Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 17:14

palesz77 írta:
Realista24 írta:Ennél többet ok sem tudtak volna tenni mivel piro nem vihető be. Előkep lehetett volna egész stadionos talán de igy legalabb nyugodtan tudtam szemből fotózni :Đ
Látom ott voltál, akkor gyors kérdés. Mi a franc volt az a síp, amit végig fújt a közönség, ha a Wolfsburgnál volt a labda? Bevitte magával egy csoport, és ők nyomták, vagy a stadionban osztották, vagy hogy volt ez? A vuvuzela ehhez képest semmi volt komolyan.. :lol:
Milyen síp? :D
80.000 ember fütyült es üvöltött egyszerre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. április 13., szerda 17:14

Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy az odavágó után képesek voltak megfordítani a párharcot, összességében persze nem nagy dolog ez hiszen a párharc előtt mindenki lenézte a Wolfsburgot és sima Madrid továbbjutást várt mindenki de ezek után én kicsit örülök is hogy végül így történt, a szezon véghajrájához közeledve nagyon kellett egy ilyen hangulatú meccs ahol a közönség így a csapat mögé állt, reméljük a tegnap látott szurkolói hozzáállás meg marad, na persze ehhez az kell hogy fiaink is minimum ezt a mentalitást viszik ki a pályára a mezük helyett.

A továbbiakban az ellenfél kilétéről, az hogy ki passzolhatna hozzánk érdekes. Én az esélyek alapján és az odavágókat figyelembe véve ma azt gondolom, hogy a Barca és a Bayern fog továbbmenni és akkor egy Real Madrid,City,Barca,Bayern négyes lesz az elődöntőben. Ami nekem nagyon szembetűnő, hogy azokkal a csapatokkal nem igazán tud mit kezdeni sok esetben a csapat akik visszaállnak és át adják nekünk a kezdeményezést. Igazándiból kimondható (ha tényleg ez a négyes lesz) hogy a kapható három ellenfél egyike sem képviseli teljes mértékben ezt a felfogást, ami nekünk kedvező hiszen kár lenne szépíteni de ennek a csapatnak a leges legnagyobb fegyvere a gyors ellentámadás, ezzel tudunk leginkább a komolyabb csapatok felé kerekedni és ennek a kapható ellenfelek valamilyen szinten kedveznek.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 13., szerda 17:00

Realista24 írta:Ennél többet ok sem tudtak volna tenni mivel piro nem vihető be. Előkep lehetett volna egész stadionos talán de igy legalabb nyugodtan tudtam szemből fotózni :Đ
Látom ott voltál, akkor gyors kérdés. Mi a franc volt az a síp, amit végig fújt a közönség, ha a Wolfsburgnál volt a labda? Bevitte magával egy csoport, és ők nyomták, vagy a stadionban osztották, vagy hogy volt ez? A vuvuzela ehhez képest semmi volt komolyan.. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 16:55

Berti írta:
hunmadridista írta:Amúgy brutális, hogy a közönség mit lenyomott tegnap...hideg rázott a tv előtt...csípném ha mindig ilyen katlant tudnánk csinálni :salute:
Bilbaoban egy sima bajnokin ez megy. :mrgreen:
Viccet félretéve, nem igazán jutott eszembe olyan alkalom, amikor ennyire támogatta volna a stadion a játékosokat. Le a kalappal.
Mi lett volna, ha még egy Ultra Sur is ott feszített volna a kapu hátánál. :D
Ennél többet ok sem tudtak volna tenni mivel piro nem vihető be. Előkep lehetett volna egész stadionos talán de igy legalabb nyugodtan tudtam szemből fotózni :Đ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 13., szerda 15:31

hunmadridista írta:Amúgy brutális, hogy a közönség mit lenyomott tegnap...hideg rázott a tv előtt...csípném ha mindig ilyen katlant tudnánk csinálni :salute:
Bilbaoban egy sima bajnokin ez megy. :mrgreen:
Viccet félretéve, nem igazán jutott eszembe olyan alkalom, amikor ennyire támogatta volna a stadion a játékosokat. Le a kalappal.
Mi lett volna, ha még egy Ultra Sur is ott feszített volna a kapu hátánál. :D

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. április 13., szerda 14:27

Amúgy brutális, hogy a közönség mit lenyomott tegnap...hideg rázott a tv előtt...csípném ha mindig ilyen katlant tudnánk csinálni :salute:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 14:24

dzsi91 írta:Igazából az idegenben lőtt gól még védhető, de ha egy párharc nem dől el 180 perc alatt, akkor abban az utsó fél óra ráadásban ne legyen már idegenben lőtt gól, az tiszta szopás a hazai csapatnak, kapnak 1 gólt és akkor rúgjál 2őt 20 vagy 15 vagy 10 perc alatt...
Na mondjuk ezen lehetne változtatni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 14:17

Igazából az idegenben lőtt gól még védhető, de ha egy párharc nem dől el 180 perc alatt, akkor abban az utsó fél óra ráadásban ne legyen már idegenben lőtt gól, az tiszta szopás a hazai csapatnak, kapnak 1 gólt és akkor rúgjál 2őt 20 vagy 15 vagy 10 perc alatt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 14:11

de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van. :hmmm:
Hát pedig sokszor szentsègeltem mikor megoltèk a focit,hogy majd akkor a tiziket jobban birják idegekkel.Sokszor be is jott nekik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 13., szerda 14:07

Toti írta:de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van. :hmmm:
Nézd vissza a 2003-as bl döntőt. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 14:05

morientes írta:
Idegenbeli gól szabályt el kellene törölni. Amennyire izgalmassá tud tenni egy párharcot, pont annyira el is tudja rontani. Miért ér többet egy hazai 2-0, mint egy 3-1? Faszság.
Ezt annak idejèn azèrt vezettèk be,mivel ugy is igènybe vannak vève a futballisták a rengeteg meccs miatt,hogy minèl kevesebb legyen a hosszabbitásos meccs,valamint sok csapat,(foleg az olaszok ugye),kifejezetten erre játszottak.
Meg a tizenegyesekre.
Magyarán nem voltak rákènyszeritve hogy eldontsèk.
de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van. :hmmm:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 14:01

Idegenbeli gól szabályt el kellene törölni. Amennyire izgalmassá tud tenni egy párharcot, pont annyira el is tudja rontani. Miért ér többet egy hazai 2-0, mint egy 3-1? Faszság.
Ezt annak idejèn azèrt vezettèk be,mivel ugy is igènybe vannak vève a futballisták a rengeteg meccs miatt,hogy minèl kevesebb legyen a hosszabbitásos meccs,valamint sok csapat,(foleg az olaszok ugye),kifejezetten erre játszottak.
Meg a tizenegyesekre.
Magyarán nem voltak rákènyszeritve hogy eldontsèk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 13., szerda 13:42

morientes írta:
Szerintem te valamit nagyon félreértettél. :lol:
Nem èrtettelek fèlre.Ha tegnap "talál" egy golt a Wolfsburg,akkor simán találunk mèg egyet mi is.Annyival jobbak voltunk.Ès ezt most nem a gyozelmi mámor mondatja velem.Ez volt tegnap a realitás :)
Szerintem nem konkrétan a tegnapi meccsre mondta csabi, hanem úgy általánosságban. Idegenbeli gól szabályt el kellene törölni. Amennyire izgalmassá tud tenni egy párharcot, pont annyira el is tudja rontani. Miért ér többet egy hazai 2-0, mint egy 3-1? Faszság.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 13:38

Nem èrtettelek fèlre.Ha tegnap "talál" egy golt a Wolfsburg,akkor simán találunk mèg egyet mi is.Annyival jobbak voltunk.Ès ezt most nem a gyozelmi mámor mondatja velem.Ez volt tegnap a realitás :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 13:17

rashidm írta:
csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?
Nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 13:01

Pár gondolat a tegnapi meccs kapcsán.

Kezdjük a kapuból Navas azt amit kellet megfogta de hálisten nem is nagyon volt dolga.
Köszönhetően Ramos és Pepe fejjátékának ha meg is akart indulni a wolfsburg egy indítással azt folyton lekapcsolták.

Carvajal-az első 2 golban benne volt...az első ugye remek labdaszerzés a félpályánál megindulás beadás Cr érkezett gól...2. gól előtt is ugyanez volt csak ott kifejelték CR elől. Igy Kroos beadta és ott érkezett CR.
De amugyis remekül zárt vissza mikor feljött..azonnal sprintelt hátra rengeteget futott...és remekül támadtak le elöl Baleval az első 30 percebn főként.
Marcelo-Az hogy Ronaldoval és főként Benzemával voltak a bal oldalt nagyon tetszettős volt...rengeteg labdát szerzet folyton uton volt ő is..és esélyt sem hagytak a kontrara avgy ha próbálkoztak is azonnal spirntelt hátra hogy segítsen, Ez kell.

Casemiro-Végig ment mint egy pittbull..okosan játszott nem hagyott maga mögött bejátszható területeket..mindig jó helyen volt ami a rengeteg futásnak köszönhető...Tetszett ahogy ez a 3mas mozgott...végig közel egymáshoz és már a félpályán tul is letámadtak.
Modric-lehet mostanában nem volt a csucson de a tegnapi nekem tetszett..remek megindulások jó cselek...mozgatta a csapatot..sok futás és ésszel játszott mint mindig. szabadrugás kiharcolása pedig tényleg szép volt ahogy visszatámadott majd 2mp alatt meg is indult vele..ott kellett az a fault...CR meg is lepődtem hogy belőtte :lol:
Kroos...először is végre jó szögletei voltak...amugy pedig hozta amit kell...nem látványos amit csinál de hasznos...sok pontos passz...és legtöbbször ő indittta el a kp-n a letámadást...valahogy igy nézett ki.

Modric-----------Casemiro
Kroos

De Kroos és Modric sokat cserélgették a helyüket...amit hiányolok még tőle az az agresszivitás..mintha nem akarna ütköznivagy nemtom.

Bale-Nem ez volt a legjobb meccse de amikor szépen megcsinálta magának a helyet valahogy mindig az utolso passz vagy lövés lett rossz...amugy ő is rengetegett melózott végre. nem a tavalyi bale az biztos...visszazár letámad nekem tetszett ez a része mindenképp.
Benzema-lőhetet volna gólt de most nemjött össze amugy tetszett hogy ő volt kint többet a jobb oldalon jobban meg is tartaja meg 1v1 ben is jobb mint mostanában CR plusz veszélyesek voltak a befele való megindulásai 2 gólt is lőhetett volna igy ha pontosabb...CR középen elvitte az emebrt hogy legyen hely neki.
Ez a MArcelo CR Benzema 3mas ott a jobb oldal brutál jó.
Mezőnyben is hasznos volt ez hiányzott már nagyon. Sok labdát megtartott stb.
CR-Nincs rá szó honnan jött vissza a pali...Az ahogyan a meccs eleje óta buzditotta a közönséget plusz a társakat nagyon tetszett. Az egész meccsen nagyon akart és higgadt maradt a megfelelő pillanatokban ez hiányzott az első félévben. Le a kalappal előtte...Ja és szabadrugásgólt lőtt...else hiszem :ozil:

Wolfsburg- a kntráikat kinyirta hogy a 30.percben lejött Draxler talán ő még lehett volna veszélyes a kapura.
amugy semmi ...nem hagytuk őket érvényesülni.

Zidane-jó cserék-mondjuk Jesé engem felbaszott mikor CRnek kellett szolnia hogy ugyan barátom a friss lábaiddal menj már az emebr után :-@
Varane kellett..hiszen egyből jöttek az ivelgetések.
ahogyan elbaszta az első meccset a mester ezt ugy ette jóvá..rendbe rakta a fiukat fejben.

Közönség: :salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 12:20

morientes írta:
Mindenkinek jár a pacsi a clasico meg ez a meccs hatalmas energiákat szabadíthat fel a csapatban... Elődöntőbe mindenképpen a barcát szeretném ha ott lesznek,ha nem akkor meg a bayernt...
Mièrt?Hadd jojjon csak a city,nekunk fekszik a dolog,a barca,atma,bayern trio meg hadd játsza le egymással.Mert koránt sem biztos hogy a barca megy tovább.A bayern szerintem már naggyábol ott van.
Amugy meg,haggyuk már hogy mikor cserèlt,meg kèson cserèlt,ettol perfectebb meccset kb nem igen tudtak volna lehozni.

Mert az elmúlt évek során azt tapasztaltam,hogy ez a csapat a nagy meccsekre tud igazán felpörögni... Az Underdogok vagy csak simán ellenünk esélytelenként kikiálltottak ellen meg rendre betlizünk.Akkor voltunk a legközelebb vagy jutottunk a döntőbe ha az überbayernt kaptuk.

Nem nekünk valók ezek a dortmund juve city féle lesajnált meglepetés csapatok.A barca és a bayern játéka viszont nagyon fekszik nekünk (persze csak ha a megfelelő taktikát használjuk)...

Nyilván nem dőlök a kardomba,ha egy city vagy egy benfica jön a 4 között, de a barca Real bayern trióból mi vagyunk azok akik képesek kiesni ilyen csapatok ellen és tálcán kínálni a lehetőséget egy újabb bl győzelemre a másik kettőnek... Szóval én a Barcát szeretném,van még mit törleszteni és mivel nem látok nagy erőviszonybeli különbségeket a mentális fór nálunk a 3 gigász közül...ha barcáék netán kiesnek akkor jöjjenek Guardioláék, az atleticoval meg kínlódjon más, max majd ha nagyon muszáj a döntőben Ramos fejel nekik még1et...De az Atletico az a csapat amit semmiképpen sem szeretnék kapni az elődöntőben, egyrészt jó lenne focimeccset nézni egy bl elődöntőben másrészt herótom van tőlük harmadrészt Szerintem Zizunak még nagy falat ez a barbárfoci, majd jövőre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 12:14

Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.

De az isten szerelmère,nem talált!Sansza se nagyon volt.De ha esetleg mèg is,verunk mèg egyet.
Én arra írtam ezt,hogy a 2-0 milyen nagy előny.
Nem a csapatra. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 12:04

miro írta: Továbbjutottunk a Wolfsburg ellen. Ettől tényleg nem kell,ez alap volt és kész.
Sokszor az alap és kötelező a legnehezebb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 12:02

Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
De az isten szerelmère,nem talált!Sansza se nagyon volt.De ha esetleg mèg is,verunk mèg egyet.
de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
Szerintem meg,ha hasra nem is kell,de mindenkèppen megsuvegelendo az a fajta mentalitás,amit kivittek a pályára.EZ a real madrid,nem a multheti.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: