pedig az a keret szerintem jó...Halfkey írta: Az elképesztő ezzel a fizuösszeggel az, hogy még a keret se jó.
nekünk
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 3., péntek 7:34
pedig az a keret szerintem jó...Halfkey írta: Az elképesztő ezzel a fizuösszeggel az, hogy még a keret se jó.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 3., péntek 6:19
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 2., csütörtök 19:26
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 2., csütörtök 18:48
Persze, Joao Felix is 400k-ert jatszik, de Jongnak sem kell sosem kifizetni a beret a covidos mutyi utan.magnus666 írta:kicsit kevesebbet, 52 millióval tartozunk még neki. Arról nincs infóm, hogy a többieknek mennyivel. Piqué állítólag lemondott róla, lenyilatkozta, hogy nem tartozunk neki semmivel.Realista24 írta:
Es ennek legalabb 20%at olyan kapja, aki mar nem is jatszik ott gondolom
én már nevetni tudok ezen, nem az a mese, hogy nálunk mindenki ingyen játszik?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 2., csütörtök 18:32
Busquetsnel is volt egy kozel 50 millios tartozas meg tavaly. Pique meg biztos nem mondott le az ot megilleto tobb mint 50 milliorol (max papiron, mint ber), csak gondolom egyeb piszkos uzletek utjan kapja meg.magnus666 írta:kicsit kevesebbet, 52 millióval tartozunk még neki. Arról nincs infóm, hogy a többieknek mennyivel. Piqué állítólag lemondott róla, lenyilatkozta, hogy nem tartozunk neki semmivel.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 18:16
Az a baj a Liga "elhiszi" meg hagyja is meg a nyílvánvaló kamuBarcaTVs szerződéssel ami 10szeresére volt kb túlárazva lett ez hogy a Barcában mindenki játszhat hiába nincs pénz sehol.magnus666 írta:kicsit kevesebbet, 52 millióval tartozunk még neki. Arról nincs infóm, hogy a többieknek mennyivel. Piqué állítólag lemondott róla, lenyilatkozta, hogy nem tartozunk neki semmivel.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 2., csütörtök 18:11
kicsit kevesebbet, 52 millióval tartozunk még neki. Arról nincs infóm, hogy a többieknek mennyivel. Piqué állítólag lemondott róla, lenyilatkozta, hogy nem tartozunk neki semmivel.Realista24 írta:Es ennek legalabb 20%at olyan kapja, aki mar nem is jatszik ott gondolomBencze írta: According to UEFA's financial reports, Barcelona had the highest wage bill in Europe in 2023: €639m.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 17:58
Miközben anyagilag csődben vannak... Nevetséges hogy mindent engedett nekik a Liga.... Meg kamu szerződésekBencze írta: According to UEFA's financial reports, Barcelona had the highest wage bill in Europe in 2023: €639m.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 2., csütörtök 17:58
Es ennek legalabb 20%at olyan kapja, aki mar nem is jatszik ott gondolomBencze írta: According to UEFA's financial reports, Barcelona had the highest wage bill in Europe in 2023: €639m.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 2., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. április 30., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 30., kedd 17:32
h3x0r írta:Di Stefano a River Plate jatekosa volt, majd egy sztrajk miatt elkerult egy kolumbiai csapatba, ahol par ev utan felfigyelt ra a Barcelona es a Real Madrid is. (volt valami madridi baratsagos meccs is)magnus666 írta:
10+ évvel ezelőtt úgy olvastam, hogy Di Stefanonak már elő volt készítve a szerződése nálunk, de akkoriban nálunk volt Kubala és a RM elnöke meggyőzte, hogy nálatok első számú sztár lehet, míg nálunk “csak” második Kubala mögött.
Azt hiszem a szövetségnek volt egy olyan ötlete is, hogy egy szezont itt, egy szezont ott játszon, mi kihátráltunk, ti pedig elvittétek.
Ha rosszul tudom, javítsatok ki.
A Barcelona mindenben megegyezett a River Plate-el, ugy gondoltak, hogy nyaron kifizetik es osztol mar naluk fog jatszani. Viszont a jatekosnak meg 1 evig szerzodese volt a kolumbiai csapattal.
Bernabeu ezzel szemben eloszor a kolumbiai csapattal egyezett meg, majd a River Plate-el is, akik feltek, hogy a Barcelona nem fog fizetni, ezert elfogadtak a Real Madrid ajanlatat is.
