. Amúgy még rohadt fiatal, szóval jó lehet egy Lucas féle szerepkörre szerintem. Alázatosnak tűnik ő is, de tényleg kölcsön kellene adni egy első osztályú klubnak.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hozzuk el Mario Gomezt. Benne pont megvan az, ami hiányzik sok játékosunkból. Bármivel képes gólt szerezni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szokásos tucat csatár nevelés Mayoral szerintem, illetve nincs meg neki gyilkos ösztön sem, ez lejött 5 perc alatt.
Még kemény munkával egy jó kiegészítő lehet belőle, de szerintem jövőre ne legyen a csapat közelébe, mert így a kevés meccsrutinjával vele is csak többen vagyunk. Kölcsönbe mehet, hozzunk helyette egy Chicharitot klónt.
Még kemény munkával egy jó kiegészítő lehet belőle, de szerintem jövőre ne legyen a csapat közelébe, mert így a kevés meccsrutinjával vele is csak többen vagyunk. Kölcsönbe mehet, hozzunk helyette egy Chicharitot klónt.