Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 1., kedd 14:21

flori írta: Szerintem egyáltalán nem pénz kérdése a nyár. Tavaly Perez kiperkált volna 180-at Mbappéért. Van ott lóvé, kérdés kiket akarnak a csapatba.
Ja, akkor félreértettem, hogy "el kell engedni". Azt hittem a pénzre gondoltál..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 1., kedd 14:07

Szerintem egyáltalán nem pénz kérdése a nyár. Tavaly Perez kiperkált volna 180-at Mbappéért. Van ott lóvé, kérdés kiket akarnak a csapatba.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 1., kedd 14:04

Pad'em írta: Bale-nél és Iscónál az bruttó amit írsz. Jovic is bruttó 10 körül kap. Számításaim szerint a három lejáróval nagyjából 65M bruttó fizu szabadul fel, ha még mellécsapnánk Jovicsot meg Marianót az még plusz bruttó 16-18M euróban, ergó Mbappé és Haaland bérét ez nagyjából fedezné, feltéve ha mindkettő gross €40-50M keresne kb.
Lehet a rossz bild-et néztem :lol: :lol: , viszont akkor bruttó és nem nettó 70 körül igen.. De most kerestem máshol is, ez már egy jobbnak tűnik, itt Béla-Hazard bruttó 28/fő, de Alaba is 22,5 (ami jogos), de az meg az előzőnél is kb. ennyi volt..

De basszus Hazard bruttó 28-át sem indokolja semmi. Igazából ő, Bale, Marci meg Isco 90m brutto.. Jó lenne ha ő is menne.. Szóval szerintem lenne pénz..

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 1., kedd 13:56

Endricknek még 2 és fél éve van nőni. Kíváncsi vagyok 1,73-ről mennyit nyúlik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 13:53

hehetheoriginal írta: minden attol fugg, hogy Remy mit gondol a temarol :mrgreen:
Endrickről is az ő eye-testjét várom igazán.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 1., kedd 13:40

minden attol fugg, hogy Remy mit gondol a temarol :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 13:34

flori írta: Muszáj behúzni őt is, fixen nem fog 23-ig várni a váltással. Évekig siratjuk majd.
Ezt már többetektől olvastam, miért olyan biztos ez? 21 éves, igazából bőven ráér, ha meg tényleg mi vagyunk az álma, akkor pláne nem értem miért ne lenne el még egy évet a Dortmundban, hogy aztán átvehesse Benzema helyét.

Amúgy nem aggódom. Gatto megírta, hogy júliusban hivatalos lesz, hogy jön, szóval easy :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 1., kedd 13:29

Pad'em írta:
Haalandot ugyanúgy írják továbbra is, nem hinném hogy off. De, hogy 2023-ban akarnánk inkább viszont sanszosan igaz lehet.
Csak írnod kellett. :lol:

Manchester City are aware that Erling Haaland prefers to join Real Madrid, but they will do everything to try to change his mind and convince him to join them. @SamLee

Muszáj behúzni őt is, fixen nem fog 23-ig várni a váltással. Évekig siratjuk majd.

Vagy ugye bevárjuk Endrick mestert. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 13:28

raul 4 ever írta: Az internet szerint nyártól felszabadul:
-Bale net 30
-M12 net 13
-Isco net 11 fizuja.

Ha még valahogy kisöpörjük: Jovic (aki nettó8!!!! (édesanyám)) és Mariano együtt több mint 13, ami felszabadul. És ebből 3 tuti nem lesz jövőre.. Ez majdnem 70m net éves össze. Ha hinni lehet az internetnek.
Bale-nél és Iscónál az bruttó amit írsz. Jovic is bruttó 10 körül kap. Számításaim szerint a három lejáróval nagyjából 65M bruttó fizu szabadul fel, ha még mellécsapnánk Jovicsot meg Marianót az még plusz bruttó 16-18M euróban, ergó Mbappé és Haaland bérét ez nagyjából fedezné, feltéve ha mindkettő gross €40-50M keresne kb.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 13:10

Én erre az Angelinóra azt hittem jobbhátvédnek írják, de most nézem ő baloldali mindenes. Legalább akarunk jobbra is hozni valakit, de új nevet akkor nem látok bedobva oda egyelőre, Odrit írják, hogy visszajöhet. Balhátvédnek 30 millióért cserét, én se hoznék. Akkor már egy középhátvédet, aztán Alaba kimegy szélre ha kell. Hogy kit passz, korábban Fofanát írták még, meg hát ja, Rüdiger, de legutóbb az a hír járta, hogy hosszabbít végül.

Haalandot ugyanúgy írják továbbra is, nem hinném hogy off. De, hogy 2023-ban akarnánk inkább viszont sanszosan igaz lehet.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 1., kedd 13:10

Nem feltétlen kéne elengedni.
Az internet szerint nyártól felszabadul:
-Bale net 30
-M12 net 13
-Isco net 11 fizuja.

Ha még valahogy kisöpörjük: Jovic (aki nettó8!!!! (édesanyám)) és Mariano együtt több mint 13, ami felszabadul. És ebből 3 tuti nem lesz jövőre.. Ez majdnem 70m net éves össze. Ha hinni lehet az internetnek.

Angelino nálam sötét ló, néha egy egész ügyes játékos benyomását kelti, néha meg nagyon nem.. Azt a pénzt inkább jh-re költse a csapat, meg Haalandra :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 1., kedd 13:01

Hát ha ezek igazak, akkor Haaland off.

Balhátvéd mondjuk full felesleges.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 1., kedd 12:55

Húha, nem rossz tervek amúgy.

Szerintem a balhátvéden pont spórolhatnánk idén, Mendy stabil, ott van Miguel is, plusz ha nagy gáz van Alaba is be tud segíteni. Középhátvédre tippem sincs, aki nem teljesen vak, az iszonyatosan túlárazott, igazából hírek se nagyon jönnek ki lehet az célpont. Pau Torres, Koundé, Rüdiger lehet opció? A jobbhátvédről ne is beszéljünk...

Most nagyon megerősödtek a hírek Mbappé körül, hangsúlyozva azt, hogy mennyire ő a főcélpont és köré építenék a csapatot. Lehet így el kell engedni a vikinget. :shutup:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 12:43

ABC hírek jövőre nézve:

Real Madrid want a right-back, a left-back, a young centre-back and a young midfielder in the summer.

Fullback: Real Madrid are very impressed with Angeliño's versatility, he can play in midfield, as a full-back, and also in attack. He would cost the club €30m. Another option for right-back could be the return of Odriozola. Reguilon and Gaya are on the list of options being considered for left-back.

Midfield: Real Madrid’s priority for the midfield is Tchouameni and Gravenberch. It will be *one* of them. Gravenberch will be cheaper than Tchouameni. He is valued at €35m, and he is loved by Real Madrid and Juni Calafat.

Real Madrid are already planning the ‘Mbappe team’ - the squad will be built around him, he will be the main piece.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 1., kedd 11:14

hehe eyetest azt mondja rodrygo klón csak a bal az erosebbik laba.
nem kell.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 1., kedd 10:32

Pad'em írta: Nagyon úgy fest, hogy ez az Endrick is itt fog kikötni, amilyen szerelmes litániát vallott a Marcának rólunk. Már tárgyalunk is a Palmeiras-al. Hát nem tudom, videó alapján ügyeske, főleg hogy csak 15, de ilyen fiatalon megint elég zsákbamacska kiszórni 40 milliót.

Hehe eyetest mit mond az újabb brazil gem-ről? :D
Neymar is így kezdte :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 10:16

Nagyon úgy fest, hogy ez az Endrick is itt fog kikötni, amilyen szerelmes litániát vallott a Marcának rólunk. Már tárgyalunk is a Palmeiras-al. Hát nem tudom, videó alapján ügyeske, főleg hogy csak 15, de ilyen fiatalon megint elég zsákbamacska kiszórni 40 milliót.

Hehe eyetest mit mond az újabb brazil gem-ről? :D

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 31., hétfő 22:44

Romano szerint az Everton vitte volna kölcsönbe Jovicot, de elitasítottuk.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 22:10

Vagy a figura skizo vagy össze-vissza fordítják amit hadovál. Én nagyon már el se olvasom a @pedrerol forrással megjelenő "híreket", mert óránként mondanak egymásnak ellent kb.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 31., hétfő 22:02

ZZ visszatérését ő írta meg először, azóta nálam van minimális kreditje. :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: