engem érdeklene
Módosítanom kell magam, az elmúlt fél órai olvasmányaim alapján top3-ra jött fel Boróki.
Karácsony és a zuglói MSZP nálam viszi a prímet. Ott Gergő nagyon sok olyat mondott, amit nagyon nem akart volna, hogy kiderüljön. Abban is volt szó rendszerszintű korrupcióról, életveszélyes fenyegetésekről, és talán még több is, könnyen lehet hogy közelebb kerültek a hatóságok Sápi Attila eltűnéséhez. Nálam ez a Top1.
Top2 az kispest, Lackner, Kránitz és Gajda ügye, ott is százmilliós nagyságrendben tűntetnek pénzt, és ezt beszélik ki egy kóláspartyn. Szervezett bűnözés, többen belekeverednek, és még nincs vége, ott is naponta szivárogtatnak. Ez még veri a győri esetet.
Harmadik helyre feljött a fideszes győri polgi.
Negyediknek Wittinghoff Tamás Budaörsön, de az csak egy mezei félredugás. Ide soroltam volna Borókit, amíg azt hittem hogy ő is csak félredugott.
Ötödik a mohácsi történet, ahol meghalt a fideszes polgármester egy balesetben, aki toronymagasan a legnépszerűbb volt, és akinek csak 1 tök esélytelen mszp-s kihívója van, és így automatikusan ő lesz a polgi, mivel nem lépett vissza. Megteheti, de nem túl demokratikus egy ősfideszes városban valami 10-20 %-os jelölt. Ott is fél év múlva lesz meg a böjtje, amikor előrehozott lesz.
Nekem ezek voltak az elmúlt időszak pöcéi.
Az első három eset résztvevői remélem komoly büntit kapnak, de isten malmai lassan őrölnek, nálunk meg aztán különösen.