HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 26., csütörtök 13:05
Nem értem miért lenne esélyesebb a Pool a döntőben, pláne elleneket. (én veletek számolok, a BM nem élt az esélyével, hogy egy kicsit gyengébb napot kifogó Real ellen előnyt harcoljon ki, nekik ennyi volt.Plusz a juve elleni visszavágó jó tanulópénz volt, kétlem hogy még egyszer eljátszanátok ezt.)
Óriási bl és ami fontosabb lesz, döntő rutin áll mellettetek. Tudják a játékosaitok, hogy kell nyerni, milyen nyerni, ezek döntő faktorok.
A másik, hogy úgy látom, a ti kp-tok, védőitek simán fogják tudni kontrollálni Klopp gyors fociját. Meglepne, ha nem így lenne, és egyáltalán a Pool gólt tudna szerezni. Más kategória a két csapat, a játékosok is szintekkel lejjebb vannak, egyedül Salah jelenthet veszélyt, meg Firmino-Mané elől, ha extra napot fognak ki. De Varane-Ramos leszedett már nagyobb kutyákat is mint a brazil, nem lesz nekik gond.
Persze borulhat ez a fejtegetés, ha és amennyiben a Real valami elképesztő rossz napot fog ki (de még ekkor is ott van a Ronaldo-faktor, és a vele járó gólgarancia), és közben a Pool meg élete meccsét játsza. Nehéz ezt elképzelni, hogy egyszerre teljesüljön a két dolog.
Százalékokat nem írok, felesleges, de nálam toronymagas favorit lenne a Real, ha bejutna (befog), kérdés nem lenne szerintem. Persze a szurkoló mindig parázik, de a realitás az, hogy egy esetleges Real-Pool döntőn iskolajáték lenne, és kőkemény oktatás a részetekről ez ellen a pool ellen.
Én így látom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."