palesz77 írta:Toni Kroos First-Class Skills - Show 2015/2016
mr bundesteam
Hianyozna o nektek, ha nem lenne.. Kellenek az ilyen "szurke" jatekosok is a kozeppalyara, akik a biztos pontot jelentik a tarsaknak - meg ha ez sokak szamara alibinek is minosul sok esetben. Bar nyilvan ez szemlelet kerdese is, en az ilyen labdabiztos kozeppalyasok jatekat akkor is szeretem nezni, ha semmi extrat nem csinalnak egy meccsen..
Mielőtt még az lesz a hivatalos álláspont hogy szerintem egy szar játékos..
Ez nem így van,de szerintem nem hasznos számunkra.
Szar a középpályás védekezés,de Modricot nem szedheted ki mert a legjobb játékosunk,szerintem Isco is jó,és hasznosan játszik.( ha előre felé jönnek a régi villanásai akkor főleg) Így én azt érzem hogy Kroos az,aki helyett egy dinamikusabb,masszívabb párharcot kereső és védekezni tudó játékos lenne akkor megoldódna a problémánk az ilyen csapatok ellen.
Leírtam azt is hogy a Kroos-Modric-Isco(james) a Barcelona ellen jó,csak az a baj hogy kétszer játszunk velük egy évben a bajnokságban.
Arról volt szó hogy Xabi után vége a statikus mélységi irányítónak,ehelyett Kroos ugyanez,csak annyi hogy nem tud úgy védekezni,illetve nem tudja úgy összefogni a társakat a védekezésnél.
Ezt a fajta focit amit a német csinál Pirlo csinálta tavaly 34(?) évesen..( Itt is annyi különbséget hozzátennék hogy az olasz kettészakadt,csúszott-mászott a Juventusban,míg ezt Kroosnál nem fogjuk látni.
Az hogy "akkor látnád hogy mennyire hiányzik,ha nem lenne" pedig akkor helytálló,ha nem lenne probléma a középpályával.
A német kevés.