A Barca elkuldte a penzt a Rivernek, ugy gondoltak ezzel az uzlet le van tudva, nem akartak fizetni a kolumbiai csapatnak is. Di Stefanot kicsempesztek az orszagbol, par edzesen reszt is vett, viszont a spanyol szovetseg nem engedelyezte a jatekjogat, mert a kolumbiai csapattal nem volt megallapodasuk (akiknek joguk volt a jatekoshoz meg a kovetkezo szezonban). Igy kerult a Real Madridba.
Minden oldalrol ment a FIFA-hoz a bepanaszolas, akik vegul ugy dontottek, hogy szezon vegeig maradjon Madridban, a kovetkezot kezdje Barcelonaban, majd megint Madrid es Barcelona. A Barcanak ez nem tetszett, ezert az altaluk birtokolt jatekjogot eladtak a Realnak.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. április 30., kedd 16:27
Valamelyik nap kérdezték tőlem, hogy mi a különbség a spanyol és a katalán nyelv között. Válaszom: 9 db bl győzelem. Szívesen.dzsi91 írta:27szeres bajnokok, franco alatt nyertek 8-9-et ami majdnem az 1/3ada a címeiknek. Több kérdésem ezekután nekem nincs.halamadrid írta: Sziasztok!
Madridistaként az lenne a kérdésem, hogy most mi a helyzet valójában a Franco-szállal és mindenféle történelem során felmerülő korruptsági hírrel a csapathoz kapcsolódóan?
Mert abban biztos vagyok, hogy túltolják a barcások, de ugye minden viccnek a fele igaz... hosszú évek óta vagyok madridista, és bár emiatt semmi sem fog változni, szeretném ismerni az igazságot. Itt többnyire objektív szurkolótársakkal találkozhatok, így kíváncsi lennék a véleményetekre, mert eddig csak a túlpropagált, vergődő barcások híreit olvastam ezzel kapcsolatban. Mindig is tudtam, hogy "volt valami", de eddig sosem néztem utána úgy igazán.
Előre is köszönöm.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 30., kedd 15:43
Di Stefano a River Plate jatekosa volt, majd egy sztrajk miatt elkerult egy kolumbiai csapatba, ahol par ev utan felfigyelt ra a Barcelona es a Real Madrid is. (volt valami madridi baratsagos meccs is)magnus666 írta:10+ évvel ezelőtt úgy olvastam, hogy Di Stefanonak már elő volt készítve a szerződése nálunk, de akkoriban nálunk volt Kubala és a RM elnöke meggyőzte, hogy nálatok első számú sztár lehet, míg nálunk “csak” második Kubala mögött.halamadrid írta: Köszönöm! És pl. a Di Stéfano-transzfer?
Azt hiszem a szövetségnek volt egy olyan ötlete is, hogy egy szezont itt, egy szezont ott játszon, mi kihátráltunk, ti pedig elvittétek.
Ha rosszul tudom, javítsatok ki.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 30., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 30., kedd 13:13
Én is úgy tudom ahogy magnus666 írja.halamadrid írta: Köszönöm! És pl. a Di Stéfano-transzfer?
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 30., kedd 13:02
10+ évvel ezelőtt úgy olvastam, hogy Di Stefanonak már elő volt készítve a szerződése nálunk, de akkoriban nálunk volt Kubala és a RM elnöke meggyőzte, hogy nálatok első számú sztár lehet, míg nálunk “csak” második Kubala mögött.halamadrid írta: Köszönöm! És pl. a Di Stéfano-transzfer?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. április 30., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 30., kedd 12:42
Franco szerette a Real Madridot és jó viszonyt ápolt Bernabeúval.halamadrid írta: Sziasztok!
Madridistaként az lenne a kérdésem, hogy most mi a helyzet valójában a Franco-szállal és mindenféle történelem során felmerülő korruptsági hírrel a csapathoz kapcsolódóan?
Mert abban biztos vagyok, hogy túltolják a barcások, de ugye minden viccnek a fele igaz... hosszú évek óta vagyok madridista, és bár emiatt semmi sem fog változni, szeretném ismerni az igazságot. Itt többnyire objektív szurkolótársakkal találkozhatok, így kíváncsi lennék a véleményetekre, mert eddig csak a túlpropagált, vergődő barcások híreit olvastam ezzel kapcsolatban. Mindig is tudtam, hogy "volt valami", de eddig sosem néztem utána úgy igazán.
Előre is köszönöm.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 30., kedd 12:33
27szeres bajnokok, franco alatt nyertek 8-9-et ami majdnem az 1/3ada a címeiknek. Több kérdésem ezekután nekem nincs.halamadrid írta: Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem