Eden Hazard

Archívum
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 6., kedd 21:54

Én abszolút nem Hazardot okolom, ezt szögezzük le. Továbbra sem tudom elképzelni, hogy Bale és MAriano féle mentalitással tolná a madridi idejét. A sérülést meg benéztem, igazatok van.

Inkább a csapatot okolom a helyzetért, nem tudom megemészteni azt a 160 milliót.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 6., kedd 21:41

Feküdj le, pihenjél. Én az álszent kommunikációról beszéltem, ami a pályán vissza se köszön és ez már a térd szalagszakadás előtt is meg volt a játékában.

Balszerencse a sorozatos sérülése, vagy direkt van lehet csak én vagyok egy barom elfogult. :coffee:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 6., kedd 21:31

Kerlon írta:
Babinho írta: Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:

- öregszik, és az a boka rottyon,
- sportszakmai fejlődés, változás nem várható a jó munkamorál hiánya miatt. Na nem CR munkamoral hiányzik, hanem még az átlag is
- a szurkolók elvesztett bizalmát ilyen antimarketinggel, 0 kommunikációval nem fogja visszaszerezni.

Tehát se a pályán, se azon kívül nem tud megfelelni az elvárásoknak. És úgy tűnik azt sem teszi meg, amire képes lenne.
Innentől meg nem lehet csak a balszerencsére fogni.
Milyen marketing kommunikáció kell? Mint Asensio? Aki pont akkora alibi puffogtató a médiában, mint a pályán. Én attól nagyobb hányingert nem is kapok. Vagy ti honnét veszitek, hogy nem teszi meg a tőle telhetőt?
A real madrid játékosának, amúgy támadójának, amúgy legdrágább igazolásának ez ma KÖTELESSÉGE.
Több száz millió szurkolóval rendelkezik a csapat, akikkel ma igenis, tartani kell a kapcsolatot. Része a sikerességnek. Ez van. Ilyen világ van. Mindenki csinálja szinte a csapatban. Kell. Fontos.
Ettől nem lesz jobb a a pályán. De a szurkolókat ki kell szolgálni.

Most az hogy szerinted ez Asensionál undorító az egy dolog. Én meg örültem hogy valamilyen szinten nyomon kovethettem a felépülését, hogy akarja, hogy sikerül...most hogy 11 hónap kihagyás után fos?
Ja persze, csak azt felejti el megint mindenki hogy 0 perc hangolodas, közel egy év szünet után, nagyon fontos gólokat szerzett a vírusszünet után, és jó meccsei is voltak. Megint megsérült, múlt héten tért vissza és hozott egy gyenge meccset.
De neked undorító. Hazard meg balszerencsés. A lényeg hogy megint nem vagy elfogult...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 6., kedd 20:48

Babinho írta: Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:

- sportszakmai fejlődés, változás nem várható a jó munkamorál hiánya miatt. Na nem CR munkamoral hiányzik, hanem még az átlag is
- a szurkolók elvesztett bizalmát ilyen antimarketinggel, 0 kommunikációval nem fogja visszaszerezni.

Tehát se a pályán, se azon kívül nem tud megfelelni az elvárásoknak. És úgy tűnik azt sem teszi meg, amire képes lenne.
Milyen marketing kommunikáció kell? Mint Asensio? Aki pont akkora alibi puffogtató a médiában, mint a pályán. Én attól nagyobb hányingert nem is kapok. Vagy ti honnét veszitek, hogy nem teszi meg a tőle telhetőt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 6., kedd 20:20

Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 6., kedd 20:06

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Nem tévedsz, csak köz ellenség lett, amiért tavaly nyáron kicsit megdolgozott, utána meg rendkívül peches lett. Bale-lel lett egy lapra téve holott az nem derült ki, hogy ő maga egy farok vagy tényleg csak rettentően szerncsétlen a szituáció.
Jogos.
Bale-lel nem lehet egy lapon emlegetni, mert loszart nem csinált meg Madridban.
Nekem sem tetszik a szituáció, de nem tudok égőfákjával és vasvillával menni felé, mert a sérülések itt most rohadtul keresztbe tettek neki. Pedig amikor lerúgta a buzimönié, akkor már tényleg csillogtatta, hogy miért vettük meg. Attól még nem kéne szarba nézni, mert nem csak önhibájából hasznavehetetlen.

A tavaly év eleji kritikákat megérdemelte teljes mértékben, nagyon elszabta azt és a fele nép ezért ennyire felspanolt ellene.

