Eden Hazard

Archívum
kiserik

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 6., kedd 12:05

Anthony írta:
ziro4vr írta:másrészt mintha a CR deal része lett volna
Mi köze lett volna a CR dealhez?

Amúgy 4 szezon alatt 120 meccs, és 29 gól, mikozben 68 millióba került, és ingyen adtuk vissza a Milannak.
Mellette 39 gólpassz. Nem azt mondom, hogy az elvártakat nem teljesítette alul, de azért minden évben benne volt a csapaton belüli top 5-ben kb. Pereznek kellett aranylabdás. Elhozott 2-t, vagyis csak 1-et, mert elvileg a CR bizniszt nem ő kötötte (csúnya nyelvek szerint ezért nem érezte Ronaldot a magáénak soha). Kaká minden meccsen, mikor játszott oda tette magát és az edzéseken sem henyélt. Sajnos a sérülések betettek neki.

Hazard eddig senkihez sem mérhető. Teljesen haszontalan, szó szerint szarik az egészre és a Real Madrid történelmének legdrágább igazolása. Mindig is ügyes játékosnak tartottam, de nem többnek. A legnagyobb eredménye, hogy Anglia egyik legnagyobb klubjával megnyerte az EL-t akkor, mikor igazán meg kellett mutatnia a szerződés miatt (tudom, hogy az első évében is megnyerte, de akkor még csak egy volt a sok közül). Az EL-t. Összesen 2-szer. Amit a Sevilla ez idő alatt 4-szer nyert meg. Banega bazdmeg 3-szor. A legnagyobb poén, hogy mindezzel a legjobban pont Hazard van tisztában. Tolt egy brutál szezont, ami a csövön kifér, hogy utána nyugdíjba mehessen sztár gázsival. Ha jól rémlik 5 éves szerződést kapott. Ki fogja ülni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 6., kedd 11:36

ziro4vr írta:másrészt mintha a CR deal része lett volna
Mi köze lett volna a CR dealhez?

Amúgy 4 szezon alatt 120 meccs, és 29 gól, mikozben 68 millióba került, és ingyen adtuk vissza a Milannak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 6., kedd 11:31

Kakára én valahogy nem tudok úgy tekinteni. Én őt mindig egyrészt el is felejtem, másrészt mintha a CR deal része lett volna. Azért ha a Cé, Benzema, Kaká pakkot nézzük egyben, hogy mi volt ott az igazolásoknak nem csak a pályánbeli szerepe..szerintem nincs azzal nagy gond.

James, Bale, mindkettőnek azért volt kisebb vagy nagyobb szerepe nagy sikerekben, ott egy történelmi léptékű csapat jött össze, nálam ez se csalódás, egyénileg lehet persze hozni érveket ellenük.

Hazarddal kapcsolatban viszont konkértan az és csak az ugrik be eddig, hogy egy Vinicius szolgáltatja a témát helyette és egy ilyen szélső névsorban jelenleg tökutolsó a tag.
Nem illik.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. október 6., kedd 11:13

Anthony írta: Nincs szerencsénk mostanság ezekkel a drága igazolásokkal. Ahogy írtam korábban is, előjön Kaka emléke.
Most jobban belegondolva, az igazán drága igazolások ritkán jöttek be CR óta. Kaká csalódás, James egytornás csoda, Bale, Hazard...

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. október 6., kedd 10:46

Ránéztem most az instájára, mert mondom ezer éve nem láttam tőle semmit, storyt se, stb. Aug 6 óta egy új posztja sincs...

Engem ez is felk*r. Nem kellenek az olyan jellegű edzés fotók, vidik, mint amiket pl CR nyom otthon, de valami lenne legalább. Elment futni, vagy bármi...

Ez meg látom hogy charity meg stb, de nem lepődnék meg ha ő tolta volna be. :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 10:37

sonic írta:
ziro4vr írta: Hát ezaz, azért egyelőre Kaká számai is messze vannak, nem vagyok egy stat guru de első szezonjában 16 meccsen játszott és 1 db gól?
Ez kozelebb van Fauberthez mint Kakához.
Alkat, sebesség hadonló. :lol: :D

Kérdés, hogy dohányzik-e ő is az edzés után a Real Madrid edzőközpontja mellett. :lol: :roll:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. október 6., kedd 9:43

ez az év megint klotyó, ki a francnak kell majd? ilyen fizetéssel úgy hogy alig fog jatszani stb. meg majd van 5éves szerződése ő szeretné kitölteni meg jól érzi magát nem megy sehova mar megvette a milliardos kecot madridban leszarja lesz 33eves mar

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. október 6., kedd 9:39

ziro4vr írta: Hát ezaz, azért egyelőre Kaká számai is messze vannak, nem vagyok egy stat guru de első szezonjában 16 meccsen játszott és 1 db gól?
Ez kozelebb van Fauberthez mint Kakához.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 6., kedd 9:38

Hát ezaz, azért egyelőre Kaká számai is messze vannak, nem vagyok egy stat guru de első szezonjában 16 meccsen játszott és 1 db gól?
Nem illik.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. október 6., kedd 9:24

Ket szezon kuka (mert ez is kuka lesz igy hogy dagadtan es serulten kezdi). Megvettuk a hatralevo 3-4 jo eve miatt ebbol 2-t lehuzott a budin. Nagy csalodas. Persze benne van az agyatlan Mönyié is, de Hazard is tehet rola hogy itt tart. A real tortenelmenek legdragabb igazolasatol nem ezt varna az ember, ez eddig gyaszosabb mint Kaká hattyudala.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 6., kedd 9:17

Nincs szerencsénk mostanság ezekkel a drága igazolásokkal. Ahogy írtam korábban is, előjön Kaka emléke.
Én mondjuk örültem amikor megvettük, bár mehettünk volna valami fiatalabb sztárra is (Sané, Sancho, nem tudom), de azért az orvosi vizsgát el lehetne végezni rendesen is. Meg ilyen dolgoknak utána érdeklődni, hogy mennyire viselkedik sportolóhoz illően (étkezés, nyári elhízások, stb.), és pl. hogy is volt azzal a bokával?
Az az éve nagyon jó volt, amikor leigazoltuk, arra emlékszem: a Chelseaben és a válogatottban is, ekkora fail-re nem számított senki...

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 6., kedd 9:00

Olyan mintha meg se vettük volna. Csak éppen fizuval, mindennel együtt elégettünk nem tudom mennyit, 170-180 millát? Covid miatt gondolom mezt is jóval kevesebben vesznek, na meg ki venné a mezét ha nem is látják. De majd a Klasszikuson foghatja Dembelét a büfében.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 6., kedd 8:57

Sierra írta: Egy ev alatt egy gol. :lol: :lol: :lol: Komolyan tobbre emlekeztem, azt hittem van vagy 4-5 golja. Hat ezt tenyleg nem tudom hova tenni. Az is felfoghatatlan, hogy egesz karrierje soran alig volt serult, itt meg allandoan serult. Igy hogy mar nem 24-25, sztem lefott neki, mi meg szepen befurodtunk vele. Kar, pedig jo lett volna egy huzoembee Ce helyere. :-(
Nálam az idei év az utolsó húzása.
Ha megint hoz egy hasonló szezont (és eddig nagyon úgy nézünk ki, hogy igen.), akkor a szezon végén búcsút vennék tőle.
Talán még kapunk érte valamennyit, illetve az sem elhanyagolható, hogy a fizetése mennyi pénz visz el.
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 6., kedd 8:54

Egy ev alatt egy gol. :lol: :lol: :lol: Komolyan tobbre emlekeztem, azt hittem van vagy 4-5 golja. Hat ezt tenyleg nem tudom hova tenni. Az is felfoghatatlan, hogy egesz karrierje soran alig volt serult, itt meg allandoan serult. Igy hogy mar nem 24-25, sztem lefott neki, mi meg szepen befurodtunk vele. Kar, pedig jo lett volna egy huzoembee Ce helyere. :-(

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 3., szombat 11:34

https://www.instagram.com/p/CF2OvrKptJi ... gif4763fkw

:) :D
Jamesito öcsém, mint Erzsike néni :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 1., csütörtök 22:14

https://www.instagram.com/p/CFxS7XvMgma ... zuud88u52b
:lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 1., csütörtök 14:52

füst írta: Hinnye, nem nyújtjuk a kezünket rangban, korban felettünk levőnek méterekről hogy ő jöjjön oda kezet fogni. Kőbunkó.
Perez rendes volt hogy odament hozzá, észre se kellett volna vennie.
Ezt tényleg még a leghülyébbek is tudják. :lol: Nem is méltatta Perez egy normális kézfogásra sem. Nem volt azért olyan meghitt a hangulat, valószínűleg már a presi bögyében van. :shifty:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 1., csütörtök 14:24

Kicsit olyan érzés mint Don Corleone és Bonasera jelenete, nem áll a nyelve a keresztapára. :D

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 1., csütörtök 14:20

Hinnye, nem nyújtjuk a kezünket rangban, korban felettünk levőnek méterekről hogy ő jöjjön oda kezet fogni. Kőbunkó.
Perez rendes volt hogy odament hozzá, észre se kellett volna vennie.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 1., csütörtök 14:12

https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 77512?s=20
Perez és Hazard.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: