Eden Hazard
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Eden Hazard - 7
Én abszolút nem Hazardot okolom, ezt szögezzük le. Továbbra sem tudom elképzelni, hogy Bale és MAriano féle mentalitással tolná a madridi idejét. A sérülést meg benéztem, igazatok van.
Inkább a csapatot okolom a helyzetért, nem tudom megemészteni azt a 160 milliót.
Inkább a csapatot okolom a helyzetért, nem tudom megemészteni azt a 160 milliót.
Feküdj le, pihenjél. Én az álszent kommunikációról beszéltem, ami a pályán vissza se köszön és ez már a térd szalagszakadás előtt is meg volt a játékában.
Balszerencse a sorozatos sérülése, vagy direkt van lehet csak én vagyok egy barom elfogult.
Balszerencse a sorozatos sérülése, vagy direkt van lehet csak én vagyok egy barom elfogult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A real madrid játékosának, amúgy támadójának, amúgy legdrágább igazolásának ez ma KÖTELESSÉGE.Kerlon írta:Milyen marketing kommunikáció kell? Mint Asensio? Aki pont akkora alibi puffogtató a médiában, mint a pályán. Én attól nagyobb hányingert nem is kapok. Vagy ti honnét veszitek, hogy nem teszi meg a tőle telhetőt?Babinho írta: Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:
- öregszik, és az a boka rottyon,
- sportszakmai fejlődés, változás nem várható a jó munkamorál hiánya miatt. Na nem CR munkamoral hiányzik, hanem még az átlag is
- a szurkolók elvesztett bizalmát ilyen antimarketinggel, 0 kommunikációval nem fogja visszaszerezni.
Tehát se a pályán, se azon kívül nem tud megfelelni az elvárásoknak. És úgy tűnik azt sem teszi meg, amire képes lenne.
Innentől meg nem lehet csak a balszerencsére fogni.
Több száz millió szurkolóval rendelkezik a csapat, akikkel ma igenis, tartani kell a kapcsolatot. Része a sikerességnek. Ez van. Ilyen világ van. Mindenki csinálja szinte a csapatban. Kell. Fontos.
Ettől nem lesz jobb a a pályán. De a szurkolókat ki kell szolgálni.
Most az hogy szerinted ez Asensionál undorító az egy dolog. Én meg örültem hogy valamilyen szinten nyomon kovethettem a felépülését, hogy akarja, hogy sikerül...most hogy 11 hónap kihagyás után fos?
Ja persze, csak azt felejti el megint mindenki hogy 0 perc hangolodas, közel egy év szünet után, nagyon fontos gólokat szerzett a vírusszünet után, és jó meccsei is voltak. Megint megsérült, múlt héten tért vissza és hozott egy gyenge meccset.
De neked undorító. Hazard meg balszerencsés. A lényeg hogy megint nem vagy elfogult...
Milyen marketing kommunikáció kell? Mint Asensio? Aki pont akkora alibi puffogtató a médiában, mint a pályán. Én attól nagyobb hányingert nem is kapok. Vagy ti honnét veszitek, hogy nem teszi meg a tőle telhetőt?Babinho írta: Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:
- sportszakmai fejlődés, változás nem várható a jó munkamorál hiánya miatt. Na nem CR munkamoral hiányzik, hanem még az átlag is
- a szurkolók elvesztett bizalmát ilyen antimarketinggel, 0 kommunikációval nem fogja visszaszerezni.
Tehát se a pályán, se azon kívül nem tud megfelelni az elvárásoknak. És úgy tűnik azt sem teszi meg, amire képes lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Csak azért nehéz elképzelni hogy innen vissza lehet jönni, mert:
Nekem sem tetszik a szituáció, de nem tudok égőfákjával és vasvillával menni felé, mert a sérülések itt most rohadtul keresztbe tettek neki. Pedig amikor lerúgta a buzimönié, akkor már tényleg csillogtatta, hogy miért vettük meg. Attól még nem kéne szarba nézni, mert nem csak önhibájából hasznavehetetlen.Realista24 írta:Jogos.Kerlon írta:
Nem tévedsz, csak köz ellenség lett, amiért tavaly nyáron kicsit megdolgozott, utána meg rendkívül peches lett. Bale-lel lett egy lapra téve holott az nem derült ki, hogy ő maga egy farok vagy tényleg csak rettentően szerncsétlen a szituáció.
Bale-lel nem lehet egy lapon emlegetni, mert loszart nem csinált meg Madridban.
A tavaly év eleji kritikákat megérdemelte teljes mértékben, nagyon elszabta azt és a fele nép ezért ennyire felspanolt ellene.
Remélem összekapraja magát és egy Courtois féle feltámadást még hozni tud 1-2 évre.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jogos.Kerlon írta:Nem tévedsz, csak köz ellenség lett, amiért tavaly nyáron kicsit megdolgozott, utána meg rendkívül peches lett. Bale-lel lett egy lapra téve holott az nem derült ki, hogy ő maga egy farok vagy tényleg csak rettentően szerncsétlen a szituáció.Faust írta: Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?
Bale-lel nem lehet egy lapon emlegetni, mert loszart nem csinált meg Madridban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tévedsz, csak köz ellenség lett, amiért tavaly nyáron kicsit megdolgozott, utána meg rendkívül peches lett. Bale-lel lett egy lapra téve holott az nem derült ki, hogy ő maga egy farok vagy tényleg csak rettentően szerncsétlen a szituáció.Faust írta: Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?
K
K
Faust írta: Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?
Ezt nézem én is, hogy mit kellett volna észrevenni?
Volt vmi sérülése, de nem a bokája. Miután az megszűnt, meg ledobta a hamburgerhast csúcsformaban volt.
Két hétig
Aztán jött a honfitárs.
Javítsatok ki, ha tévedek, de a bokájával azóta van baj, mióta Mönié kettérúgta, azt miért kellett volna előre látni a dokiknak? Vagy volt előtte problémája?
- wZoLee7
a hozzáállás egy dolog, de az, hogy a bokája használhatatlan, 2 edzést nem tud megcsinálni egymás után az ilyen szinten fel kell hogy tűnjön. Ez egy ordító nagy hiba az orvosi stáb részéről, mert ha azt mondják, hogy Hazard bokája SOHA a büdös életben nem lesz max 50%-os, akkor kétlem, hogy leigazoltuk volna 160 milláértkiserik írta:Az orvosin nem látod a beleszarok hozzáállást és a nemtörődömséget. Az üzlet megköttetett még a szezonban. Az orvosira megérkezett kicsit ducin, de egészségesen. A többi csak utána jött. Egy szarul karbantartott test jobban is sérül és rosszabbul is regenerálódik. A duma az elszántságról megvolt, a tettek hiányoztak/hiányoznak.wZoLee7 írta: Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
bízzunk abban hogy vini tartja ezt a csetlik botlik gólt lő formát. visszatér marciusban esetleg, teljesen forman kívűl lesz vagy megint rasérül valamire.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen marketing?Remy írta:Most lehet, hogy hülyeség, de mi van akkor, ha észre sem akarták venni? Média, marketing, sztárigazolás. Ha törik, ha szakad, kell a Real Madridnak.wZoLee7 írta: Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
Ember meg csak közösségi hálózatokat sem használ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az orvosin nem látod a beleszarok hozzáállást és a nemtörődömséget. Az üzlet megköttetett még a szezonban. Az orvosira megérkezett kicsit ducin, de egészségesen. A többi csak utána jött. Egy szarul karbantartott test jobban is sérül és rosszabbul is regenerálódik. A duma az elszántságról megvolt, a tettek hiányoztak/hiányoznak.wZoLee7 írta: Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most lehet, hogy hülyeség, de mi van akkor, ha észre sem akarták venni? Média, marketing, sztárigazolás. Ha törik, ha szakad, kell a Real Madridnak.wZoLee7 írta: Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
Tenyleg csak azt nem ertem, hogy nem vettek eszre az orvosin h kuka az ember
egyszerűen beszélni sem érdemes erről az emberről. kár minden leütött billentyűért a klaviatúrán. bale legalább a kreténségével feltűnt
amúgymeg hótmindegy, innen max márcsak felfele mehet az íve az itteni pályafutásának. ennél rosszabb meg nem lesz, a kenyér se lesz holnap olcsóbb, úgyh tökmindegy az egész igazából már.
amúgymeg hótmindegy, innen max márcsak felfele mehet az íve az itteni pályafutásának. ennél rosszabb meg nem lesz, a kenyér se lesz holnap olcsóbb, úgyh tökmindegy az egész igazából már.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jól mondja Faust, deal helyett projektet is írhattam volna, de ennyi a lényeg. Ettől persze a pályán nem volt méltó az összeghez és főleg korábbi önmagához, de Hazard attól is még fényévekre van.
Nem illik.
Kaká annyiból volt a CR deal "része", hogy bevallottan azért jött, hogy Cének és a többi nagy névnek nagyobb kedve legyen ideigazolni. Ha Xabi Alonso vagy Benzema van a hátadra írva, inkább játszol Kakával és Cével, mint Cével és Üntelárral.
Kaká óriási nagy bukta volt, pláne a tény, hogy sérülten átmehetett az orvosin (már ott szélnek kellett volna ereszteni a Sanitast, és azóta még hányszor bactak ki velünk...), de ehhez az emberhez képest sehol nincs még...
Kaká óriási nagy bukta volt, pláne a tény, hogy sérülten átmehetett az orvosin (már ott szélnek kellett volna ereszteni a Sanitast, és azóta még hányszor bactak ki velünk...), de ehhez az emberhez képest sehol nincs még...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hazardnak iden 14 golt kell rugnia hogy felzarkozzon ehhez a fos golatlaghoz. Meglatjuk...Anthony írta:Mi köze lett volna a CR dealhez?ziro4vr írta:másrészt mintha a CR deal része lett volna
Amúgy 4 szezon alatt 120 meccs, és 29 gól, mikozben 68 millióba került, és ingyen adtuk vissza a Milannak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."