Remélem összekapraja magát és egy Courtois féle feltámadást még hozni tud 1-2 évre.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 20:01

Kerlon írta:
Faust írta: Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?
Nem tévedsz, csak köz ellenség lett, amiért tavaly nyáron kicsit megdolgozott, utána meg rendkívül peches lett. Bale-lel lett egy lapra téve holott az nem derült ki, hogy ő maga egy farok vagy tényleg csak rettentően szerncsétlen a szituáció.
Jogos.
Bale-lel nem lehet egy lapon emlegetni, mert loszart nem csinált meg Madridban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 6., kedd 19:55

Faust írta: Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 6., kedd 19:52

:hmmm:
Ezt nézem én is, hogy mit kellett volna észrevenni?
Volt vmi sérülése, de nem a bokája. Miután az megszűnt, meg ledobta a hamburgerhast csúcsformaban volt.

Két hétig :lol:
Aztán jött a honfitárs.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 6., kedd 19:42

Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 6., kedd 19:10

kiserik írta:
wZoLee7 írta: Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
Az orvosin nem látod a beleszarok hozzáállást és a nemtörődömséget. Az üzlet megköttetett még a szezonban. Az orvosira megérkezett kicsit ducin, de egészségesen. A többi csak utána jött. Egy szarul karbantartott test jobban is sérül és rosszabbul is regenerálódik. A duma az elszántságról megvolt, a tettek hiányoztak/hiányoznak.
a hozzáállás egy dolog, de az, hogy a bokája használhatatlan, 2 edzést nem tud megcsinálni egymás után az ilyen szinten fel kell hogy tűnjön. Ez egy ordító nagy hiba az orvosi stáb részéről, mert ha azt mondják, hogy Hazard bokája SOHA a büdös életben nem lesz max 50%-os, akkor kétlem, hogy leigazoltuk volna 160 milláért

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. október 6., kedd 18:55

bízzunk abban hogy vini tartja ezt a csetlik botlik gólt lő formát. visszatér marciusban esetleg, teljesen forman kívűl lesz vagy megint rasérül valamire.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 18:36

Remy írta:
wZoLee7 írta: Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
Most lehet, hogy hülyeség, de mi van akkor, ha észre sem akarták venni? Média, marketing, sztárigazolás. Ha törik, ha szakad, kell a Real Madridnak.
Milyen marketing?
Ember meg csak közösségi hálózatokat sem használ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 6., kedd 18:22

Az orvosin nem látod a beleszarok hozzáállást és a nemtörődömséget. Az üzlet megköttetett még a szezonban. Az orvosira megérkezett kicsit ducin, de egészségesen. A többi csak utána jött. Egy szarul karbantartott test jobban is sérül és rosszabbul is regenerálódik. A duma az elszántságról megvolt, a tettek hiányoztak/hiányoznak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 6., kedd 18:12

Most lehet, hogy hülyeség, de mi van akkor, ha észre sem akarták venni? Média, marketing, sztárigazolás. Ha törik, ha szakad, kell a Real Madridnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 6., kedd 17:59

Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 6., kedd 14:06

egyszerűen beszélni sem érdemes erről az emberről. kár minden leütött billentyűért a klaviatúrán. bale legalább a kreténségével feltűnt :mrgreen:

amúgymeg hótmindegy, innen max márcsak felfele mehet az íve az itteni pályafutásának. ennél rosszabb meg nem lesz, a kenyér se lesz holnap olcsóbb, úgyh tökmindegy az egész igazából már.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 6., kedd 13:42

Jól mondja Faust, deal helyett projektet is írhattam volna, de ennyi a lényeg. Ettől persze a pályán nem volt méltó az összeghez és főleg korábbi önmagához, de Hazard attól is még fényévekre van.
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 6., kedd 13:34

Kaká annyiból volt a CR deal "része", hogy bevallottan azért jött, hogy Cének és a többi nagy névnek nagyobb kedve legyen ideigazolni. Ha Xabi Alonso vagy Benzema van a hátadra írva, inkább játszol Kakával és Cével, mint Cével és Üntelárral.

Kaká óriási nagy bukta volt, pláne a tény, hogy sérülten átmehetett az orvosin (már ott szélnek kellett volna ereszteni a Sanitast, és azóta még hányszor bactak ki velünk...), de ehhez az emberhez képest sehol nincs még...

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. október 6., kedd 12:57

Anthony írta:
ziro4vr írta:másrészt mintha a CR deal része lett volna
Mi köze lett volna a CR dealhez?

Amúgy 4 szezon alatt 120 meccs, és 29 gól, mikozben 68 millióba került, és ingyen adtuk vissza a Milannak.
Hazardnak iden 14 golt kell rugnia hogy felzarkozzon ehhez a fos golatlaghoz. Meglatjuk...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: