Divat
Re: Divat
Az adidas roshe koppintása a zx flux. De most a Jordan is kiadott egy olyat, sőt, a Dorko is kidobott egy roshe másolatot.
Roshe-run téma...az Adidas-nak is van egy hasonló csukája és árban egy 10-essel olcsóbb(most ilyen koppintást nagyon nem szeretnék vásárolni)
1.
2.
Tudom, hogy futócipőnek van feltüntetve, de szerintem egy roshe-run is kummára így néz ki.
Vélemények vannak erről a cipőről valakinek?
1.
2.
Tudom, hogy futócipőnek van feltüntetve, de szerintem egy roshe-run is kummára így néz ki.
Vélemények vannak erről a cipőről valakinek?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdemes kicsit többet rászánni, és akkor nem fog eléletlenedni csúnyán fogalmazva, meg nem fogja húzni a szakálladat egy hónap után. 7-8 alá ne menj én azt mondom. Nekem volt már nem Babyliss is meg Remington is, elég nagy volt köztük a különbség. Érdemes többet rászánni, és akkor több évre meg van oldva a kérdés.
Nem illik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nemtudom, hogy hova illik, úgyhogy ide kérdezem, hogy szakállvágó gépnél mire kell figyelni?
Gondolkozom, hogy vennék, de nem ismerem a márkákat meg hogy milyen tulajdonságokat kellene figyelni vásárláskor, mert pl Remington az hallomásból nekem jó márkának rémlik, de az is van már 5ezerért meg 25ezerért is és nemtudom mi a különbség, mire kell figyelni stb. Jól jönne egy kis help.
Gondolkozom, hogy vennék, de nem ismerem a márkákat meg hogy milyen tulajdonságokat kellene figyelni vásárláskor, mert pl Remington az hallomásból nekem jó márkának rémlik, de az is van már 5ezerért meg 25ezerért is és nemtudom mi a különbség, mire kell figyelni stb. Jól jönne egy kis help.
Tavaly májusban vettem, nyáron főleg azt nyúztam, meg most is előkerült már, rendben van vele minden. Nem tudom van-e jobb nyári cipő, nagyon jól szellőzik és a kényelem is 10-es.
http://www.officeshoes.hu/cipo-tommy-hi ... ry-2d/5260
de szerintem kapsz a Zara, Bershka, PB vonalon is 10 körül
de szerintem kapsz a Zara, Bershka, PB vonalon is 10 körül
Toti írta:férfi slip-on hol? merre? link jöhet. v ha vki tud vmi üzletben most jó áron akkor az is.
ilyenre gondolok, csak emberi áron. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Holnaptól 3 napon keresztül Glamour napok lesznek és 20% akció nagyon sok termékre. Playersroomban érvényes például ez az akció. Viszont én Officeshoes-ban néztem ki egy Converset, megkérdeztem az eladókat két plázában(Aréna, Árkád) is és azt mondták, hogy ott nem lesz Glamour akció, viszont ők is csinálnak akciókat.Toti írta:férfi slip-on hol? merre? link jöhet. v ha vki tud vmi üzletben most jó áron akkor az is.
férfi slip-on hol? merre? link jöhet. v ha vki tud vmi üzletben most jó áron akkor az is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát igen, az oldal hírnevéhez és kínálatához képest elég gagyi ez a mérettáblázat.
ráadásul gatyáknál, stb, semmi segítség.
ráadásul gatyáknál, stb, semmi segítség.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ezeknek feszülniük kell valamennyire. De inkább a váll veszi fel a pólót. Amúgy a hosszát kellene nézni, de az nincs megadva.'shutterisland írta:
egyébként ez a pakk van betervezve.
Vegyél L-eset aztán gyúrd bele magad.
- 'shutterisland
ha M-est veszek, az mellben jó és még egy ideig jó is lesz, elvileg derékban szűk, de pár centit azért, ha jön a nyár, úgyis lepucolok onnan.
ha L-est veszek, az kicsi biztos nem lesz, ellenben hálóing is lehet belőle, nehezen tudom eldönteni.
itt centiken múlnak a dolgok, és kérdés, hogy mennyire szigorú a táblázat, na meg hogy mennyire megy össze a mosástól a cucc.
szerintem az lesz, hogy elmegyek a hervisbe, és próbálok hasonló cuccokat keresni, felpróbálni, hátha okosabb leszek.
ha L-est veszek, az kicsi biztos nem lesz, ellenben hálóing is lehet belőle, nehezen tudom eldönteni.
itt centiken múlnak a dolgok, és kérdés, hogy mennyire szigorú a táblázat, na meg hogy mennyire megy össze a mosástól a cucc.
szerintem az lesz, hogy elmegyek a hervisbe, és próbálok hasonló cuccokat keresni, felpróbálni, hátha okosabb leszek.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
jav: rosszul fogalmaztam L-est rendelj, inkább legyen kicsit nagyobb, minthogy szorítson.
- 'shutterisland
sportsdirect mérettáblázat
na már most, nekem 100-101 cm a mellbőségem (39.5 inch) és 87-88 cm a derékbőségem (34.5 inch), ami azt jelenti, hogy mellbőség szerint simán M-es kell, de derékbőség szerint az L-es lenne jó.
vajon melyik lenne a jobb választás ?
na már most, nekem 100-101 cm a mellbőségem (39.5 inch) és 87-88 cm a derékbőségem (34.5 inch), ami azt jelenti, hogy mellbőség szerint simán M-es kell, de derékbőség szerint az L-es lenne jó.
vajon melyik lenne a jobb választás ?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
simán kijön belőle minden, fehér van nekem, ment már bele iszap, tört bele fű de egy jó mosás után mintha új lennepheco írta:Valakinek volt már vagy van világos, vászon Converse cipője? Mennyire jön ki belőlük a dzsuva?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az tökéletes, köszi. Általában sikerül vigyáznom a cipőimre.nmate írta:Sima ilyen poros, sáros mocsok kijön mosással. Extrémebbet még nem kapott vigyáztam rá azért.
A sarka szakadt el amúgy belül, meg a talpa kezd leválni, de eddig bírt 4 nyarat.
- 'shutterisland
aki az utóbbi időben (mondjuk 1 évben) rendelt sportsdirectről, kérem írjon már egy pü-t, ha olyan, akkor fb-n.