OFF
Re: OFF
Győr és Fidesz bebizonyította, hogy ebben az országban bármit lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nálam 5.eseknél nincs telózás.
Készítettem egy tároló dobozt, reggel első óra előtt beleteszik a telókat, bezárom, 6.óra után kinyitom, vihetik.
Se órán se szünetekben nem telóznak.
Nem kell ide rendelet, csak elhatározás a pedagógusok részéről. Nálunk is kevesen csináljuk ezt, mert nem akarnak még ezzel is bajlódni.
Ami érdekes, hogy ezt megmondtam első szülőin hogy így lesz, egy szülő sem problémázott.
Ha valamilyen feladathoz kell, akkor a adott szaktanár viszi a kulcsot és odaadja nekik a feladathoz a telókat.
Készítettem egy tároló dobozt, reggel első óra előtt beleteszik a telókat, bezárom, 6.óra után kinyitom, vihetik.
Se órán se szünetekben nem telóznak.
Nem kell ide rendelet, csak elhatározás a pedagógusok részéről. Nálunk is kevesen csináljuk ezt, mert nem akarnak még ezzel is bajlódni.
Ami érdekes, hogy ezt megmondtam első szülőin hogy így lesz, egy szülő sem problémázott.
Ha valamilyen feladathoz kell, akkor a adott szaktanár viszi a kulcsot és odaadja nekik a feladathoz a telókat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze, tiltsunk meg mindent, ami felé megy a világ és amiben élünk.kiserik írta:Sajnos nem sok intézményt ismerek, ahol minden gyereknek biztosítanak személyre szóló, korlátozott, csak oktatási célra használható okos eszközt. Nem táblát. Tabletet. Csak úgy működhet az oktatás informatikai fejlődése.___Samy___ írta:
Biztositva lesz, mint ahogy eddig is.
R24: ez részlet kérdés, de én továbbra is tiltásról beszélek. Bemegy leteszi, kimegy felveszi, de az iskola területén, szünetben, lyukas órán tilos előszedni a saját okos kütyüket. Csak egy rendelet lenne az egész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sajnos nem sok intézményt ismerek, ahol minden gyereknek biztosítanak személyre szóló, korlátozott, csak oktatási célra használható okos eszközt. Nem táblát. Tabletet. Csak úgy működhet az oktatás informatikai fejlődése.___Samy___ írta:Biztositva lesz, mint ahogy eddig is.Ehhez viszont biztosítani kell speciális eszközöket. Máshogy nem kivitelezhető.
R24: ez részlet kérdés, de én továbbra is tiltásról beszélek. Bemegy leteszi, kimegy felveszi, de az iskola területén, szünetben, lyukas órán tilos előszedni a saját okos kütyüket. Csak egy rendelet lenne az egész.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Biztositva lesz, mint ahogy eddig is.Ehhez viszont biztosítani kell speciális eszközöket. Máshogy nem kivitelezhető.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sehol, és ez így is működik rengeteg helyen. Te teljes tiltásról írtál, most csak korlátozásról.Fejlett országokban mégis kezdik bevezetni ezeket a tiltásokat. Nem tudnak koncentrálni a gyerekek, ha folyamatosan ezek a kütyük foglalkoztatják őket. Betiltásra példa: elmegy suliba a gyerkőc, lerakja a zárt, felügyelt szekrénykényébe a telefont, majd tanítás végeztével felveszi azt és megy dolgára. Minden másra ott az iskola és a pedagógus, akinek van elérhetősége, telefonja. Hol itt a probléma?
.Nagyon szívesen vendégül látlak, ha gondolod itt, Magyarországon, az elmaradott régiókban. Meglepődnél, hogy ez nem India. Persze erről szeret hallgatni mindenki, de ez is része az országnak, még pedig nem is kicsi. A közmunkán kívül szinte nincs semmilyen munkalehetőség az viszont minden, csak nem munka. Mindenkit fel kell venni, senkit nem lehet elbocsátani az általad felhozott számok miatt. Csak hogy értsük miről beszélek, 500Ft-os órabérért tudok dolgoztatni segédmunkásokat, 800Ft-os órabérért szakmunkást
Minden országnak, mindig lesz elmaradott része, legyen bárki a kormányon, szárnyaljon bármennyire a gazdaság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha már így a szakterületemre tévedtünk a munkanélküliségi ráta a világ egyik legfélreértettebb gazdasági mutatója. A gazdaságilag aktívakhiz viszonyítja a foglalkoztatottak számát, gazdaságilag aktív pedig az aki dolgozó korban van és dolgozik vagy aktívan munkát keres. Magyarország valós problémája (nem új, rendszerváltás óta végig) nem a munkanélküliség, hanem a gazdaságilag inaktívak aránya. Más szóval a társadalom széles rétegei azt is feladták hogy egyáltalán eljárjanak interjúra, így bár szépen mutat hogy a munkanélküliségi rátában nincsenek benne, sokkal nagyobb társadalmi problémát okoznak.Realista24 írta:Munkanélküliség? Évek óta folyamatosan csökken, majdnem minden hónapban rekordot dönt az alacsonyságával. Inkább munkahely hiány van, túlhúzott fizetések szakképzetlen arcoknak.kiserik írta:
Ezzel csak az a baj, hogy nem élhet az értelmiség ilyen önző életet. Én személy szerint ilyen jól még egyik kormánnyal sem jártam. Engedik a szürke gazdaságot, nem turkálnak a zsebedben, amíg csöndben vagy. Jól megy sorom, megengedhetem a magánkórházat, magániskolát, stb. De közben látom azt, hogy mi történik a nem szűk környezetemben is: kistelepülések elnéptelenedése (elkisebbségesedése), munkanélküliség, éhezés, nyomor, analfabétizmus, kilátástalanság, bözsi utalványok, ajándék krumplik, az emberek totális hülyének nézése, hogy csak párat említsek.
Éhezés, nyomor? Miről beszélünk? Indiáról vagy Magyarországról?
Fejlett országokban mégis kezdik bevezetni ezeket a tiltásokat. Nem tudnak koncentrálni a gyerekek, ha folyamatosan ezek a kütyük foglalkoztatják őket. Betiltásra példa: elmegy suliba a gyerkőc, lerakja a zárt, felügyelt szekrénykényébe a telefont, majd tanítás végeztével felveszi azt és megy dolgára. Minden másra ott az iskola és a pedagógus, akinek van elérhetősége, telefonja. Hol itt a probléma?Realista24 írta:Megtiltod ezeket, felveszi az okos órát. Illetve maga a világ annyira el van korcsosulva, hogy én sem fogom sehova elengedni a gyereket úgy, hogy ne tudjam elérni 1 percen belül vagy ő engem, ha baj van. Szóval én személy szerint hülyeségnek tartanék ilyen intézkedést.Sok igazság van abban amit írsz, elkorcsosult a világ és lassan megérik a pusztulásra, de azért egy iránymutatást adhatna a kormány, például a mobiltelefonok, tabletek betiltása az iskolák területén. A tantervek elavultak. Ezen is nekik kellene változtatni.
Általában!Arra pedig, hogy mennyire nem igaz, amit írtam az 1-et egyféleképpen, kicsit lejjebb szakmabeli társunk (kicsit túlzó ez a társunk, de most nézzük el neki a "sötét" oldali nézeteit ) is írta, had idézzem:
Nagyon szívesen vendégül látlak, ha gondolod itt, Magyarországon, az elmaradott régiókban. Meglepődnél, hogy ez nem India. Persze erről szeret hallgatni mindenki, de ez is része az országnak, még pedig nem is kicsi. A közmunkán kívül szinte nincs semmilyen munkalehetőség az viszont minden, csak nem munka. Mindenkit fel kell venni, senkit nem lehet elbocsátani az általad felhozott számok miatt. Csak hogy értsük miről beszélek, 500Ft-os órabérért tudok dolgoztatni segédmunkásokat, 800Ft-os órabérért szakmunkást.Realista24 írta:Munkanélküliség? Évek óta folyamatosan csökken, majdnem minden hónapban rekordot dönt az alacsonyságával. Inkább munkahely hiány van, túlhúzott fizetések szakképzetlen arcoknak.kiserik írta:
Ezzel csak az a baj, hogy nem élhet az értelmiség ilyen önző életet. Én személy szerint ilyen jól még egyik kormánnyal sem jártam. Engedik a szürke gazdaságot, nem turkálnak a zsebedben, amíg csöndben vagy. Jól megy sorom, megengedhetem a magánkórházat, magániskolát, stb. De közben látom azt, hogy mi történik a nem szűk környezetemben is: kistelepülések elnéptelenedése (elkisebbségesedése), munkanélküliség, éhezés, nyomor, analfabétizmus, kilátástalanság, bözsi utalványok, ajándék krumplik, az emberek totális hülyének nézése, hogy csak párat említsek.
Ehhez viszont biztosítani kell speciális eszközöket. Máshogy nem kivitelezhető.___Samy___ írta:Ez nem fog menni, hiszen már a tanítás is ilyen eszközök igénybevételével történik (tabletek, interaktív táblák, okos táblák, stb.) Ráadásul a minap hallottam a rádióban, hogy a közeljövőben már a dolgozatokat is saját eszközökön fogják írni a tanulók.Sok igazság van abban amit írsz, elkorcsosult a világ és lassan megérik a pusztulásra, de azért egy iránymutatást adhatna a kormány, például a mobiltelefonok, tabletek betiltása az iskolák területén.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Ez nem fog menni, hiszen már a tanítás is ilyen eszközök igénybevételével történik (tabletek, interaktív táblák, okos táblák, stb.) Ráadásul a minap hallottam a rádióban, hogy a közeljövőben már a dolgozatokat is saját eszközökön fogják írni a tanulók.Sok igazság van abban amit írsz, elkorcsosult a világ és lassan megérik a pusztulásra, de azért egy iránymutatást adhatna a kormány, például a mobiltelefonok, tabletek betiltása az iskolák területén.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Munkanélküliség? Évek óta folyamatosan csökken, majdnem minden hónapban rekordot dönt az alacsonyságával. Inkább munkahely hiány van, túlhúzott fizetések szakképzetlen arcoknak.kiserik írta:Ezzel csak az a baj, hogy nem élhet az értelmiség ilyen önző életet. Én személy szerint ilyen jól még egyik kormánnyal sem jártam. Engedik a szürke gazdaságot, nem turkálnak a zsebedben, amíg csöndben vagy. Jól megy sorom, megengedhetem a magánkórházat, magániskolát, stb. De közben látom azt, hogy mi történik a nem szűk környezetemben is: kistelepülések elnéptelenedése (elkisebbségesedése), munkanélküliség, éhezés, nyomor, analfabétizmus, kilátástalanság, bözsi utalványok, ajándék krumplik, az emberek totális hülyének nézése, hogy csak párat említsek.Realista24 írta:
De ha megnézed, az egészet úgy is kezdtem, hogy ki mit tapasztalt a saját bőrén. Nem politizálni akarok, mert egyrészt nem értek hozzá, butának tartom magam a témában, másrészt egyik pártot sem szeretem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megtiltod ezeket, felveszi az okos órát. Illetve maga a világ annyira el van korcsosulva, hogy én sem fogom sehova elengedni a gyereket úgy, hogy ne tudjam elérni 1 percen belül vagy ő engem, ha baj van. Szóval én személy szerint hülyeségnek tartanék ilyen intézkedést.Sok igazság van abban amit írsz, elkorcsosult a világ és lassan megérik a pusztulásra, de azért egy iránymutatást adhatna a kormány, például a mobiltelefonok, tabletek betiltása az iskolák területén. A tantervek elavultak. Ezen is nekik kellene változtatni.
Általában!Arra pedig, hogy mennyire nem igaz, amit írtam az 1-et egyféleképpen, kicsit lejjebb szakmabeli társunk (kicsit túlzó ez a társunk, de most nézzük el neki a "sötét" oldali nézeteit ) is írta, had idézzem:csababarca írta: tankönyvet meg központi szinten kiadják, hogy miből rendelhet a tanár (általában 1 van 1 tantárgyhoz megadva, sejthető milyen kiadó...), de éljen a tanítás szabadsága.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezzel csak az a baj, hogy nem élhet az értelmiség ilyen önző életet. Én személy szerint ilyen jól még egyik kormánnyal sem jártam. Engedik a szürke gazdaságot, nem turkálnak a zsebedben, amíg csöndben vagy. Jól megy sorom, megengedhetem a magánkórházat, magániskolát, stb. De közben látom azt, hogy mi történik a nem szűk környezetemben is: kistelepülések elnéptelenedése (elkisebbségesedése), munkanélküliség, éhezés, nyomor, analfabétizmus, kilátástalanság, bözsi utalványok, ajándék krumplik, az emberek totális hülyének nézése, hogy csak párat említsek.Realista24 írta:
De ha megnézed, az egészet úgy is kezdtem, hogy ki mit tapasztalt a saját bőrén. Nem politizálni akarok, mert egyrészt nem értek hozzá, butának tartom magam a témában, másrészt egyik pártot sem szeretem.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Senki nem írta, hogy 2009-ben nem estek vissza a régió országai. A hatásokról van szó. Az akkori gazdasági vezetés kijelentése szerint minket nem érintenek a gazdasági nehézségek, egy évre rá meg az IMF gyors mentőöve nélkül MO államcsődöt jelenthet. Az ország külső eladósodottsága az egekben. Az alapkamat az egekben, ez egyrészt magas adósságfinanszírozási tehert jelent, másrészt jelentősen túlértékeli a forintot, ami előrevetíti az. ún. devizahitel-válságot is. Ez volt MO és messze nem ez volt Csehország.BlancoMark írta:
Abban azt állítottad, hogy csak minket érintett a válság, én meg ezt megcáfoltam egy megcáfolhatatlan statisztikával. Senki nem írta, hogy a cseheket nagyobb mértékben érte a válság mint minket, hanem hogy bizony szignifikáns visszaesést mutatnak a számok náluk is.
Kiragadsz egy változást jelölő számot, de nem nézed a bázist. A valóságban MO a régiónak megfelelő fejlődő pályán futott, még egy kicsit jobbat is mint pl. az általad példának hozott csehek. Aztán 2004-ben elkezdődött a régiós leszakadás. Valójában a magyar gazdaság már 2007-ben is recesszióban volt, csak trükkök százaival kikönyvelték nullára.
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, konkrét adatok, GDP:
ÉV -- HUN CZK SVK
2000 4,2 (4,3) [1,2]
2001 3,8 (2,9) [3,3]
2002 4,5 (1,7) [4,5]
2003 3,8 (3,6) [5,4]
2004 5,0 (4,9) [5,3]
2005 4,4 (6,5) [6,8]
2006 3,9 (6,9) [8,5]
2007 0,4 (5,6) [10,8]
2008 0,9 (2,7) [5,6]
2009 -6,6 (-4,8) [-5,4]
De még ezek az adatok id idézőjelbe tehetőek, ha azt nézzük melyik ország miből finanszírozta a növekedését. A cseh államadósság nem növekedett, a szlovákot meg egyenesen ledolgozták 30 százalék alá a válság évére forudulva. Magyarországon meg nagyságrednileg GDP arányosan 2,5-3 százalékponttal növekedett. Évente. Nullás vagy akozeli gazdasági fejlődésnél. Olcsó nemzetközi pénzbőség idején, gazdasági boom idején.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sok ilyen kellene még, és idáig is sok ilyen kellett volna, hogy ne kényelmesedjenek el. Az elmúlt szűk másfél évtizedben annyit érezhettek a fideszen belül, hogy itthon minden arannyá válik amihez hozzányúlnak. Kínosan elkényelmesedtek mostanra, ez a pofon jót fog tenni nekik. És ha ők visszább vesznek a pofátlanságból, az nekünk csak jó.Egyébként szerintem ez pont akkora kisebb de jelentős pofon a Fidesznek, hogy a következő parlamentire összekapják magukat és behúzzák megint.
Egyetlen bánatom, hogy Gery Xmas mögött ott vigyorgott a hibbant néró is. Nagy kár, hogy ő is kell ehhez, de ez van.
0. lépésnek jó, hogy kirakták Borkait. Ez kötelező volt, azért hogy nem kellett rá sokat várni, jár a keksz. Lesz még munka bőven. A kampánycsapatot is meg lehetne ritkítani, a jobboldali médiának is magába kell néznie, és a kiöregedett lepocakosodot ősfideszeseknek is lassan el kell gondolkozniuk azon mennyire képesek megszólítani a fiatalabb szavazókat. Látszólag nem nagyon, ami nem baj. Viszont ha ezt nem ismerik fel, az már baj. Az oszlopok maradhatnak, de nagyjának lassan háttérbe kellene vonulni és átadni a stafétát.
És remélem Kari és csapata is kibulizta magát, mert nem kiélvezni kell a következő 5 évet, hanem jobbat letenni, mint Tarlós, ugyanis ezért kapta meg a bizalmat. Azt hiszem lesz feladat bőven, a vasárnapi győzelemhez sok irányból kellett sok kéz munkája. Remélem megoldják hogy a végén megmaradjon a káposzta.
Sok igazság van abban amit írsz, elkorcsosult a világ és lassan megérik a pusztulásra, de azért egy iránymutatást adhatna a kormány, például a mobiltelefonok, tabletek betiltása az iskolák területén. A tantervek elavultak. Ezen is nekik kellene változtatni. Arra pedig, hogy mennyire nem igaz, amit írtam az 1-et egyféleképpen, kicsit lejjebb szakmabeli társunk (kicsit túlzó ez a társunk, de most nézzük el neki a "sötét" oldali nézeteit ) is írta, had idézzem:Realista24 írta:Ezért mondom, hogy nem a mindenkori vezetés a hibás ezért, hanem a világ korcsosulása.___Samy___ írta: Ez teljesen jogos. Viszont a gyereknek sem az az első már, hogy minden rendben legyen a suliban. Linkeskednek, nyomják a telefon, a fészbukot. Semmi más nem lényeg nekik. Tisztelet a kivételeknek.
Ráadásul annak idején közéjük is lehetett csapni, most már akkor is hívják anyucit, hogy felemeled a hangod.
Párszor visszagondoltam, hogy amiket mi megcsináltunk....
Érdemes megfigyelni azt is, hogy hogyan alakult a végzettségek megítélése kis hazánkban. A "butákból és hátrányos helyzetűekből csináljunk szakmunkást" hozzáállástól lassan eljutottunk oda, hogy minden jöttmentnek érettségit kell adni, így mára ez már semmit nem ér, és majdnem ez a helyzet a diplomával is. Egyszerűen röhejes, hogy milyen "felkészült szakemberek" kaphatnak hazánkban diplomát, hogy az idegen nyelvi cirkuszról már ne is beszéljünk. Én 2003-ban szereztem az első diplomámat, majd 2011-ben a következőt. Összehasonlíthatatlan volt a kettő rendszer, követelmény és következmény szinten.csababarca írta: tankönyvet meg központi szinten kiadják, hogy miből rendelhet a tanár (általában 1 van 1 tantárgyhoz megadva, sejthető milyen kiadó...), de éljen a tanítás szabadsága.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Azt azert ne felejtsuk el, hogy a valsagbol nem a megmento, glorias Orban hozta ki egymaga az orszagot, hanem a jobboldal altal demonizalt, libas Bajnai kezdte el az egesz folyamatot. Aztan Orbanek szepen learattak minden babert ezzel kapcsolatban is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, csapongtak a gondolatok közben, de összességében a mondandóm lényege az, hogy a régiót és a lehetőségeket tekintve nem vagyunk rossz és kilátástalan helyzetben, mint sokan gondolják és írják. Bár továbbra is tartom, hogy ezek többsége csak birkaeffektust követ és jó része élete első szavazásán van vagy lesz túl. Az összehasonlítási alapjuk meg annyi, hogy meghallgatták az ősszoci vagy ősnarancs történeteket.Halfkey írta: Értem hogy nem azt akarsz, de azért ha visszaolvasod több kijelentés úgy jön át
Szerintem egyébként a buborékok amikben élünk nagyon érdekesek. Én felsővégzettségű, multinál dolgozó világban és nemzetközi üzletben élem mindennapjaim (barátok, ismerősök) és teljesen megdöbbentő mennyire más mint a szüleim egyéni vállalkozó világa, a távolabbi családról és azon keresztül szerzett ismerősök meg főleg. És itt most nem is arra gondolok hogy politika, hanem olyan alap dolgokra mint a rasszizmus, homoszexualitás megítélése (amiből pedig van a családban).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Értem hogy nem azt akarsz, de azért ha visszaolvasod több kijelentés úgy jön át
Szerintem egyébként a buborékok amikben élünk nagyon érdekesek. Én felsővégzettségű, multinál dolgozó világban és nemzetközi üzletben élem mindennapjaim (barátok, ismerősök) és teljesen megdöbbentő mennyire más mint a szüleim egyéni vállalkozó világa, anyám iskolaigazgatóként, a távolabbi családról és azon keresztül szerzett ismerősök meg főleg. És itt most nem is arra gondolok hogy politika, hanem olyan alap dolgokra mint a rasszizmus, homoszexualitás megítélése (amiből pedig van a családban).
Szerintem egyébként a buborékok amikben élünk nagyon érdekesek. Én felsővégzettségű, multinál dolgozó világban és nemzetközi üzletben élem mindennapjaim (barátok, ismerősök) és teljesen megdöbbentő mennyire más mint a szüleim egyéni vállalkozó világa, anyám iskolaigazgatóként, a távolabbi családról és azon keresztül szerzett ismerősök meg főleg. És itt most nem is arra gondolok hogy politika, hanem olyan alap dolgokra mint a rasszizmus, homoszexualitás megítélése (amiből pedig van a családban).
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Igazából nagyon sokszor felmerül, hogy a gyerekek már nem olyanok mint régen, nem érdekli őket a suli stb, stb.
Igen, a világ megváltozott, ezért a gyerekek is megváltoztak. Sokkal több információ, inger éri őket. Ezért nehezebb is őket lefoglalni, megragadni a figyelmüket. Mások az igényeik, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Viszont az oktatás ugyanott tart mint 30-40 évvel ezelőtt. Ugyanazt a száraz anyagot próbálják lenyomni a torkukon. A tanárok meg siránkoznak, hogy a gyerekek már nem figyelnek rájuk... hát persze, hogy nem, ha úgy próbálnak tanítani, mint 20 évvel ezelőtt. Tisztelet a kivételnek, mert most is vannak nagyon jó tanárok, akik megpróbálnak újítani, de őket is sokszor inkább elnyomni próbálják, mint követni.
Igen, a világ megváltozott, ezért a gyerekek is megváltoztak. Sokkal több információ, inger éri őket. Ezért nehezebb is őket lefoglalni, megragadni a figyelmüket. Mások az igényeik, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Viszont az oktatás ugyanott tart mint 30-40 évvel ezelőtt. Ugyanazt a száraz anyagot próbálják lenyomni a torkukon. A tanárok meg siránkoznak, hogy a gyerekek már nem figyelnek rájuk... hát persze, hogy nem, ha úgy próbálnak tanítani, mint 20 évvel ezelőtt. Tisztelet a kivételnek, mert most is vannak nagyon jó tanárok, akik megpróbálnak újítani, de őket is sokszor inkább elnyomni próbálják, mint követni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ha megnézed, az egészet úgy is kezdtem, hogy ki mit tapasztalt a saját bőrén. Nem politizálni akarok, mert egyrészt nem értek hozzá, butának tartom magam a témában, másrészt egyik pártot sem szeretem.Halfkey írta: Bármi további kérdésbe belemenés nélkül, Realista ha te a te környezetedet alapul véve ítéled meg a világot és a ‘grafikonokra nem vagy kíváncsi’, azzal nem lehet mit kezdetni. Az én közvetlem környezetem mást tapasztal és máshogy éli ezt meg, pedig én is azóta dolgozom, nálunk is van és gondolom sok embernél egy raklap gyerek, stb. Ezért jó a dolgok valamilyen statisztikai alapra helyezése különben arról aztán lehet beszélgetni hogy a Realista família hogy éli meg az elmúlt X évet de gondolom azt te is belátod hogy ez nem reprezentatív.
Egyébként szerintem ez pont akkora kisebb de jelentős pofon a Fidesznek, hogy a következő parlamentire összekapják magukat és behúzzák megint.
És nem Realista família, hanem elég bő környezet, de ez még mindig valóban nem reprezentatív, de itt vissza is kanyarodok az első mondatomhoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema