Real Madrid vs. Barcelona
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sziasztok!
Madridistaként az lenne a kérdésem, hogy most mi a helyzet valójában a Franco-szállal és mindenféle történelem során felmerülő korruptsági hírrel a csapathoz kapcsolódóan?
Mert abban biztos vagyok, hogy túltolják a barcások, de ugye minden viccnek a fele igaz... hosszú évek óta vagyok madridista, és bár emiatt semmi sem fog változni, szeretném ismerni az igazságot. Itt többnyire objektív szurkolótársakkal találkozhatok, így kíváncsi lennék a véleményetekre, mert eddig csak a túlpropagált, vergődő barcások híreit olvastam ezzel kapcsolatban. Mindig is tudtam, hogy "volt valami", de eddig sosem néztem utána úgy igazán.
Előre is köszönöm.
Madridistaként az lenne a kérdésem, hogy most mi a helyzet valójában a Franco-szállal és mindenféle történelem során felmerülő korruptsági hírrel a csapathoz kapcsolódóan?
Mert abban biztos vagyok, hogy túltolják a barcások, de ugye minden viccnek a fele igaz... hosszú évek óta vagyok madridista, és bár emiatt semmi sem fog változni, szeretném ismerni az igazságot. Itt többnyire objektív szurkolótársakkal találkozhatok, így kíváncsi lennék a véleményetekre, mert eddig csak a túlpropagált, vergődő barcások híreit olvastam ezzel kapcsolatban. Mindig is tudtam, hogy "volt valami", de eddig sosem néztem utána úgy igazán.
Előre is köszönöm.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Én visszanéztem rendesen a leshelyzetet, sztem is az volt, előrébb volt a felsőteste
Jaj ne már, ne legyünk olyanok, mint ők, hogy mindenbe belelátjuk a csalást.Bencze írta: https://x.com/exjohnhonestyy/status/178 ... ko3_xRlgtA
Mehet tovabb!
Ez nem volt les
https://x.com/refereesrobbing/status/17 ... ko3_xRlgtA
Az elsőnél Inigo Martinez a labdát rúgja el, egy másik lassításból tisztán látszik.
A másodiknál meg a Fermin mögött lévő védő jobb lába belóg csak pont kitakarja.
Szóval attól még, hogy a Barca javára történt, itt mindkét esetben jó ítélet született.
- flori
Mondjuk két éve bejött.BlancoMark írta:Nem hianyzik a visszavago elott egy unneples meg ha visszafogott, akkor sem.ferni írta:
Igen, a kérdés az jó-e nekünk a két Bayern meccs között.
Viszont a hazai pályán meg csak jobb megnyerni, szóval a fene tudja mi lenne nekünk jobb.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Xavi ilyenkor mit mond?Bencze írta: https://x.com/exjohnhonestyy/status/178 ... ko3_xRlgtA
Mehet tovabb!
Ez nem volt les
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- BlancoMark
Nem hianyzik a visszavago elott egy unneples meg ha visszafogott, akkor sem.ferni írta:Igen, a kérdés az jó-e nekünk a két Bayern meccs között.tomi_b írta: Nem hinném hogy a Valencia túléli, de X esetén hétvégi győzelemmel a Cadiz ellen bajnokavatás?
Viszont a hazai pályán meg csak jobb megnyerni, szóval a fene tudja mi lenne nekünk jobb.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ez a Domenech is ellenünk élete meccsét játssza mindig, itt meg persze betlizik.
Igen, a kérdés az jó-e nekünk a két Bayern meccs között.tomi_b írta: Nem hinném hogy a Valencia túléli, de X esetén hétvégi győzelemmel a Cadiz ellen bajnokavatás?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez a bengocsöcs az egyik legnagyobb féreg bíró. nincs itt semmi látnivaló. a vége előtt biztos lesz még valami amibe belenyúl.
- tomi_b
Ez remélem ironikusflori írta: Úgy kereste a kontaktot mint Lucas Vazquez. Jópofa a sors, hogy utána mindig jön egy ilyen, aztán nagy a kussolás.
bar mindegyik biro bohoc de ez a bengoecsea az egyik legnagyobbBencze írta: https://x.com/exjohnhonestyy/status/178 ... ko3_xRlgtA
Mehet tovabb!
Ez nem volt les
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tomi_b
Nem hinném hogy a Valencia túléli, de X esetén hétvégi győzelemmel a Cadiz ellen bajnokavatás?
- flori
Úgy kereste a kontaktot mint Lucas Vazquez. Jópofa a sors, hogy utána mindig jön egy ilyen, aztán nagy a kussolás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Az tuti les volt, hát a labdára mozdult, meg még a kapust is zavarta a mozgásával!
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nevetseges ez a lesgol is. Hat siman mozdult ra fermin csak ennyire nyomorek, hogy el sem talalta a labdat. Be kell nyomni oket a masodik helyre az arabok kedveert
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ja hogy meccs van. El is felejtettem, hogy van ez a klub. Visca barca
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez sem piros? Meg sem nézik?
Befogjak huzni nyugi
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Cubarsi belépője meg azért eléggé piros is lehetett volna szerintem