HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. április 7., csütörtök 0:14
Lehet én néztem más meccset, de itt a bíró is belenyúlt eléggé komolyan a tizenegyessel, illetve nem használtuk ki a ziccereket. Semmiféle lefocizás nem volt, itt egy komoly adag mák és külső tényezők együttállása kellett, hogy ez a Wolfsburg elhiggye, hogy van keresnivalója.
Benzemának egyedül volt 2 nagyon komoly helyzete, egyik, amit magának megcsinált, a másik Bale bal oldali beadása utáni fejes. Cé-nek is volt a vége felé, amibe még bele tudott érni Benaglio, és ezeken kívül is voltak veszélyes helyzetek, amiket sikerült vagy csúnyán ellőni, vagy eltöketlenkedni.
Szó nem volt róla, hogy nem voltak meg a lehetőségek, csak ma semmi nem ment be.
Ráadásként az is érdekes, hogy egy Naldo képes lap nélkül lehozni a meccset, amikor Benzemát konkrétan a második, sárgát érő, hátulról történő odarúgása után kellett lehozni...
Gustavo is sárgával a zsebében csapta el Casemirot, de mivel nálunk maradt a labda, nagyvonalúan előnyszabályt intett a vak spori, nyilván utólag sem volt semmi... A mai meccs szempontjából ez mindegy is volt, talán 7-8 perc volt hátra, de a visszavágón azért lett volna jelentősége.
Mindenesetre nem akarom védeni a csapatot, mert ez a körülmények tükrében is kriminális volt, aki tetszett az Jesé és Isco volt, a többiek vagy fásultak, vagy pontatlanok voltak.
A legnagyobb szégyen, hogy percekkel a meccs vége előtt már azt éreztem, hogy ezt elengedték, és ez megbocsáthatatlan... Nem is értem, azért egy 2-1-el fordulni nem lett volna a világvége, egy gólt meg bármikor lehetett volna találni... Illetve a helyzetek alapján kellett volna, de inkább kettőt. Akkor meg itt sem károgna mindenki...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)