Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 3., péntek 7:34

Halfkey írta: Az elképesztő ezzel a fizuösszeggel az, hogy még a keret se jó.
pedig az a keret szerintem jó...
nekünk
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 3., péntek 6:19

Az elképesztő ezzel a fizuösszeggel az, hogy még a keret se jó. Mert még ha tényleg baszó playerek kapnák az oké.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 2., csütörtök 19:26

pontosan a felsorolt, régi semmirekellők verték az asztalt több pénzért. Messi kapott emelést-nemtom mennyit és milyen időközönként-és az említett paraziták mentek azonnal bartohoz. Így jutottunk el addig, hogy sergiroberto évi nettó 9 milliót keresett :lol:
Mindezt álmaik klubjában, ki tudja hány égés után.

De nálunk a legnagyobb baj az, hogy 2003 óta volt három elnök és mindegyik a vakszerencsére játszik.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 2., csütörtök 18:48

magnus666 írta:
Realista24 írta:

Es ennek legalabb 20%at olyan kapja, aki mar nem is jatszik ott gondolom :mrgreen:
kicsit kevesebbet, 52 millióval tartozunk még neki. Arról nincs infóm, hogy a többieknek mennyivel. Piqué állítólag lemondott róla, lenyilatkozta, hogy nem tartozunk neki semmivel.

én már nevetni tudok ezen, nem az a mese, hogy nálunk mindenki ingyen játszik? :mrgreen:
Persze, Joao Felix is 400k-ert jatszik, de Jongnak sem kell sosem kifizetni a beret a covidos mutyi utan. :lol:
Csupa ennyi joindulatu srac csak csod kozelebe juttatta a klubbot valahogy.

Xavi is “lemondott” valami penzrol mielott katarba igazolt volna, nem? Termeszetesen a sejken es Qatar airwaysen(xavi utolso jatekos eveiben mez szponzor) keresztul megkapta azt a penzt utolag.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 2., csütörtök 18:32

magnus666 írta:
Realista24 írta:

Es ennek legalabb 20%at olyan kapja, aki mar nem is jatszik ott gondolom :mrgreen:
kicsit kevesebbet, 52 millióval tartozunk még neki. Arról nincs infóm, hogy a többieknek mennyivel. Piqué állítólag lemondott róla, lenyilatkozta, hogy nem tartozunk neki semmivel.

én már nevetni tudok ezen, nem az a mese, hogy nálunk mindenki ingyen játszik? :mrgreen:
Busquetsnel is volt egy kozel 50 millios tartozas meg tavaly. Pique meg biztos nem mondott le az ot megilleto tobb mint 50 milliorol (max papiron, mint ber), csak gondolom egyeb piszkos uzletek utjan kapja meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 18:16

magnus666 írta:
Realista24 írta:

Az a baj a Liga "elhiszi" meg hagyja is meg a nyílvánvaló kamuBarcaTVs szerződéssel ami 10szeresére volt kb túlárazva lett ez hogy a Barcában mindenki játszhat hiába nincs pénz sehol.
Valahogy a végéte mindenki regisztrálva van :lol:

De hát ők úgy szavaztak ahogy Tebas kérte, de mikor emiatt magukkal basztak ki meg ők voltak a leghangosabbak :lol:

Kb BL poziért kéne küzdeniük, amilyen keretük lehetne, de hát nem ugye.

magnus666

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 2., csütörtök 18:11

Realista24 írta:
Bencze írta: According to UEFA's financial reports, Barcelona had the highest wage bill in Europe in 2023: €639m.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 17:58

Bencze írta: According to UEFA's financial reports, Barcelona had the highest wage bill in Europe in 2023: €639m.
Miközben anyagilag csődben vannak... Nevetséges hogy mindent engedett nekik a Liga.... Meg kamu szerződések

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 2., csütörtök 17:58

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 2., csütörtök 17:09

According to UEFA's financial reports, Barcelona had the highest wage bill in Europe in 2023: €639m.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. április 30., kedd 20:20

Köszönöm a válaszokat!
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 30., kedd 17:32

h3x0r írta:
magnus666 írta:
10+ évvel ezelőtt úgy olvastam, hogy Di Stefanonak már elő volt készítve a szerződése nálunk, de akkoriban nálunk volt Kubala és a RM elnöke meggyőzte, hogy nálatok első számú sztár lehet, míg nálunk “csak” második Kubala mögött.
Azt hiszem a szövetségnek volt egy olyan ötlete is, hogy egy szezont itt, egy szezont ott játszon, mi kihátráltunk, ti pedig elvittétek.
Ha rosszul tudom, javítsatok ki.
Di Stefano a River Plate jatekosa volt, majd egy sztrajk miatt elkerult egy kolumbiai csapatba, ahol par ev utan felfigyelt ra a Barcelona es a Real Madrid is. (volt valami madridi baratsagos meccs is)

A Barcelona mindenben megegyezett a River Plate-el, ugy gondoltak, hogy nyaron kifizetik es osztol mar naluk fog jatszani. Viszont a jatekosnak meg 1 evig szerzodese volt a kolumbiai csapattal.

Bernabeu ezzel szemben eloszor a kolumbiai csapattal egyezett meg, majd a River Plate-el is, akik feltek, hogy a Barcelona nem fog fizetni, ezert elfogadtak a Real Madrid ajanlatat is.

A Barca elkuldte a penzt a Rivernek, ugy gondoltak ezzel az uzlet le van tudva, nem akartak fizetni a kolumbiai csapatnak is. Di Stefanot kicsempesztek az orszagbol, par edzesen reszt is vett, viszont a spanyol szovetseg nem engedelyezte a jatekjogat, mert a kolumbiai csapattal nem volt megallapodasuk (akiknek joguk volt a jatekoshoz meg a kovetkezo szezonban). Igy kerult a Real Madridba.

Minden oldalrol ment a FIFA-hoz a bepanaszolas, akik vegul ugy dontottek, hogy szezon vegeig maradjon Madridban, a kovetkezot kezdje Barcelonaban, majd megint Madrid es Barcelona. A Barcanak ez nem tetszett, ezert az altaluk birtokolt jatekjogot eladtak a Realnak.

Mar akkor is gerinctelenek voltak, kerestek a kiskapukat, van ami nem valtozik…” mas que un club”. :hmmm:

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. április 30., kedd 16:27

dzsi91 írta:
halamadrid írta: Sziasztok!

Madridistaként az lenne a kérdésem, hogy most mi a helyzet valójában a Franco-szállal és mindenféle történelem során felmerülő korruptsági hírrel a csapathoz kapcsolódóan?
Mert abban biztos vagyok, hogy túltolják a barcások, de ugye minden viccnek a fele igaz... hosszú évek óta vagyok madridista, és bár emiatt semmi sem fog változni, szeretném ismerni az igazságot. Itt többnyire objektív szurkolótársakkal találkozhatok, így kíváncsi lennék a véleményetekre, mert eddig csak a túlpropagált, vergődő barcások híreit olvastam ezzel kapcsolatban. Mindig is tudtam, hogy "volt valami", de eddig sosem néztem utána úgy igazán.

Előre is köszönöm.
27szeres bajnokok, franco alatt nyertek 8-9-et ami majdnem az 1/3ada a címeiknek. Több kérdésem ezekután nekem nincs.
Valamelyik nap kérdezték tőlem, hogy mi a különbség a spanyol és a katalán nyelv között. Válaszom: 9 db bl győzelem. Szívesen.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 30., kedd 15:43

magnus666 írta:
halamadrid írta: Köszönöm! És pl. a Di Stéfano-transzfer?
10+ évvel ezelőtt úgy olvastam, hogy Di Stefanonak már elő volt készítve a szerződése nálunk, de akkoriban nálunk volt Kubala és a RM elnöke meggyőzte, hogy nálatok első számú sztár lehet, míg nálunk “csak” második Kubala mögött.
Azt hiszem a szövetségnek volt egy olyan ötlete is, hogy egy szezont itt, egy szezont ott játszon, mi kihátráltunk, ti pedig elvittétek.
Di Stefano a River Plate jatekosa volt, majd egy sztrajk miatt elkerult egy kolumbiai csapatba, ahol par ev utan felfigyelt ra a Barcelona es a Real Madrid is. (volt valami madridi baratsagos meccs is)

A Barcelona mindenben megegyezett a River Plate-el, ugy gondoltak, hogy nyaron kifizetik es osztol mar naluk fog jatszani. Viszont a jatekosnak meg 1 evig szerzodese volt a kolumbiai csapattal.

Bernabeu ezzel szemben eloszor a kolumbiai csapattal egyezett meg, majd a River Plate-el is, akik feltek, hogy a Barcelona nem fog fizetni, ezert elfogadtak a Real Madrid ajanlatat is.

A Barca elkuldte a penzt a Rivernek, ugy gondoltak ezzel az uzlet le van tudva, nem akartak fizetni a kolumbiai csapatnak is. Di Stefanot kicsempesztek az orszagbol, par edzesen reszt is vett, viszont a spanyol szovetseg nem engedelyezte a jatekjogat, mert a kolumbiai csapattal nem volt megallapodasuk (akiknek joguk volt a jatekoshoz meg a kovetkezo szezonban). Igy kerult a Real Madridba.

Minden oldalrol ment a FIFA-hoz a bepanaszolas, akik vegul ugy dontottek, hogy szezon vegeig maradjon Madridban, a kovetkezot kezdje Barcelonaban, majd megint Madrid es Barcelona. A Barcanak ez nem tetszett, ezert az altaluk birtokolt jatekjogot eladtak a Realnak.

magnus666

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 30., kedd 13:28

jó, hát mi nem igazoltuk le Kroost, Mpaypalt meg Daviest, mert bartonak nem kellettek :mrgreen: :lol: erősen Barcás forrásban olvastam anno, ez a része szerintem sem fedi teljesen a valóságot.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 30., kedd 13:13

Én is úgy tudom ahogy magnus666 írja.
De azért azt az előszerződés kapcsán vannak kétségeim.
Én nem láttam arról bizonyított dokumentumot, hogy egyáltalán volt-e.
Wenger is ugye megegyezett Messi családdal is meg CR7et is leigazolhatta volna ha akarta volna csak nem akarta. Persze, hogyne.
Szóval ez nekem kicsit meseszagú hogy egyáltalán volt -e előrehaladt tárgyalás.

magnus666

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 30., kedd 13:02

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. április 30., kedd 12:56

Köszönöm! És pl. a Di Stéfano-transzfer?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 30., kedd 12:42

Madridistaként az lenne a kérdésem, hogy most mi a helyzet valójában a Franco-szállal és mindenféle történelem során felmerülő korruptsági hírrel a csapathoz kapcsolódóan?
Mert abban biztos vagyok, hogy túltolják a barcások, de ugye minden viccnek a fele igaz... hosszú évek óta vagyok madridista, és bár emiatt semmi sem fog változni, szeretném ismerni az igazságot. Itt többnyire objektív szurkolótársakkal találkozhatok, így kíváncsi lennék a véleményetekre, mert eddig csak a túlpropagált, vergődő barcások híreit olvastam ezzel kapcsolatban. Mindig is tudtam, hogy "volt valami", de eddig sosem néztem utána úgy igazán.

Előre is köszönöm.
Franco szerette a Real Madridot és jó viszonyt ápolt Bernabeúval.
A Barca Sunyol nevű elnökét a spanyol polgárháborúban meggyilkolták, de nem azért mert a Barca elnöke volt hanem mert radikális baloldali volt, Franco meg ugye jobboldali. Egymással szemben álló felek voltak lényegileg. A focinak ehhez semmi köze.
Ott jön be a futball a képbe hogy a spanyolországi kisebbségek jogai lényegesen csorbábbak voltak a Franco éra alatt, de a stadionokban kiélhették a hovatartozásukat.

Magát a focicsapatot nem érte hátrány az eredményességekben, a Barca egyik legfényesebb időszaka az 50es 60as évek. Valamint a 70es évek közepe. Bőven még a Franco éra alatt.
Ez a történet a katalán kisebbségről szól, de ők összekeverik a focival, ezzel kicsinyítve (tévesen) a madridi sikereket.

Tipikus barcas ajvék, ahogy az elmúlt meccseken is bíróztak.
Ennyi.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 30., kedd 12:33

Előre is köszönöm.
27szeres bajnokok, franco alatt nyertek 8-9-et ami majdnem az 1/3ada a címeiknek. Több kérdésem ezekután nekem nincs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: